Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-01@04:10:27 GMT

معرفی سامانه ثبت شرکت و برند آگاه

تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۳۴۷۲۵

معرفی سامانه ثبت شرکت و برند آگاه

سامانه ثبت شرکت و ثبت برند آگاه ثبت، یکی از معتبر ترین و با کیفیت ترین خدمات در مسائل حقوقی و قانونی را ارائه می دهد که به دلیل تجربه بالا، پشتیبانی، تنوع خدمات و تیم متخصص حقوقی خود می باشد. ثبت شرکت و ثبت برند در سامانه معتبر، می تواند باعث شود تا شما به سادگی بتوانید شرکت یا علامت تجاری خود را بصورت رسمی و قانونی، در اختیار داشته باشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما چه می شود که یک موسسه حقوقی و سامانه ثبتی، از نظر کیفیت و کمیت می تواند مناسب باشد. 

سامانه ثبت شرکت و ثبت برند چیست؟

بصورت کلی یک سامانه اصلی در صدر تمامی موارد برای ثبت برند و ثبت شرکت وجود دارد که تمام موسسات حقوقی، از طریق ارتباط با آن، اقدامات لازم را انجام می دهد. منظور از سامانه ثبت شرکت یعنی: مجموعه ای از افراد متخصص و حقوق دان که با تشکیل یک وبسایت و خدمات رسانی به متقاضیان، امور مربوط به ثبت شرکت و ثبت برند را پیگیری می کنند. آگاه ثبت دقیقا از همین سامانه ها محسوب می شود و شما می توانید در باره کلیه موارد مرتبط، از آنها کمک بگیرید. لازم به ذکر است که زمانی می توان تشخیص داد یک وبسایت یا موسسه حقوقی معتبر است که از نظر قانونی مجوز های لازم را داشته باشد و تجربه به ثبت رساندن برند ها و شرکت های زیادی را در ایران و خارج داشته باشد.

ثبت شرکت

بصورت کلی 2 فعالیت عمده توسط سامانه ثبت شرکت آگاه ثبت، انجام می شود. یکی از آنها ثبت شرکت است که زمانی تحقق می یابد که مجموعه ای از افراد، قصد داشته باشند تا به منظور اهداف تجاری و اقتصادی، یک کسب و کار را در قالب شرکت هایی با نام: شرکت سهامی خاص و عام، مسئولیت محدود، تعاونی، تضامنی و ... راه اندازی کنند. در این هنگام نیاز به ثبت شرکت وجود دارد که یک سامانه ثبتی می تواند کلیه امور مربوط به: هزینه ثبت شرکت، مدارک لازم، ارتباط با سامانه رسمی ثبت شرکتها، چاپ آگهی و بصورت کلی صفر تا صد مراحل را انجام دهد.

ثبت برند

برند یا نشان تجاری برای حفظ حق و حقوق یک کالا و محصول، به ثبت می رسد. ثبت برند نیز یکی دیگر از خدمات سامانه آگاه ثبت می باشد که شما می توانید کلیه موارد اعم از: هزینه ثبت برند، مدارک مورد نیاز، شرایط، قوانین و مدت زمان را توسط آنها پیگیری نمایید. با ثبت نشان تجاری برای خدمات، محصول یا شرکت خود، می توانید با فعالیت های بازاریابی امکان افزایش در آمد را دوچندان کنید.

دریافت کارت بازرگانی

زمانی که یک شرکت یا کسب و کار، نیاز به واردات و صادرات محصولات خود داشته باشد، دریافت کارت بازرگانی لازم است. برای دریافت کارت بازرگانی از سامانه ثبت شرکت آگاه ثبت، می توانید با ساده ترین مراحل آن را اخذ کرده و با هزینه ارزان و اقتصادی می توانید فعالیت صادرات و واردات شرکت خود را آغاز کنید. در ارتباط با مدارک لازم برای دریافت کارت بازرگانی، هزینه ها و مواردی این چنین می توانید از طریق مشاوره رایگان یا مراجعه به سایت، اطلاعات را کسب کنید.

