Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون درمان ستاد کرونای استان تهران با اشاره به اینکه آمارهای مرتبط با کرونا در تهران نزولی است، گفت: دو هفته است که از قله موج ششم کرونا در پایتخت گذر کرده‌ایم و آمار موارد ابتلا به کرونا نسبت به هفته قبل تقریباً ۳۵ درصد کاهش یافته است.

به گزارش خبرنگار ایمنا، نادر توکلی با بیان اینکه دو هفته است که از قله موج ششم کرونا در پایتخت گذر کرده‌ایم، اظهار کرد: کل بهمن‌ماه در شیب صعودی موج ششم بودیم و خوشبختانه از ابتدای اسفند تاکنون درحال تجربه شیب نزولی موج ششم کرونا هستیم و نسبت به هفته قبل تقریباً ۳۵ درصد آمار موارد ابتلاء به کرونا کاهش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه هنوز آمار موارد مرگ‌ومیر بالا است، افزود: علت این موضوع تأخیر کاهش آمار مرگ‌ومیر نسبت به ابتلاء است و به امید خدا از هفته آینده موارد مرگ‌ومیر نیز کاهشی خواهد شد. براساس پیش‌بینی‌ها شیوع امیکرون رو به کاهش است اما بین موارد بستری فعلی، مبتلایان به سویه دلتا هم حضور دارند او در مجموع وضعیت بیمارستان‌ها پایدار است و مشکل تخت وجود ندارد.

معاون درمان ستاد کرونای استان تهران ادامه داد: درحال‌حاضر تعداد پذیرش سرپایی روزانه به حدود پنج هزار نفر رسیده است. موارد بستری جدید ۴۰۰ نفر و موارد ترخیصی حدود ۵۰۰ نفر است؛ بنابراین در حالت تقریباً تعادلی قرار داریم. اکنون دو هزار و ۹۰۰ بیمار در بیمارستان‌ها بستری هستند که حدود هزار نفر در بخش ویژه و حدود دو هزار نفر در بخش عادی بستری هستند.

روند کاهشی ابتلای کودکان به کرونا

وی با بیان اینکه موارد ابتلای کودکان نیز درحال تجربه روند کاهشی است، تصریح کرد: تا پیش از این حدود ۲۰ درصد ابتلاها کودکان بودند که اکنون به ۱۰ درصد رسیده است. با تمهیدات وزیر بهداشت ماه گذشته تعداد تخت‌های بستری ویژه کودکان افزایش یافت و بحران کمبود تخت ویژه برای کرونای کودکان برطرف شد.

توکلی اضافه کرد: با توجه به آغاز خریدهای نوروزی تاکید بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی در فروشگاه‌ها و مراکز میوه و تره‌بار است. یکی از نکات بسیار مهم رعایت فاصله‌گذاری‌ها در مغازه‌ها و تردد افراد کمتر است تا شروع سال خوبی با بحرانی کمتر داشته باشیم.

وی گفت: با توجه به تجربه سایر نقاط دنیا که هنوز درگیر موج هفتم بیماری نشدند، اگر در ایران اتفاق خاصی نیفتد و مردم نیز در سفرها پروتکل‌ها را رعایت کنند و واکسیناسیون کاملی داشته باشند، مشکل خاصی پیش نخواهد آمد.

آماده‌باش بیمارستان‌ها برای چهارشنبه سوری

معاون درمان ستاد کرونای استان تهران خاطرنشان کرد: بهتر است برای چهارشنبه سوری نیز مردم مراسم خاصی نداشته باشند تا هم از خطرات آتش‌سوزی و هم از خطرات ابتلاء به امیکرون در امان باشند. بیمارستان‌های منتخب شهید مطهری، حضرت فاطمه، شهدای یافت‌آباد، حضرت رسول، فارابی و فیروزگر آماده‌باش هستند و حتی در بیمارستان‌های تک تخصصی هم پزشکان با تخصص مرتبط با سوانح، مقیم هستند تا مشکلی پیش نیاید.

تهدید سفرهای درون‌شهری، خریدهای عیدانه و چهارشنبه‌سوری

به گزارش ایمنا، نادر توکلی، پنجم اسفندماه گفته است: در تهران به نزدیکی قله یا پیک کرونا رسیده‌ایم و شیب صعودی موج ششم را تجربه کردیم. تجربیات قبلی نشان می‌دهد چند روز حالت سینوسی را طی می‌کنیم تا سپس به شیب نزولی برسیم. آنچه مسلم است این است که در هفته اول اسفندماه موج سینوسی داریم که همان قله یا پیک از موج ششم است. اینکه چه مدت در قله بمانیم خیلی قابل پیش‌بینی نیست، ولی به نظر می‌رسد اگر اتفاق خاصی نیفتد در نیمه دوم اسفندماه وارد شیب نزولی شویم. افزایش سفرهای درون‌شهری، خریدهای شب عید و چهارشنبه‌سوری در نیمه دوم اسفند یک عامل تهدید است که می‌تواند بر پیش‌بینی اثرگذار باشد.

