Web Analytics Made Easy - Statcounter

دفتر ابراهیم عزیزی نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی دوشنبه در مطلب ارسالی به ایرنا افزود:‌ همزمان با سالروز میلاد با سعادت امام حسین (ع)، با حضور جواد اوجی و سید احسان خاندوزی وزرای نفت و اقتصاد و دارایی، این قرارداد به امضا رسید.

این نماینده مجلس گفت:‌در حال حاضر ۷۰درصد فرآورده های نفتی به وسیله تانکرها از طریق جاده ها به استان فارس منقل می شود، با ایجاد این خط لوله ظرفیت فرآورده های نفتی به ۲۵۰میلیون لیتر خواهد رسید ضمن اینکه  کاهش مخاطرات جاده ای از مزایای این پروژه خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس فراکسیون جنوب کشور در مجلس شورای اسلامی در خصوص زمان بندی انجام این پروژه بیان کرد: این پروژه از محل منابع داخلی و اعتبارات بانکی در سال ۱۴۰۱ آغاز می شود و ظرف ۴سال به بهره برداری خواهد رسید.

عزیزی ادامه داد: در این پروژه شاهد احداث ۴۰۰کیلومتر خط لوله از مهرآران هرمزگان به شیراز خواهیم بود که در طول مسیر دو تلمبه خانه، یک پایانه ویک انبار نفت جدید در فسا احداث می شود و در نهایت توسعه  انبار نفت شیراز رقم خواهد خورد.

نماینده مردم شیراز و زرقان در خصوص اهداف این پروژه گفت: تامین کسری و توزیع سوخت مورد نیاز استان فارس، استفاده از خط لوله به عنوان جایگزین حمل و نقل جاده ای و افزایش سهم انتقال فرآورده از طریق خط لوله از جمله اهداف این پروژه است.

او  اظهار داشت: کاهش تردد جاده ای، کاهش مصرف سوخت و کاهش هزینه های عملیاتی اعم از جاده ای و خط لوله و کاهش مخاطرات جاده ای و جنبه های زیست محیطی از دیگر اهداف مهم این پروژه خواهد بود.

به گفته عزیزی این پروژه موجب افزایش حجم ذخیره سازی فرآورده های نفتی در فارس با رعایت ملاحظات پدافند غیر عامل نیز می شود.

این نماینده بیان کرد: پس از پروژه بزرگ خط انتقال آب دریا به استان فارس که تیرماه ۱۴۰۰ اجرایی شد، پروژه خط انتقال فرآورده های نفتی دومین پروژه بزرگی بود که در مجلس یازدهم دنبال کردیم.

درباره مبلغ پیشنهادی یا برآورد شده برای اجرای این پروژه، توضیحی داده نشد.

برچسب‌ها جواد اوجی سید احسان خاندوزی نفت فارس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: جواد اوجی سید احسان خاندوزی نفت جواد اوجی سید احسان خاندوزی نفت فارس فرآورده های نفتی جاده ای خط لوله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۳۳۵۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تفاهم‌نامه جامع فرهنگی تهران - باکو مجدد امضا شود

محمدمهدی اسماعیلی روز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت در دیدار با وزیر فرهنگ جمهوری آذربایجان در حاشیه مجمع جهانی گفت‌وگوی بین فرهنگی در باکو با تاکید بر از سرگیری تبادلات فرهنگی بین دو کشور اظهار داشت: ما تمایل داریم تفاهم‌نامه جامع فرهنگی بین دو کشور مجدد امضا شود؛ کشور ایران مرز‌های آبی و دریایی مشترک و طولانی با جمهوری آذربایجان دارد و پیشنهاد می‌کنم تبادلات فرهنگی در شهر‌های مرزی ایجاد شود.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دیدار با همتای آذربایجانی خود با اشاره به ضرورت برگزاری نشست مشترک سینماگران ایرانی و آذربایجانی ادامه داد: آمادگی داریم بین نویسندگان و سینماگران دو کشور نشست مشترک برگزار کنیم.

اسماعیلی در این دیدار با تاکید بر بازطراحی رابطه فرهنگی با همسایگان در دوره دولت سیزدهم گفت: دو ملت ایران و جمهوری آذربایجان اشتراکات زیاد فرهنگی، تاریخی و تمدنی با یکدیگر دارند و به همین خاطر یک ایرانی در جمهوری آذربایجان و یک فرد ار کشور شما در ایران احساس غربت نمی‌کند.

محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بامداد چهارشنبه ١٢ اردیبهشت  برای حضور در ششمین مجمع جهانی گفت‌وگوی فرهنگ‌ها عازم باکو پایتخت جمهوری آذربایجان شد.

باکو از امروز چهارشنبه تا جمعه ۱۴ اردیبهشت میزبان وزیران فرهنگ و شخصیت‌ها و مقامات سیاسی و فرهنگی کشور‌های مختلف جهان است.

در این مجمع که با مشارکت وزارت فرهنگ جمهوری آذربایجان، آیسسکو و برخی سازمان‌های بین‌المللی مانند ائتلاف تمدن‌های سازمان ملل متحد برگزار می‌شود، چالش‌های جهانی مربوط به گفتمان تمدنی، همکاری برای مقابله با تنفر و تقویت ارزش‌های صلح مورد بحث و تبادل نظر قرار می‌گیرد.

پیش از این پنجمین دوره مجمع گفت‌وگوی فرهنگ‌ها در اردیبهشت سال ۱۳۹۸ برگزار شده بود که در آن دوره از این مجمع ۱۴۰ کشور و نهاد بین المللی مشارکت داشتند.

دیپلماسی فرهنگی در دولت مردمی، به‌عنوان یک راهکار جدی برای ایجاد بستر‌های لازم جهت گسترش تعاملات توسط دولت دنبال می‌شود.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها

دیگر خبرها

  • منطقه آزاد چابهار برای توسعه روابط با سرمایه گذاران سریلانکا تفاهم‌نامه امضا کرد
  • انتقال ۱۳۷ میلیارد لیتر نفت و فرآورده در ۱۴۰۲/ طول خطوط لوله انتقال نفت ایران ۱۰۰۰ کیلومتر افزایش می‌یابد
  • سرقت از خطوط لوله نفت ایران کاهش یافت​
  • تفاهم‌نامه جامع فرهنگی تهران - باکو مجدد امضا شود
  • افزایش یک‌هزار کیلومتری طول خطوط لوله انتقال نفت در سال جاری
  • طول خطوط لوله انتقال نفت ایران ۱۰۰۰ کیلومتر افزایش می‌یابد/ انتقال ۱۳۷ میلیارد لیتر نفت و فرآورده در ۱۴۰۲
  • صادرات نفت خام با خط لوله نداریم
  • صادرات نفت با خط لوله نداریم
  • تفاهم‌ نامه ساخت مدرسه ۶ کلاسه خیرساز در تالش امضا شد
  • تفاهم‌نامه همکاری بین شرکت نفت و گاز اروندان و اداره‌ کل شیلات خوزستان امضا شد