چرا به سامانه ثبت شرکت نیاز داریم؟

زمانی که یک شخص یا مجموعه قصد ثبت شرکت یا ثبت برند را دارد، دو روش در پیش و رویش قرار می گیرد. یکی از آنها این است که خود فرد یا شخص متقاضی کلیه اقدامات لازم و مراحل ثبت شرکت یا برند را پیگیری کرده و بدون کمک یا نیاز به راهنمایی، به امور آشنا باشد. روش بعدی استفاده از یک سامانه ثبت شرکت می باشد که شما می توانید کلیه مراحل لازم برای ثبت شرکت خود شامل: تهیه مدارک و مجوز های لازم، قوانین، انتخاب اسم، چاپ آگهی در روزنامه رسمی، ارتباط با سامانه ثبت شرکتها را به آن واگذار کنید. این روش باعث افزایش بازدهی و صرفه جویی در وقت گران بهای شما خواهد شد که البته هزینه های خود را نیز دارد.

مشاوره رایگان

مشاوره رایگان ثبت شرکتها در ایران یا خارج از کشور می تواند دید شما را به مسائل حقوقی در این زمینه، بازتر کند. از همین رو یکی از مهم ترین و بهترین خدماتی که سامانه آگاه ثبت در اختیار کاربران خود می گذارد، استفاده از مشاوره رایگان ثبت شرکت و ثبت برند می باشد. شما می توانید با مراجعه به وبسایت، از طریق فرم های درج شده یا شماره های تماس، با مشاوران و کارشناسان آنها تماس گرفته تا از راهنمایی آنها برخوردار شوید.

جمع بندی

موسسه حقوقی آگاه ثبت به دلیل فراهم کردن خدمات و شرایط آسان برای ثبت شرکت و ثبت برند در ایران و خارج از کشور مثل: ترکیه، دبی، عمان، امارات، آلمان، هلند، قطر و سایر کشور ها، به هزینه اقتصادی به عنوان یکی از معتبر ترین و بهترین سامانه های ثبت شرکت شناخته می شود. شما می توانید از طریق مشاوره رایگان در باره ثبت شرکت یا برند در شهر های مختلف ایران، دانش خود را افزایش دهید و از خدمات آنها بهره مند شوید. کارت بازرگانی نیز برای افرادی که در حوزه صادرات و واردات فعالیت می کنند، یکی دیگر از خدمات این سامانه رسمی ثبت شرکت می باشد که به مراجعه به آدرس اینترنتی www.agahregister.net می توانید اطلاعات لازم را بدست بیاورید.

 

انتهای رپرتاژ آگهی/

منبع: تابناک

کلیدواژه: مذاکرات وین اوکراین حمله نظامی روسیه به اوکراین زهره فکور صبور مناجات شعبانیه روز جانباز ثبت برند ثبت شرکت رپرتاژ آگهی مذاکرات وین اوکراین حمله نظامی روسیه به اوکراین زهره فکور صبور مناجات شعبانیه روز جانباز دریافت کارت بازرگانی ثبت شرکت و ثبت برند سامانه ثبت شرکت مشاوره رایگان شما می توانید آگاه ثبت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۳۴۷۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنسرسیوم ریلی افغانستان زیرمجموعه وزارت راه و شهرسازی نیست

به گزارش خبرگزاری مهر، شهرام جعفری، مدیرکل بازرگانی خارجی راه‌آهن، درباره برخی ادعاهای مطرح شده از سوی کنسرسیوم توسعه ریلی افغانستان، گفت: شرکت‌های بخش خصوصی ایران در پروژه‌های مختلف بین‌المللی در کشورهای مختلف مشغول فعالیت‌اند اما هیچ شرکت خصوصی نمی‌تواند ادعا کند که زیر مجموعه وزارتخانه یا دولت جمهوری اسلامی ایران یا مجموعه‌های دولتی است و هزینه کردن از عنوان وزارت راه و شهرسازی و نماینده ویژه رئیس‌جمهور در امور افغانستان برای توجیه خطای صورت گرفته است.

وی ادامه داد: کنسرسیوم مورد اشاره، با انتساب خود به مجموعه‌های دولتی همچون وزارت راه و شهرسازی و راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران، نزد ذینفعان مختلف داخلی و بین المللی، از جمله راه‌آهن افغانستان، وجهه حاکمیتی برای خود ایجاد کرده که مورد تایید راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران، به‌عنوان مرجع رسمی حمل و نقل ریلی کشور نیست.

