Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمانشاه به گفته رئیس انجمن صنفی رانندگان مسافری استان کرمانشاه، درآمد ناوگان مسافری طی دو سال اخیر ۵۰ درصد کمتر شده و تعداد زیادی از مالکین اتوبوس‌های خود را فروخته‌اند.

مختار داوودی در گفت و گو با ایسنا، از شرایط بسیار نامناسب رانندگان و مالکین بخش مسافری طی دو سال اخیر و همزمان با شیوع بیماری کرونا یاد کرد که باعث شد بسیاری از مردم سراغ سفر با ناوگان حمل و نقل عمومی نروند و افزود: به علاوه در این مدت مجبور بودیم برای رعایت پروتکل‌های بهداشتی با ۵۰ درصد ظرفیت مسافر سوار کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: مجموع این موارد درآمد بخش مسافری را  ۵۰ درصد کاهش داد و در برابر این کاهش درآمد، افزایش چندانی هم در نرخ کرایه نداشتیم.

نائب رئیس کانون انجمن های مسافری سراسر کشور با بیان اینکه همین کرایه‌های فعلی نیز جوابگوی هزینه‌های حمل و نقل و خصوصا اتوبوس داری نیست، خاطرنشان کرد: در شرایطی که کرایه معقول که صرفه اقتصادی داشته باشد برای بخش اتوبوس باید ۷۲۰ تومن برای مسافر بر کیلومتر باشد، اما این میزان اکنون ۱۸۰ تومان است، یعنی کمتر از یک سوم قیمت منطقی.

داوودی اضافه کرد: این در حالیست که مالک اتوبوس که سرمایه ۱۰ میلیاردی خود را وارد جاده می‌کند، باید ماهی حداقل ۱۰ میلیون تومان پول روغن بدهد و بابت خرید هر جفت لاستیک حداقل ۲۷ میلیون تومان بپردازند.

وی با بیان اینکه در این بین با کاهش درآمد مالکین وضعیت رانندگان نیز بد شده، خاطرنشان کرد: در حال حاضر هر راننده برای مسیر تا تهران ۳۰۰ هزار تومان می‌گیرد و این در حالیست که از دو سال قبل بیمه رانندگان جدید نیز آزاد شده و باید ماهی نزدیک به یک میلیون تومان هم پول بیمه بدهند.

رئیس انجمن صنفی رانندگان مسافری استان کرمانشاه تاکید کرد: مجموع این شرایط باعث شده بسیاری از مالکین خودروهای خود را بفروشند و رانندگان به سمت بخش باری و کامیونی بروند که کمتر از شرایط کرونا اثرپذیری داشته است.

داووری با بیان اینکه از ۱۰۵ دستگاه اتوبوسی که سال ۱۳۹۸ فقط در مسیر کرمانشاه به تهران و کرج داشتیم نزدیک به ۵۰ دستگاه آن فروخته شده زیرا دیگر برای مالک صرفه اقتصادی نداشته، افزود: با ادامه این روند تعداد بیشتری از افراد اتوبوس‌های خود را خواهند فروخت.

وی از اینکه برای سال جاری هم تصمیم دولت بر این است که کرایه نوروزی افزایش نداشته باشد گلایه کرد که باعث می شود وضعیت مالکین و رانندگان بدتر شود و افزود: این در حالی است که طی دو سال اخیر بجز یک تسهیلات شش میلیون تومانی هیچ کمک دیگری به رانندگان نشده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی كرمانشاه اتوبوس ناوگان حمل و نقل عمومی دو سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۲۳۶۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۲ درصدی درآمد داروخانه های هلال احمر اردبیل

به گزارش خبرنگار مهر، حمید قویدل عصر شنبه در حاشیه جلسه مدیران و معاونان جمعیت هلال احمر استان اردبیل با حضور نماینده ولی فقیه در هلال احمر ایران با اشاره به اقدامات جمعیت هلال احمر اردبیل اظهار کرد: استان اردبیل دارای ۱۰ شهرستان جمعیت هلال احمر است که دو شعبه نیز در آینده نزدیک به آن اضافه خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: در این استان ۱۳ پایگاه امداد و نجات فعال وجود دارد که تا شهریور ماه سال جاری دو پایگاه امداد نجات دیگر با کمک خیرین اضافه خواهد شد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اردبیل به افزایش در آمدهای استانی اشاره کرد و گفت: در بحث های عمرانی اقدامات خوبی در سال های گذشته در سطح استان انجام شده است که جای تقدیر دارد.

قویدل با بیان اینکه در سال گذشته همچنین در آمد دارو خانه های استان ۱۱.۸ درصد افزایش یافته است، افزود: داروخانه های استان اردبیل یکی از داروخانه های فعال کشور به شمار می رود.

وی همچنین جذب ۱۸۰ نفر از امدادگران در سطح استان را یادآور شد و بیان کرد: این افراد در سطح پایگاه های استان در حال امداد رسانی هستند که این اقدام نیز در نوع خود بی نظیر است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اردبیل با اشاره به به تجهیز پایگاه ها و تیم های واکنش سریع به تجهیزات امدادی انفرادی اشاره کرد و گفت: سال گذشته امدادگران جمعیت هلال احمر استان اردبیل بیش از ۱۲ حادثه را در سطح استان مدیریت کردند، که جای تقدیر دارد.

قویدل از کسب دو مقام برتر کشوری در حوزه داوطلبان خبرداد و ادامه داد: در سال گذشته در حوزه داوطلبان نیز ۱۱ میلیارد اعتبار از تهران جذب و در اختیار مردم قرار گرفته است.

کد خبر 6090394

دیگر خبرها

  • افزایش ۱۲ درصدی درآمد داروخانه‌های هلال احمر اردبیل
  • افزایش ۱۲ درصدی درآمد داروخانه های هلال احمر اردبیل
  • با رانندگان پر خطر و ماجراجو برخورد شود/ کنارگذرها به شهر دوم تبدیل شده است
  • رفع نقاط حادثه‌خیز راه‌های زنجان اعتبار ویژه می‌خواهد
  • رفع نقاط حادثه خیز در زنجان نیازمند تأمین اعتبارات است
  • اتوبوس‌هایی که به فرمان خانم‌ها حرکت می‌کنند
  • کاهش ۱۵ درصدی تلفات برق در استان کرمانشاه
  • اینفوگرافیک | عملکرد کمیسیون تخلفات شرکتها، رانندگان و مالکین بخش حمل و نقل جاده ای سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۲
  • گلایه امام جمعه یاسوج از فرسودگی ناوگان حمل و نقل شهری
  • از تسریع در روند نوسازی تا هوشمندسازی ناوگان اتوبوس‌های شهری