Web Analytics Made Easy - Statcounter

تالار منطقه ای اردبیل، به عنوان سیزدهمین تالار منطقه ای در کشور جهت تحقق اهداف پیش بینی شده برای بازار سرمایه ایران در قانون برنامه سوم و چهارم توسعه اقتصادی، فعالیت خود را مورخ 16 اسفند 1383 آغاز کرد.

به گزارش ایران اکونومیست به نقل از روابط عمومی بورس تهران، تالار منطقه ای اردبیل در راستای انجام اصلی ترین رسالت خود که آموزش و توسعه فرهنگ سهامداری می باشد از بدو تأسیس تاکنون به طور میانگین سالانه 7180 نفر ساعت کلاس و کارگاه آموزشی برگزار کرده است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشترین میزان آمار آموزشی طی 17 سال گذشته مربوط به سال های 92 و 97 می باشد؛ در طول سال جاری نیز علیرغم وجود محدودیت های ناگزیر ناشی از شیوع ویروس کووید19، تالار منطقه ای اردبیل با عقد تفاهم نامه آموزشی با مرکز سماء و پارک علم و فناوری استان و اتاق تعاون، اقدام به دایر کردن کارگاه های تخصصی با رعایت پروتکل ها کرد؛ طی سال جاری 11128نفر ساعت دوره آموزشی حضوری و مجازی توسط تالار منطقه ای دایر گردید.

همچنین تالار منطقه ای اردبیل در ابتدای تأسیس، فعالیت خود را با همکاری 2 شرکت کارگزاری آغاز کرد. دراین سال ها علاوه بر مرکز استان، در 4 شهرستان دیگر و با 31 نقطه دسترسی که شامل ایستگاه معاملاتی، ایستگاه برخط گروهی، دفتر پذیرش و نمایندگی شرکت های کارگزاری مختلف می باشد، به عموم مردم استان خدمات رسانی می کند.

گفتنی است مجموع تعداد خدمات مربوط به فعالیت های حقوقی که به سهامداران از بدو تاسیس تا پایان بهمن ماه 1400 ارائه گردید 8288 مورد بوده است. این موارد شامل استعلام امور مالیاتی و اطلاع دارایی، اعلام پرتفوی و گواهی تمکن مالی ،رفع انسداد و صدور تاییدیه کد بورسی است.

طبق آمار شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه مبنی بر تعداد ثبت نام انجام شده در سامانه سجام از سال 98 تا پایان بهمن ماه سال جاری، می توان گفت تقریبا 54 درصد جمعیت استان اردبیل سجامی شده و دارای کد بورسی می باشند.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: تالار منطقه ای اردبیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۳۹۷۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۷۰ درصدی بودجه منطقه ۷ اصفهان در ۱۴۰۳‏

مدیر منطقه ۷ شهرداری اصفهان گفت: بودجه مصوب این منطقه در سال جاری ۸۱۵ میلیارد تومان پیش‌بینی شده است که نسبت به بودجه سال گذشته ۷۰ درصد رشد را نشان می‌دهد.

مهدی سلطان‌آقایی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: بودجه مصوب سال گذشته منطقه ۷ شهرداری اصفهان ۴۸۴ میلیارد تومان بود که پس از اصلاح به ۵۲۲ میلیارد تومان افزایش پیدا کرد و این افزایش غالباً در پروژه‌های عمرانی صورت گرفت.

وی افزود: بودجه مصوب این منطقه در سال جاری ۸۱۵ میلیارد تومان پیش‌بینی شده است که نسبت به بودجه سال گذشته ۷۰ درصد رشد را نشان می‌دهد.

مدیر منطقه ۷ شهرداری اصفهان با بیان اینکه تحقق بودجه سال گذشته این منطقه نسبت به بودجه مصوب ۱۰۶ درصد و نسبت به اصلاح بودجه ۹۸ درصد بوده است، گفت: بودجه عمرانی در سال ۱۴۰۲ برای پروژه‌های شاخص ۳۰ میلیارد تومان بود که در سال جاری با رشد ۳ برابری به ۸۵ میلیارد تومان رسیده است.

سلطان‌آقایی ادامه داد: پروژه‌های مهم منطقه‌ای در بودجه سال گذشته معادل ۵۵ میلیارد تومان اعتبار داشت که در سال جاری با رشد دو برابری به ۱۰۳ میلیارد تومان رسیده است.

وی خاطرنشان کرد: در ارتباط با پروژه‌های منطقه‌ای سال گذشته ۴۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان بودجه مصوب داشتیم که با رشد ۷۰ درصدی در سال ۱۴۰۳ به ۷۰ میلیارد تومان افزایش پیدا کرده است.

مدیر منطقه ۷ شهرداری اصفهان با اشاره به اعتبارات پیش‌بینی شده برای اجرای پروژه‌های محله محور در منطقه گفت: سال گذشته ۸۳ میلیارد تومان برای اجرای پروژه‌های محل محور منطقه ۷ در نظر گرفته بودیم که سال جاری همان رقم را حفظ کردیم و بر اساس همین اعتبار پروژه‌ها را تعریف کردیم.

سلطان‌آقایی تصریح کرد: ردیف‌های مستمر منطقه ۷ سال گذشته ۹۵ میلیارد تومان بود و عمدتاً در حوزه عمرانی مصرف شد که در سال جاری به رقم ۱۳۵ میلیارد تومان رسیده است.

وی ادامه داد: بودجه بخش جاری منطقه ۷ از ۱۳۴ میلیارد تومان در سال گذشته به ۲۳۲ میلیارد تومان در سال جاری افزایش پیدا کرده است و ۶۰ درصد بودجه سال گذشته منطقه از طریق صدور پروانه ساختمانی محقق شده است.

مدیر منطقه ۷ شهرداری اصفهان با اشاره به جمعیت بالا و ظرفیت‌های بالقوه موجود در این منطقه تاکید کرد: رویکرد شهرداری منطقه ۷ در سال جدید حرکت به سمت درآمدهای پایدار و توجه به افزایش پروژه‌های مشارکتی در منطقه است.

کد خبر 748707

دیگر خبرها

  • رشد ۷۰ درصدی بودجه منطقه ۷ اصفهان در ۱۴۰۳‏
  • هدفگذاری نوسازی مدارس برای احداث ۲ هزار کلاس درس در اردبیل
  • جشنواره «الف تا» فرصت بکر پرورش ایده‌های خاص مدارس است
  • مرکز آموزشی دارالفنون اردبیل در آستانه بهره برداری
  • ببینید | سنتی ۲‌ هزار ساله برای قدردانی از آب
  • جریمه ۲۳ میلیارد ریالی مدرسه غیرانتفاعی متخلف در اردبیل
  • جریمه ۲۳ میلیارد ریالی مدرسه غیرانتفاعی متخلف
  • سنتی ۲‌ هزار ساله برای قدردانی از آب + فیلم
  • ویدیو/ آیین بیل‌گردانی؛ سنتی ۲‌ هزار ساله برای قدردانی از آب
  • چرا لیورپول به جای آموریم، سراغ اشلوت رفت؟