Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@15:38:43 GMT

۱۵۰ هکتار از اراضی گذرگاه شمالی کرج جنگل‌کاری شد

تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۲۹۳۵۳

۱۵۰ هکتار از اراضی گذرگاه شمالی کرج جنگل‌کاری شد

به گزارش خبرنگار مهر، سردار علیرضا حیدرنیا عصر یکشنبه در آئین پایانی جنگل کاری ۱۵۰ هکتاری و بزرگداشت هفته درختکاری در سپاه امام حسن مجتبی (ع) استان البرز که همزمان با میلاد اباعبدالله الحسین (ع) و روز پاسدار در لشکر عملیاتی ۱۰ سیدالشهدا (ع) استان البرز برگزار شد، اظهار کرد: طرح جنگل‌کاری ارتفاعات شمالی کرج از حدود ۱۵ ماه پیش به صورت یک کار جهادی و با همت تمام مسؤولان ذیربط، جهادگران و جوانان بسیجی آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: در اجرای این طرح ۴۱ هزار اصله نهال مثمر همچون گردو، بادام، توت سفید، عناب، سنجد، گلابی، سیب، خرمالو، زردآلو و هلو کاشته شده است.

فرمانده سپاه امام حسن مجتبی (ع) استان البرز تصریح کرد: براین اساس این مکان در آینده‌ای نزدیک به تنفس گاه و تصفیه کننده هوای کلانشهر کرج تبدیل می‌شود و چهره‌ای زیبا به این منطقه می بخشد.

وی خاطرنشان کرد: به فضل خدا، طرح جنگل‌کاری ۱۵۰ هکتاری اراضی گذرگاه شمالی کلانشهر کرج واقع در لشکر عملیاتی ۱۰ سیدالشهدا (ع) کرج با کاشت ۴۰۰ اصله نهال مثمر انجام شد.

سردار حیدرنیا با بیان اینکه ایجاد فضای سبز علاوه بر اینکه روح و جان و دیده یک فرد را خوش می‌کند، گفت: این امر منجر می‌شود تا برای اجرای این گونه کارهای جهادی تشویق شویم.

وی اظهار کرد: براین اساس از زمان آغاز اقدامات اجرایی این طرح چهار هزار و ۱۰۰ مترمربع خطوط انتقال آب در این عرصه‌ها ایجاد شده است.

فرمانده سپاه امام حسن مجتبی (ع) ادامه داد: ضمن اینکه جهت آبیاری این گونه‌های مثمر از ۱۸ هزار مترمربع آبیاری قطره‌ای، یک هزار و ۵۰۰ مترمربع آبیاری زیر سطحی و یک مخزن ۲۰ مترمکعبی استفاده شده است.

وی تصریح کرد: ما در شهر و استانی هستیم که به واسطه جمعیت زیادی که دارد و صنایع زیادی در آن مستقر می‌باشد و محل گذر خودروهای بی شماری برای رسیدن به ۱۴ استان کشور است، یکی از نیازهای اصلی در این منطقه توسعه فضای سبز به شمار می‌رود.

سردار حیدرنیا متذکر شد: به فضل خدا امروز آئین پایانی جنگلکاری ۱۵۰ هکتاری عرصه‌های لشکر عملیاتی ۱۰ سیدالشهدا (ع) استان البرز واقع در محدوده شمالی کرج با حضور خانواده معظم شهدای مدافع حرم این لشکر و همچنین مدیران کل منابع طبیعی و آبخیزداری و حفاظت محیط زیست و جمعی از بسیجیان و جهادگران برگزار شد.

کد خبر 5440394

منبع: مهر

کلیدواژه: هفته درختکاری سپاه البرز ویروس کرونا بوشهر کرمانشاه گرگان آمار کرونا سفر استانی خطبه های نماز جمعه شیوع کرونا گردشگری درختکاری گرد و غبار مشهد عکس استانها جهاد تبیین استان البرز جنگل کاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۲۹۳۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش بینی مبارزه با ملخ در سطح ۵ هزار هکتار از مزارع کشاورزی قزوین

به گزارش خبرگزاری مهر، یوسف درخشان اظهار کرد: عملیات مبارزه با انواع ملخ در مزارع کشاورزی این استان به پنج هزار هکتار خواهد رسید.

