Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس ستاد اعتکاف کشور با اشاره به تفاوت مواجهه دولت‌های سابق و فعلی در برگزاری مراسم اعتکاف گفت: دولت قبل متاسفانه رویکرد ارزشی نداشت و برگزاری مراسم معنوی از جمله اعتکاف را تعطیل می‌کرد اما در دولت سیزدهم، بنا بر رعایت دقیق پروتکل‌های بهداشتی و انجام بهینه کارهای عبادی و معرفتی است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت‌الاسلام سیدعلیرضا تکیه‌ای، ظهر امروز در حاشیه دیدار با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان در گفت‌وگو با خبرنگار موج رسا; در خصوص تفاوت برخورد دولت‌های دوازدهم و سیزدهم در صدور مجوز برگزاری مراسم معنوی اعتکاف اظهار داشت: تفاوت در برخورد با این موضوع و صدور مجوزی برگزاری به تفاوت در رویکرد دولت‌ها برمی‌گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه بعضی‌ها فقط به دنیا و بعضی دیگر فقط به آخرت تکیه می‌کنند، خاطرنشان کرد: دین اسلام، هیچکدام از این‌ها را تام نمی‌داند بلکه اسلام می‌گوید: «ربّنا اتنا فی الدنیا حسنه و فی الاخره حسنه» یعنی اسلام، جمع بین دنیا و آخرت را می‌بیند.

حجت‌الاسلام تکیه‌ای افزود: اعتقادات ما می‌گوید کسی که دنیا ندارد، آخرت هم ندارد و کسی که آخرت‌گرای صِرف باشد هم بدون دنیا به آن نمی‌رسد و کسی که تنها دنیا را می‌خواهد نیز ابتر است چون ادامه خود را باطل می‌کند.

وی با بیان اینکه بنابراین بین دنیا و آخرت جمع می‌شود، تصریح کرد: به همان دلیلی که واکسینه کردن مردم به لحاظ ویروس کرونا یک ضرورت اولیه است تا جسم مردم، سالم بماند به همان دلیل بلکه بیشتر از آن روح مردم باید واکسینه شود تا جان‌شان در امان باشد.

رئیس ستاد اعتکاف کشور با بیان اینکه جان، مهمتر از جسم است، گفت: جسم کالبدی و فیزیکی، ابزاری برای جان و بندگی پروردگار است.

وی با بیان اینکه بندگی از جسم، صادر می‌شود اما آنکه بندگی می‌کند، روح است، اظهار داشت: بنابراین دولت‌ها نیز اینگونه‌اند و دولتی که توجه آن به آخرت و جریانات ماورایی و آسمانی، کمتر باشد به دلیل اینکه معنویت‌گرا نیست علاوه بر اعتکاف به برگزاری نماز جمعه، زیارت اماکن مقدس، ماه محرم، شب و عصر عرفه، شب قدر و... دست‌اندازی می‌کند.

حجت‌الاسلام تکیه‌ای با اشاره به برخورد دولت دوازدهم با برگزاری مراسم معنوی خاطرنشان کرد: دولت قبل را دیدیم و همه جامعه نیز شاهدند که متاسفانه رویکردهای ارزشی نداشت و مراسم معنوی از جمله اعتکاف، عزاداری و... را قبل از مراکز دیگر از جمله فضاهای تفرجی، تعطیل می‌کرد و حتی مجوز برگزاری اعتکاف در شهرستان‌های دارای وضعیت آبی کرونایی را هم صادر نکرد اما دولت سیزدهم خوشبختانه هر 2 یعنی دنیا و آخرت را همراه با هم پیش می‌برد که امیدواریم موفق شود.

وی افزود: در دولت سیزدهم و نحوه مواجهه آن با مراسم معنوی، بنا بر تعطیلی مساجد، مجالس، زیارتگاه‌ها، اعتکاف و سایر مراسم مذهبی نیست بلکه بنا بر رعایت دقیق پروتکل‌های بهداشتی، رعایت فاصله اجتماعی و انجام بهینه کارهای عبادی و معرفتی است تا بتواند هویت انسانی که همان هویت معرفت‌الله است، حفظ شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: برگزاری مراسم معنوی دولت سیزدهم دولت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۳۹۰۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرب‌الاجل قالیباف به دولت ربطی به کرسی ریاست در مجلس دوازدهم دارد؟

یک نماینده مجلس گفت: حدس و پیش‌بینی‌ام این است که مجلس بعدی بیشتر از این درگیر حواشی خواهد بود و تسویه حساب‌های درون حزبی و گروهی انجام خواهد شد. تسویه حساب‌هایی که از الان شروع شده است

به گزارش ایلنا، جلال رشیدی کوچی درباره ضرب‌الاجل رئیس مجلس به دولت درباره مسائل اقتصادی و این که افکار عمومی مطرح می‌کند این ضرب‌الاجل چرا زودتر از این مطرح نشد آیا این اتفاق ربطی به کرسی ریاست در مجلس دوازدهم پیدا می‌کند، گفت: هنگامی که در این زمان انجام می‌شود خواه ناخواه همین ذهنیت ایجاد می‌شود، زیرا قبل از آن هم فرصت بود و این گونه نیست که دولت آقای رئیسی الان سر کار آمده باشد، اما وقتی در این زمان مطرح می‌شود ناخواسته ذهن به این سمت می‌رود که این تقارن می‌تواند همان ذهنیت را ایجاد کند.

این نماینده مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: همانطور که به نظر می‌آمد این ضرب‌الاجل در این چند روز که مجلس هم جلسه داشت، جواب نداد چون عملا این چند روز مجلس روی بودجه بود و بعد هم تعطیل شد و هفته آخر هم اختتامیه است و نخود و نخود هرکه رود خانه خود.

وی درباره این‌که آیا دولت از مجلس حساب می‌برد، بیان کرد: الان دیگر خیر مجلس در روزهای آخر خودش است، به جز این‌که زهر چشمی باشد برای مجلس بعدی که اگر این آقایان به عنوان هیأت رئیسه باشند ممکن است بخواهند کاری کنند.

رشیدی کوچی درباره این‌که برخی مدعی هستند که مجلس دوازدهم هم ممکن است وکیل الدوله باشد، گفت: خیر، حدس و پیش‌بینی‌ام این است که مجلس بعدی بیشتر از این درگیر حواشی خواهد بود و تسویه حساب‌های درون حزبی و گروهی انجام خواهد شد. تسویه حساب‌هایی که از الان شروع شده است و آن زمان چه بشود!

دیگر خبرها

  • بهره مندی ۱۶۱ روستای لرستان از آب شرب در دولت سیزدهم
  • ضرب‌الاجل قالیباف به دولت ربطی به کرسی ریاست در مجلس دوازدهم دارد؟
  • تهران آنقدر بزرگ شد که قرار است ۳ تا شود | کدام شهرها مرکز می‌شوند؟
  • ۱۲ نگین درخشان صنعت گاز در دولت سیزدهم
  • آبرسانی پایدار به ۱۰ هزار روستا رویکرد محوری دولت سیزدهم است
  • ۱۷۶ طرح عمرانی شهری زنجان در دولت سیزدهم اجرا شد
  • اجرای ۱۷۶ طرح عمرانی شهری زنجان در دولت سیزدهم
  • اعضای کابینه سیزدهم در حاشیه جلسه دولت چه گفتند؟
  • راه‌اندازی ۱۶ هزار تخت بیمارستاتی در دولت سیزدهم
  • هدف دولت سیزدهم تقویت گردشگری در استان‌های غربی است