Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- استاندار لرستان با تشریح وضعیت دو طرح بزرگ صنعتی و راکد صنعتی این استان گفت: فولاد ازنا آماده واگذاری شد اما به علت مشکلات حقوقی به نقطه اول بازگشت اما در زمینه راه‌اندازی دوباره کارخانه عظیم‌خودرو خوش‌بین هستم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، فرهاد زیویار شب گذشته در گفت‌وگوی ویژه خبری با صدا و سیمای مرکز لرستان با اشاره به سفر هفته قبل خود به پایتخت و دعوت از بانک‌های خصوصی برای تسهیلات پروژه‌های عمرانی لرستان افزود: هفته قبل پیگیری سد معشوره را داشتیم و این هفته نیز پروژه راه آهن پیگیری شدیم و در این رابطه  با معاون راه آهن و شرکت زیرساخت جلسه‌ای برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زیویار با اشاره به پروژه‌های راکد سدمعشوره و راه آهن در لرستان افزود: این پروژه‌ها را در قالب مصوبه تعریف کردیم، این طرح‌ها در سالیان قبل پیشرفت‌هایی داشته‌ اما چون پیشرفت فیزیکی کندی داشته‌اند در سفر رئیس جمهور به جریان درآمدند اما مصوبات آنها از طریق استان نیز نیاز به پیگیری دارد.

وی با اشاره به راه آهن خرم‌آباد- دورود اندیمشک عنوان کرد: راه آهن جزء زیرساخت‌های اساسی برای توسعه هر استان محسوب می‌شود و لرستان جزء معدود استان‌هایی است که راه آهن آن حدود 80 سال است احداث شده اما مرکز استان از آن بهره نمی‌برند. در اوایل دهه 90 تکمیل و راه‌اندازی راه آهن مطرح اما در مقطعی متوقف شد اما در این دوره جزء مصوبات سفر شد و لازم است پیگیری شود چون برای پروژه‌های راه آهن و سد معشوره حدود 10 هزار میلیارد اعتبار نیاز دارند که باید پیگیری کنیم.

استاندار لرستان با بیان اینکه هر پروژه‌ای وقتی در سفر رئیس جمهور مورد توجه قرار می‌گیرد اعتبارش نیاز به پیگیری دارد و گرنه به سرنوشت طرح‌های معطل دچار می‌شود، بیان کرد: راه آهن لرستان بالغ بر 500 میلیارد نیاز دارد که اگر پیگیری نشود ممکن است اعتبارش در جای دیگر هزینه شود بنابراین باید پیگیر جذب اعتبارات آن باشیم.

وی با اشاره به بحث توسعه فرودگاه و توسعه صنعت جهانگردی و با بیان اینکه فرودگاه از زیرساخت‌های مورد نیاز استان است گفت: فرودگاه لرستان بالغ 90 سال عمر دارد و از استانداردهای لازم برخوردار است اما بخشی از مشکل اکثر پروازها به مشکل ناوگان هوایی برمی‌گردد که از موقعیت مناسبی برخوردار نیست. بخشی از کمبودها بین مراکز استان‌ها سرشکن می‌شود که در سفر وزیر راه گفتند دنبال خرید هواپیما هستیم و قول مساعد دادند که فرودگاه لرستان را در افق 1401 مورد عنایت قرار دهند و امکاناتی می‌دهند.

زیویار با اشاره به پروازهای عتبات عالیات، عنوان کرد: علی‌رغم اینکه در گذشته پرواز به عتبات داشته‌ایم اما اکنون نداریم، در دیداری که با رئیس سازمان هواپیمایی کشوری داشتیم پس از مذاکرات وعده دادند که پرواز عتبات عالیات از این فرودگاه در سال 1401 قطعی است و در این رابطه مردم اطمینان داشته باشند و امیدواریم که بعد از آن سفر حج هم داشته باشیم.

وی با اشاره به صحبت‌های رئیس سازمان هواپیمایی کشوری در مورد ظرفیت فرودگاه خرم‌آباد، تصریح کرد: بحث حمل و نقل هوایی موضوعی است که رئیس سازمان روی آن تاکید دارد و قرار است حمل و نقل بار هوایی در فرودگاه خرم‌آباد به صورت پایلوت غرب کشور اجرایی شود و در استان نیز تلاش می‌کنیم فرودگاه خرم‌آباد از هر حیث آماده جهت سرویس دهی به مردم باشد.

