Web Analytics Made Easy - Statcounter

پژمان عقدک، روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: همه امکانات و زیرساخت‌های لازم برای واکسیناسیون کرونا مانند فضای فیزیکی، نیروی انسانی و سبد واکسن در استان فراهم است اما تاکنون خانواده‌ها مراجعه متناسب با این امکانات برای تزریق واکسن به کودکان خود نداشته‌اند.

وی با بیان‌اینکه پوشش واکسیناسیون کرونا برای کودکان ۵ تا ۸ سال در استان اصفهان حدود ۳.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵ درصد و برای کودکان ۹ تا ۱۱ سال حدود ۱۰ درصد است، خاطرنشان کرد: اجباری برای تزریق واکسن کرونا به کودکان وجود ندارد اما بدون شک، تزریق آن در افزایش ایمنی در برابر بیماری کووید-۱۹ موثر است.

عقدک هشدار داد: این درد بزرگی است که کودکی بشدت به بیماری کووید-۱۹ مبتلا شود یا بر اثر آن فوت کند و والدینش بگویند امکان تزریق واکسن به فرزند خود را داشتند اما از آن استفاده نکردند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به اینکه استقبال خانواده‌ها برای تزریق واکسن کرونا به نوجوانان ۱۲ تا ۱۸ سال در استان خوب است، افزود: تاکنون ۸۳ درصد از گروه سنی ۱۲ تا ۱۸ سال در استان نوبت نخست و ۷۰ درصد نوبت دوم واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند.

وی میزان پوشش نوبت سوم واکسیناسیون کرونا در استان را حدود ۳۵ درصد اعلام و تصریح کرد: مراجعه مردم برای تزریق دُز سوم نیز متناسب با انتظار و امکانات موجود نیست.

عقدک با اشاره به اینکه مسائل مختلفی در این زمینه تاثیر دارد، اضافه کرد: فضای مجازی و انتشار برخی مطالب بویژه در باره شدت کمتر سویه اُمیکرون در مقایسه با سویه دلتا، در این زمینه موثر بوده است.

وی همچنین با اشاره به تغییر رنگ‌بندی همه‌گیری بیماری کرونا در استان گفت: از امروز کلانشهر اصفهان از وضعیت قرمز(بسیار پُرخطر) خارج و وارد وضعیت نارنجی(پُرخطر) شد که نشان دهنده بهبود رنگ‌بندی و کاهش مراجعه بیماران سرپایی و میزان بستری است.

عقدک اضافه کرد: اگر روند کاهشی مراجعه بیماران سرپایی و بستری در بیمارستان‌ها به همین روال پیش رود تا هفته آینده تعداد بیشتری از شهرستان‌های استان زرد یا نارنجی می‌شوند.

وی با بیان‌اینکه در زمان حاضر با وجود کاهش میزان بستری و بیماران سرپایی با اعداد قابل توجه مرگ و میر مواجهیم، اظهار امیدواری کرد که یک تا ۲ هفته آینده، میزان مرگ و میر نیز روند کاهشی پیدا کند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به اینکه پیش‌بینی می‌شود موج ششم کرونا در فروردین و اردیبهشت سال آینده فروکش کند، اظهار داشت: با توجه به روند همه‌گیری کرونا، بعید نیست در تیر و مرداد سال آینده موج جدیدی ایجاد شود اما امیدواریم که سویه جدید و کُشنده‌تری شیوع نیابد.

وی در باره پایین بودن آمار بستری و مرگ و میر در موج ششم کرونا در مقایسه با موج پنجم خاطرنشان کرد: مسائلی مانند کمتر بودن شدت بیماری بر اثر سویه امیکرون در مقایسه با سویه دلتا و واکسیناسیون مردم، در این زمینه موثر بوده است.

به گزارش ایرنا، بر اساس آخرین آمار دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تاکنون حدود ۸۶ درصد جمعیت بالای ۱۲ سال استان نوبت نخست، حدود ۷۶ درصد نوبت دوم و حدود ۳۵ درصد نوبت سوم واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند.

همچنین بر اساس آخرین رنگ‌بندی همه‌گیری بیماری کووید-۱۹، شهرستان‌های بُرخوار، خمینی شهر و آران و بیدگل در وضعیت زرد (خطر متوسط)، اردستان، اصفهان، خور و بیابانک، دهاقان، شاهین شهر و میمه، فلاورجان، گلپایگان، نطنز، کاشان و لنجان در وضعیت نارنجی (پُر خطر) و سایر شهرستان‌ها در وضعیت قرمز(بسیار پُرخطر ) قرار دارند.

برچسب‌ها اصفهان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان واکسن کرونا پروندهٔ خبری واکسن کرونا، از نظریه تا عمل

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اصفهان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان واکسن کرونا اصفهان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان واکسن کرونا دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برای تزریق واکسن واکسن کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۱۷۰۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پنج اصفهانی در فهرست استادان نمونه کشوری

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ به همت سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران، ۶۵ استاد نمونه کشوری امسال معرفی شدند، که در بین آنها سه استاد دانشگاه اصفهان، یک استاد دانشگاه صنعتی اصفهان و یک استاد دانشگاه کاشان حضور دارند.
اعضای هیات علمی نمونه دانشگاه اصفهان علی ربانی استاد گروه علوم اجتماعی دانشکده ادبیات و علوم انسانی، زهره حجتی استاد دانشکده علوم زیستی و فناوری و حسن سبزیان استاد دانشکده شیمی این مرکز علمی هستند.
حسین شریعتمداری، استاد پیشکسوت دانشکده مهندسی کشاورزی دانشگاه صنعتی اصفهان نیز به‌عنوان یکی از استادان نمونه کشوری معرفی شده است.
استاد نمونه معرفی شده از دانشگاه کاشان نیز محسن نیازی عضو هیات علمی گروه علوم اجتماعی این دانشگاه است.
بر اساس این لیست استان اصفهان از نظر تعداد استادان منتخب پس از تهران، رتبه دوم را (همراه با آذربایجان شرقی) در اختیار دارد.
تعداد اعضای هیات علمی نمونه کشوری امسال در مقایسه با سال گذشته ۱۰ نفر بیشتر شده است و ۶ استاد نمونه از بانوان هستند.
استادان نمونه کشوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از ۳۱ دانشگاه و با توجه به شاخص‌ها و سوابق آموزشی و پژوهشی و در گروه‌های آموزشی علوم پایه، علوم انسانی، فنی و مهندسی، کشاورزی، دامپزشکی و هنر و معماری انتخاب شدند.
اصفهان با حدود ۲۰۰ هزار دانشجو، هفت هزار و ۲۰۲ عضو هیات علمی و ۱۸۰ دانشگاه و موسسه آموزش عالی، دومین استان دانشگاهی کشور است.

دیگر خبرها

  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • شناسایی ۳۰۵۴ کودک مشمول قانون حمایت از جمعیت در لرستان
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • شارژ ۱۹ میلیارد دلاری صندوق توسعه/ تزریق ۱۰۰ همت به مسکن در ۱۴۰۳
  • جزئیات تشییع پیکر شهدای تازه تفحص شده اصفهانی
  • گارداسیل اولین واکسن مورد تایید به‌منظور پیش‌گیری از بروز سرطان دهانۀ رحم است
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • پنج اصفهانی در فهرست استادان نمونه کشوری