Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان گفت: بخشی مهمی از مفهوم توسعه پایدار بدین معناست که برای نسل‌های آینده تهدید نباشیم و بدانیم منابعی در اختیار ما امانت هستند، لذا در کنار بهره‌برداری درست از این منابع وظیفه داریم آن‌ها برای آیندگان نیز حفظ کنیم.

به گزارش خبرنگار برنا از اهواز، آقارضا فتوحی در همایش تقدیر از واحدهای صنعتی، معدنی و خدماتی سبز که در اهواز برگزار شد، با تاکید بر اینکه همه ما باید تلاش کنیم که اثرگذاری بیشتری نسبت به گذشته داشته باشیم، اظهار کرد: وقت بسیار محدود است اما کاش سازمان حفاظت محیط زیست و سازمان جنگل‌ها، جلسه مشترکی در این خصوص می‌گرفتند زیرا باید هم‌افزایی داشته باشیم تا اثرگذاری بیشتری داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: می‌توانیم کارهای مناسبی انجام دهیم و در استانی با این پتانسیل عظیم، باید پتانسیل‌ها را شکوفا کنیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خوزستان افزود: سازمان حفاظت محیط زیست باید آنچنان در خصوص اشاعه بحث‌های محیط زیستی فرهنگ‌سازی کند که هیچ‌ کس به خود اجازه ندهد برای تخریب محیط زیست اقدام کند.

فتوحی بیان کرد: فرهنگ عمومی محیط زیست که در بخشی از کشورهای اروپایی و شرق آسیا وجود دارد، در تمدن ایران نیز بوده است و سابقه دیرینه دارد و باید این فرهنگ محیط زیستی را ترویج کنیم. در برخی از کشورها به عنوان مثال در سوئیس واقعا در هر نقطه از این کشور، لذت می‌بریم. در ایران نیز پتانسل‌های خاصی وجود دارد و ما نیز می‌توانیم به شرطی که تلاش کنیم.

او اضافه کرد: اداره‌کل حفاظت محیط زیست و شهرک‌های صنعتی استان خوزستان، باید منابع و اعتبارها را با فکر به سمتی که اثرگذار است، سامان دهند. توسعه پایدار به این معنی است که برای نسل‌های آینده تهدید نباشیم؛ امروز منابع، امانتی در اختیار ما هستند و علاوه بر اینکه باید خود ما زندگی بسیار خوبی داشته باشیم، این منابع برای آیندگان نیز به امانت گذاشته شود.

فتوحی تصریح کرد: چه اشکالی دارد که محیط زیست با راهداری جلسه هایی برگزار کند و در کنار جاده‌هایی که ساخته می‌شود، درختکاری شود؛ این امر منابع هنگفتی نیز نیاز ندارد. نخل‌هایی که کاشته شده‌اند توسط گذشتگان کاشته شده‌اند بدون اینکه منابع دولتی داشته باشند. باید مشارکت مردم را در این خصوص داشته باشیم؛ مدیر کسی است که از همه ظرفیت‌ها استفاده کند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خوزستان در پایان با بیان اینکه از مجموعه عوامل محیط زیست توقع داریم که فنی فکر کنند و به پایداری عواملی که در تداوم زندگی انسان نقش اساسی دارند، بیندیشند، افزود: مدیرکل حفاظت محیط زیست خوزستان و معاونان و مجموعه آن‌ها چند اولویت را در نظر بگیرند. هنر این است که چگونه همه موارد را با هم تلفیق کنیم؛ یعنی فضای سبز را با شهرک‌های صنعتی، منابع آب را با مابع نفت و گاز و… تلفیق کنیم. خوزستان غنی است و باید سطح زندگی مردم نیز ارتقا پیدا کند./انتهای پیام

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا سازمان حفاظت محیط زیست سازمان حفاظت محیط زیست محیط زیست محیط زیست کشورهای اروپایی آسیا تمدن سوئیس ایران حفاظت محیط زیست توسعه پایدار حفاظت محیط زیست فضای سبز نفت و گاز توسعه پایدار منابع طبیعی استانداری خوزستان محیط زیست خوزستان برنا خوزستان صنعت خوزستان خدمات سبز حفاظت محیط زیست داشته باشیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۳۴۸۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم/ معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک

به گزارش خبرگزاری مهر، حلیا سادات حسینی، در چهارمین روز از هفته زمین پاک و در مراسم پیاده روی خانوادگی و پاکسازی، در تفرجگاه نرجس خاتون در منطقه ۱۵ در جمع فعالین محیط زیست به اهمیت و مشارکت مردم در قبال کاهش پلاستیک و نجات زمین و حفظ آن برای نسل‌های آینده اشاره کرد.

وی به معضلات محیط زیستی که منجر به عدم داشتن زمینی پاک می‌شود اشاره کرد و افزود: عواملی چون توسعه شهرها، افزایش جمعیت، توسعه نامتقارن و عدم رعایت عدالت محوری در توسعه شهرها، منجر به بروز معضلات متفاوت و گریبان گیر زمین می‌شود.

حسینی در ادامه گفت: آمارها حاکی از آن است که وقتی فرسایش خاک داریم معضلات بسیار زیاد را با از دست دادن اکوسیستم خاک به دست می‌آوریم. لذا می‌بایست حفاظت از خاک را به معنای واقعی جدی بگیریم و به مواردی چون نقاط انفصال فاضلاب‌ها، استفاده از گیاهان بومی، مصرف آب‌های زیرزمینی، کاشت گیاهان همسو و هم جهت با شرایط اقلیمی توجه ویژه‌ای داشته باشیم تا بتوانیم خاک حاصلخیز و پویا را حفظ کنیم.

مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در ادامه به پاکسازی طبیعت اشاره کرد و گفت: در هفته زمین پاک و با همکاری سازمان حفاظت محیط زیست، قصد داریم با انجام کارهای نمادین این هفته را مهم جلوه بدهیم و حساسیت را در بدنه شهروندان ایجاد کنیم تا نسبت به محیط زیست پیرامون خود و حفظ زمین پاک، دغدغه مند شوند.

وی در پایان به موضوع فرهنگ سازی و توانمند سازی شهروندان اشاره کرد و افزود: آمارها نشان می‌دهد که ۶ درصد از آلایندگی کره زمین مربوط به استفاده از صنایع شیمیایی و پلیمری است که منجر به تولید پلاستیک می‌شود.امیدواریم در آینده با فرهنگ سازی و دغدغه مند کردن شهروندان نسبت به کاهش مصرف پلاستیک و حفظ محیط زیست، شاهد هیچ نوع آلایندگی که حیات خاک را به خطر می‌اندازد نباشیم.

کد خبر 6089248

دیگر خبرها

  • تدوین اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران
  • اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران تدوین شد
  • میانگین بهره مندی مازندران از فاضلاب بهداشتی ۲۱ درصد است
  • معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک/ حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم
  • حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم
  • زمین پاک یکی از ارکان مهم محیط زیست است
  • حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم/ معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک
  • رویداد روز جهانی مالکیت فکری برگزار می‌شود
  • از همه منابع برای تامین آب پایدار در روستاها استفاده شود
  • طرح کاشت یک میلیارد درخت راه حلی برای احیا و توسعه پایدار سرزمین