Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، سورنا ستاری ظهر شنبه در شورای اداری خراسان شمالی که در سالن جلسات استانداری برگزار شد، اظهار کرد: بنیان اکوسیستم نوآوری سرمایه گذاری بخش خصوصی است.

معاون علمی رئیس جمهور ادامه داد: کشور در حوزه آموزش و پژوهش کم خرج نکرده است لذا در حالت طبیعی توقع داشتیم اثر آن را در اقتصاد ببینیم؛ اما اگر اثر سرمایه گذاری در آموزش را در اقتصاد مشاهده نکردیم یعنی یک چرخ مشکل دارد زیرا اتصال به اقتصاد انجام نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: باید در کشور زیست بومی ایجاد کنیم که بخش خصوصی در آن سرمایه گذاری کند.

ستاری بیان کرد: پارک‌های علم و فناوری زیرساختی فراهم می‌کند تا بخش خصوصی در آن سرمایه گذاری کند؛ این ساختار می‌تواند یک کودک با یک ایده را به تیم، شرکت نوپا و شرکت بزرگ تبدیل کند و تفاوت شهرک صنعتی و پارک در همین موضوع است.

معاون علمی رئیس جمهور تصریح کرد: با پول دولت نمی‌توانیم محصول خوبی به دست مردم دهیم؛ پژوهش دولتی مثل کارخانه سازی دولتی بی نتیجه است.

وی با اشاره به نوپا بودن دانشگاه‌های خراسان شمالی، افزود: دانشگاه نوپا حسن‌هایی دارد که یکی از آن موارد جلوگیری از اشتباهات گذشته و عدم تکرار آن است.

ستاری عنوان کرد: آموزشی که فارغ‌التحصیل را به فکر استخدامی می‌اندازد، اشکال دارد لذا دولت باید در زیرساخت‌ها به سرمایه گذار کمک کند اما پلتفرم‌ها به دست بخش خصوصی باید شکل بگیرد.

معاون علمی رئیس جمهور خاطرنشان کرد: باید پارک علم و فناوری خراسان شمالی به سمتی برود که سرمایه گذاری بخش خصوصی را توسعه دهد و مشکلات استان را توسط آن شرکت حل کند.

وی افزود: در اقتصاد دانش بنیان پول معیار پنجم است زیرا اساساً کسب و کاری که به علت بی پولی شکست بخورد، دانش بنیان محسوب نمی‌شود.

ستاری گفت: باید در پارک‌های علم و فناوری اکوسیستمی داشته باشیم که سود سرمایه گذار در آن از حضور در بازار دلار و سکه بیشتر شود.

وی در انتها گفت: موجودی صندوق پژوهش و فناوری خراسان شمالی به شدت پایین است؛ همچنین از مسئولان می‌خواهیم الحاق زمین مورد نیاز به پارک علم و فناوری تسریع شود.

کد خبر 5439368

منبع: مهر

کلیدواژه: معاون علمی رییس جمهور سورنا ستاری شرکت دانش بنیان بازار ارز سرمایه گذاری ویروس کرونا بوشهر کرمانشاه گرگان سفر استانی آمار کرونا خطبه های نماز جمعه مبعث گرد و غبار شیوع کرونا گردشگری اردبیل جهاد تبیین مشهد سرمایه گذاری خراسان شمالی علم و فناوری بخش خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۱۷۸۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارزش گوگل اوج گرفت؛ غول تکنولوژی از ۲ تریلیون دلار گذر کرد

به‌دنبال انتشار گزارش مالی فصل اول سال ۲۰۲۴ گوگل، ارزش بازار آلفابت در بورس از ۲ تریلیون دلار فراتر رفت.

به گزارش دیجیاتو، گوگل یا در واقع آلفابت در یک سال اخیر با چالش‌های زیادی از جمله ظهور هوش مصنوعی مولد که به‌عنوان رقیب موتور‌های جستجو درنظر گرفته می‌شوند، دست‌وپنجه نرم کرده است. اما رشد این شرکت ادامه داشته و حالا ارزش بازار غول فناوری مستقر در ماونتین ویو از ۲ تریلیون دلار فراتر رفته است.

آلفابت، شرکت والد گوگل، سال گذشته در ماه نوامبر یک بار ارزش بازار ۲ تریلیون دلار را لمس کرده بود، اما حالا به‌صورت کامل این مرز را پشت‌سر گذاشته است. این شرکت اکنون چهارمین شرکت باارزش جهان است و در لحظه نگارش این مقاله با ارزش بازار ۲.۱۴۶ تریلیون دلار پس از مایکروسافت (۳ تریلیون)، اپل (۲.۶ تریلیون) و انویدیا (۲.۲ تریلیون) در جایگاه چهارم قرار دارد. پایین‌تر از آلفابت نام آمازون (۱.۸ تریلیون) و متا (۱.۱ تریلیون) دیده می‌شود.

برخلاف افت سهام متا پس از اظهارنظر «مارک زاکربرگ» درباره این مسئله که رسیدن به درآمد از هوش مصنوعی سال‌ها طول می‌کشد، گوگل اعلام کرده است که همین حالا هم موفق به یافتن روش‌هایی برای فروش فناوری‌های هوش مصنوعی خود شده است. گزارش مالی فصل اول ۲۰۲۴ این شرکت ظاهراً نظر معامله‌گران بازار بورس را جلب کرده و به خرید بیشتر سهام گوگل و در نتیجه افزایش قیمت آن منجر شده است.

غول ماونتین ویو در سه ماه نخست سال جاری میلادی ۲۳.۷ میلیارد دلار سود و ۸۰.۵ میلیارد دلار درآمد کسب کرده است. رقم درآمد این شرکت ۱۵ درصد بیشتر از بازه مشابه سال گذشته و سود آن ۱۴ درصد بیشتر از فصل تعطیلات پایان سال ۲۰۲۳ بوده است.

«ساندار پیچای»، مدیرعامل آلفابت، می‌گوید سه‌ماهه اول ۲۰۲۴ عملکرد درخشان این شرکت در زمینه سرچ، یوتوب و خدمات ابری را نشان داده است و گوگل در آستانه ورود به عصر جمینای قرار دارد. این شرکت به‌زودی مراسم توسعه‌دهندگان خود را در ۲۵ اردیبهشت‌ماه آغاز می‌کند تا ضمن رونمایی از نسخه جدید سیستم‌عامل اندروید، احتمالاً از پیکسل ۸A پرده بردارد.

دیگر خبرها

  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • مالکیت فکری ستون اصلی «اقتصاد دانش بنیان»
  • در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم
  • نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت
  • ارزش گوگل اوج گرفت؛ غول تکنولوژی از ۲ تریلیون دلار گذر کرد
  • صادرات ۱۰ میلیارد دلاری دانش بنیان‌ها تا دو سال آینده
  • راه‌اندازی اپراتور اختصاصی هوش مصنوعی در کشور
  • مالکیت فکری پشتوانه اقتصاد دانش‌بنیان
  • اپراتور اختصاصی هوش مصنوعی راه‌اندازی می‌‎شود
  • رشد صد در صدی دانش‌بنیان‌ها در بورس تا پایان سال