Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-رئیس مرکز مطالعات و برنامه‌ریزی شهر تهران سه رویکرد مهم این مرکز را با توجه سیاست‌های مدیریت ارشد شهرداری تهران تشریح و احکام رئیس و دبیر شورای پژوهش منطقه18 را اهدا کرد.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه 18، جلسه شورای پژوهش و نوآوری مناطق 22 گانه شهرداری تهران به میزبانی منطقه 18، با حضور محمد منان رئیسی؛ رئیس مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران و یعقوب هوشیار شهردار منطقه 18، جمعی از معاونین و مدیران شهری در سالن کنفرانس دفتر شهردار برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این جلسه، محمد رئیسی رئیس مرکز مطالعات و برنامه شهر تهران با بیان اینکه این مرکز به عنوان بازوی فکری و پژوهشی شهرداری تهران سه رویکرد جدید را با توجه به سیاست های مدیریت ارشد شهرداری تهران دنبال می کند، گفت: یکی از این رویکردها، رویکرد تمدنی است که در راستای اهداف شهرداری تهران و در قالب توجه به آموزه های آئینی و  استفاده از ظرفیت های بومی پیگیری می شود.
رئیسی، همچنین با بیان اینکه این مرکز وظیفه راهبری پروژه های مطالعاتی و راهبردی شهر تهران را عهده دار است و با اشاره به تاکید شهردار تهران بر این حوزه ابراز کرد ما وظیفه داریم کارهای این مرکز را عالمانه، با برنامه ریزی و همراه با مطالعه پیش ببریم تا هزینه ای مضاعف بر شهر و شهرداری وارد نشود.
رئیس مرکز مطالعات شهرداری تهران در ادامه از سه رویکرد جدید با توجه سیاست های مدیریت ارشد شهرداری تهران خبر داد و گفت: راه اندازی هیات اندیشه ورز و مشارکت نخبگان در مدیریت شهری، در جهت تصمیم سازی و مشورت به شهردار و معاونین شهردار و شهرداران مناطق که متشکل از نخبگان و اساتید هستند از رویکرد های جدید مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران است.
رویکرد تمدنی و پیگیری مبانی آیینی در کارهای پژوهشی در مباحث و موضوعات پژوهشی که فصل اشتراک با ظرفیت های آیینی خودمان دارند و در موضوعات علوم انسانی و یا شبیه به حوزه های اجتماعی، معماری، اقتصادی، فرهنگی، شهرسازی در ظرفیت های آیینی مانند معماری اسلامی، اقتصاد اسلامی و شهرسازی اسلامی حضور دارند نیز از رویکردهای جدید سیاست گذاری در مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهرداری تهران است.
رئیسی همچنین سیاست سوم را کار بست پژوهش ها اعلام کرد و گفت: این سیاست در جهت صرفه جویی در وقت و در جهت جلوگیری از هزینه با تشکیل کمیته کاربست که وظیفه رصد پژوهش های به اتمام رسیده مناطق را دارند، اجرایی شدن پروژه های مناطق را رصد می کند تا ارزیابی عملکرد پژوهش جدی تر بشود و با قرار گرفتن در نظام ارزیابی عملکرد ضمانت اجرایی شدن را داشته باشد تا خروجی این پژوهش خدمت رسانی مضاعف به شهر و شهروندان تهرانی باشد.
یعقوب هوشیار شهردار منطقه 18 نیز در راستای برگزاری نشست شورای پژوهش و نوآوری ارائه مطالب رئیس مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران را بسیار مفید خواند و گفت: برای اثر بخشی این ساختار ها باید به دنبال افرادی باشیم که بتوانند بر این اثر بخشی تاثیر گذار باشند.
یعقوب هوشیار با اعلام اینکه باید نوع نگاه ما به دور از نگاه موضوعی و موارد تکراری باشد، افزود: در واقع باید نگاه آینده نگری داشته باشیم تا در سال های آینده نتیجه مطلوب و قابل قبولی را ارائه دهیم.
شهردار منطقه 18 در ادامه پژوهش را جریان سیال خواند گفت: جریان سیال مطالعات باعث می شود تا بستر این پژوهش بسته نباشد و با پیگیری این جریان سیال در سال های بعد اثربخشی در نظام تصمیم سازی مدیران را خواهیم دید.
در  این جلسه ضمن معرفی کمیته پژوهش، نظام نامه پژوهشی ابلاغی شهرداری تهران، ماموریت نظام نامه پژوهشی و اعضای شورای پژوهش و نوآوری، اهداف و وظایف شورای پژوهش و نوآوری مناطق 22 گانه اعلام و در نهایت عناوین پروژه های انجام شده منطقه 18 مطرح شد و احکام شهردار منطقه 18 به عنوان رئیس شورای پژوهش و نوآوری منطقه 18و معاون برنامه ریزی و سرمایه انسانی به عنوان دبیر شورای پژوهش و نوآوری منطقه18 از سوی رئیس مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران اهدا شد.
لازم به ذکر است؛ تاکنون از 176 نشست برگزار شده شورای پژوهش مناطق 22 گانه، 8 نشست در منطقه 18 برگزار شده و این منطقه دارای 10پروژه پژوهشی در میان مناطق 22 گانه است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: منطقه 18 رئیس مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران شورای پژوهش و نوآوری شهردار منطقه 18 مناطق 22 گانه برگزار شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۳۸۹۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از روابط عمومی مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، بابک نگاهداری با بیان اینکه اقدامات محرومیت زدایی در ۱۵ سال گذشته به‌ویژه در مناطق جنوب شرقی کشور افزایش‌یافته، افزود: بررسی وضعیت محرومیت مناطق مختلف کشور نشان از آن دارد که محرومیت در مناطق مختلف کاهش یافته و این امر از سوی مردم هم محسوس بوده است.

وی اضافه کرد: بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد روند محرومیت‌زدایی در سیستان و بلوچستان شدت پیدا کرده و در بازه زمانی ۱۵ ساله، محرومیت زدایی در این استان از ۲۱ استان دیگر بیشتر بوده است.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: با این اقدامات ۲۱ درصد از خانوارهای سیستان و بلوچستان، یعنی بیش از ۵۸۰ هزار نفر، از محرومیت خارج‌شده‌اند.

وی توضیح داد: بررسی‌ها نشان‌می‌دهد این اقدامات تنها در مناطق شهری استان متمرکز نبوده و روستاها نیز در کانون توجه برنامه‌های محرومیت‌زدایی قرار داشته است.

نگاهداری اظهار کرد: بر همین اساس در سال ۱۴۰۰، بیش از ۲۳ درصد از ساکنان مناطق روستایی و ۱۷ درصد از ساکنان مناطق شهری این استان، از محرومیت خارج شدند.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس با اشاره به اینکه استان سیستان و بلوچستان را می‌توان کانون توجه اعتبارات محرومیت‌زدایی در قوانین بودجه دانست، گفت: هرساله اعتبارات قابل توجهی به‌منظور رفع محرومیت مناطق کشور در نظر گرفته‌می‌شود که بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد سیستان و بلوچستان رتبه نخست این اعتبارات را در میان استان‌های کشور در دهه اخیر داشته است.

نگاهداری خاطرنشان کرد: اعتبارات مصوب برای طرحهای محرومیت‌زدایی سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۲ بیش از ۵.۲ هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شده است که می‌توان گفت با رشد ۷۳ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ مواجه بوده است.

وی تصریح‌کرد: این میزان در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ به ۶.۸ هزار میلیارد تومان افزایش‌یافته که نسبت به سال گذشته رشد ۳۰ درصدی داشته است.

دیگر خبرها

  • میزان جوایز ششمین همایش مطالعات فیلم‌کوتاه تهران اعلام شد
  • راه‌اندازی مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی در شمال کشور
  • اعلام جوایز نقدی ششمین همایش مطالعات فیلم کوتاه تهران
  • میزان جوایز نقدی ششمین همایش مطالعات فیلم‌کوتاه تهران اعلام شد
  • توجه به مناطق محروم و آبادانی شهر به طور عادلانه، رویکرد شورای ششم
  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان
  • تعیین تکلیف عوارض و کمیسیون‌های ماده ۵، ۷ و ۱۰۰ در سال ۱۴۰۳
  • همکاری ۴۲ گانه برنامه آبادیران و بهزیستی برای رفع چالش‌های حوزه معلولین
  • تشریح اهداف و برنامه درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه
  • کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند راه‌اندازی می‌شود