Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-06@16:23:19 GMT

صاحبان کارتخوان بخوانند

تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۴۵۴۱۵

صاحبان کارتخوان بخوانند

وزیر اقتصاد اطمینان داده است که تراکنش‌های کارتخوان بر مالیات تاثیر ندارد. - اخبار رسانه ها -

به گزارش گروه رسانه های خبرگزاری تسنیم، به نقل از باشگاه خبرنگاران، اگر صاحب شغلی هستید یا کارتخوان بانکی دارید حتما در جریان قانون اتصال پایانه‌های فروش خود به پرونده مالیاتی تان هستید. قانونی که همین چند روز پیش به مدت دو هفته تمدید شد و تا 21 اسفند به دارندگان کارتخوان و درگاه پرداخت الکترونیکی مهلت داد تا دستگاه‌های خود را در سامانه امور مالیاتی و اتصال آن‌ها به پرونده مالیاتی ثبت کنند، در غیر این صورت دستگاه پوز یا درگاه پرداخت الکترونیکی آن‌ها غیرفعال خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال، این شائبه در برخی صاحبان مشاغل به وجود آمده است که سازمان مالیاتی، قصد دارد از اطلاعات دستگاه‌های کارتخوان برای دریافت مالیات استفاده کند. حتی برخی از آن ها، از ترس افزایش مالیات یا برای فرار مالیاتی اقدام به راه‌های دیگری به جز استفاده از کارتخوان کرده اند. در این گزارش ضمن آخرین خبر‌ها درباره این قانون از آخرین اظهارنظر‌ها درخصوص تاثیرگذار نبودن تراکنش کارتخوان‌ها بر میزان مالیات و راه‌های عجیب برخی از صاحبان مشاغل برای استفاده نکردن از کارتخوان نوشته ایم.

چگونگی ثبت کارتخوان و دیدن وضعیت پرونده مالیاتی

در راستای اجرای قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان، بانک مرکزی باید با همکاری سازمان مالیاتی برای سامان دهی دستگاه‌های کارتخوان بانکی و درگاه‌های پرداخت الکترونیکی اقدام می‌کرد. به همین دلیل کلیه اشخاص دارای ابزار پرداخت‌های بانکی می‌توانند با ورود به درگاه ملی خدمات الکترونیک مالیاتی به نشانی my.tax.gov.ir فهرست تمامی دستگاه‌های کارتخوان بانکی یا درگاه‌های پرداخت الکترونیکی خود را مشاهده و برای پیوست آن‌ها به پرونده‌های مالیاتی قبلی یا تشکیل پرونده مالیاتی جدید اقدام کنند.

البته پیشنهاد می‌کنیم شما هم که دستگاه کارتخوان ندارید نیز وارد سامانه شوید و از تعداد دستگاه‌های خودپردازی که به نام شماست و آخرین وضعیت پرونده‌های مالیاتی خود با خبر شوید قبل از این که مشکلات مالیاتی برای شما پیش بیاید. برای این که کارتخوان خود را ثبت کنید یا از وضعیت مالیاتی خود باخبر شوید ابتدا باید وارد درگاه ملی خدمات الکترونیکی سازمان امور مالیاتی کشور شوید و ثبت نام کنید. در اولین گام می‌توانید با استفاده از کد ملی، شماره تلفن همراه (شماره ملی و شماره تلفن همراه متعلق به یک فرد باشد) و تاریخ تولد، ثبت نام و نام کاربری و رمز عبور را از طریق پیامک دریافت کنید. حالا هم می‌توانید کارتخوان یا درگاه پرداخت الکترونیک خود را ثبت کنید و هم از آخرین وضعیت پرونده‌های مالیاتی خود از جمله بدهی‌های مالیاتی آگاه شوید.

ارتباط کارتخوان با مالیات

وزیر امور اقتصادی و دارایی در گفت وگوی دو روز پیش خود در برنامه نگاه یک شبکه اول سیما با بیان این که هراس و نگرانی از استفاده از دستگاه‌های پایانه پرداخت یا پوز‌ها درست نیست، افزود: «تراکنش این دستگاه‌ها مبنای تشخیص مالیات، واقع نخواهد شد.» سید احسان خاندوزی در ادامه درباره قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مودیان مالیاتی هم افزود: «قانون مکلف کرده بود بانک مرکزی با همکاری سازمان امور مالیاتی، سامان دهی پوز‌ها را انجام دهد و اتفاقات خوبی قبلاً رخ داده بود، اما سرعتی که در ماه‌های اخیر شاهدش هستیم نسبت به پیش از آن قابل مقایسه نیست.»

