Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-29@10:26:05 GMT

آشنایی با گل های خوراکی و مفید برای بدن

تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۴۶۱۹۸

آشنایی با گل های خوراکی و مفید برای بدن

استفاده از گل‌های خوراکی مد جدید تزئین خوراک است، اما چالش اصلی اینجاست که کدام گل‌ها و با چه شرایطی قابل خوردن هستند؟

به گزارش برنا؛ گل‌های خوراکی نه تنها زیبا به نظر می‌رسند، بلکه طعمی شگفت‌انگیز به ادویه‌ها و شربت‌های خانگی اضافه می‌کنند و به بیشتر غذا‌ها عمق ظریفی می‌دهند. آوردن گل به آشپزخانه – در یک بشقاب غذا، نه یک گلدان – راهی برای اضافه کردن طعم و مزه و همچنین زیبایی مقابل چشمان شما است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این گزارش با ساده‌ترین و مطمئن‌ترین راه‌ها را برای افزودن رنگ و طرحی جدید به خوراکی‌ها آشنا شوید:

اگرچه ما ایرانی‌ها به استفاده از گل‌های خوشرنگ و بوی محمدی و برگ‌های نعنا و شوید در غذا‌ها و نوشیدنی‌ها عادت داریم، اما این‌ها تنها گیاهانی که می‌توانند سفره ما را زیباتر کنند نیستند؛ گرایش به گل‌های خوراکی چندین سال است که در آشپزی جهان شکوفا شده و پیشنهادات هیجان‌انگیزی برای افرادی که عاشق گل‌ها هستند وجود دارد.

همانطور که به جای کاهو به دنبال هر برگ سبز و بزرگی نمی‌روید، برخی از گل‌ها هم غیرقابل خوردن هستند. اینستاگرام مدتی است به محلی برای تبلیغ گل‌های سمی یا حتی بالقوه کشنده –مانند گل‌های فریبنده خرزه که برای تزئین اسموتی‌ها و پودینگ‌ها استفاده می‌شود، تبدیل شده.

با این حال گل‌های خوراکی شامل اسطوخودوس، گل رز، ختمی، شمعدانی، لادن و بنفشه است. برخی شبیه به هم هستند، مثلا یاس خوراکی است، اما یاس کاذب سمی است. شما می‌توانید گل‌های نخود فرنگی را بخورید، اما نخود شیرین را نه. فراموش نکنید که اگر به گرده گل‌ها حساسیت دارد باید از انواع گل‌ها دوری کند.

اگر باغچه ندارید، باز هم می‌توانید بسیاری از گل‌های خوراکی مانند بنفشه دورگه و ویولا را در جعبه‌ای که پشت پنجره گذاشتید پرورش دهید. از آفت‌کش‌ها یا سایر مواد شیمیایی روی گل‌هایی که برای خوردن می‌روید استفاده نکنید؛ و گل‌های شاخه بریده یا گل‌های مراکز باغی را مصرف نکنید.

قانون مصرف گیاهان وحشی را به خاطر داشته باشید: آنچه را می‌چینید شناسایی کنید، زیاد مصرف نکنید و مراقب باشید که از کجا می‌چینید. از کنار جاده‌ها، مکان‌هایی که احتمالا با آفت‌کش‌ها و علف‌کش‌ها درمان شده‌اند و مناطقی که حیوانات در آن تردد می‌کنند اجتناب کنید.

برخی از این گل‌ها نیز قابل خریداری هستند؛ خشک شده آن‌ها را در عطاری‌ها پیدا می‌کنید و اخیرا نیز برخی از فروشگاه‌های مواد غذایی اورگانیک و برخی فروشگاه‌های آنلاین، تعداد زیادی از این گل‌ها به به صورت تازه و یا خشک شده می‌فروشند.

گل کدو سبز، رزماری یا گل کلم بروکلی در بازار‌های محلی پیدا می‌شود. بابونه و انواع گل‌های رز مانند گل محمدی نیز به راحتی در دسترس‌اند. پس دست به کار شوید:

نمک بابونه و گل رز راه آسانی برای گنجاندن گل در آشپزی روزمره است. ۵ گرم گل خشک (خرد شده به تکه‌های کوچک، اما نه به صورت پودر) را با ۱۰۰ گرم نمک دریایی خوب مخلوط کنید. در حالت ایده آل، آن را به مدت یک هفته بگذارید تا طعم آن تند شود، اما می‌توانید بلافاصله هم از آن استفاده کنید. استفاده از این نمک روی تخم مرغ، سیب زمینی و به عنوان چاشنی برای غذا‌هایی مانند مرغ و ماکارونی بسیار جذاب است.

گل‌های تازه می‌توانند رطوبت زیادی به نمک‌ها و قند‌ها اضافه کنند و آن‌ها را کلوخی کنند، بنابراین برای شربت‌ها بهتر هستند. یک شربت پرطرفدار از ترکیب یک قاشق غذاخوری از هیبیسکوس، بابونه، اسطوخودوس، گل رز و کالاندولا را با ۲۰۰ گرم نیشکر تهیه می‌شود و در پخت کیک و بیسکویت مانند شکر معمولی استفاده می‌شود. شما می‌توانید برای زیباتر کردن پنکیک و بستنی هم از آن استفاده کنید.

