Web Analytics Made Easy - Statcounter

به دنبال انصراف یعقوب هوشیار از کاندیداتوری شهرداری تبریز، مظفر سلیمانی نیز در شصت و دومین جلسه علنی شورای شهر انصراف خود را در قالب نامه‌ای اعلام کرد.

به گزارش خبرنگار ایمنا در آذربایجان شرقی، حجت‌الاسلام رسول برگی صبح روز یکشنبه در شصت و دومین جلسه علنی ضمن تبریک فرا رسیدن اعیاد شعبانیه اظهار کرد: در ماده ۷۳ طبق آئین کار هر عضو شورا می‌تواند دو نفر را به‌عنوان کاندیدای شهرداری انتخاب کنند و هر گزینه باید پنج رأی بیاورد تا به مرحله نهایی برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برگی ادامه داد: در هفته‌های گذشته سه گزینه برای شهرداری تبریز انتخاب شد که آقای غفاری عنوان کردند تمایلی به شهرداری ندارند و آقای هوشیار هم که اکنون شهردار منطقه ۱۸ تهران هستند، روز گذشته انصراف دادند، بنابراین تنها یکی از گزینه‌ها باقی ماند، حال نامه‌ای توسط هفت عضو شورا امضا شده و سردار سعید شریف‌زاده را به عنوان گزینه‌ای جدید مطرح کردند.

وی در ادامه‌ی سخنان خود افزود: پیشنهادم این است تا در موضوع انتخاب شهردار تعجیل نکنیم و فرصتی دهیم تا این امر با بررسی دقیق‌تر نهایی شود، طبیعتاً امروز شهردار انتخاب نمی‌شود چراکه باید آقای شریف‌زاده برنامه خود را اعلام کند.

رئیس شورای اسلامی شهر تبریز به دنبال انصراف مظفر سلیمانی از کاندیداتوری شهرداری تبریز مطرح کرد: تنها گزینه باقی‌مانده برای تصدی پست شهرداری تبریز، شریف‌زاده است، بهتر است برای فردا یا پس فردا جلسه‌ای به منظور ارائه برنامه‌های گزینه جدید اعلام کنیم، تا بلکه اعضای شورا به اجماع برسند.

برگی افزود: اگر گزینه‌های جدیدی هم سایر اعضای شورای شهر در نظر دارند را در این فرصت پیش‌آمده مطرح کنند تا جلسه انتخاب شهردار برگزار شود.

علی نوای‌باغبان، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تبریز هم در این جلسه اظهار کرد: بسیار خوشحالیم که گزینه‌ای جدید برای شهرداری معرفی شده و فضای رقابتی را جدی‌تر کرده است.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تبریز در ادامه ابراز کرد: سردار سعید شریف‌زاده یکی از موفق‌ترین افراد شهرمان بوده و کارنامه درخشانی را به خود اختصاص داده است.

باغبان یادآور شد: پیشنهادم این است که برای ارائه برنامه سردار شریف‌زاده، زمانی تعیین کنیم و حتماً فرصتی قائل شویم تا اگر افراد جدیدی هم معرفی شدند، روی آنها فکر کنیم.

روح‌الله رشیدی، رئیس کمیسیون عمران، حمل و نقل و ترافیک شورای اسلامی شهر تبریز هم در ادامه بیان کرد: هفته‌های پایانی عید بوده و بهتر است وقتی به مساله انتخاب شهردار ورود پیدا کرده‌ایم کار را سریعاً پیش ببریم، ای کاش موضوع انتخاب شهردار تسریع یافته و امروز نهایی شود.

رشیدی در ادامه‌ی سخنان خود بیان کرد: یا باید به این روند انتخاب شهردار ورود نمی‌کردیم و تا عید با سرپرستی پیش می‌رفتیم یا همین امروز که بحث مطرح شده شهردار را انتخاب کنیم.

رئیس کمیسیون عمران، حمل و نقل و ترافیک شورای اسلامی شهر تبریز افزود: پیشنهادم این است سردار شریف‌زاده فردا گزارش خود را ارائه نماید.

حکیمه غفوری، رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تبریز هم در این جلسه بیان کرد: موافق پیشنهاد آقای رشیدی هستم، اگر همکاران هم پیشنهادی دارند تا فردا اعلام کنند تا قبل از عید شهردار انتخاب شود.

در پایان این جلسه، مقرر شد تا گزینه جدید شهرداری فردا با اعضای شورای شهر به صورت غیررسمی جلسه‌ای داشته باشد تا روز سه‌شنبه در جلسه فوق‌العاده موضوع انتخاب شهردار نهایی شود.

کد خبر 559934

منبع: ایمنا

کلیدواژه: تبریز شهرداري تبريز کلانشهر تبریز شورای شهر تبریز شهردار تبريز آذربایجان شرقی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق شورای اسلامی شهر تبریز انتخاب شهردار شهرداری تبریز رئیس کمیسیون شریف زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۲۹۳۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰۴۰ نوجوان دهه هشتادی پای کار محلات رفسنجان

معاون شهردار رفسنجان گفت: در حال حاضر ۴۸ شهردار آقا و ۴۶ شهردار خانم که هرکدام دارای یک تیم نه نفره هستند، داریم و در مجموع ۱۰۴۰ نوجوان دهه هشتادی پای کار محلات رفسنجان آمده‌اند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمان، سیدعباس حسینی داورانی امروز _یکشنبه، نهم اردیبهشت_ در آئین رونمایی از الگوی حکمرانی مردمی و مدیریت مشارکتی شهرداری رفسنجان، با اشاره به اقدامات و فعالیت‌های مدیریت شهری در دوره جدید، اظهار کرد: در دو سال و نیم گذشته مهمترین راهبرد شهرداری، رسیدن به آرامش شهروندان بود و بر همین اساس سیاست روی خوش آرامش را آغاز و برای پیشبرد آن مدیریت مشارکتی را تعریف کردیم.