او افزود: «با شفاف شدن مسئله پایانه‌های پرداخت و اجرای سامانه مودیان و پایانه‌های فروشگاهی، اکنون شاید حدود یک سوم مودیانی را که در روز 14 اسفند 1400 می‌شناسیم محصول همین اتفاق باشد که فقط در سال 1400 رخ داده است و این به کاهش مسئله فرار مالیاتی، کمک زیادی می‌کند.» وزیر اقتصاد اطمینان داد که استفاده کردن از پوز‌ها و میزان تراکنش بیشتر یا کمتر، هیچ دلیلی مبنی بر مشمول شدن مالیات بالاتر توسط مودیان نخواهد بود بلکه قانون مکلف کرده است که این را به عنوان یک نمایه استخراج کند.

خاندوزی دریافت نکردن مالیات را بخشنامه کند

بعد از اظهارات وزیر اقتصاد در برنامه نگاه یک، رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ارتباطات اتاق اصناف تهران به آن واکنش نشان داد. علی توسطی به تجارت نیوز گفت: «در بازار قرض دادن پول به فعالان اقتصادی معتمد باب بود. از وقتی سازمان امور مالیاتی مطرح کرد که از دستگاه‌های پوز مالیات دریافت می‌کند حتی قرض دادن پول و روابط حسنه بین فعالان اقتصادی از بین رفت.» او همچنین بیان کرد: «وزیر اقتصاد بهتر است که اظهارنظر امروز خودش را در قالب یک بخشنامه مطرح کند تا نظم به بازار برگردد، در غیر این صورت این فضای بلبشو در بازار حاکم است.»

راه‌هایی برای استفاده نکردن از کارتخوان و فرار مالیاتی

هرچند طبق مصوبه جدید مجلس، کلیه صاحبان مشاغل پزشکی، پیراپزشکی، داروسازی و دام پزشکی و فروشندگان تجهیزات پزشکی مکلف هستند از کارتخوان استفاده کنند وگرنه پروانه کارشان باطل می‌شود، اما بعد از اجباری‌شدن ثبت دستگاه‌های کارتخوان در سامانه مالیاتی، برخی از دارندگان واحد‌های صنفی در اقدامی عجیب دستگاه پوز خود را به حراج گذاشته‌اند و بازار خرید و فروش کارتخوان در سایت‌های آنلاین فروش دست دوم داغ است. با این حال برخی از صاحبان مشاغل هم برای این که از دستگاه کارتخوان استفاده نکنند یا استفاده از آن را به حداقل برسانند، روش‌هایی را به کار می‌گیرندکه عملا باعث از بین رفتن این قاعده‌گذاری‌ها می‌شود که در ادامه به تعدادی از آن‌ها پرداخته ایم.

1- دریافت نقدی: شاید تا همین چند وقت پیش تنها در مطب برخی پزشک‌ها و برخی کلینیک‌ها شاهد دریافت پول نقد برای ارائه خدمات بودیم، اما بعد از اجباری شدن ثبت کارتخوان‌ها در پرونده مالیاتی تعداد مشاغلی که از این روش استفاده می‌کنند بیشتر شده است.

2- کارت به کارت: احتمالا شما هم با این موضوع برخورد کرده اید که هنگام تسویه حساب خریدی که انجام داده اید مسئول واحد صنفی از شما می‌خواهد که به جای پرداخت از طریق کارتخوان، مبلغ را برایش کارت به کارت کنید.

3- پرداخت از طریق عابر بانک: یکی از روش‌های دیگری که تازگی‌ها مد شده و برخی از آن استفاده می‌کنند پرداخت از طریق عابر بانک است. برخی از مشاغل که در نزدیکی بانک یا عابربانک مغازه دارند از این روش برای پرداخت‌ها استفاده می‌کنند. البته برخی مشاغل هم با داشتن عابربانک در محیط کاری شان هم از فروش سود می‌برند هم از طریق پرداخت ما در عابربانک شخصی‌شان.
4- استفاده از کارتخوان‌های متعدد: این روز‌ها شاهد استفاده از کارتخوان‌های متعدد در برخی مطب‌ها و مشاغل مختلف هستیم. نکته قابل تامل این جاست که هر کدام از کارتخوان‌ها هم متعلق به حرفه دیگری غیر از حرفه‌ای است که خدمت در آن ارائه می‌شود.

اخبار گروه سایر رسانه‌ها صرفا بازنشر اخبار سایت‌ها و خبرگزاری‌هاست و خبرگزاری تسنیم هیچ مسئولیتی در قبال آن ندارد.

انتهای پیام/

بازگشت به صفحه رسانه‌‌ها

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دستگاه های کارتخوان پرداخت الکترونیکی پایانه های فروش پرونده مالیاتی امور مالیاتی صاحبان مشاغل وزیر اقتصاد کارتخوان ها دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۴۵۴۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از ایمپلنت دندان چه می‌دانید؟ افرادی که دندان کشیده شده دارند بخوانند!

