Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@21:25:03 GMT

چهار مولفه اصلی مقابله با اُمیکرون چیست؟

تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۲۲۵۳۵

چهار مولفه اصلی مقابله با اُمیکرون چیست؟

ایسنا/مرکزی معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی ساوه به بیان چهار مولفه اصلی مقابله با اُمیکرون پرداخت.

دکتر مجتبی ذکایی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: استفاده از ماسک، تهویه هوا، رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و واکسیناسیون، چهار مولفه اصلی مبارزه با بیماری کووید ۱۹ است و با انجام این اقدامات احتمال درگیری فرد با اُمیکرون به حداقل می‌رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه استفاده از دو ماسک در کاهش ابتلای افراد به اُمیکرون بسیار موثر بود، تصریح کرد: تشدید پروتکل بسته به رفتار سوش غالب در جامعه است و با توجه به قدرت بالای سرایت اُمیکرون در جامعه استفاده از دو ماسک ضروری است.

دکتر ذکایی با اشاره به اینکه بیش از نیمی از جمعیت جامعه پروتکل‌های بهداشتی بویژه استفاده از ماسک را رعایت نمی‌کنند، گفت: با کاهش میزان بستری‌ها در مراکز درمانی و تغییر رنگ‌های کرونایی از قرمز به نارنجی و زرد متاسفانه مردم کرونا را فراموش می‌کنند و با عادی انگاری و کم توجهی به رعایت پروتکل‌های بهداشتی مانع از قطع زنجیره سرایت ویروس می‌شوند که این رویه بسیار نگران کننده است.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر حدود ۵۰ نفر بیمار کرونایی در مراکز درمانی تحت پوشش دانشکده علوم پزشکی ساوه بستری ه

ستند، اظهار کرد: میزان مراجعات بیماران کرونایی به مراکز درمانی بیانگر آن است که ویروس همچنان در حال چرخیدن در جامعه است و تا زمانی که چرخش محدود و متوقف نشده نمی توان گفت که بیماری فروکش کرده و هر آن بیم آن وجود دارد که با سوش جدیدی مواجه شویم.

دکتر ذکایی با اشاره به اینکه افزون بر دو سال است که درگیر بیماری کووید ۱۹ هستیم، تصریح کرد: با آموزش‌هایی که ارائه شده است مردم به خوبی راهکار مبارزه و کنترل بیماری را فراگرفته‌اند. هر سوش جدید بیماری با رعایت پروتکل‌هایی که آموزش داده شده مدیریت و کنترل خواهد شد و بنابراین نباید در مقابله با این بیماری ساده‌انگاری و سهل‌انگاری شود.

او در ادامه گفت: تقریبا ۵۰ درصد واجدین شرایط دریافت دُز سوم واکسن کرونا تاکنون اقدام به تزریق واکسن نکرده اند که انتظار می رود تا هرچه سریعتر نسبت به دریافت واکسن دُز سوم اقدام کنند.

این مقام مسئول در علوم پزشکی ساوه بیان کرد: افزون بر ۵۰ درصد افرادی که بر اثر کرونا جان خود را از دست دادند هیچ نوع واکسنی را دریافت نکرده بودند و بیش از ۳۵ درصد نیز افرادی بودند که واکسن دُز سوم را دریافت نکردند و در مجموع بیش از ۸۵ الی ۹۰ درصد قربانیان کرونا در پیک ششم افرادی بودند که واکسیناسیون ناقص داشتند. بنابراین ضرورت دارد که واجدین شرایط دریافت واکسن دُز سوم به ویژه سالمندان در تزریق واکسن کوتاهی نکنند.

وی تصریح کرد: افرادی که در پیک ششم در ساوه و زرندیه جان خود را از دست دادند یا واکسن تزریق نکرده بودند و یا واکسیناسیون آنها ناقص بوده است که لازم است برای حفظ سلامت و جان خویش فرآیند دریافت واکسن علیه بیماری کووید ۱۹ را تکمیل کنند.

دکتر ذکایی از مردم خواست تا برای تزریق دُز سوم به مراکز تجمیعی و یا پایگاههای بهداشتی در نقاط مختلف شهرستان مراجعه کنند و گفت: از ۱۵ اسفندماه مرکز تجمیعی واکسن سالن ورزشی کوثر غیر فعال خواهد شد و همشهریان می‌توانند جهت دریافت واکسن به مرکز تجمیعی قدسیه و یا یکی از مراکز و پایگاه‌های سلامت سطح شهر مراجعه کنند.