معاون درمان ستاد مقابله با کرونای استان تهران ادامه داد: تعداد بستری‌ها بالا است و درحال‌حاضر چهار هزار و ۱۰۰ بیمار بستری داریم و روزانه نیز حدود ۷۰۰ بیمار بستری می‌شوند. تعداد موارد مراجعه سرپایی به مراکز درمانی حدود ۹ هزار نفر است؛ البته طی روزهای گذشته این روند سینوسی بوده است. همچنان موارد ابتلاء به سویه دلتا در پایتخت به شکل واضح وجود دارد و تخمین ما این است که هنوز بین ۱۰ تا ۱۵ درصد موارد ابتلاء از سویه دلتا است. خوشبختانه موارد بستری کودکان کمتر شده است. سهم بستری کودکان زیر ۱۰ سال که در نیمه بهمن ماه به ۲۰ درصد رسیده بود اکنون به ۱۲ درصد رسیده است. البته حجم مراجعات سرپایی کودکان همچنان بالا است.

کد خبر 559801

منبع: ایمنا

کلیدواژه: ویروس کرونا آخرین اخبار ویروس کرونا کرونا در ایران شیوع کرونا آمار ابتلا به کرونا آخرین اخبار کرونا آمار کرونا در تهران کرونا در تهران وضعیت کرونا در تهران روند کاهشی کرونا در تهران پیک ششم کرونا کرونا و پیک ششم وضعیت پیک ششم پیک ششم کرونا در ایران امیکرون امیکرون کرونا امیکرون در ایران شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق کرونای استان تهران معاون درمان ستاد چهارشنبه سوری موج ششم کرونا بیمارستان ها هزار نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۲۷۶۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایمن‌سازی بزرگراه‌ های پایتخت برای کاهش تصادفات؛ آغازطرح با بزرگراه آزادگان

تین نیوز

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران از ایمن سازی بزرگراه های پایتخت با هدف کاهش تصادفات احتمالی و نقاط حادثه خیز خبر داد.

 

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، شهریار افندی زاده گفت: این طرح از بزرگراه آزادگان در مناطق ۱۸ و ۱۹ به عنوان معابر پرترددی که نیاز بیشتری به ایمن سازی و رسیدگی داشتند، آغاز شده است.

وی با تأکید بر ضرورت ارتقای سطح ایمنی بزرگراه ها و پیش بینی تدابیر و تمهیدات لازم برای کاهش تصادفات افزود: از طریق مناطق ۱۸ و ۱۹ نسبت به احصای کاستی ها و کمبودهای بزرگراه آزادگان اقدام کرده و پس از بررسی دقیق آنها، تجهیزات موردنیاز را مشخص و نسبت به رفع آنها اقدامات لازم انجام شد.

افندی زاده در ادامه اظهار کرد: خط کشی محوری، ممتد، منقطع و بستر جناغی ها، مرمت و نوسازی گاردریل ها، نصب تابلوهای خطرنما برای آشکارسازی و نصب انواع تجهیزات ایمنی همچون کاشن تانک و استوانه، از اقدام هایی است که در محدوده مناطق ۱۸ و ۱۹ شهرداری تهران انجام شده است.

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران با بیان اینکه مناطقی که محور آزادگان در محدوده آن قرار دارد، از مهم ترین برنامه های پیش بینی شده برای افزایش سطح خدمات و ایمن سازی است، تصریح کرد: در این طرح که از سال ۱۴۰۲ آغاز شده، بیش از ۱۲ گروه اجرایی در حال فعالیت هستند و ۲۴ نقطه از جناغی ها با استفاده از ۴۴ قطعه کاشن تانک و ۱۲۰ عدد استوانه ایمن سازی و حدود ۱۵۰ شاخه گاردریل مرمت و تعویض شده است.

افندی زاده ادامه داد: نصب بیش از ۱۰۰ عدد تابلوی خطرنما ۶۰*۲۰ و حدود ۶۴ هزار متر خط کشی منقطع و ۴۲ هزار متر خط کشی ممتد از دیگر اقداماتی بود که در راستای ایجاد ایمنی بیشتر در بزرگراه آزادگان انجام شده است. ️

مدیر عامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران یادآور شد: در نظر است با تعیین اولویت بزرگراه ها و با مشارکت پلیس و شهرداری های مناطق، این طرح در تمام شبکه بزرگراهی تهران اجرا شود.

️ بر اساس گزارش روابط عمومی سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران،  بزرگراه آزادگان از شاهراه های شهر تهران است که به دلیل طول تقریبی ۵۹ کیلومتری، تردد روزافزون خودروهای سبک و سنگین، دسترسی های بسیار، سرعت بالای وسایل نقلیه و تعداد زیاد سرقت تجهیزات، ایمن سازی آن همیشه از دغدغه های اصلی مدیریت شهری محسوب می شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • سرقت مغازه در استان بوشهر ۲۸ درصد کاهش یافت
  • ضرورت تشکیل قرارگاه آموزش ایمنی شغل
  • پاندمی تأثیر ناچیزی بر رشد کودکان داشت
  • ایمن‌سازی بزرگراه‌ های پایتخت برای کاهش تصادفات؛ آغازطرح با بزرگراه آزادگان
  • کاهش تورم ماهانه اجاره مسکن به کمتر از میانگین ۸ ساله
  • آخرین آمار تصادفات منجر به فوت در سال گذشته
  • آیا نانوذرات از طریق دستگاه گوارش به بافت مغز می‌رسند؟
  • رشد کمتر از انتظار اقتصاد ژاپن
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • کاهش قیمت بیت کوین تا ۶۳ هزار دلار