Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر عامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی استان زنجان با اشاره به اینکه اواخر سال گذشته دولت تصمیم گرفته در راستای سند تامین انرژی کشور تعداد جایگاه های CNG را از ۱۵ درصد به ۲۵ درصد برساند، گفت: در این راستا در اقصی نقاط استان زنجان ۲۰ جایگاه در شهرهای کوچک و جدید احداث می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حمید حبیبی در گفت‌وگو با خبرنگار موج رسا;  با بیان اینکه در سطح استان زنجان ۴۰ باب جایگاه CNG وجود دارد، اظهار داشت: این جایگاه‌ها در سالهای گذشته با استفاده از تسهیلات و منابع دولتی احداث شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه بعد از احداث این جایگاه‌ها دیگر دولت هیچ برنامه‌ای برای احداث جایگاه‌ها نداشت، افزود: کسانی که قصد احداث جایگاه CNG دارند باید با حساب شخصی اقدام به احداث جایگاه می‌کردند.

مدیر‌عامل شرکت پخش فرآورده‌های نفتی استان زنجان در ارتباط با نبود جایگاه‌های CNG در شهر‌های کوچکی همچون دندی، گفت: از آنجایی که دندی شهر کم‌جمعیت است برای سرمایه‌گذاری بخش خصوصی صرفه اقتصادی ندارد تا ۱۰ میلیارد تومان برای احداث جایگاه هزینه نماید، بنابراین با اینکه فراخوان های بسیاری داده شده و پیگیری‌ها انجام شده تا در این جایگاه احداث شود اما سرمایه گذار پیدا نشده بود.

وی عنوان کرد: اخیراً در کیلومتر ۳۵ جاده زنجان به دندی متقاضی جدیدی درخواست سرمایه‌گذاری در این محل کرده است، شهرداری نیز متقاضی احداث جایگاه در این شهر است با این وجود شرکت نفت نیز در حال بررسی مدارک هر دو متقاضی حقیقی و حقوقی است تا در صورت دارا بودن تمام شرایط مجوز لازم را صادر کند. 

حبیبی با اشاره به اینکه در اواخر سال گذشته دولت تصمیم گرفته در راستای سند تامین انرژی کشور تعداد جایگاه‌های CNG را از ۱۵ درصد به ۲۵ درصد برساند، گفت: در این راستا در اقصی نقاط استان زنجان ۲۰ جایگاه برای شهرهای کوچک و جدید از جمله سهرورد، چورزق، قروه، نوربهار، ارمغانخانه، کرفس، بخش افشار و قره‌پشتلو و همچنین شهرهای کوچک تازه تاسیس در نظر گرفته شده است و در صورت تامین منابع مالی احداث‌ خواهند شد.

وی با اشاره به اینکه در خصوص احداث جایگاه گازوئیل و بنزین سرمایه‌گذار بسیاری وجود دارند، عنوان کرد: این دو جایگاه به دلیل اینکه صرفه اقتصادی بالایی برای سرمایه‌گذاران وجود دارد، مورد استقبال بیشتری قرار می‌گیرد.

حبیبی خاطر نشان کرد: در حال حاضر ۶۲ جایگاه سوخت در سطح استان فعال بوده و ۱۰ جایگاه دیگر در حال ساخت است که پایان سال آینده تعدادی از این جایگاه‌ها به چرخه سوخت‌رسانی استان اضافه خواهند شد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: احداث جایگاه استان زنجان جایگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۳۰۷۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رتبه نخست کاشان در نصب نیروگاه خورشیدی کوچک‌مقیاس

رئیس اداره برق کاشان ضمن اشاره به نصب ۶.۵ مگاوات نیروگاه خورشیدی در کاشان گفت: کاشان رتبه نخست کشوری نیروگاه‌های خورشیدی کوچک‌مقیاس دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کاشان، شاپور حدادی بعد از ظهر امروز امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه امسال 50 ترانس جدید برای پایداری و تقویت شبکه برق شهرستان کاشان پیش‌بینی شده که 40 میلیارد تومان به این موضوع اختصاص داده می‌شود، اظهار داشت: برای توسعه زیرساخت‌های برق شهرستان کاشان 300 میلیارد تومان اعتبار پیش‌بینی شده و طی دو سال اخیر در شهرستان کاشان 23 درصد افزایش مصرف برق داشته و این افزایش مصرف نسبت به افزایش مصرف کشوری بیش از دو برابر است.

رئیس اداره برق شهرستان کاشان با بیان اینکه 17 درصد از مشترکین خانگی این شهرستان از خرداد تا شهریور سال گذشته پرمصرف هستند، ابراز داشت: 26 درصد از مشترکین خانگی در ایام عادی یعنی از مهر تا اردیبهشت نیز پرمصرف بوده و این مشترکین یقینا با ارائه و دریافت آموزش‌های لازم تعداد این نوع از مشترکان کاهش قابل توجهی پیدا می‌کند.

وی ضمن گرامیداشت روز ملی صنعت برق گفت: طی دو سال گذشته 212 کیلومتر شبکه فشار ضعیف ایجاد شده و 36 کیلومتر شبکه فشار متوسط نیز ایجاد شدا است و 19هزار و 852 لامپ معیوب و سوخته نیز تعویض شده و 216 دستگاه ترانس هوایی در دو سال گذشته نصب شده است.

حدادی با بیان اینکه بودجه سال جاری نسبت به سال گذشته دو برابر افزایش پیدا می‌کند، تصریح کرد: امیدواریم این بودجه در سال جاری جذب شود در حالی که سال گذشته بودجه عمرانی به 170 میلیارد تومان رسیده است.

وی با بیان اینکه تعداد کل مشترکین شهرستان کاشان 212هزار و 519 نفر است، تاکید کرد: 81 درصد مشترکین خانگی، کشاورزی و صنعت و روشنایی معابر هر کدام یک درصد، مشترکان عمومی سه درصد و سایر مصارف 13 درصد است.

رئیس اداره برق کاشان با بیات اینکه 42 درصد از مصرف برق این شهرستان را حوزه صنعت تشکیل می‌دهد، افزود: 26 درصد از مصارف برق در کاشان را حوزه مشترکین خانگی تشکیل می‌دهند  در حالی که کاشان طی هشت ماه مناطق عادی محسوب شده و چهار ماه جزء مناطق گرمسیری محسوب می‌شود.

وی با بیان اینکه تعرفه برق مناطق گرمسیری شامل قمصر، برزک و نیاسر کاشان نمی‌شود، ابراز داشت: تعرفه برق مناطق گرمسیری شامل شهر کاشان و بخش مرکزی شهرستان کاشان است و این موضوع باید مد نظر مشترکان باشد.

ساخت نیروگاه خورشیدی در پالایشگاه بیدبلند

حدادی با بیان اینکه کاشان در مقام اول نصب نیروگاه‌های خورشیدی در استان اصفهان قرار دارد، تصریح کرد: این ادعا وجود دارد که کاشان در نصب نیروگاه خورشیدی کوچک‌مقیاس رتبه نخست کشوری دارد به نحوی که 315 نیروگاه خورشیدی در کاشان نصب شده که ظرفیت آنان 6.5 مگاوات است و امسال نصب 53 نیروگاه خورشیدی نیز در کاشان در دستور کار قرار دارد‌.

انتهای پیام/801/.

دیگر خبرها

  • رتبه نخست کاشان در نصب نیروگاه خورشیدی کوچک‌مقیاس
  • زنجان چه ظرفیت‌های صادراتی دارد؟ + فیلم
  • تکیه خاتون‌آبادی، نقش جهانی کوچک در دل تخت فولاد
  • 5 چالش اصلی کسب و کارهای کوچک
  • موقوفات زنجان صاحب درآمد پایدار می‌شوند
  • شوراها به جایگاه واقعی خود نرسیده‌اند
  • مرکز آموزشی دارالفنون اردبیل در آستانه بهره برداری
  • مشق عشق در روستایی دورافتاده
  • راه‌اندازی ۱۹۷۵ گلخانه خانگی در سیستان و بلوچستان
  • تکمیل سد مشمپا از اولویت‌های شرکت آب منطقه‌ای است