او افزود: نزدیکترین پایگاه سلامت به مرکز واکسیناسیون کوثر، پایگاه سلامت کوثر واقع در جنوب پارک کوثر است. این پایگاه تا اطلاع ثانوی همه روزه بجز روزهای تعطیل از ساعت ۸ تا ۱۴ صبح و عصرها از ساعت ۱۵ تا ۱۹ آماده ارائه خدمت به مردم است.

وی گفت: در صورت بروز علائم مشکوک به کووید ۱۹ بخصوص در گروه سالمندان، بیماران زمینه‌ای و مادران باردار و نیز افراد واکسینه نشده، بلافاصله جهت ویزیت پزشک و انجام تست تشخیصی، به مرکز منتخب کووید ۱۹ واقع در بلوار سپاه مراجعه کنید.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کرونا در ایران کرونای ا میکرون استانی اجتماعی دریافت واکسن ا میکرون کووید ۱۹ د ز سوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۲۲۵۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر کشور: مولفه مشارکت در دور دوم انتخابات همچنان مهم است

وزیر کشور گفت: مولفه مشارکت در دور دوم انتخابات نیز مهم است و همه اقشار و نخبگان و گروه ها از جمله دانشگاه ها، مدارس، صنایع باید در این راستا مردم را برای حضور در روز رای گیری تشویق کنند. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم،‌ احمد وحیدی در شورای اداری استان تهران درباره مسایل مهم از جمله مناسبت های روزهای کارگر و معلم، اهمیت جایگاه پایتخت، شعار سال، دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، اهمیت زنجیره ارزش راهبردی، مسایل فرهنگی، اتباع و تقسیمات کشور سخن گفت.

‌وزارت کشور بر افزایش مشارکت دور دوم انتخابات‌ تاکید دارد

وحیدی در ابتدای سخنانش ضمن تبریک مناسبت های روزکارگر و روز معلم گفت: معلمان و کارگران تجلی حرکت، حیات و تعالی انسان هستند و ما قدرشناس این قشر بزرگ جامعه هستیم.

وی ضمن با اهمیت دانستن شورای اداره تهران گفت: جایگاه شورای اداری تهران یک اهمیت فوق العاده دارد؛ زیرا تهران ام‌القرای سیاسی کشور است و پرداختن به مسایل آن و داشتن قوانینی قوی و گفت وگو درباره آن از اهمیت فراوانی برخوردار است.

وزیر کشور با اشاره به اینکه یک پنجم جمعیت ایران و یک چهارم نرخ رشد کشور مربوط به تهران است، اظهار کرد: مسئولیت های سنگینی در این جغرافیا وجود دارد و از تلاش های مستمر و موثر همه عزیزان از جمله استاندار، فرمانداران ، نیروهای نظامی و انتظامی و همه دستگاه ها و همچنین دستگاه قضاییه برای توسعه تهران قدردانی می کنم.

اهمیت دور دوم انتخابات مجلس

وزیر کشور برگزاری دور دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در چارچوب چهار راهبرد مد نظر رهبر معظم انقلاب را گوشزد کرد و گفت: سال گذشته (11 اسفند) یک انتخابات خیلی خوب و بسیار ارزشمند و در راستای مطالبه رهبر معظم انقلاب بحمدالله رقم خورد.

وی افزود : اکنون نیز در آستانه برگزاری مرحله دوم این انتخابات مهم در 21 اردیبهشت ماه هستیم و همه مسوولان موظف هستند این رویداد مهم با سلامت، امنیت و رقابت و مشارکت بالای مردم برگزار شود.

وی با اشاره به رقابت 16 نامزد در تهران گفت: مولفه مشارکت در دور دوم انتخابات نیز مهم است و همه اقشار و نخبگان و گروه ها از جمله دانشگاه ها، مدارس، صنایع باید در این راستا مردم را برای حضور در روز رای گیری تشویق کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مولفه مشارکت در دور دوم انتخابات همچنان مهم است
  • وزیر کشور: مولفه مشارکت در دور دوم انتخابات همچنان مهم است
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • اسلامی: تمام مولفه‌های انتخابات دور دوم با دقت انجام می‌شود
  • خط دفاع پرسپولیس فقط یک تغییر اجباری دارد
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور