Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون تحقیقات فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد گفت: همه گروه‌ها و محتواهای فناورانه‌ای که در رویداد گام دوم حضور پیدا می‌کند با شناسنامه بوده و دانشگاه آزاد، وضعیت این گروةه‌ها را رصد و پایش خواهد کرد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ صبح امروز نشست خبری روح الله دهقانی فیروزآبادی، معاون تحقیقات فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی درباره رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدای نشست معاون تحقیقات فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی گفت: امروز نخستین نشست گام دوم انقلاب رقم خورد. 31 اردیبهشت 1361 سالگرد تأسیس دانشگاه آزاد اسلامی است و در 32 اردبیهشت 1401 چهلمین سالگی دانشگاه آزاد اسلامی را جشن می‌گیریم و امیدواریم این دانشگاه بتواند تأثیرگذاری بهتری در آموزش عالی داشته باشد.

فیروزآبادی گفت: در گام دوم انقلاب و چهلمین سالگرد تأسیس دانشگاه در هفته اول خرداد به مدت 7 روز برنامه‌های متنوع برگزار می‌شود. دانشگاه آزاد اسلامی یکی از ثروتمندترین دانشگاه‌ها در  کشورهای منطقه در زمینه تجهیزات آزمایشگاهی است. در برنامه گام دوم 9 ناحیه‌بندی انجام شده و شرکت‌های خلاق عرضه و ایده‌های نوآوری همچون صندوق‌های نوآوری برای توسعه کسب وکارهای نوپا ایجاد شده است.

وی تأکید کرد: نخستین هدف در رویداد ملی گام دوم نظام‌مندکردن شرکت‌ها و نمایان شدن شیوه ارتباطی آنها با دانشگاه‌ها است و این اقدام هویت‌دهی است. 554 رویداد چالش و به عبارت دیگر هر استان 20 تیم تشکیل داده تا بتواند تیم‌های برتر را به رویداد معرفی کند.

در این نشست معاون تحقیقات فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری تسنیم مبنی بر اینکه برنامه دانشگاه آزاد برای بعد از رویداد ملی گام دوم و نظارت و برنامه‌ریزی بر روی گروه‌ها و برنامه‌های آنها گفت: این مسئله بسیار مهمی است چراکه ما یک برنامه سالانه دانشگاه آزاد در گام دوم انقلاب را تعریف کردیم مثل مسابقات فوتبال ملی که سالانه برگزار می‌شود و تا قبل از رسیدن به این مسابقات تلاش‌ها و فعالیت‌های زیادی انجام می‌شود تا به مسابقات برسند.

دهقانی فیروزآبادی ادامه داد: بعد از مسابقات، برنامه‌ریزی‌هایی برای اصلاح و بهبود برای رویداد سال آینده صورت می‌گیرد، بنابراین این برنامه سالانه برگزار شده و تکرار می‌شود و این خود انگیزه‌ای برای ایجاد جریان در خود دانشگاه است. این گروه‌ها و هسته‌های فناور از طرفی در برنامه‌های رویدادی، محتواهایی ارائه می‌کنند اما بعد از آن معلوم نمی‌شود که آنها چه کسانی بودند و چه کرده‌اند و می‌کنند! هر مجموعه‌ای در رویداد گام دوم باید با شناسنامه حضور داشته باشد که این شناسنامه ممکن است 10 تا 15 صفحه باشد که نشان‌دهنده مسئول رویداد، اعضای آن، هدف گروه، نیازمندی‌های آنها، بازار شرکت یا گروه،‌ نحوه رابطه و تعامل آنها با دانشگاه آزاد و .... است.

وی گفت: بعد از برنامه و رویداد گام دوم، ادارات کل مرتبط با هر حوزه‌ای، پیشرفت و نحوه حمایت از این گروه‌ها را پایش خواهند کرد یعنی هر محتوای شناسنامه‌داری که در برنامه حضور پیدا کرده است بعد از آن توسط سازمان مرکزی دانشگاه آزاد از روسای استان‌ها و مسئولین واحدها مطالبه‌گری خواهد کرد، به عنوان مثال وضعیت تفاهم‌نامه با یک استارتاپی که در این رویداد شرکت کرده به کجا رسیده است.

