Web Analytics Made Easy - Statcounter

منابع لبنانی از تلاش عربستان سعودی برای میانجی‌گری بین الجزائر و مغرب خبر دادند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، یک پایگاه خبری لبنانی به نقل از برخی منابع دیپلماتیک از تلاش‌های عربستان سعودی برای میانجی‌گری بین کشور‌های الجزائر و مغرب خبر داده است.

طبق گزارش پایگاه اینترنتی «الجزائر۱» این منابع فاش کرده‌اند که تلاش‌های عربستان برای میانجی‌گری به صورت پنهانی انجام می‌شود و تاکنون در مسیر درست خود ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این تلاش‌های ریاض در حالی انجام می‌شود که چند ماه دیگر به نشست کشور‌های عربی در الجزائر باقی مانده است.

پیش از این رسانه‌های مغربی به استناد منابع عربی حوزه خلیج‌فارس، اخباری مبنی بر درخواست الجزائر از کویت برای میانجی‌گری و حل شدن اختلافاتشان با مغرب را طی نشست اخیر وزرای خارجه کشور‌های عربی منتشر کرده بودند. اخباری که با تکذیب مقامات رسمی و دیپلمات‌های الجزائری همراه شد و این کشور اعلام کرد هیچ درخواستی برای میانجی‌گری کشوری ندارد.

این درحالی است که تاکنون بسیاری از دولت‌های دوست و همکار الجزائر برای حل بحران روابط بین رباط و این کشور، درخواست وساطت داشته‌اند. درخواست‌هایی که به دلایلی همچون عمق اختلافات با رباط [تا حد به خطرافتادن وحدت ملی الجزائر]و نزدیک شدن مغرب به رژیم صهیونیستی در جهت تهدید الجزائر، از سوی این کشور رد شده‌اند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: عربستان غرب میانجیگری برای میانجی گری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۳۶۰۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی مسائل مرزی میان دو کشور ایران و ترکیه در مرز‌های شمال استان آذربایجان غربی 

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،فرماندار ماکو در این دیدار که قائم مقام والی استان دوغوبایزید ترکیه هم حضور داشت با اشاره به ارتباطات دوستانه و دیرینه بین دو کشور بر تداوم این ارتباطات در بخش‌های اقتصادی و فرهنگی تاکید و گفت: گمرک بازرگان در مرز‌های دو کشور عامل تداوم این دوستی‌ها بوده و تداوم این دوستی‌ها در سایه ارتباطات گسترده فرهنگی و اقتصادی ساکنان دو سوی مرز است.   نادر کاظمی با اشاره به به وجود آمدن برخی از مشکلات در گمرک بازرگان و کندی تردد کامیون‌ها و مسافر از این گمرک به سمت کشور ترکیه افزود: لازم است مسئولان کشور ترکیه هم برای رفع برخی از مشکلات موجود در گمرک گوربلاغ ترکیه اقدام نموده تا مشکلی در تردد مسافر و کامیون در سوی مرز به وجود نیاید.   فرماندار ماکو همچنین به مشکلات به وجود آمده در قبال احداث دیوار مرزی ترکیه هم گفت: متاسفانه بعد از احداث این دیوار مرزی از سوی کشور ترکیه بعد از هر بارش شدید باران سیل ناشی از سمت ترکیه، به سبب جمع شدن آب در پشت این دیوار خسارت بسیار زیادی به روستا‌های مرزی و زیر ساخت‌های کشورمان در منطقه مرزی بورالان وارد می‌کند.   کاظمی خواستار رسیدگی به این مشکل هم از طرف مقامات ترکیه شد.   احمد دالکیران رئیس اداره مدیریت مرزی ترکیه هم با اظهار خرسندی از افزایش تداوم مراودات مرزی بین کشور‌های ایران و ترکیه گفت: رسیدن به سقف ۳۰ میلیارد دلار در سال توافق مقامات جمهوری اسلامی و ترکیه بوده و مسئولان کشور ترکیه برای رسیدن به این هدف تلاش می‌کنند.   او با اشاره به کندی تردد در مرز بازرگان اشاره کرد و گفت: از سال گذشته کشور ترکیه به سبب ساخت و ساز‌های جدید در گمرک گوربلاغ تردد از این مرز و گمرک بازرگان تا حدی کاهش یافته که به محض اتمام این ساخت و ساز‌ها و عملیات عمرانی تردد از مرز‌های گوربلاغ ترکیه و بازرگان به نحو بسیار چشمگیری افزایش خواهد یافت.   وی افزود: با افزایش گیت‌های ورودی و خروجی در این دو مرز با اتمام ساخت و ساز‌ها هم تردد کامیون و هم تردد مسافر افزایش می‌یابد.   رئیس اداره مدیریت مرزی ترکیه به وارد آمدن خسارت ناشی از سیل از سمت دیوار‌های مرزی هم اشاره کرد و افزود: کشور ترکیه برای حسن همجواری و احترام متقابل برای همسایه و دوست و برادر خود ایران تلاش دارد با اقدامات موثر خسارت ناشی از قبال این دیوار مرزی را به حد صفر برساند.

دیگر خبرها

  • مسائل مرزی میان دو کشور ایران و ترکیه بررسی شد
  • بررسی مسائل مرزی میان دو کشور ایران و ترکیه در مرز‌های شمال استان آذربایجان غربی 
  • بانک مرکزی: گشایش‌های جدید ارزی در راه است
  • پاکستان بر عزم خود برای اجرای پروژه خط لوله گاز صادراتی ایران تأکید دارد
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری میان کمیته امداد و مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی
  • حماس در حال بررسی طرح اسرائیل برای تبادل اسرا
  • جزئیات توافق آمریکا و عربستان برای سازش میان ریاض و تل‌آویو
  • ظرفیت های استان تهران برای تعامل اقتصادی با «واسط»عراق مهیا است
  • آمادگی ایران برای تعمیر هواپیما و صدور خدمات مهندسی به کوبا
  • شهر را تقدیم تاس‌اندازها نکنیم