Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-چهار قانونگذار ارشد مجلس نمایندگان و سنای آمریکا در بیانیه ای مشترک اعلام کردند که طرحی را تنظیم خواهند کرد که روابط عادی تجاری با روسیه و بلاروس را به حالت تعلیق در آورده و به کاخ سفید اختیار افزایش تعرفه ها برای هر دو کشور را می دهد.
به گزارش خبرگزاری آریا، این طرح به جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا اجازه می دهد تا تعرفه های بیشتری بر واردات محصولات روسیه و بلاروس وضع کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این طرح همچنین از نماینده تجاری آمریکا می خواهد که از نفوذ واشنگتن برای تعلیق عضویت روسیه در سازمان تجارت جهانی و توقف روند عضو شدن بلاروس در این سازمان استفاده کند.
این طرح همچنین به رئیس جمهوری آمریکا اجازه می دهد تا با رعایت شرایط خاص و موافقت کنگره، روابط تجاری عادی با روسیه و بلاروس را احیا کند.
جن ساکی، سخنگوی کاخ سفید روز دوشنبه به وقت محلی در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی درباره ممنوعیت واردات نفت روسیه گفت، جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا هنوز تصمیمی در مورد ممنوعیت واردات نفت روسیه به آمریکا نگرفته است.
یک رسانه غربی به نقل از منابعی که به نام آن‌ها اشاره نکرده مدعی شده کاخ سفید آماده است واردات نفت روسیه به آمریکا را بدون مشارکت متحدان اروپایی‌ش تحریم کند.
دو منبع آگاه که به شرط عدم افشای نام با رویترز گفت‌ وگو کرده‌اند مدعی شده‌اند دولت جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا آماده است واردات نفت روسیه به ایالات متحده را بدون مشارکت متحدانش در اروپا ممنوع اعلام کند.
برخی از قانونگذاران امریکایی برای ممنوع شدن واردات نفت آمریکا از روسیه اصرار دارند.
الکساندر نواک معاون نخست‌وزیر روسیه گفت، اگر آمریکا و اتحادیه اروپا واردات نفت از روسیه را ممنوع کنند، قیمت نفت ممکن است به بیش از 300 دلار در هر بشکه برسد.
به گزارش بامداد سه‌شنبه ایرنا از فرانس 24، نواک در بیانیه‌ای که از تلویزیون دولتی روسیه پخش شد، گفت: کاملاً واضح است که تحریم نفت روسیه عواقب فاجعه باری برای بازار جهانی به دنبال خواهد داشت.
در این بیانیه آمده است: افزایش قیمت‌ها غیرقابل پیش بینی خواهد بود. قیمت‌ها به 300 دلار در هر بشکه نفت خام و حتی بیشتر خواهد رسید.
ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهوری روسیه دوشنبه 21 فوریه (2 اسفندماه) با انتقاد از بی‌توجهی غرب به نگرانی‌های امنیتی مسکو اعلام کرد که کشورش استقلال جمهوری‌های خلق دونتسک و لوگانتسک را به رسمیت می‌شناسد و در کاخ کرملین قراردادهای همکاری و دوستی را با سران این جمهوری‌ها امضا کرد.
پوتین بامداد پنجشنبه 24 فوریه (5 اسفند ماه) نیز در یک سخنرانی در تلویزیون ملی روسیه، از اقدام نظامی در دونباس خبر داد و از نیروهای اوکراینی خواست سلاح‌های خود را زمین بگذارند و به خانه‌های خود بروند.
همزمان با ادامه آتش جنگ در اوکراین، سیل واکنش‌های جهانی به این رویداد همچنان ادامه دارد و فشارهای دیپلماتیک و تهدیدها و تحریم‌های بین المللی علیه روسیه در حال افزایش است.

ایرنا

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: آمریکا واردات نفت روسیه رئیس جمهوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۴۵۹۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا سوخو-۳۵ روسیه از اف-۱۶ آمریکا پیشرفته تر است؟

به گزارش همشهری آنلاین، تحلیلگران نظامی بر این باورند که پدافند هوایی و جت‌های «سوخو-۳۵» روسیه در مقایسه با جنگنده‌های «اف-۱۶» پیشرفته‌تر و به روزتر است. وبگاه «بالگرین میلیتری» روز دوشنبه نوشت، هواپیماهای روسی به‌ویژه جنگنده سوخو-۳۵ به‌خاطر توانایی‌شان در شناسایی جنگنده‌های آمریکایی، از صدها کیلومتر مورد تحسین خلبان‌های آمریکایی قرار گرفته‌اند.

این جنگنده‌های مجهز به موشک‌های پیشرفته «آر-۳۷» می‌توانند جت‌های اف-۱۶ را مغلوب کنند. در این شرایط، هواپیماهای نیروی هوایی اوکراین در صورتی که مجبور به مقابله با این جت‌های روسی شوند، با چالش‌های مهمی مواجه می‌شوند. این درحالی است که بر اساس برخی گزارش‌ها سه فرودگاه در غرب اوکراین توسط کیف برای استقرار جنگنده‌های اف-۱۶ آماده می‌شوند.

روسیه موضع خود را به صراحت اعلام کرده که هر فرودگاهی، صرف نظر از موقعیت جغرافیایی آن، به عنوان مکان حملات علیه روسیه استفاده شود، یک هدف قانونی برای موشک‌های روسیه در نظر گرفته می‌شود. سوخو-۳۵ یکی از پیشرفته‌ترین جنگنده‌های روسیه است. تجهیزات اویونیک آن شامل رادار آرایه اسکن شده می‌تواند چند هدف را در بردهای طولانی ردیابی کند.

کد خبر 848174 منبع: فارس برچسب‌ها خبر ویژه جنگنده دفاع - جنگنده

دیگر خبرها

  • چرا سوخو-۳۵ روسیه از اف-۱۶ آمریکا پیشرفته تر است؟
  • چین معافیت تعرفه‌ای واردات محصولات آمریکایی را تمدید می‌کند
  • درخواست آمریکا پس از کمک به اوکراین چیست؟
  • اعلام آمادگی مکرون برای استفاده از سلاح هسته ای علیه روسیه
  • روایت پالتیکو از اعمال نفوذ زلنسکی بر رئیس مجلس نمایندگان آمریکا
  • واکنش تند ایران به اقدام ۳کشور آمریکا، انگلیس و کانادا در اعمال تحریم های جدید | انتقاد شدید از پارلمان اروپا | باید زمانی پاسخگو باشید!
  • واکنش ایران به اعمال تحریم برخی از کشورهای غربی علیه نیروهای مسلح
  • واکنش وزارت خارجه به اعمال تحریم برخی از کشورهای غربی علیه نیروهای مسلح ایران
  • دولت آمریکا قصد اعمال تحریم‌هایی علیه یگان‌های نظامی اشغالگران را ندارد
  • نمایندگان آمریکایی در سودای تحریم بانک‌های چینی