Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس حزب «تیار المردة» ضمن تاکید بر موضع همیشگی خود در قبال مقاومت و سوریه و استقلال در مواضع تصریح کرد که پست ریاست‌جمهوری را از کسی گدایی نخواهد کرد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، با نزدیک شدن به انتخابات پارلمانی لبنان که قرار است در ماه می‌آینده (اردیبهشت) برگزار شود، مواضع نیرو‌های سیاسی حاضر در این انتخابات در مورد مسائل مختلف داخلی و خارجی در صدر اخبار رسانه‌ها قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مهمترین موضع اتخاذی در ساعات گذشته متعلق به «سلیمان فرنجیه» رئیس حزب «تیار المردة» است که طی یک مصاحبه تلویزیونی، برخی از مواضع خود و گزینه‌های انتخابی‌اش برای مرحله بعدی را تبیین کرد.

به نوشته «رأی الیوم»، مهمترین موضع اتخاذی فرنجیه درباره نامزدی‌اش برای تصدی پست ریاست‌جمهوری بود. وی در این گفت‌وگوی تلویزیونی تصریح کرد: پست ریاست‌جمهوری را از هیچ‌کس گدایی نخواهم کرد.

وی افزود که «زیاد مکاری» را برای جانشینی «جورج قرداحی» وزیر مستعفی دولت لبنان معرفی خواهد کرد، زیرا احتمال دارد در صورت عدم برگزاری انتخابات ریاست جمهوری، دولت کنونی به فعالیت خود ادامه دهد.

در سوم دسامبر ۲۰۲۱، قرداحی که وزیر اطلاع‌رسانی لبنان، پس از متشنج شدن ریاض و بیروت به دلیل اظهاراتش علیه در اعتراض به تجاوز ائتلاف سعودی به یمن، تحت فشار‌های داخلی و خارجی، استعفای خود را به «میشل عون» رئیس‌جمهور و «نجیب میقاتی» نخست‌وزیر لبنان تقدیم کرد.

رئیس تیار المرده در ادامه تبیین مواضعش تصریح کرد که به اجماع اعتقاد دارد و صحنه انتخابات ریاست جمهوری اکتبر آینده با امروز متفاوت خواهد بود و ممکن است بهتر یا بدتر شود. اما اکنون نمی‌توان درباره آن نظر قطعی داد.

وی در ادامه گفت که بر این باور است که در انتخابات هیچ تغییر راهبردی و اساسی رخ نخواهد داد؛ زیرا نظام فعلی به طائفه‌های مختلف توانایی انعقاد پیمان را می‌دهد. انقلاب نیز نظام جایگزینی ایجاد نکرد و آمار‌ها نشان می‌دهد که سیاستمدارانی که «طربوش انقلاب» را بر سر گذاشته‌اند، مانند نمایندگان مستعفی، چون سامی الجمیل، میشال معاوض، نعمه افرام و... این طبقه سیاسی پیروز خواهند بود.

فرنجیه که همواره به شفاف و صریح بودن در اتخاذ مواضعش در میان لبنانی‌ها شناخته شده است در این گفت‌وگوی تلویزیونی از سفر‌های مستمرش به سوریه و دیدار با «بشار اسد» رئیس‌جمهور سوریه خبر داد و گفت: «من عرب و موافق همزیستی هستم. موضع من در قبال مقاومت و سوریه و .. همان است که از ابتدا بوده، من نه پشت سر کسی راه می‌روم و نه جلوی کسی».

او در خصوص تحقیقات انفجار بندر بیروت از قاضی مسئول این پرونده، یعنی «طارق البیطار» انتقاد کرد و احزاب سیاسی را متهم کرد که از قاضی علیه دشمنانشان استفاده می‌کنند.

رئیس تیار المرده با بیان این‌که، در پرونده چهارم آگوست، همه مسئولیت اخلاقی دارند و قاضی انتصابی وابسته به یک گروه سیاسی است که از افراد یک گروه خاص بازجویی می‌کند، این سوال را طرح کرد: چرا "سلیم جریصاتی" وزیر سابق دادگستری برای تحقیق و بازپرسی احضار نشد؟ آیا البیطار می‌خواهد با سیاست کار کند یا با قوه قضاییه؟

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ریاست جمهوری لبنان سوریه پست ریاست جمهوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۱۶۸۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ رقیب قالیباف برای ریاست مجلس مشخص شدند / این ۵ نفر می‌خواهند قالیباف را ناک اوت کنند

با مشخص‌شدن نتایج انتخابات مجلس دوازدهم در بیشتر کرسی‌های نمایندگی، رقابت‌ها برای ریاست بر قوه مقننه شدت گرفته است که شنیده‌ها از محافل سیاسی و راهروی مجلس از لابی‌های پشت‌پرده و برگزاری جلسات گوناگون حکایت دارد.

بعد از برگزاری دوازدهمین دوره انتخابات مجلس، تکلیف ۲۴۵ کرسی برای ۴ سال آینده مشخص شد و ۴۵ کرسی باقی‌مانده نیز در ۲۱ اردیبهشت تعیین می‌شوند بنابراین اکنون بیش از دو سوم ترکیب مجلس آینده مشخص شده است.

از همان ابتدای اعلام نتایج انتخابات، موضوع اصلی در محافل سیاسی تعیین «رئیس مجلس دوازدهم» بود. موضوعی که هم در رسانه‌ها پیگیری شد، هم چهره‌های سیاسی داخل و خارج مجلس را به واکنش واداشت و هم زمینه جناح‌بندی‌ها در این باب را فراهم کرد؛ این روند در روز‌های پس از برگزاری انتخابات مجلس آنقدر سرعت گرفت که به موازات اعلام نتایج در مهمترین حوزه‌های انتخابیه، اسامی چهره‌هایی برای تکیه‌زدن به صندلی ریاست مجلس شنیده می‎شد. با نزدیک‌شدن به شروع کار مجلس آینده، اما این رقابت‌ها رنگ‌وبوی بیشتری گرفته و خبر‌ها حکایت از برگزاری جلسات متعدد رسمی و غیررسمی برای تصمیم‌سازی درباره ریاست مجلس آینده دارد.

برمبنای آنچه برخی منتخبان مجلس آینده می‎‌گویند، افرادی چه به صورت مستقیم و چه غیرمستقیم برای ریاست مجلس اعلام آمادگی کردند که از جمله آنان می‌توان از «محمدباقر قالیباف»، «منوچهر متکی»، «مجتبی ذوالنوری»، «مرتضی آقاتهرانی»، «حمید رسایی» و «حمیدرضا حاجی‌بابایی» نام برد. شنیده‌ها از راهروی مجلس هم نشان می‌دهد این چهره‌ها برای جلب نظر سایر منتخبان، جلساتی برگزار کرده‌اند؛ روندی که در آن، طرح وعده‌هایی برای گرفتن رای از منتخبان مجلس آینده هم دور از ذهن نیست.

باتوجه به رقابت تنگاتنگ جریان‌های مختلف اصولگرایی در انتخابات مجلس دوازدهم و حضور کاندیدا‌های آنان در بهارستان، انتظار می‌رود صحنه رقابت نه‌تن‌ها برای کسب کرسی ریاست که برای کرسی نایب رئیسی، سایر اعضای هیأت رئیسه مجلس و حتی رؤسای کمیسیون‌های تخصصی مجلس نیز جدی‌تر شود و در نهایت فضای کلی مجلس دوازدهم را به سمت‌وسویی هدایت کند که در آن کمتر شاهد یک‌دستی‌هایی از نوع مجلس یازدهم باشیم.

در چنین شرایطی، اینکه کاندیدا‌های هر کدام از این کرسی‎های ریاست، گوشه‌چشمی به نتایج دوره دوم انتخابات مجلس داشته باشند تا با رایزنی‌ها بتوانند نظر آنان را به خود جلب کنند، نه‌تن‌ها تصور بعیدی نیست که به نظر می‌رسد تاثیر سرنوشت‌سازی هم بر ترکیب نهایی هیات رئیسه و روسای کمیسیون‌های مجلس دوازدهم برجای بگذارد.

tags # محمد باقر قالیباف ، مجلس شورای اسلامی سایر اخبار اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟ (تصاویر) «زو»؛ گاو عقیم و غول‌پیکری که توسط انسان‌ها به وجود آمد! اتفاق عجیب که همزمان با انقراض دایناسورها در زمین رخ داد! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟

دیگر خبرها

  • بازسازی ۷۵ درصدی گنبد یخدان میرفتاح ملایر
  • رای‌دهندگان آمریکایی به ترامپ نگاه مثبت‌تری دارند
  • ایسنا: تکذیب خبر فعال شدن سامانه دهک ریاست جمهوری
  • تکذیب خبر فعال شدن سامانه دهک ریاست جمهوری
  • ۹۶ درصد از مصوبات سفر ریاست جمهوری به ایلام اجرایی شد
  • راهکار ساماندهی وضعیت خودرو از نگاه معاون علمی ریاست جمهوری
  • ۵ رقیب قالیباف برای ریاست مجلس مشخص شدند / این ۵ نفر می‌خواهند قالیباف را ناک اوت کنند
  • بایدن: قصد دارم با ترامپ مناظره کنم
  • نشست خبری معاونت علمی ریاست جمهوری
  • پنج سناریوی عجیب انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا