Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر ستاد نانو با اشاره به تجربه این ستاد در اعزام شرکت‌های فناور به کشورهای چین و روسیه برای توسعه بازار آنها گفت: در نشستی که این شرکت‌ها با سرمایه‌گذاران طرف‌های خارجی داشتند، بیشتر به معرفی توانمندی‌های خود پرداختند تا محصولات تولید شد و این امر نشان می‌دهد که ما به فرهنگ‌سازی در این حوزه نیاز داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا دکتر سعید سرکار، دبیر ستاد توسعه فناوری نانو در رویداد "ارائه به سرمایه‌گذار استارت‌آپ‌های فعال در حوزه فناوری"  با تاکید بر حمایت از محققان ایرانی مقیم خارج، افزود: ما در این زمینه بیشتر به دنبال معرفی الگوهای مطرح در این حوزه هستیم؛ چرا که اگر در پی گردش مغزها هستیم، در واقع به دنبال متخصصان دارای دانش فنی هستیم.

وی ادامه داد: ما در این زمینه در پی این هستیم که این متخصصان تنها استاد دانشگاه نشوند؛ چرا که ظرفیت‌ها در این زمینه پر شده و توانایی جذب بیشتر وجود ندارد و این افراد به جای آنکه بر روی صندلی بنشینند و حقوق بگیرند، نسبت به توسعه یک فناوری، اقدام و از آن ارزش افزوده و ثروت آفرینی کنند.

سرکار با بیان اینکه فرهنگ توسعه دانش بنیان در کشور نهادینه شده است، خاطر نشان کرد: اگر بتوانیم در این زمینه الگوهای موفقی را ارائه دهیم، ارزش افزوده زیادی در پی خواهد داشت.

دبیر ستاد توسعه فناوری نانو با اشاره به ضرورت هدایت سرمایه گذاران سنتی به حوزه‌های دانش بنیان، یادآور شد: ما در این زمینه نیاز به فرهنگ‌سازی و ترویج داریم؛ چراکه سرمایه‌گذاران سنتی بعد از سرمایه‌گذاری همواره به دنبال چرخش مالی و ارزش افزوده بالا در مدت زمان کم هستند، ولی اگر بتوانیم الگوهای موفقی را در این زمینه معرفی کنیم که دارای ارزش افزوده بالاتری است، طیف سرمایه‌های سرمایه‌گذاران سنتی نیز جذب بازار دانش‌بنیان‌ها خواهد شد.

سرکار، به برگزاری این رویداد اشاره کرد و با بیان اینکه اولین جلسه این رویداد امروز برگزار شد، اضافه کرد: جلسات دیگر این نشست نیز در آینده نزدیک نیز برگزار خواهد شد؛ چرا که امروز شاهد بودیم که طرح‌های با ارزشی ارائه شد و همچنین با توجه به سوالات فنی که پرسیده شد، این رویداد جنبه‌های آموزشی نیز داشته است.

دبیر ستاد توسعه فناوری نانو به بیان تجربه این ستاد در اعزام شرکت‌های دانش بنیان به روسیه و چین به منظور توسعه بازار آنها پرداخت و گفت: در جلسه‌ای که میان شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی و سرمایه‌گذاران کشورهای چین و روسیه برگزار شد، نمایندگان این شرکت‌ها بیشتر به بیان توانمندی‌های‌ خود پرداختند تا معرفی محصولات خود به طرف خارجی و این امر نشان می‌دهد که ما باید این شرکت‌ها را از قبل آماده می‌کردیم.

وی با بیان اینکه در رویداد امروز، شرکت‌ها با آمادگی خوبی حاضر شدند، افزود: امیدوارم این جلسه به امروز ختم نشود و سرمایه گذاران با صاحبان فناوری در تماس باشند و امیدوارم در هفته‌های آینده شاهد باشیم که حدود ۵۰ تا ۶۰ درصد از شرکت‌های حاضر در این رویداد موفق شده‌ باشند که سرمایه‌های لازم را  کسب کنند.

سرکار خاطر نشان کرد: این امر برای ما هم خوب است و بهتر از آن رضایت سرمایه‌گذاران است که بعد از ۲ تا ۳ سال خروجی‌هایی از سرمایه گذاری خود به دست آوردند. موفقیت در این عرصه موجب خواهد شد که سرمایه‌های بیشتری جذب بازار دانش‌بنیان‌ها شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سرمايه گذاري ستاد نانو شرکت های دانش بنیان سرمایه گذاران سنتی دانش بنیان ارزش افزوده دبیر ستاد شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۲۶۲۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود

آیین رونمایی از سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور با عنوان «پتروآفرین» همزمان با بیست‌وهشتمین نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ با حضور فعالان این حوزه برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، این رویداد به همت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و شرکت ملی صنایع پتروشیمی با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی و با حضور صنعتگران پتروشیمی، محققان و شرکت‌های دانش‌بنیان برگزار خواهد شد.

