Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@10:26:27 GMT

انگلیس لای منگنه عطش انرژی و تعهدات آب و هوایی

تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۴۶۵۴۹

انگلیس لای منگنه عطش انرژی و تعهدات آب و هوایی

به گزارش روز سه شنبه ایرنا، روزنامه گاردین نوشت: نخست وزیر گفت برای خلاصی از وابستگی به منابع انرژی روسیه، انگلیس باید تولید داخلی خود را افزایش دهد.

وی گفته امیدوار به افزایش تولید دریای شمالی است، هر چند که برخی از منتقدانش می گوید بیست سال طول خواهد کشید تا تولیدات انرژی این منطقه افزایش یابد و تاثیر فوری اندکی در افزایش قریب الوقوع قبوض انرژی در داخل دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جانسون در کنفرانس مطبوعاتی داونینگ استریت گفت: یکی از چیزهایی که ما به دنبالش هستیم امکان استفاده بیشتر از هیدروکربن های داخلی است.

وی اشاره کرد که وزیر بازرگانی انگلیسی به تازگی درباره اعطای مجوز برای تولیدات داخلی سخن گفته است.

جانسون گفت: این بدان معنا نیست که ما تعهدات خود برای کاهش گاز دی اکسید کربن را کنار گذاشته ایم. ما باید اتکای خود به تولیدات داخلی را افزایش دهیم.  وی گفت راهبرد تامین انرژی را در روزهای آینده تدوین خواهد کرد تا مردم احساس کنند که ما به دنبال نیازهای آنها در بلندمدت، کوتاه مدت و میان مدت هستیم.

جانسون تاکید کرد تمرکز بر تولید دریای شمال نباید تلاش انگلیس برای به صفر رساندن کربن را تضعیف کند اما مدعی شد این اقدامی ضروری برای آسان تر کردن انتقال به انرژی تبدیل شدنی و هسته ای است.

از زمان حمله روسیه به اوکراین قیمت نفت افزایش یافه و قیمت نفت خام برنت به ۱۳۹ دلار در هر بشکه رسیده که بالاترین سطح از ۱۴ سال پیش تاکنون است.

قیمت گاز نیز افزایشی ۷۰ درصدی را داشته و ۲۰ برابر سطح دو سال پیش رشد کرده است. استخراج نفت و گاز ساحلی در انگلیس می تواند با توجه به قیمت های نفت و گاز از نظر اقتصادی برای این کشور مقرون به صرفه باشد.

اظهارات جانسون با مخالفت و تردید فعالان تغییرات آب و هوایی مواجه شده است.

ربه کا نیوسام رئیس موسسه «گرین پیس» انگلیس گفت: جانسون به دنبال کاهش وابستگی به روسیه است اما استخراج های بیشتر در دریای شمال چاره کار نیست. بیست و پنج سال طول می کشد تا میادین گازی جدید باز شوند و این محصول سپس با قیمت بالاتری در بازارهای جهانی به فروش می رسد و تاثیری در قبوض انرژی ما ندارد. معقول تر است که وابستگی گازی را با عایق کاری خانه ها، نصب پمپ های گرمایشی و تقویت انرژی تجدیدشدنی کاهش دهیم.

 برخی از اعضای کابینه انگلیس نیز که از کربن صفر حمایت می کنند نگران این هستند که حزب محافظه کار به بهانه حمله روسیه به دنبال تضعیف اهداف آب و هوایی است.

روزنامه تایمز روز دوشنبه گزارش داد جانسون آماده می شود به شرکت ها «مجوز اب و هوایی » دهد تا وابستگی به سوخت فسیلی را افزایش دهند و حتی به ضرر اهداف تغییرات آب وهوایی خود را از نیاز به گاز روسیه نجات دهند.

برچسب‌ها انگلیس تغییرات آب و هوا روسیه بوریس جانسون سکوی گازی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انگلیس تغییرات آب و هوا روسیه انگلیس تغییرات آب و هوا روسیه بوریس جانسون سکوی گازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۴۶۵۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسکو: انگلیس مذاکرات صلح اوکراین را خراب کرد

سخنگوی کرملین گفت مراحل اولیه امضای توافق میان مسکو و کی‌یف طی شده بود اما لندن مانع آن شد.

به گزارش ایسنا، «دیمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین گفت با وجود فشارهای غرب، چین می‌تواند از منافع ملی خود حفاظت کند و روسیه به تقویت همکاری خود با این کشور ادامه خواهد داد.

در روز جمعه «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا گفت چین نمی‌تواند به دنبال تقویت همکاری خود با اروپا باشد و درعین‌حال از بزرگ‌ترین تهدیدی که امنیت اروپا را نشان رفته (روسیه) ‌حمایت کند.

پسکوف در واکنش به تلاش‌های آمریکا برای قطع ارتباط پکن و مسکو گفت: «چین یک کشور کاملا مستقل است، کشوری قدرتمند که توان دفاع و حفاظت از منافع خود را دارد. چین شریک نزدیک ماست و همکاری‌های خود را افزایش خواهیم داد.»

او همچنین گفت مخالفت کی‌یف با ادامه‌دادن مذاکرات صلح در استانبول به‌دلیل فشارهای مستقیم انگلیس صورت گرفته است.

پسکوف در پاسخ به پرسشی درباره اینکه آیا مسکو پس از نشست صلح استانبول در ۲۰۲۲ خواسته‌های جدیدی از اوکراین داشت، گفت: «به‌خوبی می‌دانیم که مراحل اولیه امضای توافق طی شده بود. همچنین همه به‌خوبی می‌دانند چه چیزی باعث شد اوکراینی‌ها به مذاکره ادامه نداده و امضای توافق را نهایی نکنند. به گفته نمایندگان اوکراین که در مذاکرات حضور داشتند، این اتفاق در نتیجه فشار مستقیم لندن افتاد.»

سخنگوی کرملین همچنین با بیان اینکه روسیه از حفظ ارتباطات میان ایروان و باکو استقبال می‌کند، گفت این گفت‌وگوها برای حل‌وفصل کامل مناقشات میان طرفین ضروری هستند.

او در پاسخ به اعتراضاتی که برخی شهروندان ارمنستان در مخالفت با امتیاز ارضی اخیر این کشور به جمهوری آذربایجان برگزار کرده‌اند، گفت: «نمی‌خواهیم دراین‌باره اظهارنظر کنیم. می‌دانید که ما طرفدار تداوم تماس‌های باکو و ایروان هستیم. ما معتقدیم این گفت‌وگوها برای تنش‌زدایی و حل‌وفصل نهایی مناقشات و حصول توافق بر سر معاهده صلح، ضروری هستند.»

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • لندن و تجهیز اوکراین برای جنگ بهاره پیش از انتخابات انگلیس
  • چرا سوخو-۳۵ روسیه از اف-۱۶ آمریکا پیشرفته تر است؟
  • روسیه: با اعمال تحریم‌های احتمالی اروپا گاز گران‌تر می‌شود
  • جنجال سفر‌های هوایی لوکس دیوید کامرون
  • حملات سنگین روسیه به ۴ نیروگاه حرارتی اوکراین
  • حملات سنگین روسیه به 4 نیروگاه حرارتی اوکراین
  • روسیه به ۴ نیروگاه حرارتی اوکراین حمله کرد
  • حمله گسترده روسیه به زیرساخت های انرژی اوکراین در سه منطقه
  • کرملین: انگلیس مانع توافق آتش‌بس اوکراین شد
  • مسکو: انگلیس مذاکرات صلح اوکراین را خراب کرد