Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس پلیس تهران از فوت ۴۹۰ شهروند تهرانی در تصادفات رانندگی طی ۱۱ ماهه امسال خبر داد. خبرگزاری میزان - سردار محمد حسین حمیدی گفت: طی امسال طرح‌های زیادی را اجرا کردیم که مهمترین آن طرح موتوریار بود.

وی افزود: طی ۱۱ ماهه امسال به ۱۳۰ هزار نفر آموزش در قالب طرح موتور یار دادیم که از رفتن به پارکینگ ۱۸۰ موتور سیکلت، جلوگیری شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رییس پلیس راهور تهران تصریح کرد: طرح ساماندهی وسائط نقلیه سنگین در حال اجرا است که این طرح با آشکار سازی پلاک سوم و برچسب عقب خودرو‌های سنگین و با استفاده از توقیف‌های ساعتی و طولانی مدت اجرا شد.

وی افزود: بحث ساماندهی میکسر‌ها در تهران به خوبی انجام شد و یکسری مجوز‌ها به آن‌ها داده شد تا در سطح شهر بتوانند فعالیت خود را انجام دهند.

سردار حمیدی اظهار کرد: طرح برخورد شبانه را اجرا و از انجام دور دور‌های شبانه جلوگیری کردیم تا وضعیت انضباطی مطلوبی در این رابطه و در شب صورت بگیرد.

وی با اشاره به تشکیل قرارگاه سرعت، گفت: ۳ هزار و ۹۵۰ خودرو که تخلفات سرعتی داشتند با ارسال پیامک احضار کردیم و به رانندگان خودرو‌های متخلف آموزش‌هایی داده شد.

رییس پلیس راهور تهران ادامه داد: قرارگاه کنترل سرعت تشکیل و با استفاده از دوربین‌ها و اطلاعات ما در حال ضبط تخلفات هستند، لذا از شهرداری تهران درخواست‌هایی مبنی بر تجهیز دوربین‌ها و هوشمندسازی را داشتیم.

وی با اشاره به بحث مسائل اصلاحات هندسی و اقدامات عمرانی پلیس راهور تهران، گفت: خطوط ویژه موتورسیکلت را ایجاد کردیم، تونل امیرکبیر سال‌ها محل قتلگاه موتورسواران بود که خط ویژه تردد موتورسیکلت‌ها در آن محل ایجاد شد.

سردار حمیدی تصریح کرد: رویکرد ما و شهرداری این است که با اصلاح زیرساخت‌ها وضعیت ترافیکی را در پایتخت بهبود ببخشیم، هنوز رمپ‌های ورودی و خروجی ما استاندارد نیستند و باید اصلاح شوند

وی افزود: اگر اقدامات مقتضی و اصلاحات شهری صورت بگیرد، قطعا ترافیک و انضباط شهری به روند روبه رشدی خواهد رسید.   بیشتر بخوانید: برخورد شدید تویوتا کرولا با گاردریل‌

رییس پلیس راهور تهران با بیان اینکه هدف ما کاهش ترافیک در سطح شهر و کاهش آلودگی هوا است، گفت: نتیجه انضباط و ایمنی در شهر تهران کاهش ۶ درصدی تصادفات منجر به فوت است که برای چهارمین سال متوالی روند تصادف ما با توجه به افزایش جمعیت، خودرو‌ها و تردد‌ها کاهشی بوده است.

وی افزود: بنابه به آمار سازمان پزشکی قانونی طی ۱۱ ماهه امسال ۴۹۰ نفر در تصادفات تهران کشته شدند که از این تعداد ۱۹۴ عابر پیاده، ۲۴۰ نفر موتور سیکلت سوار بودند.

رییس پلیس راهور تهران بیان کرد: شاخص‌ترین طرح امسال طرح انضباط بخشی موتور سیکلت سواران است که روزانه بین یک هزار و ۵۰۰ موتور سیکلت متوقف کردند و پلاکشان را کنترل کردند.

به گفته وی تعداد قابل توجهی موتور سیکلت سرقتی، سارقان موتور سیکلت سوار و پلاک مخدوشی شناسایی شدند.

سردار حمیدی گفت: بسیاری از افراد آمدند و گفتند که طرح انضباط بخشی موتور سواران را به بهانه‌های معیشتی و ایام پایان سال متوقف و آن را رها کنید، این طرح تا مادامی که مردم بخواهند توسط پلیس اجرا خواهد شد.

وی افزود: در انتهای امسال چند مناسبت داریم که متناسب با آن طرح‌های عملیاتی داریم، یکی از این‌ها بحث چهارشنبه سوری است، طرح انضباطی ترافیکی دربی تهران، طرح ویژه نیمه شعبان، طرح ویژه پنج شنبه و جمعه آخر سال و طرح ویژه انضباط بخشی ابتدای نوروز و شب عید اجرایی خواهند شد.

به گفته رییس پلیس راهور تهران در روز ولادت حضرت علی (ع) ۲۰۰ هزار نفر وارد بهشت زهرا (س) شدند که این آمار کار ما را سخت کرد.

وی افزود: در ۱۱ ماه گذشته نسبت به مدت مشابه سال ۹۸ و قبل از کرونا، شاهد ۵ درصد کاهش ترافیک بودیم.  

سردار حمیدی خاطرنشان کرد: در آمار امسال نسبت به مدت مشابه سال ۹۹، شاهد ۳۷ درصد رشد تردد و افزایش ترافیک در پایتخت بودیم که این آمار با توجه به عدم بازگشایی مراکز آموزشی به دست آمده است.

وی افزود: هفته آینده مسیری در شمال تهران بعد از ۱۰ سال بازگشایی خواهد شد که نام این مسیر هفته آینده بعد از بازگشایی اعلام خواهد شد.


انتهای پیام/ برچسب ها: پلیس راهور سردار حمیدی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: پلیس راهور سردار حمیدی رییس پلیس راهور تهران طی ۱۱ ماهه امسال موتور سیکلت سردار حمیدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۳۴۴۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داداش کلاه یادت نره 

 به گزارش قدس خراسان، روز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه طرح موتور یار با همکاری پلیس راهور و سازمان ترافیک شهرداری مشهد به طور همزمان در ۱۵ نقطه پرتردد این کلانشهر به اجرا درآمد. 

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری مشهد در این باره گفت: یک کلان پروژه تحت عنوان گلان پروژه کاهش تصادفات موتور سیکلت با همکاری سازمان ترافیک و معاونت فرهنگی شهرداری مشهد با پلیس راهور به اجرا درامده است. 

علی سمیعی ادامه داد: بر اساس مطالعه‌ای که دانشگاه فردوسی مشهد برای بررسی علل تصادفات موتورسیکلت انجام داده است، در جهت کاهش تصادفات موتورسیکلت کارگروهی تشکیل شده تا با انجام یک سری اقدامات فرهنگسازی و اجرایی و اعمال قانون نسبت به این مشکل چاره اندیشی کند. 

وی افزود: در کنار این موضوع یک سری تولیدات فرهنگی و اموزشی به راکبان موتور سیکلت داده خواهد شد تا در کناراعمال قانون که توسط پلیس انجام می‌شود، تاثیرگذار باشد.

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری مشهد در پاسخ به این سؤال که طرح مذکور چقدر تداوم دارد، گفت: ممکن است تا سال آینده هم ادامه یابد. 
 
این طرح به طور همزمان در میدان فلسطین، تقاطع مجد- قرنی، تقاطع بهمن- خواجه ربیع، تقاطع مجلسی-طبرسی، تقاطع چمن-ولایت، تقاطع شهید رجایی، میدان حافظ، تقاطع هاشمیه-صارمی، تقاطع مخابرات، میدان آزادی، میدان محمدیه، میدان فهمیده و میدان بیت المقدس به اجرا درآمد. 

ما هم به یکی از محل‌های اجرای طرح در تقاطع مجلسی و طبرسی رفتیم، جایی که طی ۳۰ ثانیه ۱۰ موتور سیکلت عبور کرد و نکته قابل تامل اینکه حتی یک نفر ملاه ایمنی نداشت. دو نفر پلاکاردی در دست دارند که روی آن نوشته شده است: «داداش کلاه یادت نره» 

یکی از راکبان که به محل استقرار پلیس هدایت شده بود مرد جوانی بود که میگفت حدود ۱۴ سال است با موتور تردد می‌کند اما از کلاه کاسکت استفاده نکرده است. 

وقتی از او پرسیدم خبرهای تصادفات فوتی راکبان موتور سیکلت را می‌خوانید؟ گفت بله اما کلاه سخت است. همسرش به میان حرفش امد و گفت: من خیلی برای کلاه ایمنی به همسرم میگویم اما گوشش بدهکار نیست. 

همین حین بود که یکی از افسرهای راهور که شاهد این مکالمه بود، گفت: چند دقیقه قبل یک موتور سوار در خیابان کامیاب به خاطر یک تصادف خیلی معمولی به سرش ضربه وارد شد و جانش را از دست داد. 

سر صحبت را با مرد میانسالی که میگفت سالهاست از موتورسیکلت بعنوان وسیله نقلیه استفاده می‌کند، باز کردم؛ سال‌ها موتورسواری بدون کلاه ایمنی به علت قیمت بالای کلاه تیتر تلخی بود که می‌شد از حرفهایش درآورد.

او بیان کرد: کلاه ایمنی جنس خوب بین یک تا ۲ و نیم میلیون تومان است اگر مسئولین برای این موضوع یک فکری بکنند افراد هم برای حفظ جانشان از آن استفاده می‌کنند. چه کسی دلش می‌خواهد جانش را از دست بدهد؟ اما ادمی مثل من که از قشر ضعیف جامعه است و با کارگری خرج چند سر عائله را میدهد چطور میتواند این هزینه را بپردازد، این مبلغ میتواند پول گوشت و میوه زن و بچه هایم است، از کجا بیاورم؟ افرادی مثل من زیاد هستند. 

رییس پلیس راهور مشهد که در محل حضور دارد، در این خصوص به خبرنگار قدس خراسان گفت: طرح موتوریار ترافیک امروز به طور همزمان در ۱۵ نقطه مشهد در حال اجراست و هدفش ایجاد حساسیت در مر دم است تا نسبت به رعایت نکات ایمنی در حین استفاده از موتور سیکلت توجه کافی داشته باشند. 

سرهنگ محسن موسی آبادی ادامه داد: طبق امار بیش از ۳۰ درصد متوفیان حوادث رانندگی در سال گذشته راکبان موتورسیکلت هستند. 

وی اظهار کرد: افرادی که از موتورسیکلت استفاده می‌کنند، جزو اقشار کم درامد هستند که موتورسیکلت را هم بعنوان وسیله ایاب و ذهاب و هم وسیله‌ای برای کسب معیشت استفاده می‌کنند. 

رییس پلیس راهور مشهد متذکر می‌شود: در جلوگیری از تصادفات دو موضوع خیلی مهم است یکی خوب دیدن و دیگری خوب دیده شدن؛ در بحث خوب دیده شدن به کمک شهرداری یک سری برچسب‌های شبرنگ را تهیه کردیم و در دو سمت جلو و عقب موتورها نصب کردیم تا در ساعات تاریکی برای دیگر رانندگان قابل رویت باشند. 

موسی ابادی یکی از مهم‌ترین علل مرگ در تصادفات موتورسییکلت را مربوط به نداشتن کلاه ایمنی دانست و گفت: بالغ بر ۷۵ درصد تصادفات فوتی موتورسیکلت سواران بر اثر ضربه به سر اتفاق می‌افتد یعنی اگر راکبان موتورسیکلت از کلاه ایمنی استفاده کنند فوتی‌ها به شدت کاهش می‌یابد.

