Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/لرستان وزیر کشور گفت: شوتی و کولبری پدیده‌های قابل قبولی نیستند و آنچه مهم است این است که اقتصاد مرزنشینان جزو موضوعاتی است که مورد توجه است.

احمد وحیدی در جمع خبرنگاران در خصوص نقش بازرسی در دولت سیزدهم، اظهار کرد: انتصابات در دولت سیزدهم باید براساس شایسته‌سالاری باشد و دولت در بحث انتصابات روی شایسته‌سالاری تاکید جدی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در بحث انتصابات دستگاه‌های ذیربط نظارتی در کنار دستگاه‌هایی که مسئولیت اولیه و اصلی را برعهده دارند دنبال کنند.

وزیر کشور گفت: در دولت مردمی و انقلابی دکتر رئیسی گزارشی مبنی بر تخلف و رانت در انتصابات به ما داده نشده اما آنچه د ردولت قبلی رخ داده باید روش رسیدگی به آن را پیدا کرد.

وحیدی عنوان کرد:  تخلفات سال‌های گذشته نیز باید طبق روال قانونی رسیدگی و پیگیری شود.

اقتصاد مرزنشینان جزو موضوعاتی است که مورد توجه است

وی در پاسخ به این سوال که شوتی‌ها یکی از معضلات لرستان است، بیان کرد: شوتی و کولبری پدیده‌های قابل قبولی نیستند و آنچه مهم است این است که اقتصاد مرزنشینان جزو موضوعاتی است که مورد توجه است و برای آنها برنامه‌ریزی در حال انجام است تا اقتصاد مرزنشینان را در یک قالب صحیح دنبال کنیم که این مهم در وزارت اقتصاد و وزرات‌خانه‌های مربوطه در حال پیگری است و ما نیز کمک خواهیم کرد که این موضوعات را به گونه‌ای شکل دهیم که شاهد پدیده‌هایی نظیر این موارد نباشیم.

وزیر کشور در خصوص تقسیمات کشوری گفت: این موضوع روال خاص خود را دارد و درخواست‌ها بررسی کارشناسی می‌شود و چنانچه در کمیسیون‌های مربوطه دولت مورد تایید قرار بگیرد و  در صحن دولت می‌رود و تصمیم‌گیری نهایی انجام می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی احمد وحیدی دولت سیزدهم وزارت اقتصاد شوتی کولبری اقتصاد مرزنشینان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۴۲۵۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«کولبری» نه شغل است و نه شریف/ مردم از ناچاری بار بر دوش می‌گیرند

آفتاب‌‌نیوز :

در روز‌های آغازین سال جدید، چندین کولبرِ مریوانی، جان خود را از دست دادند؛ بالا رفتن آمار مرگ و میر کولبران به گفته عبدالله بلواسی، فعال صنفی کارگران مریوان، باید یک زنگ خطر جدی تلقی شود.

او در این رابطه گفت: همانگونه که همگان می‌دانیم و رسانه‌ها با اقتدارِ بسیار اعلام می‌کنند، بعد از نفت، مرز باشماخ مریوان بیشترین میزانِ درآمد را برای ایران و خزانه بیت‌المال دارد، اما باید پرسید سود‌های هزاران میلیاردی روزانه‌ی مرز باشماخ کجا و به جیب چه کسانی می‌رود؟ آیا حاصل این همه تجارت در مرز باشماخ، به غیر از ارابه‌های مرگ، خطرآفرینی جاده‌های کردستان و مرگ روزانه کولبران چیز دیگری هم بوده است؟! این تجارت عظیم، سودی برای مردم نداشته است حتی رانندگان ترانزیت، قربانیان سیستم سرمایه‌داری و استثمار صاحبان ترانزیت‌ها هستند.

بلواسی ادامه داد: درحالیکه اگر مدیران محلی دلسوز بودند، با اختصاص فقط یک درصد از درآمد باشماخ می‌توانستند صد‌ها شغل ایجاد کنند، مریوان را با داشتن پتانسل فوق العاده گردشگری قطب گردشگری ایران کنند و به تبع آن هزاران شغل ایجاد شود تا هیچکس محتاج کولبری نشود.

به گفته این فعال کارگری، سیاست‌های فقیرسازیِ دولت‌های پیاپی، گروه زیادی از جوانان و تحصیلکردگان و حتی ورزشکاران را مجبور به کولبری کرده است.

او «شغل دانستن کولبری» را یک رویکرد ناعادلانه در جهت پاک کردن صورت مساله دانست و گفت: اشتباه نکنیم کولبری نه شغل است و نه شریف، مردم از روی ناچاری باری را که باید حیوانات حمل کنند بر دوش می‌گیرند و در برابر دریافت چند ریال پول، جان را برای نان می‌دهند.

بلواسی در پایان گفت: به راستی تا کی باید هر روز شاهد مرگ جوانان در جاده‌های مرگ و سقوط کولبران جوان و پیر و جان باختنِ دلخراشِ آنان باشیم؟ تا کی باید شاهد در عزا نشستن مادرانی باشیم که فرزندانشان برای یک لقمه نان خالی به کوهستان می‌زنند و دیگر هرگز برنمی‌گردند؟

منبع: خبرگزاری ایلنا

دیگر خبرها

  • «مست عشق» فیلم قابل قبولی نیست/ فروش بالا نمی‌تواند دلیل بر کامل بودن یک اثر باشد
  • استاندار : مردم سالاری جمهوری اسلامی در دنیا بی‌نظیر است
  • استاندار آذربایجان‌شرقی: مردم سالاری نظام جمهوری اسلامی در دنیا بی‌نظیر است
  • حضور و اراده مردم در سرنوشت کشور بزرگترین پدیده انقلاب اسلامی
  • مردم سالاری نظام جمهوری اسلامی در دنیا بی‌نظیر است
  • گزارشی از زنده به گورشدن ۲۰ نفر + جزئیات | جسدهایی که به دلیل تکه تکه شدن یا تجزیه آنها قابل شناسایی نیستند...
  • «کولبری» نه شغل است و نه شریف/ مردم از ناچاری بار بر دوش می‌گیرند
  • مبنای انتصابات در دستگاه‌ها شایسته سالاری است
  • ملاک انتخاب ها شایسته سالاری است/ لزوم سوق استان به سمت توسعه
  • منتظری: حجاب در ایران قانون است؛ همه باید از آن پیروی کنند، حتی کسانی که مسلمان هم نیستند