تزئین انواع دسر، ماست و سوپ با گل‌های خوراکی نیز بسیار چشم‌نواز و جدید خواهد بود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: زیبایی جهان مواد شیمیایی درمان مواد غذایی گل محمدی سیب زمینی شکر گل خوراکی گل های خوراکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۴۶۱۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آشنایی با کابل نسوز

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، یکی از بهترین انواع کابل در واقع مدل‌های مختلف کابل نسوز هستند که در موارد خاص مورد استفاده قرار می‌گیرند. در این نوع از کابل‌ها از واژه نسوز استفاده شده است، با این حال، نباید این تصور وجود داشته باشد که آنها اصلاً نمی‌سوزند، در واقع نسوز بودن یعنی در برابر آتش و حرارت مقاومت بالایی دارند.

اگر از انواع سیم و کابل در بازار و فروشگاه‌های عرضه کننده این محصولات دیدن نمائید. خواهید دید که انواع مختلفی از سیم و کابل با جنس و عملکرد متفاوت در بازار وجود دارد، گاهی اوقات این تنوع باعث سردرگمی خریداران می‌شود. بر این اساس لازم است خریداران اطلاعات مناسبی را در مورد محصولی که می‌خواهند خریداری کنند به دست آورند. کابل‌های نسوز در مکان‌هایی با دما و حرارت بالا استفاده می‌شوند، تا احتمال آتش سوزی در این مکان‌ها به حداقل برسد. علاوه بر مقاومت در برابر آتش، این نوع کابل در برابر شرایط نامساعد جوی، اشعه ماورا بنفش، مواد شیمیایی و روغن مقاومت بالایی دارد.

معرفی کابل نسوز

تولید کابل نسوز پیشرفت مهمی در صنعت برق بوده است، این کابل خاص از مواد ویژه‌ای ساخته شده است تا در دمای بالا نیز به آن آسیبی نرسد. استفاده از کابل برق مقاوم در برابر حریق از نظر ایمنی بسیار حائز اهمیت است زیرا با وجود این کابل در صورت وقوع حوادثی مانند آتش سوزی احتمال خطر کمی برای افراد و محیط زیست وجود دارد. در ساخت این نوع کابل از روکش نسوز استفاده شده است که باعث افزایش مقاومت در برابر آتش و استحکام بیشتر آن می‌شود.

به کار گرفتن کابل برق مقاوم در برابر آتش در سیستم برق ساختمان و همچنین صنایع و تأسیسات بسیار مهم است. کابل آلومینیومی نسوز یک انتخاب عالی برای افرادی است که به دنبال راه حل قابل اعتماد برای اتصالات الکتریکی سیم و کابل‌های نسوز هستند. این نوع از کابل‌های نسوز با مقاومت در برابر حرارت و آتش، از خطر اشتعال یا آتش سوزی جلوگیری می‌کنند و امنیت بالای مکان مورد نظر را تضمین می‌نماید. سیم و کابل‌های نسوز استاندارد به دلیل خاصیت ضد حریق و مقاومت در برابر حرارت، انتخاب مناسبی برای استفاده در اتصالات الکتریکی در اماکنی هستند که در آنها خطر آتش سوزی وجود دارد.

ویژگی‌های انواع کابل برق نسوز

انواع کابل نسوز مقاومت بالایی در برابر حریق دارند. این محصولات در انواع مختلف و جنس‌های متفاوتی در بازار عرضه می‌گردند. سیم مسی و کابل آلومینیومی نسوز در برابر آتش مقاوم هستند و از مهمترین انواع سیم و کابل برق نسوز می‌باشند. این محصولات از گسترش آتش جلوگیری می‌کنند. کابل آلومینیومی در برابر خوردگی مقاوم است، همچنین یک عایق عالی برای رطوبت می‌باشد و همچنین مقاومت بالایی در برابر تغییرات دما دارد. سیم و کابل برق نسوز فاقد گاز سمی هستند و دارای انعطاف پذیری بالایی می‌باشند.

کابل نسوز در برابر حرارت تا ۲۵۰ درجه مقاوم است، از دیگر ویژگی‌های این محصول مقاومت در برابر اشعه مادون قرمز و گاما می‌باشد. این کابل در موقعیت‌های مختلف مانند حوادث غیر مترقبه یا آتش سوزی در مکان‌های حساس استفاده می‌شود. در حقیقت آتش سوزی می‌تواند منجر به خسارات جانی و مالی و آسیب به محیط زیست شود، کاربرد کابل نسوز در اماکنی که احتمال آتش سوزی وجود دارد سبب جلوگیری از هزینه‌های اضافی می‌شود. به طور معمول از کابل نسوز برای برنامه‌های کاربردی ایمنی و اطفا حریق در سیستم‌های کنترل، سیستم‌های حفاظت و اعلام حریق و مناطق با دمای بالا استفاده می‌شود.