شاید تا 35 سال پیش کسی از ایمپلنت دندان و این رویداد ارزشمند خبر نداشت. هر کسی که در ایران به هر دلیلی دندان خود را می‌کشید، باید جای خالی آن را به عنوان یادگاری و یک درس عبرت بزرگ، در دهان تحمل می‌کرد. مشکلاتی از قبیل کمبود اعتماد به نفس، عدم تلفظ صحیح کلمات و حتی مشکل در جویدن غذا هم که به سبزه آراسته می‌شد. آن روزها شاید راه‌حلی برایش وجود نداشت، اما امروزه به قوت پیشبرد علم و تکنولوژی و تلاش دندان‌پزشکان شاهد روبداد بزرگی به نام کاشت دندان یا ایمپلنت دندان هستیم. اگر شما هم دندان کشیده شده دارید! نیازی نیست مانند گذشته‌ به تحمل مشکلات بپردازید، کافی است میزان اطلاعات خود را بالا ببرید و دستی به سر و صورت خود بکشید و از این پیشرفت بزرگ بشری استفاده کنید.

آیا ایمپلنت دندان (کاشت دندان) واقعا جای خالی دندان را پر می‌کند؟

هیچ فردی نیست که دندان خود را از دست داده باشد، اما نخواهد جایگزینی برای آن بیابد. ایمپلنت دندان که به عنوان کاشت دندان میان بیماران رواج یافته، یک روش درمان فوق‌العاده قدرتمند برای جایگزین کردن دندان از دست رفته است. بله این حقیقت دارد که امروزه برای پر کردن جای خالی دندان می‌توان از کاشت دندان استفاده کرد. کاشت دندان شامل قرار دادن یک پیچ فلزی درون استخوان فک است و سپس یک تاج دندان روی آن قرار داده می‌شود. به این ترتیب جای خالی دندان پر می‌شود و شخص به راحتی می‌تواند به انجام کارهای روزمره بپردازد.

چرا ایمپلنت دیجیتالی دقیق‌تر از ایمپلنت معمولی عمل می‌کند؟

ایمپلنت دیجیتال از روش‌های جدیدتر درمان ایمپلنت دندان است که در آن با استفاده از فناوری‌های دیجیتال سعی می‌شود، درمان سریع‌تر و دقیق‌تر انجام شود. در این نوع درمان از تجهیزات و فناوری‌های زیر استفاده می‌شود:

اسکن دیجیتالی جهت قالب‌گیری دیجیتالی: در روش قالب‌گیری دیجیتالی، نیازی به استفاده از خمیر قالب‌گیری نیست و صرفا با کامپیوتر، دهانتان اسکن شده و با تصاویری که ثبت می‌شود، کار ساخت ترمیم شروع خواهد شد. عکس برداری دیجیتال: این فناوری از جدیدترین تکنولوژی‌های عکس برداری دیجیتال است که در آن نیازی به قرار دادن فیلم در دهانتان نیست و فقط با دستگاه عکس گرفته می‌شود. دوربین داخل دهانی: با استفاده از دوربین دهانی، دندانپزشک میتواند به صورت کامل وضعیت دندان‌های شما را مورد برررسی قرار دهد. مدل سازی سه بعدی با کامپیوتر: مدل‌سازی سه بعدی با کامپیوتر به دندانپزشک کمک می‌کند تا وضعیت استخوان و عصب محل کاشت دندان را به صورت دقیق‌تر مشخص کند. این کار باعث کاهش دوره نقاهت کاشت دندان خواهد شد. طراحی و ساخت با کمک کامپیوتر: در این روش با دقت بالا ترمیم ساخته خواهد شد. در روش سنتی این کار حداکثر دو هفته طول می‌کشد و اما با استفاده تجهیزات دیجیتالی همه این موارد در مدت یک روز به اتمام خواهد رسید.

آیا ایمپلنت دندانی عوارض دارد؟

یکی از چالیش‌هایی که بیماران با آن مواجه هستند، این است که پس از صرف هزینه ایمپلنت دندان آیا درمان و بهبودی کامل صورت می‌گیرد؟ آیا ایمپلنت عوارض هم دارد؟ در پاسخ باید گفت دندانپزشکان از دقت بالایی در ایمپلنت استفاده می‌کنند. آنان سعی دارند با استفاده از آزمایشات اولیه از وضعیت استخوانی و دهانی شما اطمینان حاصل کنند تا بتوانند بهترین راه‌حل را ارائه دهند. بنابراین سعی کنید، تمامی آزمایشات قبل از ایمپلنت را انجام بدهید. عوارض ایمپلنت دندانی شامل دو نوع کوتاه مدت و بلند مدت است. عوارض کوتاه مدت ایمپلنت دندانی پس از کاشت بروز می‌کند و شامل درد بعد از ایمپلنت دندان، تورم، التهاب و خونریزی است. عوارضی که پس از ایمپلنت به وجود می‌آید، معمولا پس از مدت 2 هفته به صوتر کامل رفع می‌شود و جای نگرانی نیست. عوارض بلند مدت ایمپلنت شامل عفونت لثه، التهاب و تورم، شکستگی، لق شدن ایمپلنت، جدا شدن تاج دندان و حتی شکستگی کامل است.

