Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست-رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، بر لزوم بررسی مستمر شاخص‌های بهره وری بیمارستانی به منظور افزایش کیفیت ارائه خدمات تاکید کرد.

علیرضا زالی، در مراسم تقدیر از تلاش‌های رؤسا، مدیران و مدیران پرستاری مراکز پزشکی، آموزشی و درمانی تابعه دانشگاه، ضمن قدردانی از زحمات و خدمات ارزنده کادر درمان در سال جاری، در خصوص کنترل پاندمی کرونا و برگزاری باشکوه‌تر این مراسم در سال آینده ابراز امیدواری کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در سالی که گذشت برنامه‌های نوآورانه بسیاری در بیمارستان‌های تابعه دانشگاه به ثمر نشست که باید در زمان مناسب مورد ارزیابی و بررسی دقیق‌تر و الگوسازی مطلوب قرار گیرد. در اولین جشنواره دانشگاه بهره ور و سومین جشنواره بیمارستان بهره ور نیز که فردا برگزار خواهد شد، بخشی از زحمات رؤسا و مدیران بیمارستانی به تصویر کشیده می‌شود.

به گفته زالی، با توجه به اینکه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، بزرگترین ارائه دهنده خدمات درمانی از نظر کمی در استان تهران و به نوعی در کشور است، افتخارآفرینی مدیران بیمارستان‌های تابعه دانشگاه، قابل دفاع است.

وی با اشاره به اینکه حجم بسیاری از خدمات درمان بیماران کرونایی در هر ۶ پیک بیماری، به دوش توانمند رؤسا، مدیران و پرسنل بیمارستانی کشیده شد، تصریح کرد: به رغم شیوع پاندمی و در اختیار گذاشتن بخش اعظم خدمات بیمارستانی به بیماران کرونایی، با مدیریت قابل تقدیر رؤسا و مدیران بیمارستان‌ها، خدمت رسانی به سایر بیماران اورژانس و غیر اورژانس، لحظه‌ای متوقف نشد. بهره گیری از ظرفیت بیمارستان‌ها در سال‌های آینده نیز باید به بهترین نحو صورت گیرد.

به گفته زالی، آماده باش برای به کارگیری نهایت ظرفیت بیمارستان‌های تابعه دانشگاه، در زمان واکسیناسیون کرونا نیز به قوت خود باقی ماند و تمام مجموعه‌های مدیریتی در راه اندازی مراکز واکسیناسیون به خوبی همکاری کردند که بی شک این اقدام، گامی در راستای تحقق مسئولیت اجتماعی بیمارستان‌ها محسوب می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در ادامه تصریح کرد: در مدیریت نوین، بیمارستان به عنوان نهادی اجتماعی تعریف می‌شود و فقط یک مرکز درمانی صرف تلقی نمی‌شود. این نشان از دگردیسی محور مسئولیت‌های مراکز درمانی به سوی پیشبرد اهداف نوآورانه در عرصه جهانی، از جمله کشور ماست.

وی با اشاره به بازدیدهایی که در طول سال از مراکز درمانی تابعه دانشگاه صورت گرفته است، اظهار کرد: بازدیدها به منظور تحلیل وضعیت و بررسی کارشناسانه شاخص‌های اداری و مالی بیمارستان‌ها از منظر بهره وری انجام شده است و همچنان ادامه دارد. به رغم تمام مسائل موجود، تاکنون کارنامه اجرایی، اداری و مالی بیمارستان‌های دانشگاه، درخشان و قابل دفاع است.

زالی افزود: طی این جلسات مقرر شد شاخص‌های تعریف شده به صورت مستمر مورد بررسی قرار گیرد و میزان تعالی، رفع چالش‌ها، آسیب شناسی مسائل با نگاه بهره ورانه مورد بررسی قرار گیرد. نقش مؤثر رؤسا و مدیران در اجرای فرآیندهای مداخله‌ای و اصلاحی، بی بدیل و تأثیرگذار است.

