Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، آیت الله غلامعلی صفایی بوشهری روز یکشنبه در نشست با معاون توسعه و برنامه ریزی وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری افزود: میراث فرهنگی بیانگر ریشه ها بویژه در کشور ایران که آثار موجود نشان از خلاقیت و نقش ایرانیان در آفرینش فرهنگ و اعتلای آن دارد و درس آموزی از این عرصه یک وظیفه راهبردی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: میراث فرهنگی سرمایه اقتدار و هویت کشور به شمار می‌رود و همواره استعمار جهانی برای کشف و حذف این سرمایه‌ها تلاش و در حال برنامه ریزی است به همین علت حفظ این میراث و استفاده بهینه از آن ضروری است.

امام جمعه بوشهر با تاکید بر ضرورت اِلمان سازی در استان بوشهر اضافه کرد: در کنار کشف میراث گذشتگان تولید آثاری گران‌بها برای آیندگان ضروری است.

وی گفت: ما همیشه به دنبال نگاه کردن به آلبوم گذشته‌ها هستیم این درحالی است که در شرایط کنونی برای آیندگان چیزی که مایه افتخار باشد تولید نمی‌کنیم به همین دلیل تشکیل هیات اندیشه ورز برای تولید آثار گران‌بها ضروری است.

صفایی بوشهری اضافه کرد: ایران آثار گران‌بهای تاریخی زیادی دارد از جمله بافت قدیم شهر بوشهر و عمارت ملک در استان بوشهر اما همواره این آثار در معرض تخریب قرار دارند و حضور بخش خصوصی برای مرمت و احیای دوباره این میراث با ارزش تاریخی ضروری است.

وی تاکید کرد: نباید اجازه بدهیم به دلیل کمبود اعتبار و بودجه میراث تاریخی این سرزمین به عنوان سند و هویت ملت ایران از بین برود.

امام جمعه بوشهر اظهار کرد: میراث فرهنگی تنها اشیا و ساختمان‌های تاریخی نیست بلکه کتاب‌ها، فکر و اندیشه‌ها و صنایع دستی نیز به عنوان قدیمی ترین خلاقیت انسان‌ها باید حفظ و گرامی داشته شود.

وی ادامه داد: صنایع دستی نقشی مهم در تولید ناخالص ملی دارد و با وجود تبلیغ برای رشد و احیای رشته های مختلف صنایع دستی اما پشتوانه لازم از این هنر مهم وجود ندارد و باید برنامه ریزی دقیقی برای رونق هر چه بیشتر این صنعت فراهم شود.

امام جمعه بوشهر برضرورت تدوین سند جامع ۲۰ و ۵۰ ساله گردشگری در استان بوشهر تاکید کرد.

برچسب‌ها بوشهر گردشگری امام جمعه بوشهر غلامعلی صفایی بوشهری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بوشهر گردشگری امام جمعه بوشهر بوشهر گردشگری امام جمعه بوشهر غلامعلی صفایی بوشهری امام جمعه بوشهر میراث فرهنگی صنایع دستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۲۶۱۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تهدیدهای فرهنگی دشمن به فرصت تبدیل شود

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله غلامعلی صفایی بوشهری صبح شنبه در دیدار اعضای بنیاد ملی رضوی بوشهر، اظهار داشت: ظرفیت‌های زیادی در اسلام وجود دارد که بسیاری از آنها شناخته شده و برخی نیز ناشناخته مانده است.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر با تاکید بر نهایت استفاده از ظرفیت‌های شناخته شده، افزود: یکی از ظرفیت‌های فوق‌العاده و منحصر به فرد، فرهنگ رضوی است.

آیت‌الله صفایی بوشهری بیان کرد: فرهنگ رضوی از دیرباز در ایران نهادینه شده است اما ابعاد بسیار زیادی از آن کشف و استفاده نشده است.

وی عنوان کرد: با رویکردی که در یکی دو دهه اخیر در آستان قدس به‌عنوان خورشید منظومه فرهنگی ایران ایجاد شده، استفاده زیادی می‌شود انجام داد.

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر با اینکه یکی از ظرفیت‌ها مردم نهاد کردن فرهنگ رضوی است، خاطرنشان کرد: طراحی و برنامه‌ریزی و کشف ظرفیت‌ها نیازمند نخبگان است اما پای کار بودن با مردم است، وقتی مردم پای صحنه باشند قرابت مردم با بارگاه مقدس دوسویه خواهد شد.

وی با بیان اینکه ثامن‌الحجج (ع) در تبدیل تهدید به فرصت بزرگترین خدمت را به اسلام کرد، افزود: ایشان با مناظراتی که انجام داد، فرهنگ شیعه را جهانی کرد.

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر با اعلام اینکه جهان اکنون در حال تولید فرصت است، ابراز کرد: ما هم باید تهدیدهای فرهنگی دشمن را به فرصت تبدیل کنیم و از فرصت‌هایی که داریم استفاده کنیم.

وی با تاکید بر اینکه فرهنگ رضوی محدود به ایران نیست بلکه در سراسر جهان گسترش یافته است، گفت: آسیب‌های فرهنگی کشور و عوامل آن را بشناسیم و ببینیم چگونه می‌توانیم آنها را خنثی کنیم.

آیت الله صفایی بوشهری بیان داشت: فرصت سوزی ما در عرصه منظومه فرهنگی خیلی زیاد است و ضررهای آن را مرتب می‌بینیم.

وی با بیان اینکه کار فرهنگی باید مردم نهاد باشد، ادامه داد: نهادهای فرهنگی ما بودجه‌هایشان صرف حقوق و امورات جاری می‌شود و برای کار فرهنگی بودجه‌ای ندارند.

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر با بیان اینکه بنیاد امام رضا (ع) متنوع‌ترین نهاد فرهنگی ایران است، ابراز کرد: باید هدف گذاری مردمی و بررسی شود که با این حجم برنامه‌هایی که بنیاد امام رضا (ع) اجرا می‌کند، تأثیرگذاری این برنامه‌ها در عرصه جذب چقدر است.

وی افزود: باید روی اهدافی که داریم دقت و آسیب‌شناسی کنیم که چقدر تأثیر داشته است و آیا مردم اخلاق و سیاست و تقوای رضوی پیدا کرده‌اند.

آیت الله صفایی بوشهری عنوان کرد: بوشهر استان امام رضا (ع) است و اگر بنیاد امام رضا (ع) برنامه‌ای داشته باشد ما همیشه آماده هستیم.

کد خبر 6089689

دیگر خبرها

  • فرهنگ کار در کشور دچار آسیب شده است
  • هنر‌های قرآنی از منظر میراث فرهنگی حائز اهمیت است
  • کاروانسرای ینگی‌امام به بخش خصوصی واگذار می‌شود
  • تهدیدهای فرهنگی دشمن به فرصت تبدیل شود
  • آلاچیق عشایر شاهسون اردبیل قابلیت ثبت جهانی دارد
  • کارگران اساس و بنای رونق تولید و پیشرفت جامعه هستند
  • کارگران سربازان جنگ اقتصادی و معلمان سربازان جنگ فرهنگی هستند
  • مهمترین پیشران تولید، مشارکت واقعی مردم است
  • کارگران ستون فقرات تولید هستند
  • عملیات وعده صادق سپاه هویت و شناسنامه ایران قوی است