Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-06@20:32:59 GMT

افتتاح گیت ورودی قلعه فلک‌الافلاک در نوروز ۱۴۰۱

تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۴۶۲۷۷

افتتاح گیت ورودی قلعه فلک‌الافلاک در نوروز ۱۴۰۱

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان لرستان گفت: امسال منتظر یک سونامی سفر در استان هستیم.

سید امین قاسمی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: در ایام نوروز یک سونامی سفر خواهیم داشت چراکه دو سال است که به دلیل شرایط کرونایی و وقوع سیل ویرانگر و بارش‌های شدید در استان لرستان متأسفانه فعالان گردشگری دچار آسیب شدند و عملاً در سراسر کشور مردم در این مدت سفر نرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه امسال منتظر یک سونامی سفر در استان لرستان هستیم، اما مسافران باید به‌طور هوشمند و مسئولانه و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی مقاصد گردشگری را انتخاب کنند و مورد بازدید قرار دهند، گفت: در استان لرستان از حدود یک ماه ونیم قبل، اولین جلسه ستاد خدمات سفر و هفته گذشته نیز دومین جلسه آن برگزار شد و ۱۱ کمیته تعیین و اعضای آن‌ها مشخص شد که توسط معاونت هماهنگی امور عمرانی و رئیس ستاد سفر ابلاغ آن آماده شده است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان لرستان خاطرنشان کرد: کمیته‌های تعیین‌شده، جلساتی را درخصوص خدمات سفر نوروز تشکیل داده‌اند و وظایف دستگاه‌های مختلف همچون شرکت برق، راهداری، ارشاد، میراث فرهنگی، صدا و سیما، شهرداری‌ها و فرمانداران به‌عنوان رئیس ستاد در شهرستان‌ها مشخص شده است تا امسال بتوانیم میزبان خوبی برای گردشگرانی باشیم که استان لرستان را مقصد گردشگری انتخاب کرده‌اند.

قاسمی اضافه کرد: در این راستا شهرداری‌ها به نوسازی معابر، فضاها و اماکن گردشگر پذیری اقدام کرده‌اند که مورد توجه گردشگران و میهمانان نوروزی بوده‌اند.

وی با بیان اینکه اداره کل راهداری استان لرستان با شناسایی نقاط حادثه‌خیز، پیگیر اصلاح این نقاط است و روشنایی‌ها، تابلوهای راهنمایی و رانندگی و سایر مسائل مرتبط را به‌روز می‌کند و شهرداری‌ها نیز تابلوهای شهری را به روز و نصب خواهندکرد.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان لرستان با تأکید بر اینکه دستگاه‌هایی که باید در ایام نوروز خدمات لازم را به مردم دهند از جمله میراث فرهنگی، هلال احمر، راهداری، اورژانس، دانشگاه علوم‌پزشکی، صمت، تعزیرات و دیگر دستاگاه‌ها همه آمادگی لازم را دارند، اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی استان لرستان نیز نظارت بر عملکرد بهداشتی واحدهای خدمات رسان در بخش خصوصی مانند هتل‌ها، رستوران‌ها، مجتمع‌های بین راهی را به عهده خواهد داشت.

قاسمی گفت: تنظیم بازار و نظارت بر ارائه خدمات و ارزاق به گردشگران و همچنین کنترل قیمت‌ها و کنترل بازار توسط سازمان صمت انجام خواهد شد و میراث فرهنگی نیز به‌عنوان مسئول کمیته آمار و برنامه‌ریزی و دبیر ستاد خدمات سفر استان وظایف خود را انجام می‌دهد.

وی افزود: در محدوده قلعه فلک الافلاک و باغ گلستان عملیات عمرانی را تا شب عید انجام می‌دهیم و محوطه را آماده خواهیم کرد و گِیت ورودی به قلعه نیز آماده شده است که افتتاح خواهدشد.

کد خبر 560330

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهرهاي ايران ميراث فرهنگي وزارت میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری فرهنگ شهری فرهنگ شهر شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق میراث فرهنگی استان لرستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۴۶۲۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تور‌های بازدید از نمایشگاه کتاب تهران در دیگر کشور‌ها را فعال کنیم

مسلم شجاعی؛ مدیرکل بازاریابی و توسعه گردشگری خارجی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: «رویداد» یکی از محصولات اصلی صنعت گردشگری کشورهاست. رویداد از جنس محصولاتی است که انسان محور و تعامل محور است. نمایشگاه کتاب همچون دیگر رویداد‌ها از منظر گردشگری جذاب است.

وی به آمار بازدید نمایشگاه کتاب در سال ۱۴۰۲ اشاره کرد و افزود: بازدید چند میلیونی از نمایشگاه در ۱۱ روز عددی قابل توجه است. این رویداد برای ما ارزشمند است چرا که کمک می‌کند تا گردشگران خارجی را نیز جلب کنیم.

مدیرکل بازاریابی و توسعه گردشگری خارجی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، ادامه داد: برخی از کشور‌های همسایه و منطقه نظیر عراق، عمان، کویت، بحرین، هند، روسیه، چین و... که برای ما بازار هدف گردشگری هستند، در نمایشگاه کتاب حضور دارند. حضور کشور‌ها به عنوان مهمان ویژه یا جذابیت آثار ناشران ایرانی، باعث می‌شود تا نمایشگاه کتاب تهران به رونق گردشگری خارجی کمک کند.