استاندار لرستان اظهارداشت: رئیس سازمان هواپیمایی کشور گفت، لرستان می‌تواند پایلوت باروری ابرها شود و برای اطفای حریق جنگل‌ها نیز از این مجموعه بهره برد و قرار شد این مهم در دستور کار قرار گیرد.

وی با اشاره به ظرفیت‌های آبی و اجحاف‌هایی که در گذشته اعمال شده، افزود: در سفر رئیس جمهور به لرستان 21 مصوبه در حوزه آب داشته‌ایم که  اکنون برخی پروژه‌های راکد آبی فعال شده‌اند و 600میلیارد تومان اعتبار مصوبات بخش آب در سفر رئیس جمهور به لرستان بوده که از جمله آنها آبگیری سد کمندان، سد تاج امیر، تکمیل تصفیه خانه‌ها، آبرسانی شبکه‌های آبیاری و ایستگاه‌های پمپاژ است.

زیویار گفت: اعتبار سد معشوره 10 درصد اعتبار دولتی از صد درصد در نظر گرفته شده جذب شده که سال 1401 آغاز شود، این طرح یک مگاپروژه است که 10 هزار میلیارد نیاز دارد که بتواند حدود 700‌ میلیون آب دخیره کند.

وی تصریح کرد: 90 درصد اعتبار مورد نیاز آن هم در مصوبه ابلاغ شده است و قرار است یا با تهاتر نفت یا مصوبه اعتبار بانک‌ها تملک شود که هر دو مسیر را دنبال می‌کنیم.

استاندار لرستان با اشاره به محور ازنا- شازند گفت: یکی از محورهای اساسی سفر رئیس جمهور باند دوم ازنا- شازند بود که 150 میلیارد تومان اعتبار سفر داشت که 100 میلیون تومان اعتبار و 50 میلیون تومان قیر رایگان است اما پیگیری نیاز دارد.

زیویار اظهارداشت: با پیگیری‌های صورت گرفته پس از سفر مبلغ 30 میلیارد تومان از 100 میلیارد اعتبار آن در اختیار شرکت زیرساخت جهت تکمیل قرار گرفت.

وی با اشاره به محور خرم‌آباد به پلدختر، تصریح کرد: این محور جزء راه‌های اصلی کشور است که در سیل خسارت دید این پروژه در چهار فاز تعریف شده است که یک فاز آن تامین اعتبارش مشکل دارد که جلساتی برگزار و بنا داریم برای قرارداد با مدیرعامل بانک ملی جلسه داشته باشیم که کار لازم دارد چون دو بانک اعلام آمادگی کرده‌اند و باید پیگیری شود.

 

ادامه پیگیری تسنیم| وعده دوباره مسئولان برای راه‌اندازی فولاد ازنا؛ آیا قفل فولاد 19 ساله باز می‌شود؟کارخانه فولاد ازنا در کوره وعده‌ها؛ آیا دولت رئیسی طلسم 19 ساله را می‌شکند؟ + فیلمانتقاد امام جمعه خرم‌آباد از رکود در کارخانه‌های فولاد لرستان /‌‌‌ فولاد ازنا و صدر فولاد خرم‌آباد بهره‌ای به ‌مردم نرساند‌ند‌

استاندار لرستان با اشاره به قطعه دوم آزادراه بروجرد- اراک، گفت: با مدیرعامل شرکت زیرساخت مطرح شد و قرار شد موضوع در دستور کار قرار گرفته و 20 درصد کارهای اولیه‌ آن نیز انجام شده است.

وی همچنین با اشاره به پروژه‌های راکد صنعتی استان با بیان اینکه واحد تولیدی فولاد ازنا و عظیم‌خودرو مشکلات حقوقی دارند گفت: فولاد ازنا آماده واگذاری شد اما به جهت دعواهای حقوقی به همان نقطه اول برگشتیم، بنده نه خوش بین و نه بدبین هستم اما پیگیری می‌کنیم چون نمی‌توان اشخاص حقیقی را وادار کرد اما از ابزارها و امکانات خودمان برای راه‌اندازی آنها استفاده می‌کنیم با همکاری اشخاص، دستگاه قضا و قوه مجریه باید پیگیری کنیم اما عظیم خودرو را می‌توان تاحدودی خوش‌بین بود.

