Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@07:36:29 GMT

مردم چقدر اینترنتی خرید کردند؟

تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۳۵۷۶۶

مردم چقدر اینترنتی خرید کردند؟

مبلغ تراکنش‌های شبکه الکترونیکی پرداخت کارتی کشور در بهمن ماه سال جاری به بیش از ۶۳۶ هزار میلیارد تومان رسید که نسبت به آذرماه رشد ۴.۱۶ و ۱.۵ درصدی در تعداد و ارزش ریالی داشته است.

به گزارش ایسنا، بر اساس تازه‌ترین گزارش اقتصادی منتشرشده از سوی شاپرک، مجموع تعداد تراکنش‌های انجام شده شاپرک در بهمن ماه سال جاری به ۳۲۲۳ میلیون عدد رسیده که ارزش این تراکنش‌ها در مجموع به بیش از ۶۳۶ هزار میلیارد تومان می‌رسد که نسبت به دی ماه معادل ۴.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۱۶ و ۱.۵ درصد رشد در تعداد و ارزش ریالی داشته است.

بر این اساس، رشد اسمی ماهانه تراکنش‌های شاپرک در بهمن سال جاری نسبت به ماه گذشته معادل ۱.۵ درصد بوده است.

همچنین در بهمن ۱۴۰۰ سهم ابزارهای پذیرش اینترنتی در تراکنش‌های انجام شده ۴.۹۹ درصد و ابزار پذیرش موبایلی ۳.۳۲ درصد بوده و این در حالی است که کارت‌خوان‌های فروشگاهی ۹۱.۷ درصد از کل تراکنش‌های انجام شده را به خود اختصاص داده‌اند.

اما از تعداد تراکنش‌های انجام شده ۸۷.۷۹ درصد مربوط به خرید کالا و خدمات، ۷.۵۱ درصد مربوط به پرداخت قبض و خرید شارژ تلفن همراه و معادل ۴.۷ درصد مربوط به مانده‌گیری بوده است. همچنین، از مجموع کل تراکنش‌های انجام‌شده در بهمن ماه معادل ۹۲.۳۶ درصد موفق و ۷.۶۴ درصد ناموفق بوده، البته تراکنش‌هایی که با سوییچ شاپرک انجام شده، ۹۹.۹۹ درصد موفق بوده است.

از سوی دیگر از مجموع تراکنش‌های ناموفق انجام شده در این ماه، ۱.۰۸ درصد به دلیل خطای پذیرندگی، ۰.۱۶ درصد به دلیل خطای شاپرکی، ۱۱.۵۶ درصد به دلیل خطای صادرکنندگی، ۸۶.۳۸ درصد به دلیل خطای کاربری و ۰.۸۲ درصد به علت خطای کسب‌وکار بوده است.

بر اساس این گزارش، نسبت ارزش تراکنش‌های شاپرک به نقدینگی در بهمن ماه سال جاری نیز ۱۵.۰۹ درصد بوده و این در حالی است که نسبت اسکناس و مسکوک در دست اشخاص به نقدینگی در این ماه تنها ۱.۶۷ درصد بوده است.

بنا بر تحلیل آمارهای رسمی در بهمن ماه سال‌ جاری، ابزار کارت‌خوان فروشگاهی با ۳۱۸ تراکنش به ازای هر کارت‌خوان در مکان نخست قرار می‌گیرد و پذیرش اینترنتی با ۱۹۶ تراکنش به ازای هر ابزار و پذیرش موبایلی با ۱۷۸ تراکنش به ازای هر ابزار فعال به ترتیب در مکان‌های بعدی قرار می‌گیرند.

 افزون بر این متوسط تراکنش هر ابزار پذیرش شاپرکی در ماه مذکور معادل ۳۰۱ تراکنش است که این تعداد نسبت به مقدار مشابه در ماه گذشته افزایش ۶۳.۳۲ واحدی (۲۶.۶ درصدی) را تجربه کرده است. همچنین بیشترین کاهش متوسط تعداد تراکنش مربوط به ابزار پذیرش موبایلی بوده است.