وی تاکید کرد: هر آنچه رانندگان خودرو در بحث قوانین و مقررات باید رعایت کنند موتورسیبکلت سوار هم باید رعایت کند.

طبق گفته رییس پلیس راهور مشهد، این طرح تا پاییان امسال، ۴ بار در ماه به صورت همزمان در ۱۵ نقطه اجرا خواهد شد تا بتواند تاثیر مثبتی در جامعه داشته باشد. 

موسی آبادی با بیان این که از سهم تلفات موتور سیکلت سواران در شهر مشهد حدود ۹۰ درصد رانندگان و ۱۰ درصد ترک نشینان بوده است، گفت: عمده جانباختگان معادل ۶۰ درصد در میان رانندگان را گروه سنی ۱۸ تا ۳۵ سال تشکیل داده‌اند که غالباً سوادی کمتر از دبیرستان داشته و برای ۹ درصد آن‌ها سنی کمتر از سن قانونی اخذ گواهینامه ثبت شده است و حدود دو سوم آن‌ها نیز به سبب جراحات وارده به سر فوت نموده‌اند. 

وی با اشاره به این که عدم توجه به جلو و رعایت فاصله، عدم رعایت حق تقدم، مسیر ناگهانی عبور از محل ممنوع گردش‌های غلط عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه به دلیل سرعت زیاد از جمله علل تصادفات موتور سیکلت سواران به شمار می‌رود افزود: عدم توجه به جلو ۴۷ درصد از علل تصادف موتور سیکلت سواران را به خود اختصاص داده است؛ همچنین تخطی از سرعت ۲۲ درصد، عدم رعایت حق تقدم ۱۳ درصد و سایر موارد ۱۸ درصد علل تصادفات موتور سیکلت سواران را به خود اختصاص داده است. 

رییس پلیس راهور مشهد بیان کرد: خستگی و خواب آلودگی، استفاده از تلفن همراه، خوردن و آشامیدن و صحبت با ترک نشین، مصرف مشروبات الکلی و مواد مخدر، استفاده از کلاه ایمنی غیر استاندارد از مهم‌ترین دلایل ایجاد عدم تمرکز حواس و تصادف موتور سیکلت سواران به شمار می‌رود. 

موسی آبادی با اشاره به چند نمونه مطالعات انجام شده در کشور با بیان اینکه در یک پژوهش و مطالعه در کشور بر روی هزار و ۲۵۰ مورد از تصادفات موتور سیکلت سواران افزود: در ۷۳ درصد تصادفات منجر به فوت و جرح یکی از وسایل نقلیه درگیر موتور سیکلت بوده که فقط در ۱۴ درصد تصادفات راننده موتور سیکلت مقصر بوده است. 

خبرنگار: معصومه مؤمنیان

معصومه مؤمنیان

دیگر خبرها

  • هوش مصنوعی به کمک ثبت تخلفات رانندگی می آید
  • هوش مصنوعی به کمک ثبت تخلفات رانندگی می‌آید/ اعمال قانون با دوربین‌های نظارت تصویری
  • هوش مصنوعی به کمک ثبت تخلفات رانندگی می‌آید
  • رئیس پلیس راهور تهران بزرگ: هوش مصنوعی به کمک ثبت تخلفات رانندگی می آید
  • داداش کلاه یادت نره 
  • پلیس راهور تهران: استفاده از موبایل عامل ۴۶ درصد از تصادفات است
  • پلیس راهور : ۴۶ درصد تصادفات مربوط به تلفن همراه است
  • برخورد پلیس با تخلفات ساکن در معابر تهران/ موتورسیکلت‌های دوربین‌دار راهور وارد معابر می‌شود
  • مرگبارترین اتوبان‌های تهران را بشناسید
  • عامل ۴۶ درصد تصادفات ؛ یک عادت بد در رانندگی!