Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-03@03:31:39 GMT

حجامت کنید تا عمربیشتری داشته باشید!

تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۲۱۲۶۹

متخصص طب سنتی گفت: افرادی که حجامت می‌کنند عموما عمر بیشتری می‌کنند علت آن این است که در حجامت خون آلوده و کثیف از بدن شما خارج می‌شود. ناطقان: علیرضا ابوالفضلی، متخصص طب سنتی در برنامه صبح پارسی شبکه جام جم،گفت: کسانی که مکانیزم حجامت را بدانند مخالفتی با آن نخواهند داشت. در اینجا باید ببینیم حجامت چیست؟ در نظر بگیرید یک دستگاه آبمیوه گیری وجود دارد و فضولات آن باید تخلیه گردد، در بدن انسان نیز آلودگی‌هایی وجود دارد که نه با تعریق، نه با ادرار و مدفوع خارج نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: این آلودگی‌ها در فیلترهای بدن مانند پشت‌ ساق پا، پشت کلیه‌ها و بین دو کتف جمع می‌شوند. برای خون‌سازی بهتر بدن این آلودگی‌ها باید خارج شوند. تا زمانی که این آلودگی‌ها در بدن وجود دارد جسم انسان متابولیسم سالمی ندارد.

ابوالفضلی افزود: اگر دقت کنید افرادی که حجامت می‌کنند عموما عمر بیشتری می‌کنند علت آن این است که در حجامت خون آلوده و کثیف از بدن شما خارج می‌شود. سلول‌های مغز استخوان بسیار هوشمند و خون‌ساز هستند و پس از حجامت شروع به خون‌سازی جدید می‌کنند و مرتب به رگ‌های شما خون جدید انتقال می‌دهند. به همین دلیل فرآیند دستگاه گوارش، قلب و اکسیژن‌رسانی بهتر صورت می‌گیرد.

این متخصص طب سنتی افزود: با توجه به این مسائل کسی که حجامت مرتب انجام می‌دهد همواره بدنی فعال و سالم خواهد داشت و در نتیجه عمر طولانی‌تری خواهد داشت و کمتر به مریضی دچار خواهد شد. پیشنهاد می‌شود در این دوران که بیماری شیوع پیدا کرده از حجامت استفاده کنیم تا بدن مقاوم‌تری داشته باشیم.

وی بیان داشت: بسیاری از افراد می‌گویند که ما جای حجامت کردن خون می‌دهیم اما اینجا فرقی وجود دارد. زمانی که شما خون اهدا می‌کنید دارید از سرخرگ‌ها خون می‌گیرید که آن خون تمیز است. ما توصیه می‌کنیم ابتدا حجامت کنید که خونتان تمیز‌تر شود و سپس خون خود را اهدا کنید.

ابوالفضلی گفت: حجامت یک نوع عمل جراحی ساده است؛ در نتیجه افرادی که می‌خواهند این کار را انجام دهند حتما باید پیش پزشکی بروند که تخصص طب دارد. فردی که عمل حجامت را صورت می‌دهد باید به آناتومی بدن آشنا باشد تا آداب اصلی حجامت را انجام دهد. یک حجامت مفید برای هر نفر ۴۰ الی ۴۵ دقیقه زمان می‌برد. عمل حجامت استانداردهایی دارد که تعریف آن در مکاتب مختلف متفاوت است.

این متخصص طب سنتی گفت: برای مثال در مکتب هندی‌هاحجامت به یک صورت انجام می‌شود؛ در حالی که چینی‌ها، یونانی‌ها، تبتی‌ها، ایرانی‌ها و عرب‌ها هرکدام متفاوت است. طی بررسی صورت گرفت متوجه شدیم مکتب ایرانی از مابقی نمونه‌ها بهتر است؛ چرا که اصول آن از تمامی مکاتب ذکر شده جمع‌آوری شده است.

وی متذکر شد: فردی که عمل حجامت را روی دیگران انجام می‌دهد باید بتواند افراد را معاینه کند و مشکلات دیابت، قلبی عروقی و ناراحتی‌های دیگر را مورد بررسی قرار دهد تا بداند پس از حجامت چگونه به مراجع خود خدمات ارائه دهد.

