Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: نگاهی به تحولات صنعت موشکی که با مجاهدت قهرمانانه و بی‌نظیر سردارانی چون حسن تهرانی‌مقدم به دست آمده، نشان‌دهنده این است که صنعت دفاعی می‌تواند گرهگشای خودروسازی ایران باشد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین،‌ روح‌الله عباسپور در آیین نکوداشت روز پاسدار که در سالن اجتماعات تیپ 82 سپاه استان قزوین برگزار شد،‌ اظهار داشت:‌ در حالی که در 2 قرن اخیر 3.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

5 میلیون کیلومتر از خاک کشور را به خاطر تجاوز استعمارگران انگلیسی و روسی و بی‌عرضگی شاهان قاجار و پهلوی از دست دادیم، به برکت وجود سپاه پاسداران در جنگ تحمیلی یک وجب خاک را هم از دست ندادیم.

وی اضافه کرد:‌ در شرایطی که انقلاب اسلامی ایران در نخستین ماه‌های عمر خود قرار داشت، تدبیر حکیمانه امام خمینی(ره) در تشکیل ارتش 20 میلیونی و بسیج مردمی باعث شد که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان یک نهاد انقلابی شاهد قدرتمندترین بازوی نظامی شود که امروز نه تنها در منطقه بلکه در کل جهان بی‌نظیر است.

عباسپور ادامه داد:‌ سپاه قزوین از بدو تأسیس بزرگان زیادی را به عرصه دفاع و صیانت از خاک انقلاب و میهن تقدیم کرده که برخی از آنها مانند سرهنگ پاسدار مهرداد افروزی امروز به عنوان فرمانده تیپ 82 صاحب‌‌الأمر(عج) فعالیت می‌کنند و برخی دیگر مانند سردار هاشم آذربایجانی هم پیشکسوتانی هستند که در کنار سپاه و تیپ 82 تجربیات عملیاتی خود را عرضه می‌کنند.

مدیریت جهادی مشکلات صنعت خودرو را برطرف می‌کند

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به رویکرد دولت و مجلس برای استفاده از توان صنعت دفاعی برای ایجاد تحول در صنعت خودروسازی گفت:‌ نگاهی به تحولات صنعت موشکی که با مجاهدت قهرمانانه و بی‌نظیر سردارانی چون حسن تهرانی‌مقدم به دست آمده، نشان‌دهنده این است که گیر کار ما در صنایعی مانند خودروسازی دوری از مدیریت جهادی است.

عباسپور افزود:‌ به همین خاطر اعتقاد داریم که اگر از تجربیات مجموعه‌های نظامی مانند سپاه در حوزه رشد صنعت دفاعی در بخش خودروسازی هم بهره بگیریم، با سرعت بیشتری مسیر تحول در خودروسازی را طی کرده و با توان بیشتری به سمت تحقق اهداف و ایجاد رضایت‌مندی برای مردم حرکت خواهیم کرد.

الزامات موفقیت برنامه‌های تحولی وزارت صمت برای صنعت خودرو کشوروزیر صمت: صنعت خودروسازی کشور عملکرد خوبی در کیفیت و قیمت نداشته استسهم واقعی دولت در خودروسازی‌ها چقدر است؟ مشکلات صنعت خودرو با خصوصی سازی رفع نمی شود

وی ادامه داد:‌ زیرساخت‌های لازم برای تولید بهترین خودروها را داریم، اما هنوز از این زیرساخت‌ها درست استفاده نکردیم؛ چون به ظرفیت‌های نیروهای فنی و مهندسی داخل و به ویژه جوانان خلاق و نوآور این عرصه کمتر بها دادیم که این موضوع را در طرح تحول صنعت خودرو دنبال خواهیم کرد.

انتهای پیام/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کمیسیون صنایع مجلس اخبار فنی خودرو کمیسیون صنایع مجلس اخبار فنی خودرو صنعت دفاعی صنعت خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۲۵۰۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از موتور ۶ سیلندر خورجینی با کاربرد در صنعت خودروسازی

تین نیوز

محققان یکی از شرکت های دانش بنیان به دانش فنی ساخت موتورهای ۶ سیلندر خورجینی بنزینی از طریق مهندسی معکوس دست یافتند و طی مراسمی با حضور معاون علمی ریاست جمهوری از آن رونمایی شد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، پژوهشکده سامانه های هوشمند شهید رضایی دانشگاه صنعتی شریف میزبان روح الله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری برای رونمایی از موتور ۶ سیلندر خورجینی بوده است.

انجام پژوهش های کاربردی توسعه ای، تجاری سازی ایده های نو و پژوهش های فناورانه در حوزه دانش های نوین و سطح بالا، انجام فعالیت های ترویجی به منظور اعتلای نهضت نرم افزاری و توسعه صنایع کشور در بستر مناسب ارتباطی صنعت و دانشگاه و با بهره گیری از ساختارهای چابک و پویا از ماموریت های این پژوهشکده است. از این رو این مرکز تحقیقاتی چشم انداز خود را تبدیل شدن به یکی از اصلی ترین مراکز پیشرو در تجاری سازی ایده های فناورانه در حوزه دانش های نوین و سطح بالای کشور تعریف کرده است.

یکی از شرکت های دانش بنیان این پژوهشکده که با همکاری اعضای هیات علمی و برخی از محققان ایرانی مقیم خارج شکل گرفته است، پس از ۴ سال تحقیق و توسعه به دانش فنی ساخت موتور ۶ سیلندر با ظرفیت ۴۰۰۰ سی سی بنزینی خورجینی دست یافت.

به گزارش ایسنا، دهقانی فیروزآبادی در آیین رونمایی از موتور ۶ سیلندر بنزینی خورجینی در جمع خبرنگاران گفت: قوای محرکه با حجم و توان بالای بنزینی انواعی از قوای محرکه هستند که در بسیاری از خودروهای استراتژیک و راهبردی و تاکتیکی کاربرد دارند.

وی با بیان اینکه این نوع موتورها همچنین دارای کاربردهای تفریحی مانند خودروهای افرود را نیز دارند، اظهار کرد: این نوع موتورها یک نیاز کاملا راهبردی است و کشور نیز در طی چند سال گذشته به آن موضوع رسید که کشور  نیازمند دستیابی به دانش فنی این نوع موتورها است.

دهقانی اضافه کرد: بر این اساس یکی از شرکت های دانش بنیان که با حضور چندین نفر از اعضای هیات علمی و نزدیک به ۴۰ نفر از بهترین دانشجویان و فارغ التحصیلان و محققان کشور تشکیل شده بود، و در طی ۳ تا ۴ سال گذشته با ترسیم برنامه مطالعاتی عمیق، اقدام به کسب فناوری های موتورهای ۶ سیلندر خورجینی ۴ لیتری دنیا کرد.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری خاطر نشان کرد: این شرکت دانش بنیان امروز توانست نمونه مهندسی معکوس شده این موتور را با استانداردهای بالا تولید و رونمایی کند.

وی باتاکید بر اینکه رونمایی از این دستاورد، اثبات فناوری های موتور  خورجینی ۶ سیلندر حجم بالا است، اظهار کرد: دانش فنی این محصول توسط پژوهشکده شهید رضایی دانشگاه شریف و محققان این شرکت دانش بنیان به دست امده و امیدواریم این جریان علمی قوی که از سوی محققان این شرکت ایجاد شده است، توسعه یابد و به زودی شاهد تولید این موتورها برای کاربردهای خاص در کشور باشیم.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، فناوری های موتور را از فناوری های اصلی و کلیدی در هر سامانه  ای توصیف کرد و یادآور شد: دانش فنی که در این شرکت و با حجم و کیفیت به دست آمده بسیار ارزشمندتر از خود محصول است چون این دانش فنی قابل تسری به سایر حوزه ها است.

دهقانی با اشاره به حمایت های معاونت علمی از این طرح گفت: ما به عنوان پشتوانه اصلی حمایتی شرکت ها، بخشی از سرمایه گذاری در تحقیق و توسعه  را بر عهده گرفتیم. ولی یکی از خوشحالی های ما این است که این شرکت در همکاری با چندین نفر از محققان ایرانی که در شرکت های بزرگ دنیا  فعال بودند شکل گرفته و اجرای این تحقیقات سبب شد تا این افراد به کشور بازگردند تا دانش اصولی در کشور شکل بگیرد.

به گزارش ایسنا، گیربکس مغناطیسی، طراحی و ساخت موتورسیکلت برقی اسکوتر آویتا با سرعت ۱۵۰ کیلومتر بر ساعت، آب شیرین کن خورشیدی و رونمایی از محصول فناورانه نرم افزار ابرسازه از دیگر دستاوردهای این پژوهشکده به شمار می رود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری
  • خودروهای غرق شده در پارکینگ کارخانه خودروسازی در بم | ویدئو
  • مصوبات کمیسیون‌ها درباره اسقاط خودرو و قیمت‌گذاری آرد و نان
  • جدی: حق تولید و سهامداران در اصلاح قیمت پژوپارس رعایت شود
  • گیر واردات خودروهای کارکرده کجاست؟
  • طالبان به دنبال دانش خودروسازی
  • جنجال بزرگ علیه قالیباف از سوی یاران رائفی پور /غضنفری: در عوض رأی دادن به قالیباف، وعده خودرو و وام چندصدمیلیونی دادند/حبیب زاده: تکذیب می کنم
  • دلخوش : عملیات "وعده صادق" به اسراییل فهماند سمبه ایران چقدر پر زور است +فیلم
  • رونمایی از موتور ۶ سیلندر خورجینی با کاربرد در صنعت خودروسازی
  • صنعت خودرو، قربانی زیاده خواهی مسئولان و دلالان