Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: در حوزه تامین دارو که حیات بیماران به آن وابسته است منکر تحریم‌ها، اختصاص کم ارز دولتی به دارو و تجهیزات پزشکی و واردات بخشی از داروی بیماران خاص نیستم، اما عدم نظارت بر تولید و توزیع دارو در کشور باعث آشفتگی این بازار شده است.

به گزارش خبرگزاری برنا از مازندران ، محمدعلی محسنی بندپی در مورد کمبود دارو در بخش دولتی گفت: در حوزه تامین دارو که حیات بیماران به آن وابسته است منکر تحریم‌ها، اختصاص کم ارز دولتی به دارو و تجهیزات پزشکی و واردات بخشی از داروی بیماران خاص نیستم، اما عدم نظارت بر تولید و توزیع دارو در کشور باعث آشفتگی این بازار شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ثبت دارو در سامانه «تی تیک» مانع از قاچاق مى شود

نماینده مردم چالوس، نوشهر و کلاردشت در مجلس شورای اسلامی، افزود: طی برگزاری جلساتی با وزارت اطلاعات مشخص شد، مسیر ورود و خروج دارو و توزیع آن در بازار رسمی و غیر رسمی به گونه‌ای تشریح شد که عدم نظارت بر این بازار بیش از گذشته خود را نشان داده است، اگر تمام داروها را از زمان تولید تا مرحله‌ای که به دست مصرف کننده نهایی می‌رسد در سامانه تی تک ثبت کنیم، دارو تحت هیچ شرایطی در بازار قاچاق و ناصرخسرو یافت نخواهد شد.

وی در ادامه تاکید کرد: کمیسیون بهداشت، کمیته دارو و غذا را مامور کرده تا نظارت بیشتری بر بازار دارویی کشور داشته باشد و همچنین مقرر شد بعد از بررسی بودجه١٤٠١ جلسه‌ای را در همین راستا با وزیر بهداشت و معاونان وزارتخانه، رئیس سازمان دارو و غذا، دیوان محاسبات و سازمان‌ها و نهادهاى مرتبط برگزار کند.

زمزمه‌های حذف ارز دولتی بهانه‌ای برای سودجویی دلالان

محسنی بندپی در مورد گرانی داروهای داخلی یادآور شد: زمزمه‌های حذف ارز یارانه‌ای بهانه‌ای برای سودجویی دلالان شده است، بازار دارو در حال حاضر بازار کنترل شده‌ای نیست در این بین ضعف نظارت دولت خود را بیشتر از گذشته نشان داده است.

نماینده مردم در مجلس یازدهم یادآور شد: طی برگزاری جلسات کمیسیون تلفیق و عدم حذف ارز دولتی و رفت و برگشت دوباره این موضوع به کمیسیون تلفیق منجر به انعکاس و بازتاب آن در بازار مصرف کالاهای اساسی از جمله کمبود و گرانی  دارو شده است، در غیر اینصورت تا به امروز دلیلی منطقی برای افزایش قیمت دارو در کشور وجود نداشته، این موضوع نشات گرفته از عدم نظارت دولت است. 

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در پایان خاطر نشان کرد: با تمام انتقادهاى وارده در این حوزه در شرایطى که مردم نیازمند این کالاى اساسى هستند، متولی اصلی کمبود و رشد قیمت دارو سازمان دارو و غذا است که باید در خصوص این مهم پاسخگوی مردم باشد

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا دارو ارز تجهیزات پزشکی مجلس شورای وزیر بهداشت دیوان محاسبات گرانی دولت مجلس رفت و برگشت کالاهای اساسی افزایش قیمت کمیسیون بهداشت و درمان رشد مجلس شورای اسلامی مجلس مازندران محسنی بندپی عدم نظارت ارز دولتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۱۶۴۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش مراکز دندانپزشکی دولتی

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا،بهرام عین‌اللهی، از برنامه وزارت بهداشت برای گسترش مراکز دندانپزشکی دولتی خبر داد و گفت: در دولت سیزدهم تا کنون ۶۷ مرکز جدید دندانپزشکی در بخش دولتی ایجاد شده است.

وی با بیان اینکه تلاش ما فعالیت مراکز دندانپزشکی دولتی به صورت دو یا سه نوبته در طول شبانه روز است، افزود: یکی از راه‌های تقویت خدمات دندانپزشکی، افزایش تعداد مراکز و ساعات کاری آنها در بخش دولتی است و حتی به دنبال برون سپاری خدمات دندانپزشکی هستیم تا دندانپزشکان بتوانند با استفاده از امکانات بخش دولتی، خدمات مورد نیاز را با تعرفه دولتی به مردم ارائه کنند.

عین اللهی، حضور در بین مردم و دیدار چهره به چهره با آنها را از برنامه‌های وزارت بهداشت در دولت عنوان کرد و گفت: در سفر‌های استانی رئیس جمهور، میز ارتباطات مردمی وزارت بهداشت برای رسیدگی به مشکلات مردم برپا شده و باعث آشنایی با مشکلات مردم و اتخاذ تصمیماتی برای مقابله با کاستی‌ها می‌شود.

وزیر بهداشت، عمده مشکل مردم در این منطقه از تهران را مربوط به بیمه اتباع بیگانه فاقد شناسه و دسترسی به برخی دارو‌های خاص دانست و افزود: در این منطقه داروخانه‌های زیادی فعال هستند؛ اما نیاز است که خدمات دارویی تقویت و داروخانه‌های مرجع همانند ۱۳ آبان از سوی دانشگاه علوم پزشکی ایران، راه اندازی شود. البته برخی از مشکلات مردم این منطقه مربوط به سایر دستگاه‌های اجرایی است که به آنها منعکس می‌شود.

عین اللهی همچنین در خصوص دسترسی به برخی دارو‌های بیماران خاص، گفت: دارو‌ها دو دسته‌اند؛ برخی از آنها جنبه درمانی و برخی دیگر جنبه نگهداری دارند. متأسفانه برخی بیماری‌های ژنتیکی، دارو و درمان مؤثری ندارند و دارو‌های آنها بیشتر جنبه نگهداری دارند. خوشبختانه شرکت‌های دانش بنیان دارو‌های مشابه خارجی را با کیفیت بالا تولید می‌کنند؛ اما برخی بیماران به استفاده از دارو‌های خارجی اصرار دارند که این موضوع، تخصصی و نیازمند نظرات پزشکان متخصص است، اما آنچه مسلم است، نه تنها در کشور بلکه در بسیاری از کشور‌های منطقه، تقاضا برای دارو‌های تولید شده در شرکت‌های دانش بنیان ایرانی وجود دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده‌های غذایی در کارگاه‌های سنتی
  • با عفونت دستگاه ادراری بیشتر آشنا شوید
  • دولتی‌ها به جای رقابت، نظارت کنند
  • توزیع دفترچه های سپرده گذارای اتباع در یزد
  • نمایشگاه خودروی پکن/ چین به دنبال تسلط بر بازار خودروهای برقی (فیلم)
  • مانور نظارت بر مراکز تامین، تولید و توزیع کالا‌های اساسی در شهرستان یزد
  • قیمت گذاری دستوری بیشتر باعث افزایش قیمت لاستیک می شود
  • افزایش مراکز دندانپزشکی دولتی
  • جدی: حق تولید و سهامداران در اصلاح قیمت پژوپارس رعایت شود
  • جنگ جهانی نفت؛ بایدن در تنگنای تحریم‌ها، قیمت‌ها و انتخابات