ابوالفضلی افزود: زمان مناسب حجامت ابتدای هر فصل است و این امر برای هر فرد با هر سن و جنسیتی صدق می‌کند. بسیاری از افراد بر این عقیده هستند که کم‌خونی مانع انجام حجامت می‌شود اما باید بدانیم که عمل حجامت باعث برطرف شدن کم‌خونی می‌شود. این امر طی بررسی‌های متعدد تایید شده و حتی دانشگاه‌های بسیار شناخته شده به این مسئله رسیده‌اند.

این متخصص طب سنتی ادامه داد: از ویژگی‌های حجامت می‌توان به برطرف کردن رسوب رگ‌های فرد اشاره کرد. در کتابی از ابوعلی سینا آمده که او کف کفش آلوده را روی جای زخم حجامت می‌گذاشته است. طی بررسی‌های صورت گرفته به این نتیجه رسیدیم از آنجایی که بدن در آن زمان آسیب‌شناسی بسیار بالایی دارد سریعاً خود را واکسینه می‌کند و در نتیجه مقاوم‌تر خواهد شد.

ابوالفضلی تصریح کرد: این روش در دانشگاه شیکاگو به صورت مقاله ارائه گردید و تأیید شد.ما باید به بدن خود فرصت بدهیم تا خود را قوی کند. بسیاری از اشخاص به محض مریض شدن به دکتر مراجعه می‌کنند.

وی گفت: برای مثال اشخاص نباید از تب‌های ساده خود ترس داشته باشند؛ چراکه تب تنها یک فرصت برای شناسایی میکروب‌ها توسط گلبول‌های سفید است و شما با مراجعه سریع به دکترها این فرصت را از بدن خود می‌گیرید.

این متخصص طب سنتی متذکر شد: البته باید بدانیم که تب در کودکان می‌تواند خطرناک باشد و گفته ما به معنی آن نیست که هیچ‌وقت به دکتر مراجعه نکنید. جدا از ابتدای هر فصل، ایام حزیران یعنی آخر خرداد ماه نیز زمان بسیار مناسبی برای حجامت است اما این به آن معنی نیست که تنها یک بار در سال حجامت کنیم.

وی یادآور شد:‌ما ۲۱ نقطه حجامت داریم که بهترین آن نقطه عام و بین دو کتف است. عمل حجامت باعث می‌شود انسان پس از دو روز احساس سبکی کند و حال بهتری نسبت به خود و زندگی داشته باشد.

ابوالفضلی درباره حجامت پس از واکسن‌ها، گفت: از آنجایی که بدن فاکتور جدیدی دریافت می‌کند و ما نمی‌دانیم چقدر واکسن‌ها با بدن ما سازگار هستند حتما توصیه می‌شود که افراد پس از دریافت دو دز واکسن حجامت کنند و این کار را در سه مرحله با فواصل یک ماه و نیمی انجام دهند. این باعث می‌شود اگر یک درصد مشکلی پس از واکسن‌ها در بدن ایجاد شده باشد برطرف شود.

وی افزود: بادکش‌ها که حجامت خشک نامیده می‌شود برای زمان‌هایی مانند سرماخوردگی بسیار مناسب است. بادکش گرم که به روش سنتی با لیوان و آتش انجام می‌شود می‌تواند برای بدن دردهای سرماخوردگی بسیار مناسب باشد. این امر حتی برای بدن دردهای کرونا نیز مفید واقع شود.

ابوالفضلی گفت: اگر ما به روش‌های درمانی گذشتگان خود که با علم امروز تایید شده‌اند رو بیاوریم می‌توانیم هم بیماری‌ها را درمان کنیم و هم اینکه از بیمار شدن پیش‌گیری کنیم. بزرگ‌ترین مراکز حجامت امروزه در ۵۶ ایالت آمریکا با هزینه‌های بسیار بالا صورت می‌گیرند. حجامت اصلا سنی ندارد و افراد از سنین کم کودکی می‌توانند حجامت کنند. من کودکان خود را از نوزادی حجامت کردم و همچنان این عمل را انجام می‌دهم.