زیویار گفت: باید برادری خود را به مردم ثابت کنیم، آنها برادری خود را در انتخابات و امور مختلف به ما اثبات کرده‌اند ما نیز باید فعالیت جهادی داشته باشیم.

انتهای پیام/641/ن/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استاندار لرستان سفر رئیس جمهور رئیس سازمان فولاد ازنا راه اندازی عظیم خودرو خرم آباد پروژه ها راه آهن خوش بین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۴۵۳۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیای مستقیم فولاد هرمزگان ۱۵ درصد فراتر از طراحی کارخانه

هرمزگان-جام جم انلاین-مدیر احیا مستقیم شرکت فولاد هرمزگان با اشاره به اینکه برای رکورد زنی تولید واحد احیای مستقیم افزایش کمیت همراه با حفظ کیفیت مدنظر بود، گفت: تولید این واحد در فروردین‌ماه امسال ۱۵ درصد بالاتر از طراحی کارخانه بوده که در واقع بهترین عملکرد یک واحد احیا مستقیم با این ظرفیت تولید نسبت به طراحی در سطح ایران محسوب می‌شود. 

 

علیرضا نجار قویدل  در تشریح جزئیات این خبر افزود: در فروردین ‌ماه امسال واحد احیا مستقیم موفق به ثبت چهار رکورد تولید روزانه و همچنین رکورد تولید ماهیانه آهن اسفنجی به میزان ۱۷۰ هزار و ۳۰۰ تن شد.

وی بیان کرد: نخستین رکورد روزانه مجموع دو مدول به میزان پنج هزار و ۹۵۸ تن در ۱۳ فروردین‌، دومین رکورد روزانه مجموع دو مدول به میزان پنج هزار و ۹۷۶ تن در ۱۸ فروردین‌، سومین رکورد روزانه مجموع دو مدول به میزان ۶ هزار و ۵۱ تن در تاریخ ۱۹ فروردین‌ و چهارمین رکورد جدید روزانه مجموع دو مدول به میزان ۶ هزار و ۸۶ تن در ۲۲ فروردین‌ ثبت شده است.

مدیر احیا مستقیم شرکت فولاد هرمزگان اظهار کرد: همچنین رکورد ماهیانه مدول A به میزان ۸۴ هزار و ۱۴۳ تن و رکورد ماهیانه مدول B به میزان ۸۶ هزار و ۱۵۷ تن و در مجموع به میزان ۱۷۰ هزار و ۳۰۰ تن در فروردین‌ امسال انجام شده است.

وی یادآور شد: باتوجه به اینکه بیش از ۱۴ سال از عمر مدول‌های واحد احیا مستقیم می‌گذرد، برای داشتن یک تولید بهینه همراه با افزایش نرخ تولید، ضروری است یک برنامه‌ریزی چند ماهه انجام شود که همکاری انجام شده در تمامی واحدهای بهره‌برداری و سایر واحدهای شرکت، باعث شد واحد احیا مستقیم بتواند این نتیجه را کسب کند.

نجار قویدل خاطرنشان کرد: در بهمن‌ماه سال گذشته، مدول A واحد احیا مستقیم یکی از بزرگ‌ترین تعمیرات اساسی تاریخ فولاد هرمزگان را از ابتدای راه‌اندازی از لحاظ نفر ساعت و تعداد روزهای شات‌دان تجربه کرد که کیفیت خوب آن باعث شد این نتایج بی‌نظیر ثبت شود.

وی با اشاره به فعالیت‌های انجام شده در شات‌دان، تصریح کرد: در شات‌دان گذشته فعالیت‌های بزرگی نظیر تعویض کمپرسورها، اقدامات اساسی روی ریفرمر از جمله تعویض تیوب و شارژ کاتالیست و همچنین تعمیرات اساسی بر روی سیستم آب و تجهیزات آب‌رسانی انجام شد.