وی با اشاره به انجام بررسی‌ها و مطالعات صورت گرفته در حوزه مدیریت مشارکتی، افزود: نخستین گام ما در آغاز دوره شهرداری، رونمایی از سامانه نظام جامع پیشنهادات برای دریافت نظرات خلاقانه شهروندان بود که نتیجه آن ارائه و ثبت بیش از دو هزار ایده بود.

مشاور رسانه‌ای شهردار رفسنجان در ادامه از اجرای طرح محله‌محوری در شهرداری رفسنجان خبر داد و گفت: برای تدوین سیاست‌های شهرداری در محلات با همراهی ساکنان، رفسنجان به ۵۰ محله تقسیم شد و جلسات در هر محله با محوریت مسجد و امام جماعت برگزار شد.

وی با اشاره به برپایی جلسات مشترک با شهردار برای پیشبرد امور محلات، تصریح کرد: تصمیمات اخذ شده در این جلسات موجب شناسایی شهروندان پویا به عنوان بازوی مهم شهرداری و شهر رفسنجان و تشکیل ۵۰ محله و ۵۰ شورای محله و فعالیت ۳۵۰ نفر در شورای محله، شورای بانوان و ائمه جماعات شد.

حسینی با اشاره به فعالیت اداره امور بانوان، راه‌اندازی آن را در راستای رویکرد شهرداری نسبت به بانوان و قرار گرفتن آنان در رأس کارها بیان کرد و افزود: پس از تشکیل شورای بانوان، در آخرین فاز از فعالیت‌های مشارکتی، پویش رقابتی «شهردار شو» را تعریف کردیم تا هر محله یک شهردار داشته باشد.

وی وجه تمایز شهرداران محله در رفسنجان را نسبت به سایر شهرها در دهه هشتادی بودن آنان دانست و گفت: از آنجایی که دهه هشتادی‌ها نوجوانان و آینده‌داران کشور هستند، پویش «شهردار شو» با هدف توانمندسازی و ایجاد نشاط و امید در آنان و تجربه فعالیت در محیط کاملاً واقعی راه‌اندازی شد.

معاون هنری شهردار سپردن امور محلات به شهرداران دهه هشتادی را جسارت بزرگ شهردار رفسنجان عنوان کرد و گفت: پس از فراخوان و ثبت نام پویش «شهردار شو» ۳۵۹ نفر به مرحله مصاحبه رسیدند و براساس شاخص‌های انتخاب شده از شوی شورا، شهردار محله انتخاب شد.

وی با اشاره به ارائه آموزش‌های تخصصی به شهرداران محله در ماه‌های اخیر، افزود: امروز ۴۸ شهردار آقا و ۴۶ شهردار خانم که هرکدام دارای یک تیم نه نفره هستند، داریم و در مجموع ۱۰۴۰ نوجوان دهه هشتادی پای کار محلات رفسنجان آمده‌اند و کار خود را شروع کردند.

حسینی با اشاره به الگوی حکمرانی مردمی در ۵۲ ماده، خاطرنشان کرد: تلاش کردیم در راستای منویات مقام معظم رهبری در زمینه مشارکت مردم و حکمرانی مردمی و سیاست‌های دولت سیزدهم، الگوی مدیریت مشارکتی و حکمرانی مردمی شهرداری را در سالی که به نام مشارکت مردمی نامگذاری شده است، ارائه دهیم.

به گزارش ایمنا، آئین رونمایی از الگوی حکمرانی مردمی و مدیریت مشارکتی شهرداری رفسنجان و آغاز رسمی فعالیت شهرداران دهه هشتادی با حضور دستیار رئیس‌جمهور در امر مردمی سازی دولت و مسئولان استانی و محلی در تالار خیام دانشگاه حضرت ولیعصر (عج) برگزار شد.

کد خبر 748887

دیگر خبرها

  • تقدیر استاندار کرمان از اقدام مدیریت شهری رفسنجان/ دهه هشتادی‌ها مدیران فردای جامعه هستند
  • ۱۰۴۰ دهه هشتادی پای کار محلات رفسنجان
  • ۱۰۴۰ نوجوان دهه هشتادی پای کار محلات رفسنجان
  • قرارداد در چین؛ دلخوری در شورای شهر تهران/ چرا قرارداد زاکانی با چینی‌ها بحث‌برانگیز شد؟
  • تشکیل شورای راهبردی مدیریت شهری شیراز با چند حوزه خدمات‌رسان
  • آمادگی داریم برای رفع مشکلات اصفهان کنار مدیریت استان بایستیم
  • جزئیات حواشی ایجاد شده در شورای شهر تهران
  • تلاش ۷ عضو شورای شهر تهران برای از حدنصاب انداختن جلسه شورا
  • انصراف گیتی‌پسند از لیگ فوتسال
  • طرح سوال از شهردار در دستور کار جلسه علنی روز دوشنبه شورا قرار دارد