معاون تحقیقات فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد تصریح کرد:‌ برنامه رصد و پیگیری وضعیت رشد این محتواها یک برنامه جدی است که در دستور کار قرار دارد. یکی از پارامترهای اصلی ارزیابی مدیران حوزه فناوری و دانشگاه، ارزیابی روسای واحدها و روسای استان‌ها نیز همین برنامه است. با دستور مستقیم ریاست عالی دانشگاه، یکی از مهم‌ترین ملاک‌های ارزیابی مدیران دانشگاه آزاد، فعالیت آنها در برنامه و رویداد گام دوم است.

تدوین برنامه 5 ساله دانشگاه آزاد در جهت تربیت و گسترش فضای انقلابی

انتهای پیام/

نشست خبری روح الله دهقانی فیروزآبادی، معاون تحقیقات فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامینشست خبری روح الله دهقانی فیروزآبادی، معاون تحقیقات فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامینشست خبری روح الله دهقانی فیروزآبادی، معاون تحقیقات فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامینشست خبری روح الله دهقانی فیروزآبادی، معاون تحقیقات فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامینشست خبری روح الله دهقانی فیروزآبادی، معاون تحقیقات فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامینشست خبری روح الله دهقانی فیروزآبادی، معاون تحقیقات فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامینشست خبری روح الله دهقانی فیروزآبادی، معاون تحقیقات فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامینشست خبری روح الله دهقانی فیروزآبادی، معاون تحقیقات فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دانشگاه علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد دانشگاه علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد معاون تحقیقات فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی رویداد ملی گام دوم رویداد گام دوم گروه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۲۷۵۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام

ایسنا/فارس رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز بر اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی و عملیاتی در جهان اسلام تاکید کرد.

سیدوحید حسینی امروز، ۸ اردیبهشت در دیدار با رئیس موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC)، با اشاره به اهمیت توسعه پژوهش در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: فعالیت‌های تحقیقاتی و مستندسازی پژوهشی با توجه به تحریم‌ها و چالش‌های مختلف موجود، توسعه یافته است.

وی، اقدامات عملیاتی و کاربردی در حوزه پژوهشی و فناوری را در پیشبرد اهداف این حوزه ضروری خواند و با تاکید بر اهمیت گام برداشتن در مسیر توسعه دانش  و مقالات علمی، از روند افزایشی تعداد مقالات و تحقیقات علمی در مجموعه سلامت فارس با شیب معناداری خبر داد.

رئیس موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام  (ISC) نیز در این نشست، دانشگاه علوم پزشکی شیراز و دانشگاه شیراز را ریشه تنومند حوزه علمی استان و کشور معرفی و بر تلاش برای افزایش همکاری و اقدامات مشترک این موسسه با مجموعه سلامت فارس تاکید کرد.

سید احمد فاضل‌زاده از برگزاری ۱۵ نشست مشترک مسئولان موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام  (ISC) با مراکز عالی علمی در استان‌های مختلف کشور خبر داد و بر تداوم نشست مشترک با محوریت مشارکت داده‌ها و تبادل تجربه‌ها، دانش و علم تاکید کرد.

وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری پیرامون فعالیت در این حوزه، گزارشی از معرفی فعالیت‌های موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام(ISC) با محوریت رصد و پایش وضعیت علم و فناوری جمهوری اسلامی ایران و کشورهای اسلامی و همچنین دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی استان فارس ارائه داد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رویداد صدرا با حضور ۳۱ شرکت صنعتی در دانشگاه آزاد دزفول گشایش یافت
  • نوآوری و کیفیت در مسیر سلامت؛ با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • طرح استفاده از انرژی خورشیدی در دانشگاه آزاد شهرقدس عملیاتی می‌شود
  • تحول بی‌واسطه با مردم
  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی منصوب شد
  • انتصاب رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی
  • انتصاب رئیس جدید پارک علم و فناوری خراسان رضوی
  • تحصیل در دانشگاه آزاد ممسنی با کمترین هزینه/ تعامل با شهرداری نورآباد براساس رویکرد فناوری
  • تدوین برنامه های مطلوب وزارت علوم برای ماندن نخبگان در کشور