Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی استاندار آذربایجان‌ شرقی گفت: برخی از دستگاه‌ها نتوانسته‌اند، سهم اعتباری استان را در سالجاری دریافت کنند که دلیل این امر باید بررسی و نتیجه مشخص شود.

عابدین خرّم در یازدهمین جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان در سال 1400، اظهار کرد: برخی از دستگاه‌ها که نیاز مبرمی به اعتبارات داشتند، نتوانسته‌اند سهم اعتباری خود را از مرکز دریافت کنند که این مسأله جای سوال دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از مجموع اعتبارات مصوب برای استان‌ها تنها ۴۳ درصد تخصیص داده می‌شود که هفت درصد آن نقدی و مابقی به صورت اوراق است که این مسأله نیز ایراد ادارد و تخصیص‌ها باید بیش از این باشد.

۲۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار از طریق دستگاه‌های اجرایی آذربایجان‌شرقی تامین شد 

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان‌شرقی نیز در این جلسه از جذب ۲۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار از طریق دستگاه‌های اجرایی استان در سالجاری خبر داد. 

محمد فرشکاران به ارائه‌ی گزارشی از وضعیت اعتبارات و ظرفیت‌های قانون بودجه ۱۴۰۰ کشور پرداخته و اظهار کرد: ضروری است، دستگاه‌ها برای جذب اعتبارات مقتضی اهتمام جدی به خرج دهند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان‌شرقی افزود: به نظر می‌رسد اکثر دستگاه‌های استان با تلاش‌هایی که انجام داده‌اند، توانستند اعتبارات مناسبی را از مرکز جذب کنند که جای تقدیر دارد.

فرشکاران خاطرنشان کرد: قرار بر این است که دستگاه‌هایی که در زمینه‌ی جذب اعتبارات و منابع به استان فعالیت مؤثرتری داشته و از ظرفیت‌های موجود در مرکز استفاده بهتری کرده‌اند، مورد تشویق قرار گیرند.

وی اضافه کرد: سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی از دستگاه‌هایی که به دلایل مختلف مثل ناآشنایی با فضای مرکز، نتوانسته‌اند، اعتبارات مربوطه را جذب کنند، حمایت کرده و راهنمایی‌ها و مشاوره‌های لازم را ارائه می‌دهد.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی استانداری آذربایجان‌شرقی، وی متذکر شد: اگر تلاش، همکاری و هماهنگی بین دستگاه‌ها افزایش یابد، در سال ۱۴۰۱ می‌توانیم بیشتر از سقف اعتبارات استان، منابع جذب و روانه استان کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی استاندار آذربایجان شرقی اعتبار آذربایجان شرقی برنامه ریزی دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۳۳۸۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استان تهران چطور تقسیم می شود ؟ مراکز استان ها مشخص شدند

به گزارش پارس نیوز تسنیم نوشت: حسین نوش‌آبادی با اشاره به موضوع تشکیل استان تهران شرقی گفت: حوزه انتخابیه ورامین، قرچک و پیشوا یکی از حوزه‌های پرجمعیت و از لحاظ جغرافیایی وسیع است که از نظر فرهنگی، اقتصادی، امنیتی و صنعتی نیازمند ساختار جدید و تقسیمات جدید کشوری است.

وی افزود: به دلیل وجود جمعیتی بیش از ۹۰۰ هزار نفر در شهرستان‌های ورامین، قرچک و پیشوا و نیز جمعیت شهرستان پاکدشت، بیش از ۱ میلیون نفر جمعیت در جنوب شرقی استان تهران سکونت دارند که تأسیس استانداری را ضروری کرده است.

نماینده مردم ورامین، قرچک و پیشوا گفت: در سفر رئیس‌جمهور به دیار ۱۵ خرداد، بحث استان شدن ورامین قطعی شده، البته استان شدن ورامین از پیش مطرح شده بود و پیگیری این موضوع در این دوره از دولت انجام شده است.

 

نوش‌آبادی تصریح کرد: استان شدن ورامین و موافقت با طرح، اجرا و در دستور کار قرار گرفتن این پروژه در دولت سیزدهم انجام خورده است.

 وی ادامه داد: بر اساس پیگیری‌ها و رایزنی‌های فراوانی که با رئیس‌جمهور انجام شده، استان تهران به ۳ استان تهران مرکزی، تهران غربی به مرکزیت شهریار و استان تهران شرقی به مرکزیت ورامین تقسیم می‌شود.

نماینده مردم ورامین، قرچک و پیشوا تصریح کرد: با توجه به ظرفیت‌های ورامین و نیز پیشینه تمدنی و تاریخی، این منطقه نسبت به سایر مناطق، ارجحیت دارد و به عنوان مرکز استان تهران شرقی معرفی شده و دولت نیز در حال نهایی کردن آن است که در نهایت به عنوان لایحه به مجلس آینده ارائه شده و استان شدن ورامین در دستور کار قرار می‌گیرد.

دیگر خبرها

  • ضرورت همکاری دستگاه‌ها در اجرای پروژه استراتژیک جاده جلفا-کلاله
  • تخصیص اعتبارات پژوهشی نیازمند شفافیت و عدالت است/ ملاک‌های پذیرش طرح‌ها در دستگاه‌ها مشخص شود
  • تخصیص اعتبارات پژوهشی نیازمند شفافیت و عدالت است
  • پیشنهاد انتقال اعتبار ۴۰۰ میلیارد تومانی به جهاد دانشگاهی
  • آخرین وضعیت از سیل شهرستان شبستر
  • لزوم همکاری همه دستگاه‌ها در اجرای پروژه استراتژیک جاده جلفا-کلاله
  • وضعیت لایحه بودجه حوزه آموزش عالی، تحقیقات و فناوری
  • استان تهران چطور تقسیم می شود ؟ مراکز استان ها مشخص شدند
  • مدیران شهرستان بوشهر پیگیر جذب اعتبارات استانی و ملی باشند
  • سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی