Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، حجت الاسلام "سید علی حسینی "روز شنبه در دیدار کارکنان منابع طبیعی بروجرد افزود: منابع طبیعی با حساسیت بالایی باید حفظ شود زیرا منابع طبیعی متعلق به همه نسل‌ها است.

وی اظهار داشت: اسراف در استفاده از منابع طبیعی گناه است، منابع طبیعی یک امانت در اختیار انسان است که باید آن را به آیندگان واگذار کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امام جمعه بروجرد گفت: اسراف از ناهنجاری های فرهنگی است، که باید اصلاح شود، امروزه در مصرف آب صرفه جویی صورت نمی گیرد و این باعث می شود که منابع آبی در خطر باشد، آب یکی از ضروریات حفظ منابع طبیعی و فضای سبز است که باید با احتیاط مصرف شود.
حجت الاسلام حسینی افزود: احداث پارک های درختان میوه باید گسترش یابد، باید سعی کنیم درختان میوه و مثمر را بیشتر بکاریم، درختان غیر مثمر برای استفاده از چوب نیازمند است، ولی گسترش درختان مثمر نیز نیاز است.
سرپرست فرمانداری بروجرد نیز در این جلسه گفت: ترویج معارف اسلام در بین مردم از رهنمودهای امام خمینی(ره) است و مقام معظم رهبری نیز بر نهادینه شدن فرهنگ منابع طبیعی تاکید دارند.
مجید منعمی افزود: مقام معظم رهبری حکومت اسلامی بر ترویج منابع طبیعی تاکید دارد، ترویج فرهنگ منابع طبیعی لازم و ضروری است، هر ساله رهبری در مراسم درخت کاری شرکت می کند تا اهمیت موضوع شناخته شود.
وی اظهار داشت : شهرستان بروجرد پتانسیل های بالایی برای توسعه فضای سبز و درخت کاری دارد، همکاری و هماهنگی با اداره منابع طبیعی برای گسترش درخت کاری و حفظ منابع طبیعی بسیار اهمیت دارد.

رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری بروجرد گفت: ۳۰۰ هکتار به توسعه زراعت چوب در شهرستان بروجرد اختصاص داده شده است.

امیر ثقلینی افزود: در این راستا در هفته منابع طبیعی ۸۰ هزار اصله نهال صنوبر برای توسعه زراعت چوب بین برخی از کارخانجات و روستاییان توزیع می شود.
وی اظهار داشت: هر هکتار درخت صنوبر بعد از سه سال ۹۰ میلیون تومان درآمد و باعث اشتغال سه نفر به صورت مستقیم و ۱۲ نفر غیر مستقیم خواهد شد.
وی بیان کرد: در هفته منابع طبیعی برای توسعه زراعت چوب در کارخانه نساجی، کارخانه شیر خشک و دانشگاه آیت الله بروجردی کاشت نهال صنوبر انجام خواهد.

هر ساله از ۱۵ تا ۲۱ اسفند ماه هفته منابع طبیعی نامگذاری شده است.

برچسب‌ها بروجرد سید علی حسینی لرستان منابع طبیعی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بروجرد سید علی حسینی لرستان بروجرد سید علی حسینی لرستان منابع طبیعی منابع طبیعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۱۷۳۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گرامیداشت یاد شهید ناصر پیروی در رشت

سید مازیار رضوی، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گیلان در مراسم نوزدهمین سالگرد شهادت مهندس ناصر پیروی و یادواره شهدای انفال با بیان اینکه حراست از جنگل خط قرمز این شهید والامقام بود، گفت: شیوه مبارزاتی و برخورد شهید پیروی با قاچاقچیان و سوداگران چوب یک الگوی تمام عیار است.

او شهید پیروی را بسیار مقرراتی، مسئولیت پذیر، جدی و پرتلاش در کار دانست و افزود: شهید ناصر پیروی با فریاد عدالت خواهی، تن قاچاقچیان چوب در گیلان را به لرزه در آورده بود.

شهید راه انفال، صیانت و حافظ منابع طبیعی، شهید ناصر پیروی، متولد سال ۱۳۳۸ در روستای چشناسر منطقه دیلمان شهرستان سیاهکل بود، سال ۱۳۵۹ وارد وزارت جهاد سازندگی شد و پس از طی مدارج تحصیلی دانشگاهی در مقطع کاردانی و پس از آن اخذ مدرک کارشناسی تا سال ۱۳۷۱ در سازمان جهاد سازندگی استان گیلان خدمت کرد و در ابتدای سال ۱۳۷۲ به اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان منتقل شد.

او در سال ۱۳۷۹ به عنوان رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان ماسال منصوب و با مدیریت جهادی، ضمن ایجاد وفاق و همدلی بین همکاران و همچنین استفاده مناسب از مشارکت خوب مردم این شهرستان، فعالیت‌های شایان توجهی در خصوص پاسداشت از انفال الهی به انجام رساند و عملکرد درخور تقدیری ارائه داد.

مهندس پیروی در سال ۱۳۸۴ پس از سال‌ها مبارزه قاطع با قاچاقچیان چوب و غارتگران جنگل و جلوگیری از تجاوز آنان به انفال الهی، نهایتا به دلیل امتناع از برآوردن خواسته‌های گروهی سودجو، به طرز مظلومانه‌ای به شهادت رسید و به عنوان شهید مبارزه با مفاسد اقتصادی مشهور شد.

بیشتر بخوانید: هجدهمین سالروز شهادت مهندس ناصر پیروی + تصاویر

این شهید گیلانی مدافع انفال در تاریخ ۷ اردیبهشت ماه سال ۱۳۸۴ در مسیر عزیمت به محل کار ربوده شد. پس از چند روز  جست‌وجو، پیکر بی جان او در منطقه جنگلی هفت دغنان شهرستان صومعه سرا پیدا شد و در نهایت در زادگاهش به خاک سپرده شد.

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • کاشت نهال متناسب با آب و هوای شهرستان دهلران باشد
  • اشتغال‌زایی جوامع محلی با فرآوری محصولات بلوط
  • زخمِ کاری «قطع درختان» مرثیه‌ای بر پیکر سبز سنندج
  • رونق ورزش کارگری نیاز به سرمایه‌گذاری کارخانه‌ها و مجموعه‌های صنعتی دارد
  • توسعه ورزش های همگانی با اجرای برنامه آزاد سازی اماکن ورزشی
  • درختان ماه روی زمین کاشته می‌شوند
  • اجرای طرح سرشاخه کاری درختان گردو در زارچ
  • گرامیداشت یاد شهید ناصر پیروی در رشت
  • خبر خوش برای متقاضیان مسکن ملی + جزییات
  • معلمان محور و مدار توسعه و تحول در کشور هستند