کابل برق نسوز در مکان‌هایی مانند بیمارستان، دانشگاه، هتل و دیگر مناطق حساس به کار گرفته می‌شود. از کاربردهای این کابل در صنایع فولاد، صنعت پزشکی، صنعت خودرو، صنایع کشتی‌سازی، واگن‌های راه‌آهن، سیستم‌های اعلام حریق، صنعت نفت، گاز و پتروشیمی، صنایع مرتبط با هواپیما و هوافضا می‌باشد.

کابل نسوز باید مطابق با استانداردهای بین المللی تولید شود تا عملکرد مطلوبی داشته باشد. در واقع کابل‌های نسوز باکیفیت، در ابعاد و خلوص استاندارد تولید می‌شوند و همچنین دارای استحکام کششی مناسبی هستند. استانداردهای بین المللی کابل‌های نسوز با نام IEC می‌باشد و استاندارد ملی ایران ISIRI شناخته می‌شود.

سیم و کابل نسوز

نکات مهم در خرید کابل نسوز

انواع کابل نسوز هر کدام برای استفاده خاصی طراحی شده‌اند و بر این اساس لازم است با توجه به نوع مصرف انتخاب و خریداری شوند. در هنگام خرید به نوع بسته بندی محصول توجه کنید و مطمئن شوید که دارای علامت استاندارد است. رنگ پوشش آن را بررسی کنید که کاملاً یکنواخت و باکیفیت باشد. کابل نسوز را بر اساس مقدار جریان مورد نیاز انتخاب کنید. بررسی حداکثر دمای لحظه‌ای، بازرسی مواد عایق و پوشش، تعیین سطح ولتاژ عایق از مواردی هستند که لازم است مورد توجه قرار گیرند. کایل نسوز را با در نظر گرفتن شرایط محیطی و محل نصب انتخاب کنید.

در پوشش و عایق‌بندی کابل نسوز از مواد سیلیکونی مقاوم در برابر آتش استفاده شده است و بر این اساس تا دمای بیشتر از ۲۰۰ درجه سانتیگراد در برابر آتش مقاوم است. مهم‌ترین نکته‌ای که در خرید کابل‌های ضد حریق باید به آن توجه کرد این است که محصول خریداری شده توسط مشتریان باید دارای دو پارامتر باشد و این دو پارامتر شامل نشان استاندارد و تاییدیه سازمان آتش نشانی می‌باشند. در هنگام خرید این محصول میزان اعتبار برند آن را بررسی کنید. انتخاب و خریداری محصولات بی‌کیفیت و ارزان ضررهای جبران ناپذیری را به مشتریان وارد می‌کند و بر این اساس خرید محصولات استاندارد با قیمت بالاتر می‌تواند در هزینه‌های ناخواسته هنگام استفاده از محصولات غیر استاندارد صرفه جویی کند.

برترین انواع کابل نسوز

قیمت کابل نسوز

یکی از مؤلفه‌های مهم و تأثیرگذار در قیمت کابل نسوز میزان مقاومت آن در برابر آتش سوزی و حرارت بالا می‌باشد و هر چه میزان مقاومت کابل نسوز در برابر حریق بالاتر باشد با قیمت بالاتری به فروش می‌رسد. کابل نسوز در تمامی سایزها با عایق پی وی سی یا عایق نسوز سیلیکونی قابل تولید می‌باشد. ساختار کابل نسوز با کابل‌های معمولی متفاوت است و قیمت بالاتر این کابل‌ها به دلیل نوع مواد اولیه به کار رفته در تولید این محصولات می‌باشد. جهت خرید انواع کابل نسوز با کیفیت بالا و قیمت مناسب با کارشناسان مجموعه ما تماس حاصل فرمائید. کارشناسان و متخصصین حاضر در این مجموعه جهت خرید محصولات مناسب با بهترین قیمت شما را راهنمایی می‌کنند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 6090058

دیگر خبرها

  • مراقب باشید؛ این داروها و خوراکی‌ها پلاکت خون را کاهش می‌دهند
  • شیر گاو یکی از چالش برانگیزترین مشکلات پزشکی را حل کرد
  • فصل رویش گیاه کوهی با مصرف خوراکی و دارویی
  • قیمت روغن خوراکی در بازار امروز ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • آشنایی با کابل نسوز
  • مسمومیت ۱۰ نفر بر اثر مصرف قارچ سمی فصلی در کردستان
  • مسمومیت ۱۰ نفر بر اثر مصرف قارچ سمی در کردستان
  • مسمومیت ۱۰ کردستانی بر اثر مصرف قارچ سمی
  • بوی خوش گیاهان بهاری درسفره گروسی‌ها/۱۳۵ نوع گیاه خوراکی در بیجار
  • آشنایی با تانک چلنجر ۲