بنا به نام‌گذاری سال ۱۴۰۳ توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم»، ضرورت حمایت از فناوران و شرکت‌های دانش‌بنیان با هدف تقویت و رشد تولید کشور بر پایه علوم و فناوری‌های نوظهور دوچندان شده است. صنعت پتروشیمی از جمله مهم‌ترین صنایع پیشران کشور است که نقش بسزایی در توسعه اقتصاد و ارزآوری برای کشور ایفا می‌کند. به دلیل کامل نبودن زنجیره ارزش محصولات پتروشیمی در کشور، بسیاری از خوراک‌های پتروشیمی از خارج از کشور وارد شده و این امر منجر به خام‌فروشی یا حداقل نیمه‌خام‌فروشی محصولات پتروشیمی در ایران شده است. 

مرکز توسعه‌ فناوری‌های راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری همراه با ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته در نظر دارد تا با تمرکز بر این صنعت راهبردی، ضمن بررسی و شناسایی چالش‌های موجود، به شبکه‌سازی میان دانش‌بنیان‌های کشور و صاحبان صنایع پتروشیمی کمک کند.

این امر به وسیله ابزارهای حمایتی کشور که در اختیار معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان قرار دارد، اعم از اعتبارات در نظر گرفته شده در قانون جهش تولید دانش‌بنیان، ساخت بار اول، اعطای تسهیلات و تضامین با عاملیت صندوق نوآوری و شکوفایی و ... انجام خواهد شد.

در پتروآفرین با نگاه دقیق به نیازهای اساسی و مشترک مجتمع‌های صنعتی پتروشیمی کشور و نیازهای بازار حال و آینده‌ پایین دستی زنجیره‌ ارزش پتروشیمی و با بکارگیری توان دانشمندان متخصص صنعت پتروشیمی و شرکت‌های دانش‌بنیان، گام‌هایی اساسی در مسیر توسعه‌ فناوری‌های راهبردی، ساخت تجهیزات و دانش طراحی در این صنعت برداشته می‌شود. 

همچنین، شرکت ملی پتروشیمی ایران با شبکه‌سازی میان مجتمع‌های پتروشیمی خصوصی و دولتی توسط معاونت پژوهش و فناوری و خودکفایی و شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی، هدایت علمی و اجرایی این طرح را به عهده خواهد داشت.  

مراسم افتتاحیه سکوی پتروآفرین در اولین روز از بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی با حضور مسئولان و بازیگران صنعت پتروشیمی کشور و شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در این حوزه برگزار خواهد شد. در این مراسم نمایندگانی از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، صندوق نوآوری و شکوفایی، شرکت ملی صنایع پتروشیمی و ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته حضور خواهند داشت و به تبادل نظر در این زمینه خواهند پرداخت.

از اهداف پتروآفرین می‌توان به مواردی همچون بومی‌سازی زنجیره ارزش صنعت پتروشیمی، رفع چالش‌ها و نیازهای اساسی صنعت پتروشیمی در حوزه تجهیزات، استفاده از سازوکار اعتبار مالیاتی ذیل قانون جهش تولید دانش‌بنیان، اعطای تسهیلات و حمایت‌های صندوق نوآوری و شکوفایی و بهره‌گیری از ارتباطات بین‌المللی معاونت علمی در راستای تقویت همکاری‌های فناورانه بین‌المللی اشاره کرد.

همچنین همراه با این رویداد، قرارداد ساخت بار اول یکی از تجهیزات موردنیاز در صنعت پتروشیمی میان یک شرکت دانش‌بنیان و یک مجتمع پتروشیمی منعقد خواهد شد و از فراخوان جدید ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته با عنوان «جمع‌آوری کربن» رونمایی خواهد شد. 

به نقل از معاونت علمی ریاست جمهوری، این رویداد(رونمایی از پتروآفرین)، ۱۹ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳، از ساعت ۱۳:۳۰ تا ۱۶:۳۰ در سالن کنفرانس شماره یک در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شرکت سهام عام پروژه مسیر توسعه مشارکت مردمی در تامین مالی زیرساخت‌های کشور
  • گام ستاد اقلیم و محیط زیست برای رسیدن به الگوی کاهش آلایندگی در نیروگاه‌ها و صنایع بزرگ
  • توافق‌نامه‌ای برای حمایت از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان
  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود
  • نقشه راه بهره‌گیری از دانش هسته‏‌ای در حوزه گیاهان دارویی و طب سنتی تدوین می‌شود
  • بهینه‌سازی مسیرها برای شرکت‌های فعال ارسال مرسولات پستی در جایگاه نخست «ره‌آورد فناورانه»
  • حضور دانش‌بنیان‌های ایرانی در اوگاندا برای توسعه ICT
  • معرفی برترین شرکت‌های دانش بنیان در حوزه معدن و صنایع معدنی
  • معرفی برترین شرکت‌های دانش بنیان در حوزه معدن و صنایع معدنی 
  • رفع نیاز‌های فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان