Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-04-29@21:19:38 GMT

این بانوان در معرض خطر ابتلا به کبد چرب هستند

تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۳۲۴۳۵

این بانوان در معرض خطر ابتلا به کبد چرب هستند

به گزارش جام جم آنلاین، بیماری کبد چرب غیر الکلی (NAFLD) یک بیماری مزمن است که در آن چربی اضافی در کبد جمع می شود. این بیماری می تواند به آسیب مزمن کبدی تبدیل شده و با خطر بالای مرگ همراه است.

متاسفانه هیچ داروی تایید شده ای برای درمان این بیماری وجود ندارد، بنابراین رژیم غذایی و ورزش می تواند در کنترل این بیماری کمک کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس یک گزارش تحقیقاتی جدید، زنانی که عادت ماهانه طولانی یا نامنظم دارند، در معرض خطر ابتلا به بیماری جدی کبد چرب غیرالکلی هستند.

دکتر سئونقو ریو(Seungho Ryu) از دانشکده پزشکی دانشگاه سانکیونکوان (Sungkyunkwan) در سئول، کره جنوبی در این رابطه گفت: مطالعات پیشین نشان داده ‌اند که چرخه‌ های قاعدگی طولانی یا نامنظم با دیابت نوع ۲ و بیماری‌ های قلبی - عروقی مرتبط است، اما مطالعه ما اولین موردی است که ارتباطی بین چرخه‌ های قاعدگی طولانی یا نامنظم و بیماری کبد چرب غیر الکلی پیدا کرده است.

در این مطالعه، محققان داده‌ های بیش از ۷۲ هزار زن جوان‌ تر از ۴۰ سال را تجزیه و تحلیل کردند. حدود ۲۸ درصد از زنان دوره‌ های قاعدگی طولانی یا نامنظم داشتند که ۷ درصد مبتلا به بیماری کبد چرب غیر الکلی بودند. پس از چهار سال پیگیری، موارد جدید بیماری کبد چرب غیرالکلی در نزدیک به ۹ درصد از زنان تشخیص داده شد. محققان به این نتیجه رسیدند که بین چرخه های قاعدگی طولانی یا نامنظم در زنان جوان پیش از یائسگی و افزایش خطر ابتلا به بیماری کبد چرب غیرالکلی ارتباط وجود دارد.

به گفته دکتر ریو زنان جوان با چرخه های قاعدگی طولانی یا نامنظم می توانند از تغییرات سبک زندگی برای کاهش خطر ابتلا به بیماری کبد چرب غیرالکلی و همچنین سایر بیماری های متابولیک استفاده کرده و از مزایای آن بهره مند شوند.

شرح کامل این پژوهش ها و نتایج حاصل از آن در آخرین شماره مجله غدد درون ریز و متابولیسم بالینی (Clinical Endocrinology and Metabolism) منتشر شده و قابل دسترس است.

منبع: سیناپرس

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: کبد کبد چرب قاعدگی طولانی کبد چرب غیرالکلی بیماری کبد چرب خطر ابتلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۳۲۴۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چه کسانی در معرض بیماری ترانه علیدوستی هستند؟

تعداد بازدید : 0 کد ویدیو دانلود فیلم اصلی کیفیت 480 بازدید 20 چند روزی است که ابتلای ترانه علیدوستی، بازیگر مشهور کشورمان به «سندرم DREES» که برای اکثر افراد شناخته شده نیست، خبر ساز شده است. دکتر سید مسعود داوودی، متخصص پوست و مو و عضو هیات علمی دانشگاه بقیه الله به این بهانه درباره این بیماری و درمان آن می‌گوید: DREES یک بیماری حساسیتی تاخیری است که با تغییرات پوستی، تغییرات احشاء داخلی و تغییرات سلول های خونی خود را نشان می دهد، شایع ترین علت بروز این بیماری حساسیت های دارویی به داروهای ضد تشنج و آنتی بیوتیک‌ها هستند. واکنش های دارویی با تاخیر ٢ تا ٨ هفته ای اتفاق می افتد و علایم بالینی ناشی از آن با ضایعات پوستی کهیر مانند و یا شبیه آبله مرغان بروز کند. همچنین ممکن است درگیری مخاط دهان بروز می کند اما از آن مهم تر، گرفتاری غدد لنفاوی به شکل گسترده ممکن است بروز کند و درگیری مخاط داخلی بدن نیز ممکن است با علایمی شبیه به هپاتیت حاد بروز کند. مهم ترین اقدام در درمان این بیماری قطع مصرف داروهای مشکوک و استفاده از کورتون‌های سیستمیک و یا سایر داروهای سرکوب سیستم ایمنی است. در موارد خفیف ببماری بهبود یابنده است. تشخیص زودرس بیماری در درمان آن بسیار موثر است. جزئیات را می‌بینید و می‌شنوید.

دیگر خبرها

  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • پیشتازی ایران در تشخیص مالاریا / مورد بومی ابتلا در کشور گزارش نشده است
  • این دو عامل احتمال پارکینسون را افزایش می دهد
  • تاثیر آفت‌کش‌ها بر افزایش احتمال پارکینسون
  • ژنتیک و قرارگیری در معرض آفت کش ها خطر پارکینسون را افزایش می دهد
  • چه کسانی در معرض بیماری ترانه علیدوستی هستند؟ (فیلم)
  • (ویدئو) چه کسانی در معرض بیماری ترانه علیدوستی هستند؟
  • کاهش ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام در یزد
  • چه کسانی در معرض بیماری ترانه علیدوستی هستند؟
  • خطر افزایش ابتلا به تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در فصل گرم سال