Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از کاشمر، مهدی شاد رئیس سازمان بسیج رسانه خراسان رضوی در دیدار با امام جمعه کاشمر اظهار کرد: مشکل بزرگ جامعه این است که از روایت هراس داریم. هر زمان به یک مشکل و رویداد سیاسی و اجتماعی برخورد می کنیم، از روایت کردن منع می کنیم و به آن میزان که ما از روایت کردن منع داریم، جریان معاند و مخالف نظام در روایت مهارت و تسلط دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: سال ۹۸ دچار یک چالش سیاسی و اجتماعی بودیم. آن زمان، روایتی از جریان انقلاب صورت نگرفت و دشمن برای نظام، روایت های غلط زیادی انجام داد. زمانی که ما روایت نکنیم مطمئناً دشمن هر آن طور که خود می پسندد روایت می کند و برچسب هایی را به نظام و انقلاب می زند.

رئیس سازمان بسیج رسانه خراسان رضوی با اشاره به تجمعات مربوط به آب در زاینده رود، تصریح کرد: در ماجرای آب زاینده رود، به دنبال روایت ماجرا رفتیم و صدا و سیما و خبرنگاران به صورت زنده از این ماجرا روایت کردند. مردم اصل موضوع را از رسانه های داخلی به صورت دقیق شنیدند و به یک مدل اعتراضات اجتماعی رسیدیم که بدون تعارضات سیاسی و امنیتی ماجرا را حل و فصل کرد.

وی با بیان اینکه صاحبان قلم، خبرنگاران و اصحاب رسانه مطمئناً روایت گران جنگ نرم در هر شهرستانی هستند، خاطرنشان کرد: پشتوانه صاحبان قلم در هر شهر، امام جمعه آن شهرستان است که می تواند به خبرنگاران و صاحبان قلم جرأت نقد و روایت کردن بدهند.

شاد با تاکید بر ضرورت تربیت نیروی رسانه ای گفت: پرداختن به مسئله مهم پشتوانه سازی نیروی انسانی در حوزه رسانه یکی از رسالت های جدی بسیج رسانه است و اگر به دنبال حکمرانی رسانه ای هستیم باید در نیروسازی با جدیت بیشتری تلاش کنیم. جوانان مومن انقلابی باید در حوزه رسانه حرفی برای گفتن داشته باشند و در این حوزه باید پشتوانه سازی شود.

نمازجمعه یک رسانه قوی و موثر است

حجت الاسلام جواد طاهری امام جمعه کاشمر نیز در این نشست با بیان اینکه تکرار روایت غلط باعث تحت تاثیر قراردادن افراد می شود، اظهار کرد: امروز در جنگ واقعی تحمیل اراده ها هستیم که در پی جنگ روایت ها به وجود می آید.

وی خاطرنشان کرد: اگر مسئولان به موقع جوابگو نباشد و واقعیت را به خوبی به مردم منتقل کنند مطمئنا مردم به میدان می آیند. ولی حرکت های کور یک جنگ محسوب می شود و اگر این خلا به واسطه رسانه و بسیج رسانه پر شود و واقعیت های جامعه منتقل شود مطمئنا در جلوگیری از حرکت های کور موثر خواهد بود.

امام جمعه کاشمر با بیان اینکه به دنبال تقویت جبهه رسانه ای شهرستان کاشمر هستیم، خاطرنشان کرد: نمازجمعه یک رسانه قوی و موثر است که خبرنگاران به خصوص بسیج رسانه می توانند ارتباط قوی با این نهاد داشته باشد.

 

انتهای پیام/٧٠٠۴٢

منبع: فارس

کلیدواژه: کاشمر امام جمعه تربیت نیروی رسانه ای بسیج رسانه امام جمعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۴۰۲۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت باید راه را برای مشارکت فعالانه کارگران فراهم کند

در راستای تأمین این منویات ذکر چند نکته ضروری است:

نخست اینکه یکی از اولویت‌های جامعه کارگری در آستانه روز جهانی کارگر، مقوله درآمد و معیشت است. قدرت خرید کارگران در سال‌های اخیر به‌شدت کاهش پیدا کرده است. امروز یکی از مطالبات عمومی کارگران، افزایش دستمزد است و بر این اساس رقمی که  امسال برای حداقل مزد تعیین شده به هیچ وجه کفاف نیازهای معیشتی آنان را نمی‌دهد و انتظار دارند رقم مزد۱۴۰۳ مورد بازنگری قرار گیرد. 

خواسته دیگر کارگران این است که به مطالباتشان برای مشارکت در بازار کار توجه شود، بنابراین دولت باید راه را برای مشارکت فعالانه کارگران فراهم کند. اگر فکر کنیم نظرات کارگران بدون اثرگذاری و کارآمدی است، کشور را از سرمایه نیروی انسانی محروم کرده‌ایم و از این ظرفیت عظیم که همانا حضور و مشارکت کارگران است، غفلت ورزیده‌ایم. کارگران هم دانش و مهارت دارند و هم نیروی انسانی بالقوه و موتور محرک توسعه هستند. در همه کشورها محوریت بازار کار، اول سرمایه انسانی (نیروی کار) است و بعد سرمایه‌های مادی؛ اما متأسفانه در ایران به این امر توجه نداریم و اگر بخواهیم از این ظرفیت بزرگ برای توسعه و رونق تولید استفاده کنیم، باید به کارگران توجه ویژه داشته باشیم.

فراموش نکنیم کارگران علاوه بر اینکه صاحب مهارت‌اند، بعضاً کارآفرین هم هستند و می‌توانند در قالب شرکت‌های دانش‌بنیان فعالیت‌های خارق‌العاده انجام دهند یا از طریق تشریک‌مساعی با همکاران خود بخش‌های بزرگی از مشکلات صنعتی کشور را حل کنند. بنابراین توجه به کارگران و مشارکت و اعمال رأی آن‌ها در تصمیمات هم می‌تواند برای این قشر، روحیه‌بخش باشد و هم در عین حال امنیت ملی را ارتقا دهد.

اکثر قریب به اتفاق کارگران، قراردادی هستند، کارگران به فردا و آینده شغلی خود اطمینان ندارند اما متأسفانه دولت سازوکارهای مناسبی برای حمایت از کارگر ندارد نظارت‌ها نیز ضعیف است، امنیت شغلی کارگران دچار مشکلات اساسی شده است.

دیگر خبرها

  • پشتوانه‌سازی و قهرمان‌پروری از مهمترین برنامه‌های هیات اتومبیلرانی خوزستان
  • عهد کردیم خودسانسوری نکنیم
  • خنثی‌سازی دروغ‌های رسانه‌ای صهیونیست‌ها در قاب تلویزیون
  • فعالیت هدفمند در فضای مجازی مورد توجه قرار گیرد
  • رونمایی از سند ۵ ساله توسعه شاخص‌های آموزشی، فضاها و نیروی انسانی سیستان و بلوچستان
  • یکی از رسالت‌های «مهر» روایت الگوهای موفق حلقه‌های میانی است
  • ماموریت موفق رسانه ملی در روایت اول وعده صادق
  • فرهنگ‌سازی و آموزش، راهبرد موثر در کاهش حوادث رانندگی
  • دولت باید راه را برای مشارکت فعالانه کارگران فراهم کند
  • ساترا در حال بررسی وضعیت اقتصادی نمایش خانگی / در وعده صادق روایت اول را ارائه دادیم