خطرات ایمپلنت برای افراد دیابتی چه مواردی است؟

کاشت دندان برای دیابتی‌ها با چالش‌هایی همراه است. دیابتی‌ها به دلیل اینکه گلوکز خون‌شان بالاست با مشکلاتی از قبیل کاهش عملکرد گلبول سفید رو به رو هستند. از این رو احتمال افزایش عفونت نیز وجود دارد. با توجه به اینکه سیستم ایمنی این افراد ضعیف است، این امر می‌تواند به عنوان یک تهدید جدی برای پس زدن ایمپلنت دندان به شمار رود. لذا افراد دیابتی دقت کنند که زمانی می‌توانند ایمپلنت کنند که میزان گلوکز خون به حد نصاب کنترل شده بین محدوده 70 تا 180 برسد. میزان قند خون برای ایمپلنت در بیماران دیابتی صرفا وابسته به پارامتر hba1c در آزمایش قند خون است که باید کمتر از 8 باشد.

آیا با وجود عوارض بعد از کاشت ایمپلنت، می‌توان ریسک کاشت دندان را پذیرفت؟

عوارض بلند مدت بعد از کاشت ایمپلنت تنها در صورتی به وجود می‌آید که از برندهای نامرغوب استفاده کنید. در حال حاضر برندهایی چون: کره‌ای، چینی، آلمانی، آمریکایی و سوئیسی برای ایمپلنت در ایران وجود دارد. برندهای ایمپلنت‌ها با توجه به روش تولید، جنس محصول، اندازه و ضخامت با یکدیگر متفاوت هستند. استفاده از بهترین برند برای ایمپلنت، در طولانی مدت عوارض کمتری خواهد داشت. در مواقع بسیاری ایمپلنت با استخوان ترکیب شده و مانا خواهد شد. اما در مواقعی که دندان پس زده شود و ریشه با ایمپلنت یکی نشود، دندان به صورت کامل از بین خواهد رفت.

مهم‌ترین مراقبت‌های قبل از کاشت دندان چیست؟

مجموعه مراقبت‌های مختلفی برای کاشت دندان وجود دارد که باعث افزای شطول عمر آن می‌شود. از جمله می‌توان به مواردی مانند رعایت بهداشت دهان و دندان، رعایت رژیم غذایی مناسب بعد از کاشت ایمپلنت، استفاده از کمپرس سرد و انجام معاینات سالیانه اشاره کرد.

وجود خونریزی پس از عمل: آنچه بیماران را نگران می‌کند وجود خونریزی پس از عمل است. بعد از عمل ایمپلنت ممکن است کمی خونابه در دهان جمع شود، در این صورت می‌توانید با استفاده از دستمال، از افزایش خونریزی جلوگیری کرد. انجام ورزش: دقت کنید که تا 1 ماه پس از ایمپلنت نیازی به انجام فعالیت‌های سنگین نیست و کافی است با انجام پیاده روی به سرعت بخشیدن بهبودی ایمپلنت کمک کنید. استفاده از خلال دندان: دقت کنید که برای تمیز کردن دندان از اجسام نوک تیز مانند خلال دندان استفاده نکنید. تا حد امکان سعی کنید از نخ دندان با کیفیت استفاده کنید.

 

انتهای رپرتاژ آگهی/

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی سیستم پرداخت بدون تماس در حمل‌ونقل عمومی آتن
  • هشدار ستاد مبارزه با قاچاق کالا به صاحبان مالها
  • از ایمپلنت دندان چه می‌دانید؟ افرادی که دندان کشیده شده دارند بخوانند!
  • انتقاد صاحبان کارخانه‌های شن و ماسه خوی نسبت به وجود مافیا در این صنعت
  • ایلام از استان‌های برتر کشور در پرداخت وام ازدواج است
  • چگونه مالیات کمتری بدهیم؟
  • والدین دارای نوآموز بخوانند
  • سیل در تسوج ماشین‌ها را جلوی چشم صاحبانشان بلعید | ناله و شیون دردناک صاحبان خودروها را ببینید + فیلم
  • بیش از ۳۰ درصد کل مالیات کشور در سال گذشته توسط شرکت‌های خصولتی پرداخت شده است
  • شوک به خیرونا: احتمال اخراج از اروپا و سقوط به لیگ 2