Web Analytics Made Easy - Statcounter

دادستان عمومی و انقلاب دزفول گفت: تغییر کاربری اراضی زنگ خطری برای از بین رفتن کشاورزی در این شهرستان است و جهاد کشاورزی باید نظارت بیشتری بر مجوز‌های تولیدی داشته باشد. خبرگزاری میزان - مهدی آماده با بیان اینکه جلوگیری از تغییر کاربری و قلع و قمع بنا‌ها و گزارش این گونه تخلفات به دستگاه قضایی، بر عهده جهاد کشاورزی است و دادستان نیز در این راستا همکاری‌های لازم را انجام می‌دهد، اظهار کرد: رسیدگی به پرونده‌های جرایم تغییر کاربری نیز به لحاظ میزان مجازات در صلاحیت مستقیم دادگاه‌های کیفری شهرستان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  دادستان عمومی و انقلاب دزفول ادامه داد: یکی از مشکلات فعلی، تغییر کاربری زمین با مجوز‌های فعالیت تولیدی است چرا که از زمان تحویل مجوز تا شروع به فعالیت تولیدی، نظارت کافی و مستمری از سوی مراجع صادر کننده مجوز انجام نمی‌شود و افراد با این مجوزها، به جای ساخت واحد تولیدی اقدام به ساخت ویلا و استخر می‌کنند.   وی تاکید بر لزوم نظارت بیشتر اداراتی از جمله جهاد کشاورزی بر مجوز‌های ارائه شده به افراد گفت: بدون شک تغییر کاربری اراضی کشاورزی زنگ خطری برای نابودی و از بین رفتن کشاورزی و محصولات باغی در این شهرستان است. بیشتر بخوانید: حکم قصاص قاتل شهید عباس نادری در زندان دزفول اجرا شد

انتهای پیام/

برچسب ها: دزفول تغییر کاربری

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: دزفول تغییر کاربری تغییر کاربری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۳۹۱۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان کاشمر سند دار شد 

به گزارش خبرنگار مهر، کاظم قربان پور ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اقدامات موثر اداره امور اراضی جهاد کشاورزی اظهار کرد: یکی از مهمترین اقدامات مجموعه جهاد کشاورزی واگذاری ۱۵۲ هکتار از اراضی دولتی به طرح های مختلف کشاورزی و غیره بوده است.

رییس جهاد کشاورزی کاشمر ادامه داد: در سال جاری باهدف آموزش بهره برداران بیش از ۲۵۰ نفر روز دوره آموزشی برگزار شده و بیش از ۱۹ هزار و ۵۰۰ کیلومتر از اراضی به طور موثر پیمایش شده که منجر به صدور ۸۰ مورد اخطاریه و ۴۰ مورد اعمال قانون تبصره ۲ ماده ۱۰ وتعداد ۶ مورد ماده ۳ طبق قانون حفظ کاربری اراضی کشاورزی و باغی شده است.

وی بیان کرد: در سال جاری ۱۸ مورد نقشه تجمعی پلاک های دارای رفع تداخلات با سطحی بالغ بر ۳هزار و ۵۰۰ هکتار تهیه شده و۶۳۰ نفربهره بردار با سطحی برابر ۳۵۰ هکتار به اداره ثبت اسناد و املاک جهت سند دار کردن اراضی معرفی شده اند.

قربان پور اظهار کرد: در سال ۱۴۰۲ تعداد ۱۱۰ مورد ثبت پرونده حقوقی و تعداد ۱۷۳ مورد از پرونده های سنوات گذشته را در سامانه ثبت کرده ایم.

رییس جهاد کشاورزی کاشمر خاطر نشان کرد: همچنین طرح های اجرا شده در قالب تبصره یک ماده یک ۹ مورد و ۱۳ مورد نیز در قالب طرح های واگذاری اراضی ملی انجام شده است.

کد خبر 6093028

دیگر خبرها

  • ۱۰۰ درخت در ۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی صالحیه قطع شد
  • ۱۵ تغییر کاربری غیرمجاز در آمل قلع و قمع شد
  • قطع ۱۰۰ درخت در ۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی صالحیه
  • ۳۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان کاشمر سند دار شد 
  • حفاظت از اراضی کشاورزی با مشارکت مردم و دستگاه‌های ذی‌ربط امکان‌پذیر است
  • حفاظت از اراضی کشاورزی با مشارکت مردم و دستگاه‌های ذیربط امکان‌پذیر است
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز به وسعت ۳۰۰ هکتار در چهارباغ
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز به وسعت ۱۱۰ هکتار در کرج
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز ۱۱۰ هکتار از اراضی زراعی کرج
  • ۵۷ مورد دیوارکشی و قطعه‌بندی در البرز قلع و قمع شد