Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-07@07:02:07 GMT

«تاریخ شفاهی نظام سلامت مراغه» آماده نمایش شد

تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۲۶۹۱۲

«تاریخ شفاهی نظام سلامت مراغه» آماده نمایش شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مشاور رسانه‌ای پروژه، فیلم مستند «تاریخ شفاهی نظام سلامت مراغه» آماده نمایش شد. این مستند با زمانی بیش از ۱۸۰ دقیقه درصدد است تا رویدادهای حوزه سلامت شهرستان مراغه را طی بیش از چهار دهه از زبان ۲۱ نفر از پیشکسوتان این بخش روایت کند و گامی در جهت راه اندازی موزه سلامت و گفتمان‌سازی بردارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در «تاریخ شفاهی نظام سلامت مراغه» به شیوه تاریخ شفاهی که یکی از روش‌های پژوهش‌های تاریخی است، تلاش شده تا وقایع، رویدادها و حوادث تاریخی نظام سلامت مراغه بر اساس گفته‌های افرادی که خود شاهد، ناظر و دست‌اندرکار توسعه سلامت شهرستان بودند، ثبت و ضبط شود.

تاکید سازندگان این فیلم مستند پرداختن به تاریخ شفاهی سلامت مراغه بوده و نه تاریخ طب چرا که سلامت را موضوعی فرابخشی دانسته و تمامی مولفه‌های سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی و … را موثر بر سیاستگذاری‌های سلامت می‌دانند.

اقدس وند بلوری بهیار، حسین صلواتی مسئول کارگزینی ستاد شبکه بهداشت و درمان مراغه، نصرت الله محمودی سقراطی معاون درمان و داروی شبکه بهداشت و درمان مراغه، کریم عابر رئیس مرکز بهداشت شهرستان مراغه، احمد ترزده متخصص جراحی عمومی، سید عیسی آیت اللهی کارشناس آزمایشگاه تشخیص طبی درجه یک مراغه، مظفر فخری کارشناس آموزش بهداشت، حسن بهدادنیا مدیر مرکز آموزشگاه به‌ورزی مراغه، الله وردی رادمنش رئیس آزمایشگاه تشخیص طبی درجه یک مراغه، بهجت اختیاری به‌ورز و مربی به‌ورزی، مریم میرشهابی مترون بیمارستان و مربی دبیرستان بهیاری، علیرضا رستمی رئیس امور عمومی ستاد شبکه بهداشت و درمان مراغه، فریده نیکنام معاون آموزشی و سرپرست دانشکده پرستاری مراغه، زنده یاد محمد غلامزاده مدیر بیمارستان، محسن نجف خسروی مسئول آزمایشگاه‌های تشخیص طبی شهرستان مراغه، فخرالدین صدرالاسلامی رئیس شبکه بهداشت و درمان و رئیس دانشکده پرستاری مراغه، جعفر مجیدی رئیس شبکه بهداشت و درمان مراغه، محمد تقی همدانی عضو هیات امنای شهرستان مراغه، مسعود غلامیه نویسنده، محقق و پژوهشگر تاریخ، کریم اکبراوغلی پزشک و اصغر تنومند رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه افرادی هستند که در این مستند حضور یافته‌اند.

عوامل این فیلم مستند عبارتند از پژوهشگر و مجری طرح: صدیقه صلواتی، گروه فیلمبرداری و تدوین: سینا احمدی و احسان جلیلی، مدیر اجرایی و هماهنگی: بهزاد موسی زاده، مشاور فرهنگی و تاریخی: محمد مشتری مدیرعامل انجمن تاریخ پژوهان مراغه، تهیه کننده: دانشکده علوم پزشکی مراغه.

کد خبر 5439971 زهرا منصوری

منبع: مهر

کلیدواژه: علیرضا رستمی شبکه بهداشت و درمان مراغه سینمای مستند تئاتر ایران موسیقی ایرانی سریال ایرانی فیلم سینمایی کارگردان تئاتر برنامه تلویزیونی فیلم مستند سینمای مستند شبکه یک سیما کنسرت موسیقی فیلم بتمن فیلم کوتاه مرکز تئاتر مولوی تئاتر شهر نظام سلامت مراغه شهرستان مراغه تاریخ شفاهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۲۶۹۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری آیین نکوداشت ۱۶ اردیبهشت روز مراغه

۱۶ اردیبهشت سالروز آغاز فعالیت رصد خانه تاریخی مراغه و بسته شدن زیج ایلخانی در سال ۶۵۷ هجری بنام روز مراغه نام گذاری شده است.