وی افزود: مراقبت‌های خیلی خاصی برای بعد از حجامت وجود ندارد اما بسته به میزان انعقاد خود افراد پانسمان حجامت می‌تواند متفاوت باشد. برای مثال گروه خونی  O میزان انعقاد خون دیری دارند و در نتیجه نیاز است پانسمان را برای مدت بیشتری روی زخم خود نگه دارند.  توصیه می‌شود افراد بعد از حجامت یک لیوان آب جوش و عسل یا نوشیدنی‌های گرم با قوت میل کنند.

این متخصص طب سنتی اظهار کرد: عمل بادکش نیز سختی خاصی ندارد، اما افرادی که می‌خواهند این کار را برای دیگران انجام دهند باید ابتدا دوره‌های مربوط به این کار را انجام دهند و مدتی تمرین کنند.

ابوالفضلی اضافه کرد: حجامت غیر از اینکه تعریف آموزه‌های اسلامی ما باشد مسئله‌ای است که مورد تایید علم روز جهان است. هرکس که به سلامت خود و خانواده‌اش اهمیت می‌دهد باید عمل حجامت را صورت دهد. به طور کلی حجامت ۷۸ یا ۷۹  ویژگی و آثار مثبت دارد. منبع: فارس برچسب ها: حجامت ، عمر بیشتر ، خون کثیف

منبع: ناطقان

کلیدواژه: حجامت عمر بیشتر خون کثیف متخصص طب سنتی انجام دهند آلودگی ها عمل حجامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۲۱۲۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراقب این قاتل خاموش باشید

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، مریم طاهرخانی، فشارخون بالا را عامل اصلی بروز بیماری‌های قلبی و عروقی و مرگ و میر دانست و اظهار کرد: نشانه‌هایی از ابتلاء به فشارخون بالا ممکن است در برخی بیماران دیده شود که از جمله آن می‌توان به سردرد، تپش قلب، احساس فشار در قفسه سینه، تنگی نفس، تهوع، استفراغ، سرگیجه، تاری دید، گُرگرفتگی و قرمزی صورت و خونریزی بینی یا چشم اشاره کرد.

این متخصص بیماری‌های قلب و عروق ادامه داد: هیچکدام از این نشانه‌هایی که به آن اشاره شد، اختصاصی نیستند و صرفاً برای مشکوک شدن به وجود خطر پرفشاری خون نباید منتظر بروز این علامت‌ها بود.

طاهرخانی، تنها راه تشخیص پرفشاری خون را، اندازه گیری آن با دستگاه‌های فشارسنج عنوان کرد و افزود: افراد می‌توانند برای اندازه‌گیری فشارخون به مطب پزشک مراجعه کنند، یا به کمک دستگاه هولتر فشارخون در خارج از مطب و در یک بازه زمانی طولانی مدت فشارخون خود را پایش کنند، همچنین امکان اندازه‌گیری فشار به کمک دستگاه‌های ترجیحاً اتوماتیک در منزل نیز وجود دارد.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اظهار کرد: توصیه می‌شود از فشارسنج‌های بازویی استفاده شود و فرد حتماً پنج دقیقه به حالت نشسته و در حالت استراحت قرار گیرد، علاوه بر این، افراد باید توجه داشته باشند تا نیم ساعت قبل از اندازه گیری فشار، ورزش نکنند و چای و قهوه نیز ننوشند.

وی درباره نحوه اندازه‌گیری صحیح فشار خون، عنوان کرد: فشارخون باید دو یا سه بار گرفته شود؛ میانگین دو عدد نزدیک به هم، فشارخون بیمار را نشان می‌دهد ضمناً بهتر است از هر دو دست فشار گرفته شود و اگر فشار دو دست با یکدیگر مغایرت داشت، معیار، دستی است که فشار بالاتری دارد.

