Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام برومند رازیانی روز شنبه در نشست شورای هماهنگی شبکه‌های هیأت و تشکل‌های دینی کردستان که با موضوع مناسبت‌های شعبان‌المعظم و برنامه‌ریزی سال ۱۴۰۱ برگزار شد، اظهار کرد: رسالت همه ما خدمت خالصانه است و باید باور داشته باشیم که شأن ما در این دستگاه خدمت‌رسانی است.

وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب بر جهاد تبیین تأکید ویژه دارند، افزود: از جامعه دینی انتظار می‌رود که برای تحقق جهاد تبیین در صف اول باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان افزود: در فضای مجازی علیه انقلاب اسلامی تبلیغ می‌شود و برای مقابله با این توطئه‌ها باید دستاوردهای انقلاب را برای نسل جوان و آیندگان تبیین کرد.

حجت‌الاسلام رازیانی تصریح کرد: باید سطح کار و دغدغه‌هایمان را بالا ببریم و به حاکمیت اسلام در دنیا فکر کنیم.

وی اضافه کرد: باید همه تشکل‌های دینی و مذهبی با هم همسو و همگام باشند و کار منسجم انجام دهند چرا که کارهای جزیره‌ای هیچ بازخوردی ندارد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان خاطر نشان کرد: خوشبختانه بین تشکل‌های کردستان آسیب جدی و مشکلی وجود ندارد اما نیاز است انسجام در اجرای برنامه‌ها وجود داشته باشد.

حجت‌الاسلام رازیانی اظهار کرد: در قالب فعالیت‌های گفتمان‌ساز از تشکل‌های دینی حمایت خواهیم کرد.

وی بیان کرد: باید نیروهای جوان و معتقد به هیئات و تشکل‌های دینی در استان تربیت شوند تا در کنار پیشکسوتان این حوزه تجربه کسب کنند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان اضافه کرد: ساماندهی روضه‌های خانگی، حمایت از فعالیت‌های گفتمان‌ساز، اجرای فعالیت‌های آموزشی، برگزاری کلاس‌های مداحی و برنامه‌های دیگری برای سال ۱۴۰۱ تدوین شده و اجرا خواهد شد.

حجت‌الاسلام رازیانی عنوان کرد: در استان کردستان بستر ارادت مودت به اهل بیت بالاست و باید از ظرفیت‌های موجود در استان بهره برد.

نورعلی خزاعی رئیس شورای هماهنگی شبکه‌های هیأت و تشکل‌های دینی کردستان نیز در این نشست گزارشی از فعالیت تشکل‌های استان ارائه و اظهار کرد: در حال حاضر بیش از ۶۰۰ هیأت مذهبی در استان فعالیت دارند که در برنامه‌های مناسبتی و مذهبی ایام سال فعالیت دارند.

وی توزیع بسته‌های معیشتی، تهیه و اهدای جهیزیه به نوعروسان نیازمند، توزیع یکصد قواره چادر بین بانوان استان با قیمت مناسب و اجرای ده‌ها فعالیت دیگر از اقداماتی است که توسط شورای هماهنگی شبکه‌های هیأت و تشکل‌های دینی کردستان پیگیری و اجرا شده و همچنان تداوم دارد.

در این نشست مجوز فعالیت دو هیأت مذهبی در سنندج و دهگلان تحویل داده شد.

کد خبر 5439410

منبع: مهر

کلیدواژه: سنندج تبلیغات اسلامی کردستان هیات مذهبی جهاد تبیین ویروس کرونا بوشهر کرمانشاه گرگان سفر استانی آمار کرونا خطبه های نماز جمعه مبعث گرد و غبار شیوع کرونا گردشگری جهاد تبیین اردبیل مشهد تشکل های دینی دینی کردستان حجت الاسلام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۱۸۲۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح برنامه‌های هفته میراث‌/ پاسداشت زبان فارسی وتجلیل از فعالان

به‌گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اداره کل روابط عمومی و اطلاع رسانی، در این نشست که امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳، در محل سالن فجر وزارت میراث‌فرهنگی و با حضور مدیران کل ستادی معاونت میراث‌فرهنگی و نیز حضور برخط مدیران کل و معاونان میراث‌فرهنگی استان‌ها برگزار شد، مهمترین برنامه‌های گرامی‌داشت هفته میراث‌فرهنگی تشریح شد.

فاطمه داوری مدیرکل حفظ و احیای بناها، محوطه‌ها و بافت‌های تاریخی در این نشست هماهنگی با بیان اینکه «میراث‌فرهنگی، مشارکت عمومی و مسئولیت اجتماعی» اصلی ترین شعار و رویکرد هفته میراث فرهنگی در سال جاری است، اظهار کرد: ابلاغیه برگزاری هفته میراث‌فرهنگی با امضای قائم مقام وزیر و معاون میراث‌فرهنگی به استان‌ها اعلام شده است.

وی افزود: در این دستورالعمل کاملاً برنامه‌های هفته میراث‌فرهنگی تشریح شده و بر این اساس مدیران کل استانی در روزهای ۲۳ و ۲۴ اردیبهشت با برپایی نشست خبری به استقبال هفته میراث‌فرهنگی خواهند رفت و به تشریح مهمترین برنامه‌های گرامی داشت این هفته در استان‌ها خواهند پرداخت.

داوری با اشاره به روز ۲۵ اردیبهشت روز بزرگداشت فردوسی و نکوداشت و پاسداشت زبان فارسی، اضافه کرد: در این رابطه برنامه ملی با محوریت استان خراسان رضوی برگزار می‌شود اما انتظار می‌رود در سایر استان‌ها نیز برنامه‌های مرتبط با پاسداشت زبان فارسی برگزار شود.

مدیرکل حفظ و احیا بناها، محوطه‌ها و بافت‌های تاریخی ادامه داد: روز ۲۹ اردیبهشت روز موزه است که برنامه‌های مخصوصی در این روز تدارک دیده شده است. همچنین روز ۳۱ اردیبهشت که مصادف با سالروز تولد امام رضا است به نام روز میراث رضوی و میراث دینی نام‌گذاری شده است. ظرفیت بهره‌گیری از این میراث، در برخی از استان‌ها وجود دارد و انتظار می‌رود که مدیران کل استانی دراین باره برنامه‌ریزی مناسبی داشته باشند.

داوری ادامه داد: روز یکم خرداد با محوریت توجه ویژه به میراث ناملموس برنامه‌هایی اجرا خواهد شد و روز دوم خرداد که به نام روز «میراث‌فرهنگی الفبای زندگی» نام‌گذاری شده، برنامه‌ریزی‌ها باید باعث تقویت ارتباط بین میراث‌فرهنگی و بدنه مردمی شود.

وی در ادامه گفت: روزهای ۳ و ۴ خرداد نیز با توجه به سالروز آزادسازی خرمشهر و نیز روز مقاومت مردم دزفول، با تکیه بر این عنوان برنامه‌های بسیار خوبی را داریم. روز ۵ خرداد نیز به نام روز میراث دفاع مقدس نام‌گذاری شده و با توجه به ظرفیت‌های میراث دفاع مقدس در حوزه میراث‌فرهنگی ملموس و ناملموس برنامه‌های بسیار خوبی در این باره تدارک دیده شده است.

مدیرکل حفظ و احیا بناها، محوطه‌ها و بافت‌های تاریخی یادآور شد: اهداف رویکردی و برنامه‌هایی که انتظار داریم این است که در درجه اول در برنامه‌ریزی‌ها و اهداف چند کلیدواژه مهم مانند توسعه نقش جوامع محلی، تبیین مسئولیت اجتماعی، تقویت مشارکت‌های مردمی و … مد نظر قرار گیرد.

وی یادآور شد: در سطح ملی ستادی تشکیل شده و در سطح استان نیز ستاد هفته میراث‌فرهنگی تشکیل می‌شود که ریاست آن با مدیرکل استان و دبیری آن بر عهده معاون میراث‌فرهنگی هر استان است. البته حتماً در ستادهای استانی سایر معاونان و مدیران استانی حضور و مشارکت خواهند داشت.

مدیرکل حفظ و احیا بناها، محوطه‌ها و بافت‌های تاریخی در ادامه گفت: تهیه فهرستی از برنامه‌های اصلی، برگزاری نشست خبری، تهیه بسته‌های اطلاع‌رسانی، برگزاری نشست با منتخبین مردم در مجلس شورای اسلامی، راه‌اندازی شعب استانی انجمن خیرین، زیرنویس تلویزیونی به مناسبت هفته میراث‌فرهنگی، برنامه‌ریزی برای جلسه با امام جمعه، استفاده از ظرفیت‌های گرافیکی و تبلیغات محیطی، برگزاری جلسه شورای فرهنگ عمومی با موضوع میراث‌فرهنگی، حضور مدیران کل استانی به‌عنوان سخنران پیش از خطبه‌های نماز جمعه، تجلیل از فعالان و کنشگران حوزه میراث‌فرهنگی، تدوین بسته‌های بازدید مسئولان و استادان دانشگاه‌ها و نخبگان، برگزاری جشنواره کودک و میراث‌فرهنگی در تمامی موزه‌ها و اماکن تاریخی و … از مهمترین سرفصل‌های برنامه‌های هفته میراث‌فرهنگی است.

در این نشست همچنین فرمانده یگان حفاظت میراث‌فرهنگی، مدیرکل امور موزه‌ها، مدیرکل امور استان‌ها، مدیرکل پایگاه‌های ملی و جهانی و رئیس کل موزه ملی به تشریح برنامه‌های مرتبط با هفته میراث‌فرهنگی در حوزه سازمان و اداره‌کل متبوع خود پرداختند.

کد خبر 6097073 فاطمه کریمی

دیگر خبرها

  • همایش یاد یاران، فرصتی برای جهاد تبیین است
  • حضور تشکل‌ها با عقاید مختلف در دانشگاه نشان از دموکراسی دارد
  • ۲ انتصاب جدید در دانشگاه آزاد آذربایجان غربی
  • بانوان صنعتگر در تحقق شعار نقش آفرینی کنند
  • تسهیل فرایند صدور مجوز تشکل‌های قرآنی مردمی
  • تشریح برنامه‌های هفته میراث‌/ پاسداشت زبان فارسی وتجلیل از فعالان
  • چرا تشکل های دانشجویی دانشگاه را اصل نمی دانند؟/ گزارش
  • اعتصاب طلافروشان برای فرار از شفافیت/ سامانه‌های مودیان و جامع تجارت به نفع فعالان قانونی است
  • امام جعفر صادق (ع) مجاهد جهاد تبیین بود
  • الکترونیک محور شدن مجوزها به معنی افزایش شفافیت و پیش‌بینی‌پذیری اقتصادی کشور است