Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان دامپزشکی کشور از اجرای طرح ملی تشدید نظارت و کنترل‌های بهداشتی تا پایان ماه مبارک رمضان خبر داد و گفت: سازمان دامپزشکی کشور در این طرح نظارت های دقیق بهداشتی خود را برای محصولاتی مانند مرغ، تخم مرغ و گوشت از سر مزرعه تا سفره مردم تشدید خواهد کرد تا این نوع محصولات خارج از حیطه نظارت این سازمان به بازار عرضه نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش برنا، سید محمد آقامیری در نشست خبری طرح ملی تشدید نظارت بهداشتی بر محصولات پروتئینی  در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان گفت: سازمان دامپزشکی کشور در راستای عرضه بهداشتی و دسترسی سریع مردم به محصولات پروتئینی طرح ملی تشدید نظارت بهداشتی را از روز شنبه 14 اسفند ماه به اجرا گذاشته است و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت.

وی ادامه داد: بر اساس هماهنگی های انجام شده تمام کشتارگاه‌ها کشور در تمامی ایام تعطیلات عید فعال هستند و در روز اول سال نیز در هر استان یک کشتارگاه فعال خواهد بود تا کمبودی در خصوص عرضه محصولات پروتئینی در بازار ایجاد نشود.

وی افزود: سازمان دامپزشکی کشور در این طرح نظارت های دقیق بهداشتی خود را برای محصولاتی مانند مرغ، تخم مرغ و گوشت از سر مزرعه تا سفره مردم تشدید خواهد کرد تا این نوع محصولات خارج از حیطه نظارت این سازمان به بازار عرضه نشود.

وی تاکید کرد: در تمامی روزهای عید کارکنان سازمان دامپزشکی کشور برای اجرای هرجه بهتر طرح تشدید نظارت بهداشتی فعال هستند و این فعالیت تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور با اشاره به کمبود عرضه مرغ در روزهای پایانی سال 1399 گفت: به مردم اطمینان می دهیم با برنامه ریزی‌های انجام گرفته به اندازه کافی محصولات پروتئینی در انبارها و سردخانه های کشور ذخیره شده و هیچ نگرانی از بابت تامین این کالاها وجود ندارد. همچنین با هماهنگی های انجام شده  واحدهای پرورش ظیور حق ندارند مرغ را بیشتر از ۴۵ روز نگهداری کنند و باید تمامی مرغ های اماده کشتار ار به کشتارگاه عرضه کنند.

در حوزه دارو، واکسن و فرآورده‌های بیولوژیکی دامپزشکی هیچ افزایش قیمتی ناشی از حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی اتفاق نخواهد افتاد و خیال تولید کنندگان از این بابت کاملاً راحت باشد.

آقامیری  با بیان اینکه حذف ارز ترجیهی و تاثیر بر قیمت دارو، واکسن و فرآورده‌های بیولوژیکی دامپزشکی نخواهد داشت گفت: بر اساس آمار حدود ۶۰۰ میلیون دوز نیاز سالیانه واکسن دامی سنگین در کشور است که از این میزان ۵۵۰ میلیون دوز در داخل تولید و ۵۰ میلیون دوز آن وارد می‌شود که تمامی این واکسن و داروها با ارز نیمای وارد کشور شده است و پیش بینی می شود با اجرای طرح یکسان سازی و  نرخ ارز ارزان‌تر در سال آینده قیمت این کالاها نیز کاهش یابد.

وی ادامه داد: حدود 10.5 میلیارد دز هم نیاز سالانه کشور به واکسن طیور است که حدود 30 درصد آن در داخل کشور تولید می شود.

وی افزود: طی سال جاری صادرات 184 قلم دارو توسط 19 شرکت داخلی به 8 کشور روسیه، آلمان، افغانستان، پاکستان، تاجیکستان، ازبکستان، عراق و عمان انجام گرفته است.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور با اشاره به صادرات میگوی ایران به اتحادیه اروپا در سال جاری، گفت: علاوه بر این مجوز صادرات ماهیان سردآبی و گرم آبی را به اقلیم کردستان نیز صادر کردیم که اتفاق مهمی در این حوزه قلمداد می‌شود.

آقامیری از پایش باقیمانده دارویی محصولات دامی و فراوری شده در آینده نزدیک خبر داد و گفت: در تمامی استان‌های کشور به آزمایشگاه های مجهز خواهند شد تا تمامی بیماری های دام و طیور را مورد بررسی قرار دهند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ایام نوروز ایام تعطیلات گوشت روزهای پایانی سال ارز نرخ ارز دارو عراق عمان ایران اتحادیه اروپا ارز ایران روزهای پایانی سال روسیه گوشت تا پایان ماه مبارک رمضان سازمان دامپزشکی کشور تشدید نظارت بهداشتی محصولات پروتئینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۳۷۴۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک میلیون و ۹۰۰ هزار نوبت سر دام در اراک ایمن سازی سازی شد

ابوالفضل حمزه لوییان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه سال گذشته واکسیناسیون ۱۸۵ هزار نوبت سر دام در اراک انجام شد، گفت: همچنین یک میلیون و ۹۷۳ هزار نوبت سر دام سبک و سنگین علیه بیماری‌های مشترک و دامی ایمن سازی شد.

رئیس اداره دامپزشکی اراک اظهار کرد: ۴۹۵ هزار و ۵۰۳ رأس از این مقدار دام علیه بیماری‌های مشترک بین انسان و دام از جمله بروسلوز و شاربن ایمن سازی، همچنین ۶۸۳۱ قلاده سگ گله، نگهبان و خانگی علیه بیماری هاری واکسینه شدند.

وی ادامه داد: در این بازه زمانی در راستای مبارزه با بیماری سل از ۱۲ هزار و ۳۱۷ رأس گاو تست گرفته شده و تعداد ۹ هزار و ۳۰۴ نمونه خون برای تشخیص بروسلوز اخذ و مورد آزمایش غربالگری قرار گرفته است.

حمزه لوییان بیان کرد: در راستای کمک به اقتصاد خانوارهای روستایی و پیشگیری از انتشار بیماری نیوکاسل، سال گذشته طرح واکسیناسیون رایگان با حدود ۳۶۰ هزار دز واکسن در سه مرحله برای طیور بومی از طریق واکسن خوراکی رایگان نیوکاسل در سطح روستاهای شهرستان اجرا شد.

وی در خصوص عملکرد واحد نظارت بر فرآورده‌های خام دامی این اداره در سال گذشته نیز گفت: ۴۱ هزار و ۶۹۲ مورد بازدید و بازرسی بهداشتی از مراکز تولید، نگهداری، بسته بندی و عرضه فرآورده‌های خام دامی انجام شده که در این راستا ۳۱ هزار و ۴۳۸ کیلوگرم فرآورده غیرقابل مصرف و غیر بهداشتی کشف و ضبط و ۵۱ مورد تخلف بهداشتی به مراجع قضائی ارجاع شد.

وی عنوان کرد: در این مدت نظارت‌های بهداشتی بر کشتار و استحصال ۱۰۵ هزار و ۸۱۰ رأس دام سبک و سنگین و ۳۷۸ هزار و ۶۷۰ قطعه مرغ گوشتی توسط کارشناسان مستقر در کشتارگاه دام و طیور این شهرستان انجام گرفته است.

رئیس اداره دامپزشکی اراک ادامه داد: در این بازه زمانی در واحد دارو و درمان ،۱۹۷ مورد نظارت بر مراکز درمانی، داروخانه‌ها، آزمایشگاه‌ها، خودروهای حمل دارو، واکسن و شرکت‌های دارویی دامپزشکی انجام شده است.

حمزه لوییان گفت: صدور مجوز بهداشتی جوجه ریزی برای ۳ میلیون و ۸۷۱ هزار و ۸۴۰ قطعه جوجه یک روزه در مزارع طیور گوشتی و ۶۳۵ هزار و ۱۱۷ قطعه جوجه یک روزه تخمگذار (پولت) در مزارع پرورش پولت و ۸۵۳ هزار ۵۹۵ قطعه پولت ورودی به مزارع مرغ تخم گذار از دیگر اقدامات انجام شده توسط دامپزشکی شهرستان اراک است.

وی صدور مجوز ۷ میلیون و ۳۳۱ هزار و ۴۱۳ عدد تخم چشم زده ماهی قزل آلا، انجام ۸۵ مورد بازدید بهداشتی و مراقبت فعال مزارع پرورش ماهی، انجام ۹۶۰ قطعه نمونه بردای ماهی زنده و هم چنین ۲۰۰ مورد نمونه برداری از زنبورستان های شهرستان اراک را از فعالیت‌های واحد طیور، آبزیان و زنبور عسل این اداره عنوان کرد.

کد خبر 6090705

دیگر خبرها

  • قاچاق چالش عمده در حوزه محصولات آرایشی و بهداشتی است
  • ویژه برنامه تحویل سال رادیو ایران بالاترین امتیاز را کسب کرد
  • برنامه سازان صدا و سیمای خوزستان در ماه رمضان تجلیل شدند
  • تشدید روند کاهشی نرخ‌ها در بازار/ دلار بدون خریدار؛ سکه به ۴۰ میلیون تومان رسید
  • یک میلیون و ۹۰۰ هزار نوبت سر دام در اراک ایمن سازی سازی شد
  • ویپ های ۲ میلیون تومانی در کشور/ چرا سیگارهای الکترونیک در ایران ممنوع نمی شود؟!
  • دامپزشکان و پیرادامپزشکان سرمایه ارزشمند علمی و اجرایی کشور هستند
  • شهروندان فرآورده‌های خام دامی را از مراکز مجاز تهیه کنند
  • سمنان در صدر لیست تنوع داروی دامی
  • چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از قیمت‌گذاری دستوری