این مسوول ادامه داد: همچنین از این محل، راه‌اندازی واحد احیا مستقیم بعد از یک توقف سرد و طولانی انجام شد که با همکاری همه کارکنان درگیر در این واحد و واحدهای پشتیبانی به‌خوبی انجام و این فعالیت مهم باعث شد میزان توقفات به‌صورت روزبه‌روز کاهش و ریت تولید افزایش یابد.

نجار قویدل اظهار کرد: این روند خوب در سال جدید نیز ادامه یافت و فولاد هرمزگان شاهد رشد تولید آهن اسفنجی از نظر کیفیت و کمیت بود.

 

قویدل ابراز کرد: این افزایش تولید بدون هیچ پروژه ریومپ رخ‌ داده است که حاصل بهبود فرایندها، تدارکات خوب، ارسال مواد اولیه کیفی به واحد، پیگیری و اقدامات ساعتی، روزانه و شیفتی بسیار مناسب در تمامی قسمت‌های واحد احیا مستقیم بوده است.

وی اضافه کرد: با توجه به اینکه در واحد احیا مستقیم این میزان افزایش کمیت با حفظ کیفیت بوده است، به‌طور قاطع می‌توان اشاره کرد که این بهترین عملکرد یک واحد احیا مستقیم بدون ریومپ با این ظرفیت تولید نسبت به طراحی در کل ایران هستیم.

 

رییس دفتر فنی تولید احیا مستقیم شرکت فولاد هرمزگان نیز اظهار کرد: بهبود فرایند تولید و افزایش بهره‌وری در راستای رکوردشکنی واحد احیا مستقیم فولاد هرمزگان در فروردین‌ماه سال ۱۴۰۳ موفق به ثبت تولید ماهیانه جدیدی به میزان ۱۷۰ هزار و ۳۰۰ تن آهن اسفنجی شد.

حمید نظرنژاد افزود: این رکورد ارزشمند در حالی به دست آمد که آخرین رکورد ماهیانه مربوط به فروردین سال ۱۴۰۱ به میزان ۱۶۵ هزار و ۱۰۱ تن بود.

وی بیان کرد: در فروردین‌ماه سال ۱۴۰۳ قبل از تحقق رکورد ماهیانه شاهد تحقق رکوردهای روزانه مدول A و دو مدول بوده‌ایم که این رکوردهای تولید برای محصول آهن اسفنجی در صنعت فولاد بسیار قابل‌توجه بوده و نشان از پیشرفت و عملکرد برتر واحد آهن‌سازی فولاد هرمزگان است.

این مسوول اظهار کرد: این عملکرد برتر در نتیجه بهبود فرآیندهای تولید، بهره‌وری بالا و کاهش توقفات و افزایش تولید و مهم‌ترین بعد ارزشمند رکورد این است که این مهم در حالی رخ داد که تغییراتی برای افزایش ظرفیت زیر سقف در واحد انجام نشده است.

نظرنژاد ادامه داد: تحقق این رکوردهای تولید نتیجه همت و تلاش مستمر تیم‌های کاری، بهبود فرآیندهای تولید و همدلی در مدیریت عملیات بوده است.

دیگر خبرها

  • بازدید مدیرکل بازرسی لرستان از میدان شهدا خرم آباد
  • مشکلات ۴۱۲ نقطه حادثه خیز پرتصادف مرتفع شد/ پیش‌بینی ۴ میلیون زائر برای اربعین امسال
  • زباله سوز؛ نقطه پایانی رفع ابَرچالش سراوان
  • بهره‌برداری از طرح فروسیلیس منگنز ازنا تا چند ماه آینده
  • راه‌اندازی فاز دوم کارخانه فولاد بافت مصداق«جهش تولید با مشارکت مردم» است
  • بهره‌برداری از پروژه فروسیلیس منگنز ازنا در چند ماه آینده
  • واژگونی خودرو در جاده اراک به ازنا یک کشته بر جای گذاشت
  • احیای مستقیم فولاد هرمزگان ۱۵ درصد فراتر از طراحی کارخانه
  • تکمیل راه‌آهن دورود - خرم‌آباد از منابع مختلف پیگیری می‌شود
  • حملات پهپادی ویرانگر اوکراین به کارخانه های فولاد روسیه