Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمان آیین اختتامیه نهمین کنگره مشترک سیستم‌های فازی و هوشمند ایران در مجتمع آموزش عالی بم به صورت مجازی برگزار شد.

محمدعلی نورالهی رئیس مجتمع در این آیین ضمن عرض تبریک حلول ماه مبارک شعبان گفت: امیدوارم که این کنگره که آغازش با عید مبعث و پایانش با حلول ماه مبارک شعبان تقارن پیدا کرده، دارای اثرات مفید برای شرکت کنندگان عزیز باشد، خدا را شاکرم که این کنگره به میزبانی مجتمع با حضور فعال پژوهشگران و اساتید عزیز برگزار گردید، امیدواریم توانسته باشیم انتظارات را برآورده و نقش کوچکی در جهت توسعه پژوهش های مبتنی بر فناوری در کشور ایفا کرده باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دکتر نورالهی در این آیین گفت: در برگزاری کنگره علاوه بر انجمن های سیستم های هوشمند و سیستم های فازی که متولیان برگزاری کنگره بودند، از حمایت های ویژه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، انجمن‌های علمی مرتبط با موضوع کنگره،  پروفسور زاهدی رئیس انجمن سیستم های فازی  و نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی، استانداری کرمان، فرمانداری بم، مدیریت ارگ جدید و سایر ادارات شهرستان بم، دانشگاه های شهید باهنر کرمان، فردوسی مشهد، تحصیلات تکمیلی کرمان، مجتمع آموزش عالی زرند و سایر دانشگاه ها، شورای سیاستگذاری کنگره، دبیران علمی و اجرای  کنگره، اعضای کمیته اجرایی، اعضای کمیته علمی و داوران گرامی که شبانه روز در برگزاری هرچه پربارتر کنگره تلاش کردند، برخوردار بودیم از آنها تقدیر و تشکر می کنم.
محمدمهدی زاهدی رئیس انجمن سیستم های فازی و سیستم های هوشمند و نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی در این آیین ضمن عرض سلام و تبریک حلول ماه مبارک شعبان و تقدیر و تشکر از مجتمع آموزش عالی بم و کلیه افرادی که در برگزاری کنگره نقش داشتند گفت: جمهوری اسلامی ایران در ده سال گذشته بعد از کشور چین و هند رتبه سوم در تولید مقالات در حوزه سیستم های فازی را کسب نموده است و این در حالی است که امریکا رتبه چهارم را دارد. 
وی افزود: ضمن اینکه کشور ما یک درصد جمعیت جهان را دارد اما در سال 2021 موفق شده که 13 درصد تولید مقالات در حوزه سیستم های فازی را به خود اختصاص دهد. این درحالی است که تولید مقالات در همه زمینه های علمی کشورمان 2 درصد است بنابراین نقش نظریه سیستم های فازی در تولید علم و مقاله معتبر علمی برای ارتقاء جایگاه علمی کشورمان در منطقه و جهان بسیار موثر است.
زاهدی با بیان اینکه محبوبیت بکارگیری منطق و نظریه سیستم های فازی در بین دانشمندان و محققین کشورمان رو به افزایش بوده است گفت: آنچه امروز منطق فازی و سیستم های هوشمند را بعد از سالها هنوز در جاذبه تحقیقاتی و محبوب علمی و پژوهشی قرار داده است، عجین بودن آن با نیازهای روز جامعه، ذهن بشر و همچنین کارکردهای آن در حوزه های مختلف مرتبط با زندگی بشر می باشد، اما باید اذعان داشت محققین کشور ما کمتر به جنبه های کاربردی آن پرداختند.
پروفسور زاهدی افزود: بایستی به گونه ای در نظام علم و فناوری کشور برنامه ریزی کرد که موجبات جاذبه های پژوهشی- کاربردی و رفع نیازهای کشور بر اساس سیستم های فازی و هوشمند فراهم آید. در ادامه ایشان پیشنهاد تشکیل ستاد علم و فناوری سیستم های فازی و هوشمند را همانند سایر ستادهای علمی ذیل معاونت محترم علم و فناوری ریاست جمهوری را داد. 
در پایان این کنگره، توسط انجمن سیستم‌های فازی، رساله خانم نرگس اخلاقی با راهنمایی دکتر رجبعلی برزویی و پایان نامه خانم فاطمه کارآزما با راهنمایی دکتر رجبعلی برزویی، به عنوان رساله و پایان نامه برتر در حوزه سیستم‌های فازی انتخاب و از آنها تقدیر به عمل آمد. همچنین از مقاله‌های برتر ارائه شده در کنگره در حوزه های مختلف نیز تقدیر به عمل آمد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بم استانی علمی و آموزشی سیستم های فازی و هوشمند مجتمع آموزش عالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۳۰۶۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بذرپاش عازم ابوظبی شد