مدیرکل بازرگانی خارجی راه‌آهن افزود: ادعای تشکیل کنسرسیوم ذیل وزارت راه و شهرسازی و راه آهن جمهوری اسلامی ایران، یک ادعای واهی است، زیرا چنین امری به لحاظ قانونی اساساً امکان‌پذیر نیست، به طوری که یک شرکت خصوصی زیر مجموعه یک بخش دولتی باشد.

وی گفت: علاوه بر مشکل قانونی این ادعا، مشکل دیگر این است که مدیریت این کنسرسیوم با حاشیه‌هایی که از بابت اعزام یک رام قطار باری از مبدا ایستگاه روزنک افغانستان به سمت ایران ایجاد کرد و نشان داد تجربه و تخصص لازم را جهت بهره‌برداری از شبکه ریلی کشور افغانستان را ندارد، زیرا بر اساس رویه تعریف شده جهت حمل و نقل بین المللی لازم است تمامی فرایند اجرای کار از طریق شرکتهای فوروادری که مورد تایید شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران انجام پذیرد و در این مورد خاص با توجه به اینکه بر اساس خبرهای رسیده مقصد حمل بار کشور ترکیه تعیین شده است و از طرفی این حمل با واگنهای ایرانی انجام پذیرد بنابراین لازم است موافقت اولیه راه‌آهن ترکیه با توجه به نوع محموله و نوع واگن اخذ شود، لذا جدا از عدم اخذ تاییدیه شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران در خصوص اعزام این قطار به سمت ایران، کشور مقصد هم به‌دلیل عدم انعکاس مراتب به آن راه آهن بدیهی است موافقتی برای این حمل صادر نکرده است.

جعفری ادامه داد: حمل بار از طریق خطوط ریلی، تابع شرایط و مقررات مشخصی است و همه بارهای بین المللی بر اساس همین پروتکل ها حمل می‌شوند اما کنسرسیوم مذکور به جای هماهنگی با راه‌آهن ایران و طی روال قانونی، مسیر فشار رسانه ای را انتخاب کرد و همین امر موجب ایجاد چالش در این مسیر شده است.

وی گفت: البته با وجود عدم هماهنگی با راه‌آهن و همچنین طی نشدن مسیر قانونی لازم، جهت مساعدت حمل این محموله تجاری، مدیرعامل راه‌آهن دستور حمل این بار را از ۷ روز قبل صادر کرد؛ اما کنسرسیوم مذکور پس از چند روز هنوز اقدامات لازم از جمله انجام تشریفات گمرکی را تکمیل نکرده است و به محض وصول تاییدیه گمرک، سیر واگن‌ها انجام خواهد شد.

جعفری تاکید کرد: شرکت راه‌آهن قطعاً از توسعه ارتباط ریلی با کشور افغانستان استقبال می‌کند اما بدون لحاظ ایمنی تردد ناوگان و همچنین طی روال قانونی لازم، این امر امکان پذیر نیست و امیدواریم با توجه به این دو مولفه، هرچه زودتر اقدامات لازم جهت آغاز بهره برداری تجاری از مسیر ریلی ایران و افغانستان فراهم شود.

کد خبر 6093049 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • (عکس) تصویری جذاب از انبار رنو در تهران در دهه ۵۰
  • رونمایی از استراتژی آینده چری EXEED در نمایشگاه خودرو پکن
  • املاک مازاد دستگاه‌ها باید شناسایی و معرفی شوند
  • کنسرسیوم ریلی افغانستان زیرمجموعه وزارت راه و شهرسازی نیست
  • مهلت انتخاب رشته داوطلبان دکتری تخصصی دانشگاه آزاد تمدید شد
  • تمدیدانتخاب رشته داوطلبان دوره دکتری تخصصی۱۴۰۳ دانشگاه آزاد اسلامی
  • لزوم آماده‌باش همه دستگاه‌ها به دنبال صدور هشدار نارنجی هواشناسی
  • آماده‌باش دستگاه‌ها برای بارش‌های پیش رو
  • موتور برق ویژه مسافرت و کمپینگ | باغ ویلا
  • بهترین تلویزیون های ساخت داخل و با گارانتی