وی فعالیت در مقام رئیس، مدیر یا مترون بیمارستان‌ها را یکی از سخت‌ترین یا پیچیده‌ترین اشکال مدیریتی حوزه سلامت اعلام کرد و گفت: یکی از پرچالش های مناصب مدیریتی، مسئولیت‌هایی است که در بیمارستان‌های دانشگاه تعریف می‌شود، چراکه مراکز دانشگاهی با مسائل اعتباری دست و پنجه نرم می‌کنند و اداره اقتصادی و اجرایی بیمارستان‌ها امر دشواری است.

زالی ادامه داد: بسیاری از مراجعین بیمارستان‌های دانشگاهی ماهیت ارجاعی دارند و بیمارانی هستند که از سایر استان‌ها برای دریافت خدمات درمانی به مراکز دانشگاهی مراجعه می‌کنند. به نوعی می‌توان گفت بیمارستان‌های تابعه دانشگاه ایستگاه نهایی درمان برای بسیاری از هموطنان هستند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در پایان ضمن تقدیر از زحمات رؤسا و مدیران بیمارستانی، در خصوص افزایش کیفیت خدمات و مراقبت‌ها، استاندارسازی خدمات بیمارستانی، بهینه سازی گردش‌های اقتصادی بیمارستانی به ویژه در حوزه اجرای فرآیندهای نوین اداره بیمارستانی، در کنار کارنامه‌های تفصیلی موفق آموزشی، پژوهشی، بهداشتی و درمانی در سال‌های آینده ابراز امیدواری کرد و گفت: حرکت به سمت اجتماعی شدن بیمارستان‌ها در کنار ارائه خدمات درمانی و آموزشی که از جمله برنامه‌های راهبردی دانشگاه است، به عنوان یکی از مهمترین مؤلفه‌های تحقق دانشگاه‌های نسل سوم باید مورد توجه قرار گیرد.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بیمارستان های تابعه دانشگاه مدیران بیمارستان رؤسا و مدیران بیمارستان ها خدمات درمان قرار گیرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۳۴۹۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۱ پروژه بهداشت و درمان گیلان آماده بهره برداری

مصطفی گل شکن ، معاون توسعه مدیریت منابع و برنامه ریزی  دانشگاه علوم پزشکی گیلان  گفت:  بهداشت و درمان رسالت اول دانشگاه علوم پزشکی است.‌


 معاون توسعه مدیریت منابع و برنامه ریزی  دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی گیلان ۱۲۰۰ نیرو پیمانی دارد گفت: در پرداخت حقوق این دانشگاه از بین ۶۷ دانشگاه رتبه ۱۱ کشور رل دارد.‌

 گل شکن افزود: ۱۶۸ پروژه عمرانی دانشگاه علوم پزشکی در دست اجرا دارد که از این مجموع۴۳ پروژه افتتاح شد و ۸۱ پروژه آماده افتتاح است و با حضور ریاست جمهوری افتتاح خواهد شد.‌ ‌ 

وی با بیان اینکه پروژه عمرانی بهداشت و درمان بسیار است، خاطر نشان کرد: برای ۸۱ پروژه ۳۱۸ میلیارد تومان اعتبار هزینه شده است.‌


 معاون توسعه مدیریت منابع و برنامه ریزی  دانشگاه علوم پزشکی گیلان به  بیمارستان ۴۰۰ تخت خوابی لاکان رشت اشاره و خاطر نشان کرد : این بیمارستان   ۸۶ درصدپیشرفت فیزیکی دارد.

گل شکن  اظهار داشت: با راه اندازی این بیمارستان ۱۳۰۰ نفر نیرو جدید جذب خواهد شد.

 

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه ها سهم دولت است
  • افتتاح بیمارستان درمان تالاسمی در ننگرهار
  • ۸۱ پروژه بهداشت و درمان گیلان آماده بهره برداری
  • راه اندازی بخش شیمی درمانی در بیمارستان سجادیه تربت جام
  • خدمات رایگان وزارت بهداشت برای درمان کودکان
  • تحقق ۷۰ درصدی مصوبات حوزه درمان سفر رئیس‌جمهور به کاشان
  • درمان رایگان هدیه به کودکان
  • «خدمات رایگان درمانی» برای تمام کودکان/ مشوق‌های طرح جوانی جمعیت
  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها
  • راه اندازی مرکز متمرکز جراحی شکاف کام و لب در بیمارستان الزهرا (س) زاهدان