امام جمعه مراغه گفت: تاریخ علمی، ادبی، نجومی و فرهنگی مراغه پر افتخار است.

حجت‌الاسلام و المسلمین پور محمدی افزود: روز مراغه بهترن فرصت برای شناساندن تاریخ، فرهنگ و شخصیت‌های علمی و ادبی این شهر برای نسل جوان است.

وی گفت: خواجه نصیر الدین طوسی با ساخت رصد خانه مراغه بزرگترین مرکز علمی و پژوهشی زمان خود را دراین شهر بنا کرده است.

وی اضافه کرد: به برکت این رصد خانه دانشمندان بسیاری از کشور‌های مختلف دنیای آن زمان در این شهر تحصیل کرده اند.

امام جمعه مراغه در ادامه افزود: دانشمندان بسیاری از جمله خواجه نصیر الدین طوسی، قطب الدین شیرازی و علامه حلی در مراغه درس خوانده اند و شاگردان بسیاری تربیت کرده اند.

حجت الاسلام پور محمدی گفت: مراغه قبل از رصد خانه تاریخی این شهر مدارس و شخصیت‌های علمی بزرگی داشته است.

 وی در ادامه گفت: اسناد و شواهد تاریخی نشان می‌دهد مردم این شهر همیشه علاقمند علم ودانش بوده اند.

وی افزود: اوحدی، عبدالقادر مراغه‌ای، درویش اشرف، قاضی کمال الدین، شیخ بابا، خواجه معز الدین، میرعبدالله فتاح و در زمان حاضر نیز استاد کریمی و حیدر عباسی همه مفاخر مراغه هستند.

معاون سیاسی استاندار آذربایجان شرقی نیز در آیین نکوداشت روز مراغه افزود: این شهرستان به لحاظ بنا‌های تاریخی در استان دارای اهمیت و تاثیر گذار است.
محمدی افزود: مراغه از نظر قدمت شهرنشینی، تاریخی و فرهنگی همتراز شهر‌های اصفهان، شیراز، کرمان و یزد است.

وی اضافه کرد: وجود منطقه فسیلی در مراغه این شهرستان را به بهشت فسیلی تبدیل کرده است.

فرماندار شهرستان ویژه مراغه نیز در این مراسم گفت: تاریخ و گذشته مراغه بسیار درخشان و پرافتخار دارد.

مینویی افزود: در زمان حاضر نیز مردم اگاه و بصیر این شهر در تمامی صحنه‌های انقلاب از دفاع مقدس گرفته پای صندوق‌های رای همیشه حاضر و آمده هستند.

دبیر نکو داشت روز مراغه نیز گفت: ۱۶ اردیبهشت روز مراغه نام گذاری شده تا فرصت برای معرفی این شهر فرهنگی و تاریخی باشد.

عسگری افزود: این شهردر طول تاریخ از مناطق مهم علمی، اقتصادی، شهر نشینی بوده و علمای بسیاری از جمله اوحدی، عبدالقادر مراغه‌ای در این شهر متولد شده اند.

وی اضافه کرد: در این شهر همچنین علما و دانشمندان بسیاری از جمله شیخ شهاب الدین سهروردی، علامه حلی و فومن جی چینی در این شهر تحصیل کرده اند.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • توجه به موضوع جوانی جمعیت و فرزندآوری در گتوند
  • بازار مکاره سلامت در شبکه‌های اجتماعی/ عدم بازدارندگی قوانین
  • پروژه‌های سلامت محور گیلان در انتظار اعتبار ۱۰۲۵ میلیارد تومانی
  • اهدا آمبولانس به بیمارستان جاسک
  • برگزاری آیین نکوداشت ۱۶ اردیبهشت روز مراغه
  • ۱۵ هزار تخت بیمارستانی جدید تا پایان امسال راه‌اندازی می‌شود
  • پویش سلامت دهان و دندان
  • خدمات درمانی رایگان برای کودکان؛ نمایش یا واقعی؟
  • آغاز پویش سلامت دهان و دندان در لردگان
  • این گروه از کارکنان دولت فوق‌العاده خاص دریافت می‌کنند/ اعلام جزییات