طاهرخانی، افزود: اتحادیه جهانی فشارخون بالا (World Hypertension organization)، فشار بزرگ‌تر مساوی ۱۴۰ روی ۹۰ میلی متر جیوه را پرفشاری خون تعریف کرده است بنابراین اگر فشار فردی در منزل بزرگ‌تر مساوی ۱۳۵ روی ۸۵ میلی متر جیوه بود، باید به پزشک مراجعه کند، البته تشخیص فشارخون بر اساس یک بار اندازه گیری داده نمی‌شود.

فلوشیپ اقدامات مداخله‌ای قلب و عروق، با اشاره به اینکه درمان فشارخون در افراد به تشخیص پزشک به طور معمول پس از دو تا سه بار ویزیت پزشک به فاصله یک تا چهار هفته و یا اندازه گیری فشارخون با هولتر، آغاز می‌شود، گفت: البته اگر فشارخون در رنج خطر باشد و عوارض ناشی از فشارخون در ارگان‌های حیاتی دیده شود، باید در همان ابتدا درمان شروع شود

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تصریح کرد: بنا به توصیه اتحادیه جهانی فشارخون بالا، افراد بالغ بالای ۱۸ سال باید غربالگری فشارخون شوند؛ به این ترتیب که افراد ۱۸ تا ۳۹ سال هر سه تا پنج سال باید فشارشان را اندازه بگیرند و اگر در حد نرمال بود، سه تا پنج سال بعد، مجدد ارزیابی کنند.

وی ادامه داد: این افراد اگر به علت وزن بالا (توده بدنی ( BMI) بالاتر از ۲۵)، یا ماکسیمم فشار بین ۱۳۵ تا ۱۳۹ و مینیمم فشار ۸۵ تا ۸۹ میلی متر جیوه در معرض ابتلاء به فشارخون بالا هستند، باید به صورت سالانه پایش شوند، افراد بالای ۴۰ سال نیز باید هرسال فشارخون خود را اندازه‌گیری کنند.

طاهرخانی با بیان اینکه فشار خون بالا سالانه بیش از ۱۰ میلیون مرگ و میر را به خود اختصاص می‌دهد، به راه‌های پیشگیری از فشار خون در افراد اشاره کرد و گفت: حفظ وزن مطلوب، اصلاح سبک زندگی، پرهیز از رژیم غذایی ناسالم مثل مصرف غذاهای سرخ کردنی، چرب، آماده و کنسروی، حذف اسیدهای چرب ترانس، خودداری از مصرف الکل و دخانیات و پرهیز از مصرف نمک بیش از یک قاشق چایخوری از جمله اقداماتی است که در راستای پیشگیری از ابتلاء به پرفشاری خون بسیار کمک کننده خواهد بود.

متخصص بیماری‌های قلب و عروق با اشاره به اینکه هدف سازمان بهداشت جهانی، کاهش ۲۵ درصدی ابتلاء به فشارخون بالا تا سال ۲۰۲۵ است، بیان کرد: این مهم با تشخیص زودهنگام و کنترل به موقع بیماری امکان پذیر است، یکی از اقدامات در این راستا، کنترل فشارخون بیمارانی است که به هر بهانه‌ای به مراکز درمانی و کلینیک‌ها مراجعه می‌کنند، بسیج عمومی و راه‌اندازی کمپین‌های اطلاع رسانی اهمیت فشارخون و تشخیص و درمان به موقع آن، می‌تواند در افزایش سواد سلامت مردم نیز مؤثر باشد.

دیگر خبرها

  • مراقب این قاتل خاموش باشید
  • فیلم| هر جا که باشید، این مرسدس بنز به دنبال شما می‌آید!
  • مراقب «کلاهک‌های مرگ» باشید
  • ترفندهای کاربردی تربیتی برای جلوگیری از لجبازی کودک
  • مراقب پیامک‌های جعلی یارانه کمک‌ معیشتی باشید
  • چند ترفند تربیتی کاربردی برای جلوگیری از لجبازی کودک
  • فال شمع روزانه برای متولدین ماه‌های مختلف امروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • ۷ چالش بزرگ که شما را سرسخت‌تر از آدم‌های معمولی می‌کند
  • مراقب این قارچ‌ها باشید!
  • مدارک لازم برای تعویض شناسنامه در ۱۴۰۳ + جزئیات