Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر علمی دومین جشنواره بین‌المللی رسانه‌ای امام رضا(ع)، اسامی داوران بخش‌های مختلف این جشنواره را اعلام کرد.

به گزارش قدس آنلاین، دکتر اکبر نصراللهی فهرست داوران بخش‌های مختلف جشنواره بین‌المللی رسانه‌ای امام رضا(ع) را اعلام و اظهار کرد: در بخش «خبر، مصاحبه، گزارش، سرمقاله، یادداشت و تیتر»، دکتر فرشاد مهدی پور،  دکتر سپهر خلجی، دکتر پیام تیرانداز، دکتر عبدالله گنجی و آقایان مجید قلی‌زاده و کوروش شجاعی آثار ارسالی به دبیرخانه را داوری خواهند کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نصراللهی افزود: همچنین در بخش «برنامه‌های رادیویی و تلویزیونی و طرح برنامه رادیویی و تلویزیونی»، علی بخشی‌زاده، مجید زین العابدین، امین توکلی‌زاده، دکتر عبدالکریم خیامی، دکتر حسین کرمی، دکتر مسعود معینی پور و محمدعلی انوشه داوری آثار را بر عهده خواهند داشت.
به گفته او، در بخش «گزارش خبری رادیویی و تلویزیونی» نیز هیات داوران شامل حسن قربانی، شهرام وثوقی، دکتر علی فاخری،  دکتر هادی البرزی و مهدی شهاب تالی است و داوری بخش «مستند و نماهنگ» نیز بر عهده دکتر حمیدرضا مقدم‌فر ، دکتر جواد رمضان‌نژاد و آقایان سلیم غفاری و مهدی فرجی برزگر گذاشته شده است.
دبیر علمی دومین جشنواره بین‌المللی رسانه‌ای امام رضا(ع) ادامه داد: آقایان تقی عالمی، سجاد غافله باشی و علیرضا پورشکوری نیز آثار «پویانمایی و موشن‌گرافی» را داوری می‌کنند.
همچنین بررسی «پست‌ها و حساب‌های کاربری» مرتبط با جشنواره در فضای مجازی، به عهده محمد لسانی، کمیل خجسته و امید علی مسعودی گذاشته شده است. آثار بخش «بازی و نرم افزار» نیز توسط فرزانه شریفی، سید محمدحسین سیدحسینی، محمدجواد عرشیان و بهروز مینایی داوری خواهد شد.
حمیدرضا گیلانی فر، فرامرز عامل بردبار، امیرعلی جوادیان و عباس میرهاشمی نیز داوران بخش «عکس» هستند و مریم سلیمی، محمد روح‌الامین و صابر شیخ رضایی آثار بخش «گرافیک و اینفوگرافی» را ارزیابی می‌کنند. همچنین داوری بخش «پایان‌نامه‌ها و رساله‌ها» بر عهده حسن خجسته و محمدحسین ساعی گذاشته شده است.  ترکیب دانش و تجربه
دکتر اکبر نصراللهی با بیان اینکه داوران دومین جشنواره بین‌المللی رسانه‌ای امام رضا(ع) از بین چهره‌های شاخص دارای اندوخته های علمی و تخصصی و تجربه موفق عملی در عرصه های مختلف رسانه‌ای، انتخاب شده اند،  گفت: یکی از معاونان وزیر، یک از اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی، دو نفر از مدیران عامل خبرگزاری‌ها، یکی از مدیران مسئول روزنامه‌ها، یکی از معاونان و دو مدیر شبکه از سازمان صدا و سیما و  همچنین مدیر «سیما فیلم» از جمله داوران دومین جشنواره رسانه‌ای بین المللی امام رضا(ع) هستند.
دبیر علمی دومین جشنواره بین‌المللی رسانه‌ای امام رضا(ع)، با تاکید بر اینکه ارتقای کمی و کیفی آثار رسانه‌ای با مضامین رضوی از مهمترین اهداف جشنواره بین‌المللی رسانه‌ای امام رضا(ع) است، به معیار و شیوه داوری آثار در دومین دوره این جشنواره اشاره کرد و گفت: داوری دومین جشنواره بین‌المللی رسانه‌ای امام رضا(ع) در دو مرحله انجام خواهد شد، در مرحله اول تمامی آثار رسیده به دبیرخانه جشنواره طبق شاخص‌های دقیق تعیین شده با نظر هیئت داوران، در هیئت انتخاب بررسی می شود و به تعداد پنج برابر رتبه‌های یک تا سه هر یک از بخش‌ها، وارد مرحله دوم داوری خواهد شد. 
وی افزود: در مرحله دوم نیز، این آثار منتخب، توسط هیئت داوران نهایی مورد ارزیابی قرار می‌گیرد و نفرات برتر و آثار برگزیده انتخاب و معرفی می‌شوند. 
اصحاب رسانه و عموم علاقه‌مندان به شرکت در دومین جشنواره بین‌المللی رسانه‌ای امام رضا(ع) تا ۱۵ فروردین ماه برای ارسال آثار فرصت دارند و جزئیات بیشتر جشنواره نیز در پایگاه اطلاعرسانی mediafest.razavi.ir ارائه شده است. انتهای پیام منبع: آستان نیوز

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: جشنواره امام رضا ع اکبر نصراللهی فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۴۷۱۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اردبیل فردا میزبان دومین جشنواره بین‌المللی عشایر است

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل با اشاره به آغاز رسمی جشنواره بین المللی کوچ عشایر در روز جمعه گفت: ۴۱ طایفه عشایری کشور و عشایر سه کشور خارجی میهمان دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر جعفرآباد مغان هستند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، حسن محمدی‌ادیب عصر پنجشنبه در مراسم آغازین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر در جعفرآباد بیله‌سوار، گفت: برای دومین سال متوالی جشنواره کوچ عشایر در استان اردبیل به صورت بین‌المللی و با حضور عشایر غیور کشورمان و سه کشور خارجی در حال برگزاری است.

وی تصریح کرد: در این جشنواره شرکت‌کنندگان سعی می‌کنند تا آداب، رسوم و توانمندی‌های خود را در عرصه‌های مختلف به نمایش گذاشته و با برگزاری برنامه‌های نمادین عروسی عشایر، برپایی آلاچیق، تولید محصولات صنایع دستی و لبنی، بازی‌های بومی، محلی و سایر ظرفیت‌ها بتوانند قابلیت بی‌نظیر خودشان را در معرض نمایش بگذارند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل گفت: از 41 طایفه عشایری، 32 طایفه مختص استان اردبیل است و از هشت استان کشور نیز عشایر سعی کردند تا در این رویداد حاضر شده و توانمندی عشایر ساکن در مناطق خود را به نمایش بگذارند.

محمدی‌ادیب افزود: برای دومین سال متوالی از کشور عراق، ترکیه، مغولستان، نیجریه و افغانستان نیز طوایف عشایری حاضر شده تا در قالب برنامه‌های آیینی، موسیقی ظرفیت‌های عشایر اقوام و قبایل مختلف عشایری را در کنار زیباترین گنجینه‌های کوچ، زندگی و هویت عشایری و همچنین سواره شتر، اسب و جهاز به نمایش بگذارند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: این رویداد از ساعت 9 صبح فردا به صورت رسمی آغاز شده و تا 18 عصر ادامه خواهد داشت که امیدواریم میهمانان مختلف در این رویداد بتوانند با توجه به شرایط آب و هوایی مناسب و همچنین ظرفیت‌های بی‌نظیر عشایر شاهسون استان و سایر عشایر غیور و غیرتمند کشورمان، ساعات خوشی را در کنار عشایر سپری کنند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل اضافه کرد: مسئولان میراث فرهنگی، امور عشایری و دستگاه‌های دیگر تصمیم گرفتند تا در قالب جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر مغان از کوچ برتر، شتر و اسب برتر، جهاز و آلاچیق برتر نیز در پایان این مراسم تجلیل کرده و برترین‌ها را در این حوزه‌ها معرفی کنند.

محمدی‌ادیب بیان کرد: عشایر نماد هویت و غیرت ایرانیان هستند و امروز نیز به عنوان مرزبانان غیرتمند در مرزهای کشور و مناطق مختلف سعی می‌کنند تا حامی و مدافع انقلاب اسلامی باشند.

انتهای پیام/131

 

دیگر خبرها

  • دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر در جعفرآباد مغان
  • اردبیل فردا میزبان دومین جشنواره بین‌المللی عشایر است
  • مژده رئیس رسانه ملی درباره حق پخش فوتبال
  • داوران نوعی نگاه جشنواره کن معرفی شدند
  • داوران نوعی نگاه کن معرفی شدند
  • آغاز به‌کار جشنواره تیتر دانشجویی کشور در مشهد
  • دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر اردبیل با شرکت ۷ کشور خارجی
  • جعفرآباد مغان میزبان دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر از فردا
  • معرفی آثار برتر جشنواره تئاتر و سرود دانش آموزان فیروزه
  • رادیو صدای لحظه‌هاست