Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-04-29@08:18:54 GMT

به اسم خصوصی‌سازی به کام دولت

تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۳۴۶۸۹

به اسم خصوصی‌سازی به کام دولت

به گزارش قدس آنلاین، پیشتر، هرازچندگاهی مدیران عامل دو باشگاه بودند که کاسه گدایی به دست می‌گرفتند برای خالی کردن جیب مردم و حالا این روش قرار است تحت عنوان خصوصی‌سازی انجام شود، یعنی خالی کردن رسمی جیب هواداری که بدون شک و تردید حاضر است هر کاری برای موفقیت تیمش و خروج آن از بحران‌های مالی انجام دهد، خصوصاً حالا که زخم خورده حذف از لیگ قهرمانان آسیا نیز هست، آن هم به جهت عدم دریافت مجوز حرفه‌ای.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خصوصی‌سازی بی‌شک می‌تواند تأثیرات مثبت بی‌شماری برای سرخابی‌های پایتخت داشته باشد و کمترین فایده آن نیز خروج این دو تیم از مالکیت دولت است و برچیده شدن بساط تبعیضی که این راستا طی سال‌های گذشته شاهد بودیم. با وجود این نمایشی که طی روزهای گذشته به راه افتاده و ادامه داستان هزار و یک شبی است که سال‌ها پیش سناریو آن به رشته تحریر درآمده بود، کوچک‌ترین شباهتی به واگذاری پرسپولیس و استقلال به بخش خصوصی ندارد و این مهم‌ترین مسئله‌ای است که ابهامات در خصوص خالی شدن جیب هواداران دو تیم را بیشتر و بیشتر می‌کند!

بازی کردن در زمین هوادار کوچک‌ترین مفهومی ندارد، وقتی تنها قرار به واگذاری تنها ۱۰ درصد سهام به این گروه است و با در دست داشتن این میزان سهام عملاً کوچک‌ترین نقشی نمی‌توان در اداره پرسپولیس و استقلال داشت، اما عدم شفاف‌سازی در خصوص اموال، دارایی‌ها و حتی بدهی‌های دو تیم که قاعدتاً برای حضور در صفحه نارنجی بورس باید به‌طور کامل ارائه داده شود مسئله دیگری است که این سؤال را مطرح می‌کند که چطور سرخابی‌های پایتخت بدون انجام روند شفاف‌سازی وارد مرحله پذیره‌نویسی شده‌اند!

هرچند گفته می‌شود دو تیم تقریباً آمار دارایی‌های‌شان را ارائه داده‌اند؛ اما این با آنچه پیشتر رئیس سازمان خصوصی‌سازی در زمینه مشخص نبودن تکلیف سند آپارتمان پرسپولیس و سند ۷۴ هزار دلاری مطرح کرده بود در کنار گلایه‌های ابتدای هفته مدیرعامل استقلال در خصوص آمار دارایی‌های این تیم که در نظر گرفته نشده و باعث پایین آمدن قیمتی که روی آبی‌پوشان گذاشته‌اند شده است همخوانی ندارد.

مسئله زیر سؤال بردن خصوصی‌سازی و واگذاری دو تیم نیست. مسئله امروز عدم شفافیت و ابهامات بسیاری است که به‌رغم استارت پذیره‌نویسی که اتفاقاً گفته می‌شود با اشکالات فنی صدای بسیاری را درآورده است هنوز نتوانسته باورپذیر باشد، اما نه فقط، چون سال‌هاست که گام‌هایی در این راستا برداشته و شعارهایی داده شده که هرگز به نتیجه نرسیده، بلکه از آن جهت که حتی امروز که کار تا پای پذیره‌نویسی هم پیش رفته، ابهامات به اندازه‌ای است که نمی‌توان قبول کرد این روند قرار است به نتیجه‌ای مثبت بینجامد، وقتی هیچ شفافیتی در خصوص آن وجود ندارد و همه آنچه شنیده می‌شود پیش‌بینی احتمالاتی است که می‌تواند محال باشد یا، اما و اگرهایی غیرقابل توجیه!

تأکید بر اینکه قرار نیست سهامداران سودی نصیب‌شان شود، اما سال آینده بی‌شک شرایط می‌تواند متفاوت‌تر باشد یا اشاره به اینکه پرسپولیس در روزهای آینده مدارکی نسبت به مستندات و دارایی‌هایش را در سایتی که باید بارگذاری می‌کند و گله آبی‌پوشان از اینکه همه اموال‌شان مورد محاسبه قرار نگرفته یا حتی حرف‌های ضمنی که خبر از فرار مالیاتی دو تیم، آن هم بعد از سال‌ها دارد، همه و همه ابهامات و موضوعاتی است که باید در خصوص آن شفاف‌سازی می‌شد تا واگذاری دو تیم و پذیره‌نویسی سهام آن‌ها باورپذیر باشد.

اما این اتفاق رخ نداد تا آنچه امروز به نام خصوصی‌سازی شاهد آن هستیم بیشتر شبیه به همان کاسه گدایی باشد که هرازچندگاهی مدیران عامل دو تیم برای پر کردن جیب خود مقابل هوادار می‌گرفتند، نه واگذاری که به معنای واقعی خصوصی‌سازی باشد و خارج شدن دو تیم از مالکیت دولت. با این تفاوت که اگرچه ماهیت داستان همان دراز کردن دست جلوی هوادار است، اما حالا با مطرح شدن پذیره‌نویسی و رفتن نام دو تیم در صفحه نارنجی کار تنها در ظاهر اصولی‌تر و رسمی‌تر شده است!

اما آیا این به راستی همان روند خصوصی‌سازی اصولی است که می‌تواند پرسپولیس و استقلال را از بحران‌هایی که سال‌هاست با آن دست به گریبانند، برهاند!
رسیدن به پاسخ با نیم‌نگاهی به اتفاقات و حتی صحبت‌های خود آقایان آنقدر سخت نیست که نیاز به کنکاش داشته باشد و روشن‌تر از روز است.

منبع: جوان آنلاین

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: خصوصی سازی سرخابی ها روند خصوصی سازی سرخابی ها پذیره نویسی خصوصی سازی دارایی ها دو تیم سال ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۳۴۶۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰۰روستای بالای بیست خانوار استان به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند

به گزارش خبرنگار مهر، محمود رادمنش ظهر یکشنبه در دیدار با مدیرکل صدا و سیمای مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد افزود: بخش زیادی از این روستاها برای اولین بار از نعمت اینترنت پرسرعت بهره مند شدند و بخشی از آنها دارای پوشش جامع و بهینه‌تر شدند.

وی بیان داشت: پروژه فیبر نوری روستایی در استان اجرا و در این مدت بیش از ۴۰۰ کیلومتر مسیر روستایی تحت پوشش فیبر نوری قرارگرفته است.

رادمنش اظهار داشت: در فاز دوم این پروژه، ۱۵۰۰ کیلومتر فیبر نوری طراحی و برنامه ریزی شده است.

وی افزود: اجرای فیبر نوری منازل و کسب و کارها در شهرهای استان از دیگر پروژه‌های راهبردی و زیرساختی استان است که این پروژه در سه شهر دهدشت، چرام و گچساران در حال اتمام است و بزودی در دیگر شهرهای استان نیز اجرا خواهد شد.

رادمنش با بیان اینکه استفاده از شبکه ثابت مبتنی بر فیبر نوری نیازمند فرهنگ سازی است، گفت: سرعت اینترنت ثابت بر بستر فیبر نوری افزایش ۱۰۰ برابری داشته و با اجرای این پروژه مردم استان طعم شیرین فناوری را با کیفیت و سرعت بالا خواهند چشید.

وی افزود: توسعه و بهبود خدمات ارتباطی و اینترنتی در شهرهای و روستاهای مختلف استان بر روی بستر شبکه فیبر نوری ضروری است و رسانه‌ها در راستای فرهنگ سازی و آگاهی بخشی مردم نسبت به استفاده از این فناوری ایمن، پیشرفته و قابل اتکا همکاری کنند.

رادمنش تصریح کرد: باید ذائقه و نگرش مردم را نسبت به این مهم تغییر داد و نقش رسانه‌ها در این راستا بسیار تعیین کننده است.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان با بیان اینکه در ۳۰ ماه عمر دولت سیزدهم، ما شاهد رشد کم نظیر زیرساخت‌های ارتباطی در سطح استان کهگیلویه وبویراحمد بودیم، گفت: دولت سیزدهم همواره با نگاه ویژه به مناطق کمتر توسعه یافته تلاش کرده است که در راستای برقراری عدالت ارتباطی قدم بردارد.

کد خبر 6091162

دیگر خبرها

  • گام عملی برای جهش تولید
  • ۲۰۰روستای بالای بیست خانوار استان به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند
  • سند مقدماتی پیوست رسانه‌ای و گفتمان‌سازی شعار سال تدوین شد
  • مهارت آموزی ۲ هزار و ۱۹۸ نفر در فروردین امسال
  • عواقب بند س تبصره ۶ قانون بودجه | وقتی برای معافیت‌ها سقف تعیین شود چه می‌شود؟
  • نشست هم اندیشی تشکل‌های کارگری و کارفرمایی چهارمحال و بختیاری با استاندار
  • دولتی‌ها به جای رقابت، نظارت کنند
  • چگونگی مردمی‌سازی توسعه بالادست صنعت نفت و گاز با توان بخش خصوصی و سرمایه‌های خرد مردمی
  • کارآفرینان با مشارکت اتاق بازرگانی مشارکت فعالانه مردم در اقتصاد را زمینه سازی کنند
  • ۴۰ هزار پروژه نیمه تمام استانی در کشور وجود دارد