Web Analytics Made Easy - Statcounter

منابع عبری زبان فاش کردند ارتش اسرائیل از نخست وزیر این رژیم خواسته تا نسبت به جنگ میان اوکراین و روسیه مواضع بی‌طرفانه اتخاذ کند.

به گزارش ایسنا، به نقل از عربی۲۱، پس از آنکه روسیه عملیات نظامی ویژه خود را در اوکراین آغاز کرد، فرماندهان ارتش رژیم صهیونیستی از نفتالی بنت، نخست وزیر اسرائیل خواستند مواضع بی‌طرف نسبت به این جنگ اتخاذ کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته منابع عبری زبان، این درخواست به دلیل ترس از تاثیر موضع حمایتی اسرائیل از کی‌یف بر وضعیت امنیتی سوریه و حملاتی است که ارتش اسرائیل به آنجا با هماهنگی روسیه انجام می‌دهد.

براساس اظهارات دو فرمانده ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی؛ سیاست بی‌طرفی نسبت به جنگ اوکراین و روسیه، سیاستی متوازن، مسئولانه و واقع‌بینانه نسبت به چالش‌های پیش روی اسرائیل است.

طبق گفته این دو مقام نظامی اسرائیلی، علی‌رغم اینکه آمریکا متحد استراتژیک اسرائیل است اما روسیه نزدیک مرزهای اسرائیل در سوریه حضور دارد و از طرف دیگر،  آنها جنگ در سوریه هنوز ادامه دارد و پایان نیافته است.

این دو فرمانده ستاد مشترک ارتش اسرائیل معتقد هستند سیاست "بی‌طرفی" فعلی نفتالی بنت در قبال تحولات اوکراین "درست و منطقی" است.

در همین راستا سفیر روسیه در تل‌آویو پس از آنکه بنت موضع بی‌طرفی اسرائیل نسبت به جنگ اوکراین را اعلام کرد، گفت؛ همکاری‌ها و هماهنگی‌های نظامی بین ارتش اسرائیل و روسیه در سوریه ادامه خواهد داشت و گسترش می‌یابد.

با این حال، ارتش اسرائیل معتقد است که این هماهنگی از زمان آغاز جنگ در اوکراین مورد آزمایش واقعی قرار نگرفته است و به همین جهت نیروی هوایی اسرائیل در هفته گذشته حملاتی را به خاک سوریه انجام نداده است.

منابع خبری اعلام کردند که قرار است یک هیئت امنیتی روسی، پنج‌شنبه، در چارچوب نشست‌های هماهنگی امنیتی میان روسیه و اسرئیل که هر ماه یک بار برگزار می‌شود، به تل‌آویو سفر کند.

به گفته این منابع خبری، فرماندهی ارتش اسرائیل به خوبی از توانایی‌های روسیه در سوریه آگاه است؛ چرا که دارای سیستم‌های جنگ الکترونیک، قابلیت‌های سایبری و سامانه‌های پدافند هوایی اس-۳۰۰ و اس-۴۰۰ در سوریه است.

ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین، از موضع اسرائیل در قبال جنگ روسیه علیه کشورش انتقاد کرد و گفت که انتظار حمایت بیشتری ازسوی اسرائیل داشت.

وی افزود؛ ما رابطه بسیار خوبی با رهبری اسرائیل داریم، اما آزمون واقعی زمانی است که ما به آنها نیاز داریم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: حمله روسيه به اوكراين تنش در مرز اوکراین و روسیه ارتش اسرائیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۲۳۸۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پشت پرده استعفای فرمانده منطقه مرکزی ارتش رژیم صهیونیستی

یهودا فاکس که پیش از فرماندهی منطقه مرکزی ارتش اسرائیل، فرمانده لشگر غزه و همچنین وابسته نظامی رژیم صهیونیستی در واشنگتن را نیز در کارنامه دارد، به دلیل فشارهای سیاسی در کابینه علیه نظامیان چندماه قبل درخواست استعفا داده بود. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، خبر استعفای «یهودا فاکس»، فرمانده منطقه مرکزی ارتش رژیم صهیونیستی در هفته گذشته دومین ضربه بر کادر مرکزی ارتش رژیم در کمتر از یک هفته بود و این مسئله در سایه خبر استعفای «آهارون هالیوا»، رئیس اطلاعات ارتش (آمان) قرار گرفت.

درحالی که استعفای هالیوا ناشی از شکست اطلاعاتی وی در 7 اکتبر و ارزیابی اشتباه آمان درخصوص حمله به کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در دمشق بود، استعفای یهودا فاکس ناشی از اختلافات سیاسی بوده است.

در همین زمینه روزنامه «الشرق الاوسط» در گزارشی با اشاره به اینکه برخی اعضای کابینه اسرائیل از استعفای یهودا فاکس خوشحال شده اند، تصریح کرد که فاکس با برخی از وزرای اختلافات جدی داشت و بن گویر خواستار برکناری وی شده است. براساس این گزارش یهودا فاکس قبل از 7 اکتبر با تندروهای کابینه مخالف بود و رفتار شهرک نشینان را عامل تشدید وضعیت امنیتی در کرانه باختری می دانست. این ژنرال صهیونیست نگرانی های جدی نسبت به فعالیت های شهرک نشین ها داشت و حتی رزمایشی برای مقابله با حملات تروریستی از جانب این شهرک نشین ها برگزار کرده بود که این امر با حمله تند احزاب راستگرا مواجه شده بود.

حملات در شبکه های اجتماعی علیه این نظامی صهیونیست به حدی بود که رونن بار، رئیس سازمان امنیت و اطلاعات داخلی اسرائیل (شاباک) بعد از انتشار تصاویر فاکس با لباس عربی یا لباس نازی ها و تهدیدات در شبکه های اجتماعی حفاظت 24 ساعته برایش مقرر کرده بود. بار همچنین در جلسه ای به نخست وزیر درباره احتمال ترور یهودا فاکس هشدار داد و به نتانیاهو گفت که نگران است در دوره نخست وزیری وی ژنرالی ترور شود و مایه بدنامی گردد.

یهودا فاکس که پیش از فرماندهی منطقه مرکزی ارتش اسرائیل، فرمانده لشکر غزه و همچنین وابسته نظامی رژیم صهیونیستی در واشنگتن را نیز در کارنامه دارد، به دلیل فشارهای سیاسی در کابینه علیه نظامیان چندماه قبل درخواست استعفا داده بود که به دلیل شرایط جاری در سرزمین های اشغالی در ابتدا با این امر موافقت نشد ولی در روزهای اخیر سرانجام با کناره گیری وی موافقت شد.

یهودا فاکس همپای دیگر فرماندهان رژیم صهیونیستی هیچ مرزی در زمینه کشتار فلسطینیان و تخریب زیرساخت های مناطق فلسطینی نشین نداشت و طی 6 ماه گذشته با دنبال کردن «دکترین ضاحیه» به طور کامل زیرساخت ها آب، برق، اینترنت و... را در اردوگاه های کرانه باختری از جمله جنین، نابلس، طولکرم، بلاطه و... از بین برد.

یهودا فاکس با وجود رضایت هرتسی هالوی، رئیس ستاد کل ارتش رژیم صهیونیستی از عملکردش در سرکوب و کشتار فلسطینی ها و درخواست از وی برای پذیرش مسئولیت جانشینی ارتش، به دلیل اختلافات جدی با سیاست مداران تل آویو، از پذیرش هرگونه مسئولیت جدید اجتناب نمود.

شدت شکاف میان سیاسیون و نظامی ها در اسرائیل در حال تشدید است و کناره گیری این نظامی عالی رتبه جلوه ای از این وضعیت متشنج در سرزمین های اشغالی است. در نتیجه رفتار و عملکرد تندروها، نظامیان نسبت به سیاسیون در تل آویو دچار سرخوردگی شده اند و حتی فرمانده ارتش رژیم علاقه ندارد در جلسات کابینه امنیتی مشارکت نماید.

مونولوگ|استعفای هالیوا، آغاز افول ساختار حاکمیتی اسرائیل استدومینوی استعفاها در ارتش اسرائیل بعد از شکست در طوفان الاقصی

 

این در شرایطی است که رژیم صهیونیستی به اذعان مقام‌های این رژیم، در دشوارترین شرایط امنیتی و سیاسی اش قرار دارد و در چندین جبهه دچار بحران های سیاسی، امنیتی و نظامی است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واکنش فرانسه به تصمیم اسرائیل برای حمله به رفح
  • اسرائیل حزب‌الله را تهدید کرد/ جنوب لبنان را اشغال می‌کنیم
  • موضع تازه اروپا نسبت به حمله اسرائیل علیه رفح
  • انهدام ۲ پایگاه تروریست‌ها در «حمص» سوریه توسط روسیه
  • پشت پرده استعفای فرمانده منطقه مرکزی ارتش رژیم صهیونیستی
  • رمزگشایی از محرومیت ورزشی روسیه/ نوبت اسرائیل هم می رسد؟
  • گفت و شنود/ بلا نسبت!
  • ارتش ترکیه نیروی کمکی به شمال سوریه اعزام کرد
  • نیویورک‌تایمز: اسرائیل از موضع قبلی خود درباره توافق با حماس کوتاه آمده است
  • هشدار اسرائیل به نمایندگان دیپلماتیک خود در سراسر جهان/ آغاز سفر منطقه‌ای وزیر خارجه آمریکا از عربستان/ دیدار وزیر امور خارجه بحرین با بشار اسد