Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-29@18:15:38 GMT

ساعی: به همدلی جامعه تکواندو نیاز داریم

تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۴۱۳۸۶

ساعی: به همدلی جامعه تکواندو نیاز داریم

مراسم افتتاحیه رویدادهای بین‌المللی تکواندو به میزبانی ایران، با حضور رئیس فدراسیون تکواندو و ناظر فدراسیون جهانی عصر امروز (دوشنبه 16اسفندماه) در خانه تکواندو برگزار شد.

به گزارش برنا؛ مراسم افتتاحیه چهار رویداد بین‌المللی تکواندو عصر امروز (دوشنبه 16 اسفندماه) با حضور هادی ساعی رئیس فدراسیون تکواندو، استاد اسماعیل آذرپاد، «ماهر مقابله» ناظر فنی فدراسیون جهانی تکواندو، مسعود لشگری سرپرست دبیری فدراسیون تکواندو، عشرت شاه‌محمدی سرپرست نایب رئیسی بانوان، طاهره طاهریان نایب رئیس کمیته ملی المپیک بانوان، زهرا سروی نایب رئیس سابق فدراسیون تکواندو، روسای فدراسیون تکواندو عراق و اردن، امیر فولادی رئیس تربیت بدنی نیروی مسلح، دکتر حلاج‌پور نماینده ایرانیان خارج از کشور، جمعی از پیشکسوتان، داوران و نفرات منتخب تیم‌های حاضر در این رویدادها در خانه تکواندو برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدای این مراسم تلاوتی چند از آیات قرآن کریم در سالن طنین‌انداز و سپس سرود جمهوری اسلامی ایران پخش شد.

در ادامه هادی ساعی، رئیس فدراسیون تکواندو، درباره میزبانی ایران از چهار رقابت بین‌المللی بیان کرد: ابتدا از تکواندوکاها، داوران، شرکت‌کنندگان، مربیان و تیم‌ها بابت اینکه حضور در فدراسیون تکواندو و چهار رویداد بین‌المللی از جمله یازدهمین دوره مسابقات جام باشگاه‌های آسیا، سی و دومین دوره مسابقات جام فجر و چهارمین دوره مسابقات جام ریاست فدراسیون جهانی  را پذیرفته‌اید، تشکر می‌کنیم.

وی افزود: همچنین خدمت تیم‌ها و کشورهای شرکت‌کننده در این رویداد‌ها خیر مقدم عرض می‌کنم. امیدوارم ایامی که مهمان ما هستید بتوانیم میزبان شایسته‌ای برای شما عزیزان باشیم. آرزومند حضور مجدد شما در رویدادهای بعدی در جمهوری اسلامی ایران هستیم. همچنین به «ماهر مقابله» ناظر فدراسیون جهانی تکواندو، طاهره طاهریان نایب رئیس بانوان کمیته ملی المپیک، امیر فولادی رئیس تربیت بدنی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران و پیشکسوتان تکواندو خوشامد می‌گویم.

ساعی با اشاره به حضور برترین تکواندوکاها در چهار رقابت بین‌المللی تهران عنوان کرد: بی‌شک حضور ارزشمند قهرمانان المپیک، جهان، آسیا و ورزشکاران دارای رنکینگ برتر بر کیفیت فنی و زیبایی و جذابیت دیدارهای در حال حاضر تاثیر بالایی داشت و رقابت‌های بسیار مهیجی را شاهد هستیم.

رئیس فدراسیون تکواندو همچنین بیان کرد: جا دارد از زحمات مدیریت قبلی سیدمحمد پولادگر و همکاران ایشان قدردانی کنم که در طول سالیان متمادی زحمات زیادی برای مجموعه تکواندوی ایران کشیدند. بسیار خرسندم برای اولین بار در جمهوری اسلامی ایران میزبان برگزاری مسابقات جام باشگاه‌های آسیا در بخش بانوان بودیم و اهمیت به ورزش زنان و توسعه آن در دستور کار است و در این راه حمایت همه‌جانبه وزارت ورزش و جوانان و کمیته ملی المپیک را خواهانیم.

ساعی با اشاره به روزهای شلوغ پیش روی تکواندو در سال جاری اظهار کرد: در سال ۲۰۲۲ رویدادهای بسیار مهمی در پیش داریم و سال پرکاری خواهد بود و رقابت‌های قهرمانی آسیا و قهرمانی جهان در تمامی رده‌های سنی تا بازی‌های آسیایی، کشورهای اسلامی، یونیورسیاد دانشجویان، بازی‌های آسیایی و جوانان و در کنار همه این‌ رقابت‌ها مسابقات گرندپری و گرنداسلم را در پیش داریم.

ساعی  با اشاره به استعدادهای پرشمار رشته ورزشی تکواندو، عنوان کرد: تکواندو ایران پر از استعدادها و سرمایه‌های معنوی است و وظیفه ماست با استفاده از این پتانسیل‌ها در راه اعتلای ایران تلاش مضاعف داشته باشیم. این مهم قطعا با همدلی و همفکری کلیه اعضای خانواده تکواندو ایران اتفاق خواهد افتاد.

ساعی در پایان گفت: لازم می‌دانم از همکاری‌های وزارت ورزش و جوانان، کمیته ملی المپیک، وزارت امور خارجه و فدراسیون پزشکی- ورزشی تشکر و قدردانی کنم. همچنین از تلاش‌های شبانه‌روزی همکارانم و کمیته‌های فدراسیون جهت برگزاری هرچه باشکوه‌تر این رقابت‌ها تشکر و قدردانی می‌کنم.

در ادامه مراسم افتتاحیه، سوگندنامه داوران توسط داوران بین‌المللی و سوگندنامه ورزشکاران توسط ورزشکاران ایرانی و پاکستانی قرائت شد و سجاد مردانی کاپیتان تیم ملی تکواندوی آقایان مراسم رژه  را  با حمل پرچم  ایران  آغاز کرد.

همچنین یک لوح و تندیس یادبود از سوی هادی ساعی رئیس فدراسیون تکواندو به «ماهر مقابله» و «هازیم نعیمت» رئیس اتحادیه تکواندو کشورهای عربی و رئیس فدراسیون تکواندو کشور اردن اهدا شد.

در انتهای مراسم اجرای نمایش هانمادانگ توسط قهرمانان این رشته برگزار شد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تکواندو هادی ساعی فدراسیون تکواندو گرندپری گرنداسلم رقابت های بین المللی رئیس فدراسیون تکواندو جمهوری اسلامی ایران کمیته ملی المپیک فدراسیون جهانی مسابقات جام بین المللی نایب رئیس رقابت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۴۱۳۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جت ۷۲ نفره پاسخگوی نیاز صنعت هوایی ایران نیست!​

تین نیوز

معاون علمی رئیس جمهور گفت: در یک کارگروه تخصصی با دستور رئیس جمهور و بعد از ۸ جلسه تخصصی درباره هواپیمای جت ۷۲ نفره به این نتیجه رسیدیم که این پروژه به دلایل متعدد پروژه ای نیست که جوابگوی صنعت هواپیمایی کشور باشد.

 

به گزارش تین نیوز به نقل از تسنیم، نشست خبری سالیانه دکتر روح الله دهقانی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهوری در محل معاونت علمی برگزار شد.

دهقانی در پاسخ به سوالی درباره آخرین وضعیت پروژه ساخت هواپیمای جت 72 نفره ایران گفت: در رابطه با پروژه هواپیمای 72 نفره باید بگویم که ایران یکسری هواپیماهای آی آر 140 یا همان ایران آنتونوف 140 در یک دوره ای با اوکراین تعریف کرد و این هواپیماها بعضاً در کشور ساخته شدند و 5 فروند نیز وجود داشت و روابط با اوکراین و  سوانحی که هواپیما داشت باعث توقف پروژه شد.

دهقانی گفت: یک بحثی مطرح شد که برپایه همان هواپیما یک ارتقایی در بال، بدنه و موتور انجام شود و یک بازطراحی انجام شود باتوجه به اینکه اجزای هواپیما را داریم یعنی 8 تا هواپیمای 140 را داریم یک هواپیمای جت 72 نفره طراحی و ساخته شود.

معاون علمی رئیس جمهور گفت: این پروژه تعریف شد و در دوره قبلی معاونت علمی به عنوان یک پروژه دانشگاهی که 5 تا شرکت دانش بنیان نوپا نیز به این پروژه کمک می کردند تعریف شد.

وی گفت: رشته بنده و تخصص بنده هوا و فضا است و ما از این پروژه بازدید کردیم که پروژه بسیار خوبی بوده و از نظر تحقیقاتی تیم بسیار خوبی دارد و کمک کرده است تا تعدادی از فارغ التحصیلان دانشگاهی کنار یکدیگر جمع شوند و کارهایی انجام دهند.