وی افزود: از ابتدای عملیات مبارزه تاکنون کل سطح سمپاشی بر علیه انواع ملخ‌های بومی در استان دو هزار و ۱۰۰ هکتار بوده است.

وی اظهار داشت: از اواخر اسفند ماه ۱۰ اکیپ ردیابی و دیدبانی در همه مناطق با سابقه آلودگی فعال شده که با شناسایی کانون‌های آلوده با تراکم قابل مبارزه و پایش مستمر این مناطق، عملیات مبارزه از پوره سن ۲ در مناطق طارم سفلی از ۱۴ فروردین ماه آغاز و تا قبل از بالدار شدن و پراکنده شدن ملخ‌ها و ایجاد خسارت به مزارع و باغات جلوگیری شده است.

وی خاطر نشان کرد: قزوین دارای اماکن دائمی انواع ملخ‌های بومی بویژه ملخ مراکشی در بخش طارم سفلی و انواع ملخ‌های شاخک بلند و بی بال البرز و ایتالیایی و شکم بادمجانی در بخش‌های الموت و مرکزی قزوین و بخش‌هایی از شهرستانهای آبیک و البرز و تاکستان است.

درخشان خاطر نشان ساخت: خوشبختانه بدلیل کنترل به موقع آفت در سال گذشته در هر سه استان گیلان، زنجان و قزوین که دارای مرزهای مشترک و کانون‌های آلوده به ملخ مراکشی هستند که در سال جاری مناطق آلوده کاهش چشمگیری داشته و پیش بینی می‌شود سطح مبارزه با این آفت در بخش طارم سفلی نسبت به سال قبل ۵۰ درصد کاهش یابد.

وی اضافه کرد: در مقابل در بخشهای رجایی دشت و رازمیان و معلم کلایه شاهد افزایش تراکم ملخ‌های شاخک بلند و بی بال البرز هستیم که مبارزه در این مناطق نیز از ۱۵ فروردین شروع شده و تا اوایل خرداد ادامه خواهد داشت.

درخشان یادآور شد: ملخ‌ها به دلیل دارا بودن ویژگی خاص همچون قدرت ازدیاد و جابجایی بالا، پلی فاژ بودن بطوریکه از هر سبزینه ای می‌توانند تغذیه کنند و همچنین شدت تغذیه‌ای بالا به عنوان مهمترین و خطرناک‌ترین آفت محصولات کشاورزی شناخته شده‌اند و جزو آفات عمومی تقسیم بندی می‌شوند که کنترل آن بر عهده دولت است.

به گفته وی؛ در سال گذشته سطح مبارزه با انواع ملخ‌های بومی در استان هشت هزار و ۵۰۰ هکتار بوده است.

کد خبر 6091199

دیگر خبرها

  • آغاز عملیات مبارزه با آفات در ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های مریوان
  • توسعه کشت دیم انجیر در شهرستان خاتم
  • رفع تصرف ۱۵۰۰ مترمربع از اراضی ملی منطقه حفاظت شده البرز جنوبی
  • ایجاد ۱۰۴ بوستان در پایتخت/ اکوپارک فرحزاد خرداد افتتاح می‌شود
  • کرمان/ فوت پسربچه ۵ ساله در سایه اهمال کاری‌ ها
  • پیش بینی مبارزه با ملخ در سطح ۵ هزار هکتار از مزارع کشاورزی قزوین
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز ۱۱۰ هکتار از اراضی زراعی کرج
  • احیای جنگل‌های هیرکانی گلستان با تولید و کاشت سه میلیون نهال
  • خاموشی موتورپمپ‌های کشاورزی رفسنجان از ۹ اردیبهشت
  • آبیاری نوین ؛ گامی به سوی جهش تولید