Web Analytics Made Easy - Statcounter

عبدالله قنبری روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: فاز دوم این طرح مهم ترافیکی در سلماس با پیش بینی اعتباری ۲۵۰ میلیارد ریالی و با هدف کنترل ترافیک شهر با مسیرگشایی سه هزار و ۳۰۰ متر مربعی اجرایی می شود.

وی با قدردانی از همراهی نیروی زمینی ارتش در شمال‌غرب کشور به خاطر تسهیل در فرآیندهای توسعه شهری و زیرساختی اضافه کرد:کاهش بار ترافیکی به ویژه در مرکز شهر و همچنین اتصال ارتباط بیمارستان قدیم و جدید به همراه تسریع در تمام کارهای اورژانسی و آتش نشانی از مهمترین مزیت های این طرح است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهردار سلماس ادامه داد: فاز نخست کمربندی ارتش سلماس با هزینه ۶۰ میلیارد ریالی از سوی شهرداری، سال گذشته مورد بهره برداری قرار گرفت.

قنبری از توسعه و اجرای ۲ هکتار فضای سبز  در این شهر خبر داد و اظهار کرد: هم اکنون سرانه فضای سبز شهری سلماس حدود ۱۴.۲ متر مربع ‌بوده و در مقایسه با سرانه استانی رقم مناسبی است.

وی گفت: با این وجود تلاش خواهد شد که به همت دستگاه های خدمات رسان و همکاران مدیریت شهری با تکمیل احداث بوستان خورشید و مرمت ۲ پارک دیگر شهری این میزان به ۱۵ متر مربع و به سطح استاندارد کشوری ارتقا یابد.

وی افزود: هم اکنون ۲۵ پروژه عمرانی شامل احداث فضای باز ورزشی، ساخت پل، جدول گذاری، نصب بتن پلاک معابر شهری، آسفالت سطح شهر، مسیرگشایی و توسعه فضای سبز در دست اجراست که برای اجرای این طرح ها تاکنون ۲۳۰ میلیارد ریال هزینه شده است.

شهردار سلماس در مورد روند احداث منطقه ویژه اقتصادی سلماس هم اظهار کرد: شهرداری با توجه به شرایط اقتصادی، تلاش خوبی را در جهت ایجاد زیرساخت ها داشته و در آماده سازی معابر، جداول، خدماتی نظیر گاز ، برق و آبرسانی و پیگیری مسائل زیست محیطی به همراه ۴.۵ کیلومتر حصار کشی برای منطقه موفق بوده است.

وی اضافه کرد: همچنین شهرداری سلمای در تلاش است تا فیبر نوری را هم به عنوان یکی از زیرساخت های مهم در منطقه ایجاد کند.

قنبری با اشاره به اینکه ایجاد ساختمان گمرک و ساختمان اداری از دیگر زیرساخت های مهم منطقه ویژه اقتصادی سلماس است، بیان کرد: تاکنون هنوز بستر لازم در جهت اینکه بتوانیم زمین ها را به متقاضیان سرمایه گذاری واگذار کنیم، محقق نشده است.

وی  با اشاره به اعلام آمادگی یکی از سرمایه گذاران برای حضور در منطقه ویژه اقتصادی سلماس ادامه داد: امیدواریم با پیگیری استانداری آذربایجان غربی مبنی بر اهلیت سنجی و دریافت موافقت شورای عالی مناطق آزاد و ویژه و همچنین استانداری، گام های بلندتری در راستای فعالیت این منطقه برداشته شود.

وی اظهار کرد: به محض اینکه سرمایه گذار و متولی اصلی منطقه ویژه اقتصادی سلماس مشخص شود، حداکثر ظرف ۶ ماه می توانیم میزبان سرمایه گذاران دیگر و آغاز رونق منطقه  باشیم.

سلماس با ۲۲۰هزار نفر جمعیت در ۸۵کیلومتری ارومیه مرکز آذربایجان‌غربی واقع شده است.

برچسب‌ها ایرنا طرح های عمرانی سلماس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ایرنا طرح های عمرانی سلماس ایرنا طرح های عمرانی سلماس منطقه ویژه اقتصادی سلماس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۳۸۷۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهربازی نوستالژی قمی‌ها در یک قدمی بهره‌برداری

مهرداد روحانی وزیری ،مدیر منطقه سه شهرداری قم با اشاره به تکمیل و بهسازی شهربازی فدک اظهار کرد: این شهربازی نوستالژی بعد از سال‌ها مذاکره و پیگیری امسال به شهرداری واگذار شد و با حمایت‌های سازمان سیما و منظر و آقای جوادیان بهسازی آن در دستور کار قرارگرفته و مراحل پایانی آن در حال انجام است و به‌زودی در اختیار شهروندان قرار خواهد گرفت.

روحانی وزیری در ادامه به اقدامات انجام شده در بوستان ولایت اشاره کرد و افزود: سال ۱۴۰۲ حدود ۲۵ میلیارد تومان برای روشنایی این بوستان هزینه شد که تا اردیبهشت سال جاری به اتمام خواهد رسید، همچنین مشکلات ورودی این بوستان نیز حل‌شده و بخش زمین‌های بازی آن نیز در حال تکمیل شدن است.

وی ادامه داد: برنامه منطقه برای سال ۱۴۰۳ این است که به پروژه‌های روبنایی بپردازد و زیباسازی و نورپردازی منطقه را بیشتر در دستور کار خود قرار دهد تا بتوانیم ازنظر بصری نیز منطقه را به یک حد قابل قبولی برسانیم.

وی همچنین به معضل بافت فرسوده در منطقه سه شهرداری قم اشاره و اظهار کرد: تقریباً ۱۵ درصد از مساحت منطقه را بافت فرسوده تشکیل می‌دهد که برای توسعه آن پروانه را به‌صورت رایگان صادر می‌کنیم که به دلیل شبکه معابر فرسوده منطقه استقبال خوبی از طرف مردم نشده است.

وی افزود: بخش دیگری از این منطقه کاربری صنعتی دارد که در سال ۱۴۰۱ حدود ۲۵۰ مورد پروانه صادر شده که در سال ۱۴۰۲ این عدد به ۴۰۰ پروانه رسیده است.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • ایستگاه مترو اتریش سال آینده بهره برداری می شود | این ایستگاه کجاست؟
  • بهره‌برداری خط دوم کارخانه سیمان رزن در سال آینده
  • راه آهن اردبیل امسال به بهره برداری می رسد
  • بازدید معاونت بهره‌برداری و توسعه فاضلاب از تاسیسات فاضلاب شهرستان سلماس
  • افزایش پنج هکتاری سطح بهره‌برداری بوستان بزرگ شهر در یزد
  • تخصیص اعتبار به بخش شیدا نیازمند نگاه ویژه‌ است
  • تخصیص اعتبار به بخش شیدا نیازمند نگاه ویژه‌ای است
  • شهربازی نوستالژی قمی‌ها در یک قدمی بهره‌برداری
  • آیین بهره‌برداری بیش از ۱۵ پروژه تفریحی و گردشگری در مجتمع گردشگری صفه آغاز شد
  • رفع تصرف ۲ هکتار از رودخانه‌های استان یزد