دهقانی تأکید کرد: پروژه از لحاظ حجم فنی و حجم کارهای انجام شده و از نظر زیرساخت های موجود در کشور اصلاً زیرساخت نداریم. فرض کنید که زیرساخت داشته باشد اگر یک هواپیمای ارتقایافته را به میدان بیاوریم آیا کسی سوار آن خواهد شد؟

معاون علمی رئیس جمهور خاطرنشان کرد: بررسی های ما نشان می دهد که مجموعه وزارت دفاع یک برنامه بسیار خوبی دارد تا این هواپیماها را با یک تغییر طراحی تحت هواپیمای ترابری سیمرغ استفاده کند و یک فروند از آن نیز پرواز کرد.

وی ادامه داد: امروز خود سیمرغ نیز برای تأمین قطعات اولیه و بدنه های اولیه مشکل دارد چه برسد که بدنه آن تأمین شده و به سراغ هواپیمای 72 نفره برود. 

وی تأکید کرد: لذا مطلقاً در یک کارگروه تخصصی که با دستور رئیس جمهور شکل گرفت و بعد از 8 جلسه تخصصی درباره بحث هواپیما به این نتیجه رسیدیم که پروژه هواپیمای 72 نفره به دلایل متعدد از جمله نبود هواپیماهای پایه که می خواهد ارتقا پیدا کند و دلایل دیگر، پروژه ای نیست که جوابگوی صنعت هواپیمایی کشور باشد.

دهقانی گفت: تصمیم کارگروه این بود که ما در هواپیماسازی شرکت های دانش بنیان ویژه ای داریم که این شرکت ها توانمندی های زیادی دارند. به جای اینکه مثل خودروسازی از قسمت های آسان تر مثل بال و بدنه شروع کنیم به سراغ قسمت های کم حجم تر و ارزشمندتر برویم که اصطلاحاً به آن LVHV می گویند. مثل های سیستم های ناوبری، سیستم های هدایت، ابزارهای موتور، تجهیزات موتور، ارابه فرود و ... از جمله این قسمت ها است.

معاون علمی رئیس جمهور گفت: ساخت هواپیماسازی کار ساختی نیست بحث گرفتن استانداردهای جهانی نیز بسیار مهم است و بایستی با کشورهایی که روابط خوب داریم کنسرسیوم تشکیل بدهیم و در دنیا نیز همه هواپیماسازهای اصلی کنسرسیوم تشکیل می دهند.

وی گفت: جمع بندی کارگروه این است که به عنوان عضوی از کنسرسیومی بزرگ که بخش بسیار خوبی از آن هواپیماسازی روسیه است بتوانیم در یک هواپیمای جدید روسیه و مشغول کار است در یک بخشی از آن مشارکت کنیم.

دهقانی تأکید کرد: هر زمانی توانستیم در زمینه های مختلف فنی، تهیه تجهیزات و زیرساخت ها به یک ایده ال مناسب برسیم یک کنسرسیوم تشکیل خواهیم داد.

معاون علمی رئیس جمهور گفت: تیم ساخت هواپیمای 72 نفره بسیار تیم خوب و ارزشمند بود و کارهای خوبی کرده بود. مجموعه صنایع هوایی پذیرفت که از این تیم در پروژه های هواپیمایی حمایت کند و مجموعه معاونت علمی نیز تاکنون کمک های بسیار زیادی را به این مجموعه کرده است.

وی تأکید کرد: از نظر ارزش دلاری به پول امروز نزدیک به 500 تا 1 میلیون دلار هزینه ای بوده که برای پروژه در سال های اخیر شده است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • شوک به تیم ملی: ستاره ایران VNL را از دست داد
  • وعده رییس فدراسیون والیبال به ساحلی‌بازان برای صعود به المپیک
  • رئیس فدراسیون ورزش کارگری: فعالیت خانم‌ها و آقایان یکسان می‌شود/ امسال لیگ کارگری هم خواهیم داشت
  • رئیس فدراسیون ورزش کارگری: فعالیت خانم ها و آقایان یکسان می‌شود/ امسا لیگ کارگری هم خواهیم داشت
  • کنایه بایدن به ترامپ: با یک بچه ۶ ساله رقابت می‌کنم
  • تمرین تیم ملی والیبال و یک تماشاگر ویژه: آقای رئیس!
  • بدرقه ساحلی بازان زیر ۱۹ سال والیبال به مسابقات آسیایی
  • جت ۷۲ نفره پاسخگوی نیاز صنعت هوایی ایران نیست!​
  • همدلی مردم ایران با تیم ملی فوتسال
  • جت ۷۲ نفره پاسخگوی نیاز صنعت هوایی ایران نیست!