Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین از مازندران، نخستین جلسه شورای کشاورزی باحضور سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران، مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه و معاونین و مدیران ستادی و شهرستان‌ها برگزار شد.

حسن عنایتی در این نشست با بیان اینکه همه مدیران با قوت به کار خود ادامه دهند و خدمت رسانی به مردم و جامعه کشاورزی ادامه داشته باشد، گفت: باید اعتمادسازی بین فعالان بخش کشاورزی و همکاران سازمان جهاد کشاورزی داشته باشیم و با ایجاد فضای دوستانه در کنار یکدیگر خدمت رسانی کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به اینکه بخش کشاورزی از پتانسیل و ظرفیت بالایی برخوردار است و باید بتوانیم از این پتانسیل به نحو احسن استفاده کنیم، افزود: با قوت و قدرت در مسیر سیاست‌های وزارت جهاد کشاورزی گام برداریم و صیانت و حفاظت را سرلوحه کار قرار دهیم.

عنایتی با بیان اینکه برنامه‌های وزیر جهاد کشاورزی باید چراغ راه ما باشد، اضافه کرد: کشاورزی قراردادی یکی از این برنامه های محوری است که منجر به تجاری سازی و اقتصادی شدن کشاورزی می شود.

وی بیان کرد: باید به دنبال چابک سازی سازمان باشیم و وظایفی که بر عهده داریم را به بخش خصوصی و اتخادیه ها و تشکل های غیردولتی واگذار کنیم.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران با تاکید بر اینکه ضریب نفوذ دانش و بهره وری باید در بدنه سازمان تا مراکز جهاد کشاورزی راه پیدا کند، افزود: نظام مهندسی کشاورزی و نظام دامپزشکی باید به دنبال خدمت رسانی به تولیدکنندگان باشند و کشاورزی را علمی و دانش بنیان کنند.

وی خاطرنشان کرد: مسوولیت از مزرعه تا سفره بر عهده وزارت جهاد کشاورزی است و باید محصولی تولید کنیم که سالم باشد و رقابت پذیر و تجاری باشد.

عنایتی اظهار کرد: اگر به دنبال کشاورزی اقتصادی هستیم تنها راه آن این است که کشاورزی را علمی، فناورانه و دانش بنیان کنیم و در این راستا باید نگاه توسعه محور داشته باشیم و از کشاورزی سنتی به کشاورزی اقتصادی برسیم.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران بر حضور مدیران جهاد کشاورزی در عرصه تاکید کرد و افزود: مدیران باید در عرصه حضور فعال داشته باشند. وی بر کنترل بازار شب عید تاکید کرد و گفت: مردم نباید برای تامین کالاهای اساسی هیچگونه نگرانی داشته باشند و بازار باید تحت کنترل باشد.

کد خبر 1609768

منبع: خبرآنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۲۶۴۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه در استان اردبیل

رحیم یوسفی با اشاره به صدور ۱۰۷ فقره مجوز بهره‌برداری برای تولیدات گلخانه‌ای در استان اردبیل گفت: هم اینک یک هزار و ۷۰۴ هکتار زمین در هفت شهرک فعال استان آماده واگذاری به سرمایه‌گذاران این بخش است.

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل توسعه شهرک‌های گلخانه‌ای و کشت در محیط بسته را از اولویت‌های سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل عنوان کرد و افزود: در این راستا، پارسال بیش از ۱۰۰ هکتار به مجموع گلخانه‌های فعال استان اضافه شد.

او تولید سالانه هشت هزار و ۵۰۰ تن گوجه فرنگی، سه هزار و ۲۰۰ تن قارچ خوراکی، ۵.۴ میلیون شاخه گل و گیاهان زینتی، ۲۶۰ تن توت فرنگی و ۲۵ هزار تن انواع سبزی و صیفی را از جمله تولیدات مهم گلخانه‌ای استان اردبیل اعلام کرد.

یوسفی با اشاره به صادرات بخش زیادی از این محصولات به مقصد بازارهای خارجی گفت: پارسال در راستای حمایت از سرمایه‌گذاران کشاورزی بالغ بر یک هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال به تولیدکنندگان و سرمایه‌گذاران این بخش تسهیلات بانکی مورد نیاز پرداخت شد.

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل همچنین افزود: حمایت سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل از سرمایه‌گذاران در شهرک‌های گلخانه‌ای ادامه دارد به طوری که زیرساخت‌های لازم از جمله آب، برق، گاز، تلفن و خدمات دیگر از جمله راه دسترسی در این شهرک‌ها تامین شده و سرمایه‌گذاران پس از اجرای سازه، می توانند از تسهیلات بانکی نیز بهره‌مند شوند.

او با بیان این که استان اردبیل استعداد بالایی در ایجاد واحدهای گلخانه‌ای و تولیدات باغی دارد، تصریح کرد: شهرک گلخانه‌ای مغان با وسعت ۱۶۰۰ هکتار ظرفیت بزرگ تولید محصولات گلخانه‌ای محل مناسبی برای سرمایه‌گذاری در استان و کشور محسوب می‌شود.

یوسفی گفت: ۱۷۵ هکتار از این شهرک به زیر کشت و تولید محصولات رفته و هم‌اکنون بالغ بر یک هزار و ۷۰۰ نفر در این واحدها مشغول به کار بوده و در حال استحصال ارقامی مانند فلفل دلمه‌ای، خیار، گوجه فرنگی، بادمجان، گل رز، گلهای زینتی و حتی موز هستند.

او اظهار کرد: عملیات ایجاد مجتمع گلخانه‌ای در ۴۰۰ هکتار از این شهرک نیز هم اینک با پیشرفت فیزیکی ۷۰ درصد به بالا در حال تکمیل است که امسال با مرحله تولید محصول می رسد.

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل افزود: با پایان و اتمام این واحدهای در دست احداث، ظرفیت اشتغال در شهرک گلخانه‌ای مغان از ۱۷۰۰ نفر کنونی به ۲ برابر افزایش خواهد یافت.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • پلمب ۱۰ داروخانه گیاه پزشکی متخلف در داراب
  • تحقیقات محققین در حوزه کشاورزی باید کاربردی باشد
  • صدور حکم انتصاب رئیس سازمان جهاد کشاورزی کرمان
  • واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه در استان اردبیل
  • واردات ۲۰ تن گوشت گرم گوسفندی به استان یزد
  • مسابقه مناظره دانش‌آموزی توسط جهاد دانشگاهی مازندران در ساری برگزار شد
  • برداشت گل محمدی از باغات سیستان وبلوچستان
  • تقویت زنجیره های ارزش محصولات کشاورزی مازندران
  • زنجیره های ارزش کشاورزی در مازندران تقویت شود
  • دستور دادستان بشرویه جهت ایمن سازی فوری استخر‌های کشاورزی