Web Analytics Made Easy - Statcounter

نتایج بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که آسیب عصبی ممکن است دلیل بروز کرونای طولانی‌مدت در میان برخی از مبتلایان باشد.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، گزارش‌های ارائه شده نشان می‌دهد که تقریباً ۳۰ درصد از افراد مبتلا به کووید -۱۹ برای مدت طولانی دچار علائم خاصی می‌شوند؛ این علائم شامل احساس خستگی، ضربان سریع قلب، تنگی نفس، مشکلات شناختی، درد مزمن، ناهنجاری‌های حسی و ضعف عضلانی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گروهی از محققان به منظور بررسی دلیل بروز کرونای طولانی‌مدت، مطالعه جدیدی انجام دادند و ۱۷ بیمار مبتلا به کووید طولانی را مورد ارزیابی قرار دادند. هیچ‌کدام از افراد مورد بررسی در این مطالعه پیش از ابتلاء به کرونا، دچار آسیب عصبی نبوده‌اند. نتایج بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که تقریباً ۶۰ درصد افراد شرکت‌کننده در مطالعه دچار آسیب عصبی بوده‌اند که احتمالاً ناشی از یک واکنش ایمنی معیوب است.

به گفته متخصصان، این تصور وجود دارد که عصب‌های کنترل‌کننده مواردی مانند تنفس، رگ‌های خونی و گوارش افراد مبتلا به کووید طولانی آسیب دیده است. محققان در مطالعه ذکر شده بر بیمارانی با علائم مطابق با نوعی آسیب عصبی به نام «نوروپاتی محیطی» تمرکز کردند. لازم است مطالعات بیشتری در این زمینه صورت بگیرد تا نتایج به دست آمده تأیید شود.

کد خبر 559155

منبع: ایمنا

کلیدواژه: ویروس کرونا کرونا ویروس کرونا ابتلا به کرونا شیوع کرونا پیشگیری از کرونا واکسن کرونا کرونا در جهان کووید ۱۹ شیوع بیماری کووید۱۹ واکسن کووید ۱۹ تشخیص کووید ۱۹ مبتلایان به کووید ۱۹ آغاز واکسیناسیون کووید ۱۹ کرونای طولانی مدت علائم کرونای طولانی مدت کرونا طولانی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق آسیب عصبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۱۷۴۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از مکمل‌های بهبود کیفیت سوخت به خودرو آسیب خودرو می‌زند

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از سازمان ملی استاندارد ایران، استاندارد ملی و بین المللی مواد افزودنی به سوخت با عنوان مکمل سوخت (After Market) یا عناوین دیگر وجود ندارد و این مکمل‌ها تحت نظارت استاندارد نیست.

برپایه این گزارش، از آنجایی که استفاده از این فرآورده‌ها منجر به آسیب دیدگی خودرو خواهد شد، بر عدم استفاده از این دسته از محصولات تاکید می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • استفاده از مکمل‌های بهبود کیفیت سوخت به خودرو آسیب می‌زند
  • استفاده از مکمل‌های بهبود کیفیت سوخت به خودرو آسیب خودرو می‌زند
  • این میوه از افسردگی جلوگیری می‌کند
  • روش های موثر برای از بین بردن آسیب‌های ناشی از بدخوابی
  • سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟
  • سلین دیون در مورد بیماری عصبی نادر خود می‌گوید / از لحاظ اخلاقی زندگی کردن روز به روز سخت‌تر می‌شود!
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس