Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-04-29@23:16:27 GMT

تحقیر غرب و کامِ تلخ غرب گرایان در ایران

تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۳۳۸۴۶

تحقیر غرب و کامِ تلخ غرب گرایان در ایران

موضع‌گیری برخی از افراد، بخصوص غرب‌گرایان در ایران به گونه‌ای است که انگار مقصر نتیجه بخش نبودن اعتماد اوکراین به غرب و در راس آن‌ها آمریکا و تحقیر غرب در این واقعه، جمهوری اسلامی ایران است، جنگ اوکراین تناقضات زیادی را برای غرب گرایان ایجاد کرده است.

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، عباس برمشوری؛ حمله نظامی روسیه به اوکراین نمود بارزی از تحقیر غرب در حال حاضر است، تحقیری که به کام غرب گرایان در ایران نیز تلخ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بدون شک جنگ در اوکراین مایه ی تاسف است و بشریت مخالف ویرانی ملتها و فرهنگ ها است اما باید اشاره کرد که اوضاع امروز اوکراین در واقع ناشی از اعتماد کاذبی است که این کشور به غرب، بالاخص آمریکا داشته است، امروز عیان شده است که آمریکا مانند سایر وقایع و اتفاقات تاریخی دیگر قابل اعتنا نیست، اعتماد به آمریکا هزینه ی جبران ناپذیری خواهد داشت زیرا عدم پایبندی به تعهدات بین المللی از ویژگی های بارز این کشور جنایتکار است.

 


موضع گیری برخی از افراد، بالاخص غرب گرایان در ایران به گونه ای است که انگار مقصر نتیجه بخش نبودن اعتماد اوکراین به غرب و در راس آنها آمریکا و تحقیر غرب در این واقعه، جمهوری اسلامی ایران است، جنگ اوکراین تناقضات زیادی را برای غرب گرایان ایجاد کرده است که آنها یا پاسخ نخواهند داد یا با عبارات غربی که به آنها یاد داده شده است، آنها را توجیه می کنند. یکی از تناقضات این است که چرا جنگ اوکراین محکوم است ولی جنگ در یمن پس از چندین سال محکوم نمی شود؟ آیا خون مردم اوکراین رنگین تر از خون مردم یمن است؟

 

 

از تناقضات دیگر می توان به این مسئله اشاره کرد که چطور حمله نظامی روسیه به اوکراین محکوم می شود ولی تجاوز وحشیانه ی آمریکا به وینتام، ژاپن، عراق، افغانستان، عراق و... محکوم نمی شود؟ از تناقضات مهم دیگر که حائز اهمیت است باید اشاره کرد که چرا جنایات رژیم غاصب اسرائیل در ارتباط با مردم مظلوم فلسطین محکوم نمی شود؟ غرب گرایان به این تناقضات پاسخ نخواهند داد یا سعی می کنند در قالب پوشش های مختلفی مثل صلح، حقوق بشر و مواردی از این قیبل که غرب به آن ها یاد داده است، این تناقضات را توجیه کنند، زیرا غرب و توجه به غرب آنها را چنان فریفته است که به حقایق توجهی ندارند و دربرخورد با وقایع دچار رویکرد دوگانه هستند.

 


غرب گرایان در ایران معتقد هستند که دنیای امروز، دنیای موشک نیست، دنیای گفتمان است و با این عقیده سعی داشتند تولیدات نظامی ایران را محدود کنند و کشور ایران را به سمت سازش و پیمان با غرب و در راس آنها آمریکا سوق دهند، اما امروزه این عقیده ی آنها بطور جدی نقض شده است، آنچه که امروز عیان شده است این است که اولا غرب و در راس آنها آمریکا با ژست و پوشش صلح طلبی و حقوق بشر که اتفاقا سابقه ی جنایات متعددی دارند به هیچ وجه قابل اعتماد نیستند، زیرا آنها به تعهدات بین المللی خود هیچ پایبندی ندارند و این در قضیه ی اوکراین اثبات شد، دوما تولیدات نظامی و تسلیحات موشکی لازمه ی حفظ امنیت یک کشور است که اگر به غرب اعتماد شد و از این تولیدات نظامی و موشکی صرف نظر شد، آن کشور با خطرات متعددی روبرو خواهد شد، دقیقا مشابه وضعیتی که اوکراین امروز با آن مواجهه شده است.

 


در پایان باید اشاره کرد که جنگ و ویرانی ملت ها و فرهنگ ها اصلا پذیرفته نیست، آن چیزی که وقایع اوکراین نشان داد این بود غرب گرایان در برخورد با جنگ یک رویکرد دوگانه دارند و هر جنگی مثل یمن را محکوم نمی کنند، آنچه که عیان شد این بود که غرب گرایان شیفته ی غرب هستند و هرچیزی مثل جنگ اوکراین که در جهت تحقیر غرب باشد، کام آنها را تلخ می کند. حوادث اوکراین بیان می کند که اتکا و اعتماد به غرب و در راس آنها آمریکا، جز پشیمانی و حسرت چیزی به همراه نخواهد داشت و شاهد این مدعا است که اگر تولیدات نظامی و موشکی محدود شود یا از بین رود، یک کشور با خطرات جدی مواجهه خواهد شد.

 

 

عباس برمشوری - دبیر هسته ی بین الملل بسیج دانشجویی استان فارس

انتشار یادداشت‌های دانشجویی به معنای تأیید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروه‌ها و فعالین دانشجویی است. 

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: یادداشت دانشجویی جنگ جنگ روسیه با اوکراین غربگرایی روسیه امریکا غرب گرایان در ایران تولیدات نظامی جنگ اوکراین تحقیر غرب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۳۳۸۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زلنسکی برای آمریکا چه نقشه‌ای دارد؟

تازه‌ترین بسته کمک نظامی که آمریکا سرانجام تصویب شد اما این کمک ۶۱ میلیارد دلاری در مقایسه با نقشه‌ای که رییس جمهور اوکراین برای واشنگتن در سر دارد، قطره‌ای برابر دریاست!

به گزارش مشرق، کنگره آمریکا سرانجام بعد از بیش از ۶ ماه مناقشه حزبی بر سر تصویب بسته کمک ۶۱ میلیارد دلاری برای اوکراین به توافق رسید؛ اما نقشه‌ای که ولودیمیر زلنسکی، رییس جمهور اوکراین برای واشنگتن در سر دارد، در مقایسه با این کمک، بسیار ناچیز است!

کی‌یف در حال مذاکره با دولت جو بایدن، رییس جمهور آمریکا بر سر توافق بلندمدتی است که واشنگتن را در تنگنای تامین تسلیحاتی و اقتصادی و حمایت سیاسی ۱۰ ساله از اوکراین قرار خواهد داد.

زلنسکی دیروز در نطق روزانه خود از این موضوع رونمایی کرد و گفت: چنین تعهداتی برای حصول اطمینان از اینکه اوکراین «کمک مورد نیاز برای ممانعت از پیشروی اخیر روسیه در میدان نبرد» را دریافت می‌کند، الزامی است.

زلنسکی افزود: در حال کار هستیم تا سطح تعهدات حمایتی را تا پایان امسال و همچنین تا ۱۰ سال آتی، روی کاغذ بیاوریم. این حمایت، کمک نظامی، مالی و سیاسی و همچنین مسائل مرتبط با تولید مشترک سلاح را در بر می‌گیرد.

اوکراین پیش از این، توافق امنیتی دوجانبه‌ای را با چندین کشور عضو ناتو از جمله انگلیس، آلمان و فرانسه منعقد کرده است. زلنسکی مدعی شد که قصد دارد تا این توافق بلندمدت با واشنگتن، قوی‌ترین معاهده‌ای باشد که کی‌یف تاکنون با کشورهای غربی به امضا رسانده است.

با این حال، توافقنامه‌های دوجانبه اوکراین با کشورهای غربی تاکنون فاقد تعهدات دفاعی متقابل بوده است. در این توافق‌ها صرفاً وعده کمک بلندمدت آن هم در صورت حمله‌ای در آینده داده شده و معمولاً هم الزام‌آور نیست. به عنوان مثال، توافق با برلین با یک اخطار ۶ ماهه قابل فسخ است!

اما زلنسکی گفته است که می‌خواهد توافق دوجانبه با واشنگتن، شامل سطوح مشخصی از کمک باشد. وی دراین‌باره گفته است: این توافق باید به معنای واقعی کلمه، الگو و بازتاب قدرت رهبری آمریکا باشد.

قانونگذاران آمریکایی اوایل ماه جاری بسته کمک ۶۱ میلیارد دلاری دیگری را برای اوکراین به تصویب رساندند. جمهوری‌خواهان مجلس نمایندگان آمریکا درباره تعلل در تصویب این بسته گفته بودند که بایدن بدون هیچ راهبرد مشخصی برای پیروزی اوکراین یا صلح این کشور با روسیه، صرفاً به‌دنبال طولانی کردن خونریزی است.

منبع: مهر

دیگر خبرها

  • پیام‌ها و پیامدهای عملیات «وعده صادق»/ اسرائیل و آمریکا تحقیر شدند
  • (تصاویر) A-۱۰ Thunderbolt II؛ «گراز» ترسناک نیروی هوایی آمریکا
  • استولتنبرگ: آمریکا و متحدان اروپایی فقط وعده کمک به اوکراین داده‌اند
  • عملیات «فتح موعود» و تحقیر نیروی دریایی آمریکا
  • زلنسکی برای آمریکا چه نقشه‌ای دارد؟
  • وجود تناقضات و استانداردهای دوگانه در سازوکارهای حقوق بشری
  • درخواست آمریکا پس از کمک به اوکراین چیست؟
  • تحقیر آمریکا در دریا و آسمان‌
  • زلنسکی باز هم ساز کمک کوک کرد
  • روزنامه‌ای آلمانی دلیل امتناع اوکراین از صلح با روسیه را فاش کرد