Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان شمالی سرکنسول جمهوری قزاقستان در استان گلستان گفت: خواهرخواندگی شهرهای میان دو کشور موجب توسعه و تقویت ارتباطات می شود.

ایربول احمدف روز یکشنبه در جلسه سرمایه گذاری مشترک که ۱۵ اسفند ماه در اتاق بازرگانی خراسان شمالی برگزار شد، به تفاهم نامه منعقد شده در ارتباط با بحث خواهرخواندگی بجنورد با شهر آلماتی در قزاقستان که هنگام سفر هیات تجاری از بجنورد به آن شهر انجام شد، اشاره کرد و افزود: از انعقاد این تفاهم نامه خوشحال هستیم چراکه موجب توسعه و تقویت ارتباطات میان دو کشور می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ابراز امیدواری کرد که یکی از خیابان و یا میدان های شهر آلماتی به نام بجنورد و بالعکس انجام شود.

احمدف با بیان اینکه آلماتی در گذشته پایتخت قزاقستان بوده است، اظهار کرد: در حال حاضر نیز یکی از مراکز مهم فرهنگی و سرمایه گذاری این کشور محسوب می شود.

وی تاکید کرد: آلماتی از امکانات زیادی برخوردار است و امیدوار هستیم تجار و سرمایه گذاران خراسان شمالی بتوانند با سرمایه گذاری هایی که انجام می دهند هم به اهداف اقتصادی خود برسند و هم کالاهای مورد نیاز آن منطقه به عنوان مثال کالاهای مورد نیاز در صنعت ساختمان را تامین کنند.

احمدف افزود: قزاقستان یکی از بزرگترین جمهوری های شوری سابق در تولید محصولات کشاورزی و دامپروری بوده است و در حال حاضر نیز یکی از بزرگترین صادرکنندگان گوشت و گندم محسوب می شود.

وی گفت: اولین سفر دیپلماتیک خود در کشور ایران را از شهر بجنورد آغاز کردم و در بازدید از بخش های مختلف این شهر با ظرفیت های متنوع آن آشنا شدم.

سرکنسول جمهوری قزاقستان در استان گلستان تاکید کرد: بخش کنسولی قزاقستان در شهرهای گرگان و تهران روادید لازم را صادر می کند و سرمایه گذاران ایرانی با داشتن دعوت نامه به راحتی می توانند ویزای ورود به این کشور را دریافت کنند.

سعید پورآبادی رئیس اتاق بازرگانی خراسان شمالی نیز در ادامه این جلسه گفت: حدود دو ماه گذشته یک هیات تجاری از خراسان شمالی به شهر آلماتی در کشور قزاقستان سفر کرد.

وی با اشاره به اینکه این سفر دست آوردهای خوبی به همراه داشت، افزود: اهدای ۱۰ هکتار زمین به خراسان شمالی در کشور قزاقستان یکی از این دستاوردها بوده که در سال آینده آن را تحویل خواهیم گرفت.

پورآبادی ادامه داد: واگذاری ۴ دفتر در استانداری، اتاق بازرگانی و شهرداری آلماتی به خراسان شمالی و انجام کشت فراسرزمینی در آن کشور توسط تجار ایرانی و خراسان شمالی از دیگر نتایج این سفر بوده است.

وی خواهرخواندگی بجنورد با شهر آلماتی را از دیگر دست آوردهای این سفر اعلام کرد.

این مقام مسئول با بیان اینکه طی این سفر مقرر شد تا نورزگاه مشترک ایران با قزاقستان در عید نوروز در خراسان شمالی برگزار شود، اظهار کرد: اما با اوج گیری شیوع ویروس کرونا احتمالا برگزاری این مراسم لغو خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی ایران قزاقستان خراسان شمالي خواهر خواندگی سرمایه گذاری خارجی خراسان شمالی شهر آلماتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۲۹۰۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سلامت دهان و دندان موجب تقویت سلامتی در قسمت‌های مختلف بدن می‌شود

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، سید معملی گفت: سلامت دهان ودندان به نوعی سرمنشاء سلامتی جسم، روح و روان است و حتی در سلامت اجتماعی نیز نقش آفرین بوده و می‌تواند در روابط اجتماعی افراد را تقویت یا در آن اختلال ایجاد کند.

وی افزود: امسال تمرکز ما این است که از تمام حوزه‌ها و رده‌های بهداشتی و درمانی برای بهبود سلامت دهان و دندان مردم استفاده کنیم. از بهورز در روستا‌ها تا مراقبان سلامت در شهرها، پزشکان و کارشناسان بهداشتی در تمام مراکز متعلق به حوزه سلامت می‌توانند به ما در این عرصه کمک کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با بیان این که عواملی که می‌توانند در ناحیه دهان و دندان بیماری ایجاد کنند می‌توانند در بقیه قسمت‌های بدن نیز ایجاد بیماری کنند، اظهار کرد: به عنوان مثال بین بیماری‌های شدید لثه و دیابت ارتباط وجود دارد. این دو بیماری بر یکدیگر اثرگذار هستند. همچنین بین بیماری‌های قلبی و عروقی و بیماری‌های دهان و دندان و لثه ارتباط وجود دارد.

سیدمعلمی یادآور شد: مادر باردار نیز می‌تواند برای جنین و نوزادش از طریق بیماری‌های دهان و دندان مشکلاتی ایجاد کند؛ بنابراین سلامت دهان و دندان به سلامت سایر قسمت‌های بدن کمک شایانی می‌کند.

وی افزود: بنابراین نقش مشترک تمام افراد درگیر بهداشت و درمان در سلامت دهان و دندان مشهود است و این مساله تنها وظیفه بهداشت کاران دهان و دندان و دندانپزشکان نیست.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت ادامه داد: یکی از اهداف مشخص ما در سال جاری این است که از دیدگاه عامل خطر مشترک، یعنی توجه به عواملی که هم بیماری‌های دهان را ایجاد می‌کنند و هم بیماری‌های دیگر را، به مساله بهداشت دهان و دندان بپردازیم.

وی خاطرنشان کرد: البته در این راستا نقش ویژه متوجه بهداشت کاران و مراقبان سلامت دهان و دندان و دندانپزشکانی است که در بخش‌های دولتی و خصوصی کار می‌کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با اعلام این که ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت «پویش سلامت دهان و دندان» با هدف افزایش آگاهی عمومی در سلامت دهان و دندان در سطح کشور برگزار می‌شود، گفت: در این سه روز برنامه‌های مختلفی برای دانش آموزان، مدارس و جامعه برگزار خواهیم کرد که شناساندن عوامل سلامت و بیماری دهان و دندان از جمله مهم‌ترین برنامه‌های این پویش خواهد بود.

سیدمعلمی در پایان دندانپزشکان بخش خصوصی و دولتی را به همکاری در این پویش برای آموزش و ارتقای سلامت دهان و دندان مردم دعوت کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پایش سطح زیرکشت محصولات استراتژیک کشاورزی با استفاده از داده‌های فضایی
  • پایش سطح زیر کشت محصولات کشاورزی با استفاده از داده های فضایی
  • توزیع ۲۰۰۰ پزشک عمومی در کشور
  • انعقاد پیوند خواهرخواندگی میان دو بندر مهم ایران و کوبا
  • افتتاح پروژه‌های حوزه سلامت نقش مهمی در رفع محرومیت‌های خراسان شمالی دارد
  • رشد ۱۶ درصدی اهدای خون در خراسان شمالی
  • شهرهای مولد در سواحل نقش مهمی در تقویت معیشت خانوارها دارد
  • ۱۱۵ کیلومتر فیبر نوری در شهرهای استان بوشهر اجرا شد
  • سلامت دهان و دندان موجب تقویت سلامتی در قسمت‌های مختلف بدن می‌شود
  • رهاسازی ۷ هزار قطعه ماهی گرمابی در مزارع شیروان