شجاعی انتشارات میراث فرهنگی را که به صورت تخصصی کتاب منتشر می‌کند، عامل ترویج گردشگری در بستر نمایشگاه کتاب خواند و ادامه داد: در این مجال می‌توان فرصت‌های گردشگری از طریق کتاب را به بازدیدکنندگان خارجی نمایشگاه معرفی کرد. به این ترتیب هم نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران به توسعه گردشگری از طریق کتاب‌های تخصصی کمک می‌کند و به نوعی زمینه تعامل نمایشگاه کتاب و گردشگری محسوب می‌شود.

وی برگزاری تور بازدید گردشگران خارجی از نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران را عامل توسعه گردشگری رویداد محور برشمرد و گفت: برای سال‌های آتی برگزاری نمایشگاه کتاب تهران، می‌توان با همکاری بخش خصوصی تور بازدید گردشگران خارجی از این رویداد را برگزار کرد؛ می‌دانم مردم کشور‌هایی نظیر تاجیکستان علاقه بسیاری به نمایشگاه کتاب تهران دارند. همینطور کشور‌های عرب و فرهیختگان کشور‌های فارسی زبان به نمایشگاه کتاب تهران علاقه‌مندند.

مدیرکل بازاریابی و توسعه گردشگری خارجی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، افزود: می‌توانیم با برنامه‌ریزی ساده تور‌های گردشگران خارجی را در بازه زمانی برپایی نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، برگزار کنیم؛ اینطور گردشگران خارجی علاوه بر بازدید از مناطق تاریخی و دیدنی ایران از نمایشگاه کتاب هم بازدید می‌کنند. این یعنی تقاطع‌هایی که نمایشگاه کتاب می‌تواند با صنعت گردشگری کشور ارتباط برقرار کند.

شجاعی با طرح این موضوع که آمار دقیقی از حضور گردشگران خارجی در ادوار گذشته نمایشگاه کتاب تهران در دسترس نیست، گفت: امسال می‌توانیم رصد کنیم و متوجه شویم که چه میزان گردشگر خارجی به نمایشگاه کتاب می‌آیند. دوره‌های قبل حضور تعداد قابل توجهی گردشگر خارجی را در نمایشگاه کتاب شاهد بودم. به جرأت می‌توانم بگویم نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران بازدید کننده خارجی دارد و بخشی از این بازدید‌ها از مسیر گردشگری محقق شده است.

وی هماهنگی بین بخشی میان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی را برای استفاده بیشتر از موقعیت نمایشگاه کتاب تهران برای گردشگری خارجی را مهم خواند و ادامه داد: می‌توان با نگاه فرهنگی به مقوله گردشگری ادبی و گردشگری رویدادمحور منافع اقتصادی برای کشور ایجاد و بخش خصوصی را در این حوزه به خوبی فعال کرد. آنها که به طور حرفه‌ای اصول جذب گردشگر خارجی به کشور را می‌دانند می‌توانند نظر گردشگر خارجی را برای بازدید از نمایشگاه کتاب تهران، جلب کنند.

مدیرکل بازاریابی و توسعه گردشگری خارجی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی افزود: می‌توانیم میان معاونت گردشگری وزارت میراث فرهنگی و معاونت امور فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نشست مشترک برگزار کرد. همچنین بخش خصوصی نیز تور‌های گردشگری کتاب و گردشگری ادبی و... را فعال کند. می‌توان این مهم را برای دوره‌های بعدی نمایشگاه کتاب ریل‌گذاری کرد. لازم است سیاست جدیدی برای سال‌های آینده درباره این امر مهم اتخاذ کرد.

شجاعی در رابطه با شعار امسال نمایشگاه کتاب با عنوان «بخوانیم و بسازیم» گفت: با کتاب خواندن می‌توان گردشگری ایران را ساخت. من کتاب «در سرزمین مردمان نجیب» را برای مطالعه پیشنهاد می‌کنم؛ این کتاب نوشته هرؤیه روپچیچ، موسیقیدانی از کشور کرواسی است و داستان آن ۲ بار سفر مرد کروات به تمام نقاط ایران را روایت می‌کند. این موسیقیدان حس خود را از هر آنچه در ایران و از مردم ایران دیده توصیف کرده و مهمترین توصیفی که مرد کروات از ایران در ذهنش ثبت شده مهمان نوازی است که به آن معروفیم.

سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «بخوانیم و بسازیم» از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت (۱۴۰۳) در محل مصلی امام خمینی (ره) به شکل حضوری و در سامانه ketab.ir به صورت مجازی برگزار می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ادبیات

دیگر خبرها

  • تعلیق و لغو مجوز فعالیت ۲ دفتر خدمات مسافرتی در گیلان
  • افتتاح نمایشگاه نقشه‌‌های تاریخی خلیج‌فارس و عروسک‌های بومی اقوام ایرانی
  • افتتاح دو نمایشگاه نقشه های تاریخی و کهن خلیج فارس و عروسک های بومی اقوام ایرانی
  • افتتاح دو نمایشگاه نقشه های تاریخی و کهن خلیج فارس و عروسک های بومی اقوام ایرانی برای اولین بار در خوزستان
  • تخصیص اعتبارات لازم برای حوزه میراث‌فرهنگی شهرستان گرمی
  • تکذیب صدور مجوز ساخت و ساز در قلعه اولتان استان اردبیل
  • ثبت ملی روستای «نوسنگی» در درفک رودبار
  • خبر صدور مجوز ساخت و ساز در قلعه اولتان کذب است
  • صدور مجوز ساخت و ساز در قلعه اولتان پارس آباد صحت ندارد
  • تور‌های بازدید از نمایشگاه کتاب تهران در دیگر کشور‌ها را فعال کنیم