شاخص مهم دیگر، شاخص متوسط مبلغ تراکنش‌ها به ازای هر ابزار پذیرش است که بنا بر آمارهای رسمی، متوسط مبلغ هر تراکنش در ابزار پذیرش اینترنتی ۱۰۰ میلیون و ۹۶  هزار تومان بوده که این عدد برای کارت‌خوان‌های فروشگاهی ۵۹ میلیون و ۴۶۳ هزار تومان و برای پذیرش موبایلی ۲ میلیون و ۵۱ هزار تومان بوده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بانک ها شاپرك تراكنش تراکنش های انجام شده درصد به دلیل خطای پذیرش موبایلی ابزار پذیرش بهمن ماه درصد بوده کارت خوان سال جاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۳۵۷۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خرید و فروش استقلال و پرسپولیس در چه زمانی امکان‌پذیر است؟

زمان فروش باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس توسط مالکان خصوصی آنها مشخص شد. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، در روز 5 اردیبهشت ماه سال جاری  مالکیت باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس رسماً به بخش خصوصی واگذار شد. بر این اساس 85 درصد از سهام باشگاه استقلال از سوی شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس، شرکت‌های تابعه آن شامل پتروشیمی بندر امام، پتروشیمی بوعلی سینا، پتروشیمی شهید تندگویان، پتروشیمی پارس و شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس واگذار شد و همین مقدار از سهام باشگاه پرسپولیس نیز به بانک‌های شهر (30 درصد)، ملت (20 درصد)، تجارت (20 درصد)، صادرات (پنج درصد)، رفاه (پنج درصد) و اقتصاد نوین (پنج درصد) انتقال پیدا کرد. 10 درصد سهام دو باشگاه نیز پیش‌تر به هواداران واگذار شده بود. طبق اعلام وزیر ورزش قرار است 5 درصد باقی‌مانده سهام دو باشگاه نیز به زودی به پیشکسوتان واگذار شود.

پرسپولیس و استقلال رسماً واگذار شدند/ سهم پیشکسوتان؛ 5 درصد

در این میان سؤالی مطرح است که آیا مالک خصوصی چه زمانی قادر به واگذاری باشگاه مورد تملکش است؟ پاسخ این سؤال نیازمند رعایت یک پیش‌نیاز است.

از آنجایی که دو باشگاه به‌صورت اقساطی خریداری شدند، طبق توافق صورت گرفته، سرخابی‌ها تا شش سال زیر نظر سازمان خصوصی‌سازی خواهند بود و مالکان بخش خصوصی آنها باید تا تاریخ معین شده، اقساط خود را  به دولت بپردازند. حتی اگر بخش خصوصی سریع‌تر از زمان موعود (پیش از شش سال)، اقساط خود را تسویه کند، می‌تواند فردای همان روز سهام باشگاه موردنظر را در فرابورس عرضه کند. در غیر این‌صورت بعد از پایان شش سال و تسویه مطالبات دولت از محل سرخابی‌ها، بخش خصوصی قادر به فروش سرخابی‌ها خواهد بود.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • واکنش خلجی به کنایه رسانه‌ها با عبارت «دولت کجاست؟»
  • معرفی بهترین سایت های خرید عطر عمده در ایران
  • خرید و فروش استقلال و پرسپولیس در چه زمانی امکان‌پذیر است؟
  • ضرروت ایجاد برابری بیشتر در توزیع ابزار تولید
  • رقابت بیش از ۱۰ هزار نفر در رشته علوم تجربی
  • نارضایتی کاربران از ارسال نشدن پیامک بانکی برای تراکنش‌های کمتر از ۳۰ هزار تومان
  • حوزه علمیه خواهران سمنان طلبه می‌پذیرد
  • کارت بانکی این شش بانک حذف می‌شوند
  • هشدار تند به دو پلتفرم فعال در خرید، فروش مسکن
  • قرمز پوشی یک دست بانک‌ها پس از خرید سهام باشگاه پرسپولیس!