به گزارش خبرگزاری مهر، مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی و رئیس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و امارات شامگاه سه‌شنبه (۱۱ اردیبهشت) ماه عازم ابوظبی شد تا در اجلاس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی جمهوری اسلامی ایران و امارات متحده عربی حضور یابد.

اجلاس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی جمهوری اسلامی ایران و امارات متحده عربی به ریاست بذرپاش، وزیر راه و شهرسازی و رئیس ایرانی کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی دو کشور و بن الطوق الماری وزیر اقتصاد و رئیس طرف اماراتی کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی دو کشور، روزهای یازدهم و دوازدهم اردیبهشت ۱۴۰۳ در ابوظبی برگزار می‌شود.

آخرین اجلاس این کمیسیون در فروردین ۱۳۹۳ برگزار شده است. این نشست پس از گذشت ۱۰ سال؛ به‌منظور توسعه همکاری‌های دو کشور در همه زمینه‌های اقتصادی، تجاری، سرمایه‌گذاری و حمل‌ونقلی (هوایی، دریایی، جاده‌ای و ترکیبی) برگزار خواهد شد.

علاوه بر حوزه‌های اشاره شده، توسعه مناسبات دو کشور در حوزه کریدورهای ترانزیتی بین‌المللی به ویژه کریدور شمال- جنوب به منظور ترانزیت کالاهای اماراتی به سمت کشورهای آسیای مرکزی و قفقاز و روسیه و نیز اروپا از قلمرو جمهوری اسلامی ایران در دستور کار این نشست قرار دارد.

پیش‌بینی می‌شود در این اجلاس دو سند همکاری توسط رؤسای کمیسیون مشترک دو کشور به امضا برسد.

شایان ذکر است در حاشیه اجلاس موصوف، همایش تجار، فعالان اقتصادی و کارآفرینان بخش‌های خصوصی دو کشور نیز در حاشیه کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی دو کشور برگزار خواهد شد.

در این نشست تجار و کار آفرینان ایرانی و اماراتی با همتایان خود به‌صورت رو در رو مذاکره خواهند کرد.

همچنین تعدادی از متخصصان حوزه تجاری و سرمایه گذاری در خصوص توسعه فضای کسب و کار دو کشور و قوانین و مقررات حاکم بر سرمایه‌گذاری و تجارت و فرایندهای مربوطه مبادرت به سخنرانی خواهند کرد.

کد خبر 6093590 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • آموزش، نقطه مشترک بین ارتش و آموزش وپرورش است 
  • کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات پس از ۱۰ سال برگزار می شود
  • کنگره علمی پژواک با ارائه دستاورد‌های دانش آموزی در کاشان
  • بهره‌برداری از فاز اول سایت مجتمع آموزش عالی سراوان
  • بذرپاش عازم ابوظبی شد
  • جدید‌ترین دستاورد‌ها در زمینه نقش هوش مصنوعی در تصویربرداری در سی و نهمین کنگره سالانه انجمن رادیولوژی ایران ارایه می‌شود
  • حضور بیش از ۲۰۰ شرکت تولیدکننده و دانش بنیان در کنگره ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی
  • برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات بعد از ۱۰ سال
  • درخواست آمریکا : سیستم مشترک دفاع هوایی کشورهای عربی مقابل ایران
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری سه‌جانبه دانشگاه آزاد با دانشگاه باهنر و علوم پزشکی کرمان